Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Liga prvaka

Screenshot 2026-04-06 100200.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 6.4. u 10:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno (edited)

Real Madrid vs Bayern, Liga Prvaka, Bayern prolazi dalje, kvota 1,44

Upozorenje, u prognozi su unesene emocije

Kao prvo, za ljubitelje visokih kvota, moram da pomenem ovu neverovatnu kvotu na jedinicu na Real Madrid u sred Madrida od 2,80. Kao drugo, moram da pomenem da Real Madrid u sred Madrida nije favorit niti u jednoj kategoriji, sto ne znam kada je uopste bilo u istoriji kladjenja. Znaci, u konacnom ishodu, Bayern je favorit u sred Madrida (dvojka 2,25 jedinica 2,80) po golovima Bayern je favorit u sred Madrida (gol Bayerna 1,12 gol Reala 1,20) a Bayern je cak i favorit po kladionicama da ce postici prvi gol u sred Madrida (prvi gol na utakmici Bayern postize, kvota 1,80 dok je kvota da Real postize prvi gol na utakmici 1,95)

Real Madrid nije favorit cak ni u kornerima na utakmici, u sred Madrida eeeeej, (Bayern pobedjuje u kornerima 1,78 Real pobedjuje u kornerima neverovatnih 2,36) A da ne govorimo da je Bayern favorit po prolazu dalje.

Mozemo razumeti da je razlog ovakvog kvotiranja svih kategorija na Real Madrid zapravo Bayern, ali ipak da je Real na utakmici u sred Madrida kvotiran kao da je Tekstilac iz Dervente ... to stvarno .....

Ko voli visoke kvote, taj sigurno ne moze biti nezadovoljan jedinicom na Real u sred Madrida po 2,80 dok ja svojim ocima ne mogu da verujem da je dupla sansa 1X na Real kvotirana sa 1,61  cccccccccccc

Dakle, ljubitelji visokih kvota ... samo izvolite, ovo je vas trenutak, nemojte sada da placete da smo pojavom svete Poslednje Sanse, proterali ljubitelje visokih kvota sa Foruma. Sada imate priliku da uzivate u visokim kvotama, imate priliku da igrate na Real u bilo kojoj kategoriji.

Ali, ja svakako moram jos jednom da se vratim na ovu neverovatnu procenu kladionica da ce Bayern u sred Madrida vise napadati, i da ce (mozda) imati vise kornera .....cccccccccc

Ja bih ovde u analizi, pomenuo pre svega Psg, a ne Real ili Bayern. Luis Enrique je okrenuo Psg od plasticnog kluba ka sampionskog onoga trenutka kada je oterao egomanijake Neymara, seljacinu iz Rosarija, Veratija, Ramosa, a crnca sa periferije Parisa poslao malo-malo pa na klupu. Od tog trenutka Psg je poceo da igra bolje, postize vise golova, izgleda bolje, i na kraju, poceo je da izgleda kao ekipa. A onda kada su se oslobodili govana, i kada su konacno poceli da izgledaju kao ekipa, do titule prvaka Evrope su dosli tako sto su izbacili pola Engleske, a u velikom Finalu demolirali Inter.

Znaci, u slucaju Psg-a, imamo da su celnici kluba dozvolili Enriqeu da radi sta hoce sa crncima i juznoamerikancima. Dok su u Real Madridu  izabrali da smene trenera posle samo sest meseci, iako su ga pre toga jurili dve godine. Time su budaletine iz Real Madrida poslale poruku da je Alonso prosle godine bio genije, a ove nema pojma. A zamislite kako bi tek oterali doktora Contea, da je kojim slucajem na klupi Reala. Real Madrid nije cesto gresio sa dovodjenjem igraca kada je u pitanju kvalitet, ali kada je u pitanju inteligencija igraca, tu ne bih mogao da se setim kada su pogodili.

Danas je Real Madrid jedan yebarnik sa 6-7 mega zvezda koji se medjusobno ne podnose, egomanijaci koji carine loptu, koji rade losa dodavanja, lose sutiraju, koji se nedovoljno trude i izgledaju namrsteno i nezadovoljno. Plus sto je dovoljno samo da pogledate oblik lobanje Vinicijusa ili Mbappè-a i sve ce vam biti jasno.

I onda se pitamo zasto je jedinica na Real kvotirana sa 2,80 ili zasto nisu favoriti cak ni u kornerima u sred Madrida.

