Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Pre nego sto uzmem punu saku razlicitih lekova i proglasim trodnevnu zalost, samo da izrazim razocarenje, sto umesto svih postova u prethodna tri dana, i pedeset stranica teksta, nisam napisao kljucnu recenicu.

Sergej Barbarez se nakon sasvim solidne igracke karijere (Hannover, Union Berlin, Rostock, Dortmund, Leverkusen) potpuno posvetio kockanju, odnosno postao je profesionalni igrac pokera, cak je ucestvovao u World Serie gde je bio devetnaesti na svetu

Izvinjavam se sebi, i svim kolegama sa Foruma, sto sam ovo saznao tek jutros. Pametnije bi bilo da sam ovo napisao umesto pedeset stranica teksta.

Proglasavm tri Dana Zalosti

Objavljeno (edited)

Ide DUBIOZA "USA" za dobro jutro

I am from Bosnia, take me to America
I really want to see Statue of Liberty
I can no longer wait, take me to United States
Take me to Golden Gate, I will assimilate..

Hop, hop...

Edited by Fitoz
Objavljeno
prije 2 sati, LeonardoDrugi said:

Pre nego sto uzmem punu saku razlicitih lekova i proglasim trodnevnu zalost, samo da izrazim razocarenje, sto umesto svih postova u prethodna tri dana, i pedeset stranica teksta, nisam napisao kljucnu recenicu.

Sergej Barbarez se nakon sasvim solidne igracke karijere (Hannover, Union Berlin, Rostock, Dortmund, Leverkusen) potpuno posvetio kockanju, odnosno postao je profesionalni igrac pokera, cak je ucestvovao u World Serie gde je bio devetnaesti na svetu

Izvinjavam se sebi, i svim kolegama sa Foruma, sto sam ovo saznao tek jutros. Pametnije bi bilo da sam ovo napisao umesto pedeset stranica teksta.

Proglasavm tri Dana Zalosti

Kolega,uoci utakmice sa Wellsom, u nasoj prepisci,imali ste kvalitetan prijedlog za ljubitelje velikih kvota da se Italija nece plasirati na SP.Steta sto niste sami sebe poslusali u realnom kladenju.Lijepo ste naslutili moguci rasplet i prije tekme s BIH.I na kraju,sportski,ljudski,za ljude iz BIH,neka malo veselja i za njih...Cestitke...

Objavljeno
prije sat vremena, Marko15 said:

Kolega,uoci utakmice sa Wellsom, u nasoj prepisci,imali ste kvalitetan prijedlog za ljubitelje velikih kvota da se Italija nece plasirati na SP.Steta sto niste sami sebe poslusali u realnom kladenju.Lijepo ste naslutili moguci rasplet i prije tekme s BIH.I na kraju,sportski,ljudski,za ljude iz BIH,neka malo veselja i za njih...Cestitke...

Upravo to , kolega detaljno objasnio sve oko tekme ,upozorio na opasnosti, pao PŠ, a vjerojatno i neki realni novac. I ipak odigrao. Kao kad leptir leti prema svijeći ... I dogodi se ona jedna od 10.

Objavljeno
prije 2 sati, Marko15 said:

Upravo to kolega, jako kvalitetan prijedlog je bio da se Italija nece plasirati na SP, a onda nam kolega nije spavao 4 dana da bi nam najavio kako bi trebali zajedno sa njim podrzati Italiju koju je sahranio protiv Sjeverne Irske. Evo i jutros nam je napisao da je tek saznao da je Barbarez pokeras i da je to znao siguran sam da ne bi podrzao Italiju..

"Tri pa jednu" kolega Leonardo, tri puta zaredom Italija ne ide pa jednom ide na SP, nadamo se, samo treba strpljenja... Sportski pozdrav

Objavljeno
Ovo nije bila obična utakmica. Ovo je bila noć kada je Bosna i Hercegovina pokazala svijetu ko smo mi.
Na terenu u Zenici, protiv velike Italije – četverostrukog prvaka svijeta – naši momci su pali, ustali i ponovo krenuli. Primili smo gol, ostali smo pod pritiskom, ali nismo odustali. I kada je bilo najteže… došla je nagrada za vjeru. Izjednačenje u 79. minuti, gol koji je zapalio srce cijele države.
A onda – penali. Trenutak kada ne igraju samo noge, nego duša.
Četiri udarca. Četiri gola. Bez straha. Bez sumnje.
I kada je posljednja lopta završila u mreži… nije slavila samo ekipa. Slavila je cijela država. Ljudi su plakali, grlili se – jer ovo nije samo sport. Ovo je dokaz da i mala zemlja može ostvariti velike snove.
Ovo je trenutak kad mala zemlja postaje velika.
Kad srce nadjača sve prepreke.
Kad Bosna ne ide samo na Svjetsko prvenstvo – nego nosi cijeli narod sa sobom. 🇧🇦 🔥

260331226.11_xxl.jpg

Objavljeno

I neka ude u zapisnik da talijane nije spasilo niti zmirenje Turpina i VAR-a na cisti jedanaesterac za BiH. Sramotno, i sreca da se nije ponovilo uspjesno guranje velikog tamo gdje nije zasluzio biti.

Jos mi zvoni Henryeva ruka u glavi.

Uff

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use