O Bayernu necu nista, da ne bih previse unosio emocije u analizu, iako sam na pocetku posta skrenuo paznju da ce biti emocija. Bayern, Arsenal i Psg su trenutno jedine tri ekipe u Evropi koje izgledaju kao tim i tacka, eto to je sva moja analiza u vezi sa prolazom dalje svetog Bayerna. Barcellona je vec nesto drugo, skup kristalnih talenata, koji ce u narednih dvadeset godina uvek biti ispred Reala na tabeli, ili barem sve dok su u Realu ovi egomanijaci

Crvena Zvezda vs Paris, Euroleague, NoBet

Slobodno igrajte na Zvezdu, samo napred. Ko hoce neka rasprodaje imovinu i neka podize kredite, niko vam ne brani. Ja na seljake i glupe ljude necu da potrosim ni pola eura. Ako je kosarka po necemu bila poznata, to je bilo po tome da kosarku nikada nisu mogli da igraju glupi ljudi. Kako da kosarku igraju budaletine, kada se u kosarci trazi da se snadjete u malo vremena, na malo prostora, a sa puno ljudi? Od kada postoji kosarka, nju su, u odnosu na fudbalere igrali naucnici. Ali, eto vremena se menjaju, pa ovi sto u realnom zivotu ne bi mogli ni ovce da cuvaju, sada igraju Euroleague.

O cemu mi da pricamo, o kakvom kladjenju da pricamo, kada jedan Obradovic, trener Zvezde nije u stanju da pogodi sa jednom, jedinom izmenom, kada protiv protivnika igra na jedini nacin koji te vodi ka porazu, kada protiv napadackih i brzih ekipa igra na poen vise, a protiv sporih i disciplinovanih ekipa, igra organizovani napad "pet na pet".

Ovaj Paris je istorijska krsina kakvu Euroleague nije videla u svojoj istoriji, pa oni opet imaju sedam pobeda u gostima, gde su dobili cak i Panathinaikos, iako igraju samo na jedan, jedini nacin. Da u pripremi danasnje utakmice Zvezde kako bi morali da igraju sa Parisom sada dovedemo bilo kojeg seoskog trenera, i to da ga dovucemo sa njive, ili skinemo sa traktora i nateramo da kaze kako bi Zvezda morala da igra, cak bi i seoski trenercic znao kako da postavi igru protiv Parisa, a da ne govorimo o mojoj ujni Danici. Ali, sta to vredi, kome vi da pricate, kada ce Zvezda opet uci u igru na kos vise, ne moram ni da gledam utakmicu. To vam je kao kada trener Atalante odluci da "iznenadi Bayern sa dva napadaca" a rezultat nakon dve utakmice bude 10:2 u korist vise nemacke klase. I onda se italijani pitaju zasto njihovi gradjani over 60 godina nikada vise u zivotu nece videti svoju reprezentaciju na Svetskom Prvenstvu.

Znaci, kolege sa Foruma ... samo napred, slobodno igrajte na beogradska govna, igrajte na trenera koji ne moze da pogodi sa izmenama ni slucajno, slobodno igrajte na najgore ljude na svetu, slobodno ulozite svoj novac na zlo koje dolazi iz Srbije, najgore zemlje na svetu. Za mene NoBet.

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno

Real Madrid vs Bayern, dopuna

Pokusacu da vam objasnim sto jednostavnije, da biste mogli da razumete, zasto od Reala nikada nece biti tim, ekipa.

Recimo da Goksim mene izabere za selektora naseg Foruma i dovede mi u roster kolege mesrine, furyshaa, prlito i bilo koga od administratora, kao sto je na primer Florentino Perez Vinicijusu, Belinghamu i crncu sa periferije Parisa doveo Alonsa.

I onda meni Goksim kao vlasnik Foruma kaze “… e sada Leonardo Veliki, od tebe trazim da mesrine, furyshaa, prlito i bilo ko od administratora funkcionisu kao svajcarski sat, da igraju i misle kao jedna celina, da dodaju onome ko se nadje u boljoj poziciji, i da pobedjujemo sve redom. 
A pri tome, ja sam trener poput doktora Contea, zahtevan, posvecen detaljima, stalnim korekcijama i ponavljanjima, i trazim perfekcionizam, iako u napadu imam budaletine poput mesrine, furyshee i prlita.

I sada, ja ne popustam, niti mi pada na pamet da odustajem pd svojih principa, ali ne popustaju ni budaletine.

I onda nakon 26 prvenstvenih kola, budaletine odluce da pruze otpor, nece da dodaju loptu jedan drugome, odluce da mi otkazu poslusnost, ne zele da prihvate ono sto trazim od njih, i jednostavno sva trojica plus bilo ko od administratora, odluce da me puste niz vodu i ostave da se olupam o stenu.

I onda se ja iznerviram, pitam mesrina “pa zasto ne dodas prlitu ili furyshii kada su slobodni”, a on mi odgovori da nece, jer jedan koristi anomalije, a drugi je Dodik, pa nece da mu doda loptu.

I onda ja oteram ceo moj napad u tri pick*#*#e materine, oni takodje isto tamo oteraju mene, i kada dodjemo do tacke da vise ne mozemo zajedno, jedino resenje ostaje da Goksim (Perez) odluci, jer je on vlasnik Foruma (kluba).

I zamislite tek ovo, Goksim odluci da podrzi budaletine, a ne mene, iako je hteo samo mene za trenera i nikoga drugog.

I to cak mi niti kaze u lice, vec jednostavno ostane po strani, smeni mene i dovede penu29 za trenera.

A pri tome, u sebi verovatno misli, kao i Perez, da je za Forum uvek bolje da ostanu trojica, pa makar bile i budaletine, plus bilo ko od administratora, nego da ostane jedan, a odu cetvorica. Pa makar to bio i Leonardo Veliki.

Ja nisam mogao na bolji i jednostavniji nacin da vam objasnim zasto mislim da ce Bayern proci dalje, a Real Madrid nece.

Objavljeno
prije 2 sati, LeonardoDrugi said:

Real Madrid vs Bayern, dopuna

Pokusacu da vam objasnim sto jednostavnije, da biste mogli da razumete, zasto od Reala nikada nece biti tim, ekipa.

Recimo da Goksim mene izabere za selektora naseg Foruma i dovede mi u roster kolege mesrine, furyshaa, prlito i bilo koga od administratora, kao sto je na primer Florentino Perez Vinicijusu, Belinghamu i crncu sa periferije Parisa doveo Alonsa.

I onda meni Goksim kao vlasnik Foruma kaze “… e sada Leonardo Veliki, od tebe trazim da mesrine, furyshaa, prlito i bilo ko od administratora funkcionisu kao svajcarski sat, da igraju i misle kao jedna celina, da dodaju onome ko se nadje u boljoj poziciji, i da pobedjujemo sve redom. 
A pri tome, ja sam trener poput doktora Contea, zahtevan, posvecen detaljima, stalnim korekcijama i ponavljanjima, i trazim perfekcionizam, iako u napadu imam budaletine poput mesrine, furyshee i prlita.

I sada, ja ne popustam, niti mi pada na pamet da odustajem pd svojih principa, ali ne popustaju ni budaletine.

I onda nakon 26 prvenstvenih kola, budaletine odluce da pruze otpor, nece da dodaju loptu jedan drugome, odluce da mi otkazu poslusnost, ne zele da prihvate ono sto trazim od njih, i jednostavno sva trojica plus bilo ko od administratora, odluce da me puste niz vodu i ostave da se olupam o stenu.

I onda se ja iznerviram, pitam mesrina “pa zasto ne dodas prlitu ili furyshii kada su slobodni”, a on mi odgovori da nece, jer jedan koristi anomalije, a drugi je Dodik, pa nece da mu doda loptu.

I onda ja oteram ceo moj napad u tri pick*#*#e materine, oni takodje isto tamo oteraju mene, i kada dodjemo do tacke da vise ne mozemo zajedno, jedino resenje ostaje da Goksim (Perez) odluci, jer je on vlasnik Foruma (kluba).

I zamislite tek ovo, Goksim odluci da podrzi budaletine, a ne mene, iako je hteo samo mene za trenera i nikoga drugog.

I to cak mi niti kaze u lice, vec jednostavno ostane po strani, smeni mene i dovede penu29 za trenera.

A pri tome, u sebi verovatno misli, kao i Perez, da je za Forum uvek bolje da ostanu trojica, pa makar bile i budaletine, plus bilo ko od administratora, nego da ostane jedan, a odu cetvorica. Pa makar to bio i Leonardo Veliki.

Ja nisam mogao na bolji i jednostavniji nacin da vam objasnim zasto mislim da ce Bayern proci dalje, a Real Madrid nece.

Volio bih da si u pravu što se tiče Reala, ali opekao sam se više puta na njima i organski ih ne podnosim. Eto, razgulili su 2x City prošli put iako bili desetkovani ,a ja izgubio i privatne oklade s jednim fanom Reala. 

Jednostavno ,svi se ukake kad dodju u Madrid. Da igra ekipa s Foruma u bijelim dresovima za njih dobivali bi. Nadam se da Bayern neće podleći pritisku,ali Company mi ne ulijeva povjerenje iako su dosad bili vrhunski. Netko bi rekao da nisu imali puno jakih protivnika,a od Arsenala su izgubili. 

Jedino je generacija Bayerna na početku ovog stoljeća bila dominantna protiv Reala.

Bojim se onih s oblikom lubanje nazvane po jednoj njemačkoj povijesnoj pokrajini.

Objavljeno

Real - Bayern 3+ (1.33) bet365

Bayern ove sezone djeluje stvarno brutalno, pogotovo u napadu. 37 pobjeda u 43 utakmice i čak 32 gola u Ligi prvaka dovoljno govore koliko su opasni prema naprijed, a ono razbijanje Atalante s 10 golova samo potvrđuje u kakvoj su formi. Ipak, nisu bez mana – obrana im dosta curi i primaju golove gotovo redovito, što se vidjelo i kroz europska gostovanja gdje su obje ekipe zabijale. Ukratko, Bayern će gotovo sigurno zabiti, ali teško da će ostati netaknut.

Real Madrid s druge strane izgleda malo kaotično pod Arbelooom, ali i dalje ima tu individualnu klasu koja može riješiti utakmicu u sekundi. Izbacili su City, što nije mala stvar, a s Mbappeom nazad i Viniciusom u sve boljoj formi mogu napraviti kaos svakoj obrani, pogotovo Bayernovoj koja nije najsigurnija. Na Bernabeuu su već pokazali da znaju biti efikasni, tako da sve vuče na otvorenu utakmicu s puno golova na obje strane.

image.png

Objavljeno

A evo, potpuno besplatno, da podelim sa kolegama na Forumu, raspored horora koji ocekuje pojedine ekipe Euroleague, pre svega one ekipe koje su tokom sezone rusile kladionicare, pa sada neka se yebu u poslednja tri kola:

Crvena Zvezda: pre svega, sada neka pushe qurac ova beogradska govna, kada su tokom sezone gubili u sred Beograda od Bayerna, Maccabija, Valencije kao seljacine i dva puta od raspalog Partizana. Dakle, u narednih sedam dana im dolazi Paris, pa idu Asvelu, pa idu Real Madridu, pa da jos jednom ponovim, sada neka pushe qurcinu.

Real Madrid sada neka ih Hezonja vadi iz govana, kada su procenili da on treba da im bude nosioc igre. Kada na strani imas dvanaest poraza, i kada te na strani nije pobedjivao samo ko je zurio na autobus, sada neka se i Real Madrid yebe. U narednih sedam dana idu Olympiacosu, pa Fenerbahceu, pa im dolazi Crvena Zvezda, a pri tome je svima vazno. Ko ih yebe, kada su gubili i od Parisa, Bayerna, Vitrusa, Zvezde, Maccabija, Dubaia, Baskonije, Zalgirisa, Armanija i Monaca.

A pogledajte tek raspored grckih govana Panathinaikosa koji je domacin FinalFoura i vec kupio skoro 20.000 ulaznica za svoje navijace u svojoj dvorani, a danas idu Barcelloni, pa idu Valenciji, pa im dolazi Efes. I oni bi mogli da popushe qurcinu svim kladionicarima koji su padali na njima tokom cele sezone.

A Barcelloni bi bolje bilo da odustanu od Euroleague, jer vec dva meseca uopste ne izlaze iz horora. Dolazi im Panathinaikos, pa idu Monacu, pa im dolazi Bayern.

Ako sva ova govna citaju nas Forum, porucujemo im i treci put neka pushe qurac u narednih sedam dana.

Ne znam iz kojih razloga sam prestao sa odbrojavanjem golova koliko je svetom Bayernu potrebno da ispise istoriju sa 200 postignutih golova u sezoni.

Na zalost, izgleda da niko sa Foruma nece doziveti da prisustvuje istoriji, posto je Bayernu potrebno jos 

- 54 gola

do postignutih 200 komada u sezoni. Bayern je do sada postigao 146 golova na 43 zvanicne utakmice sto je u proseku 3,39 po mecu. Do kraja sezone ima jos sigurnih 6 utakmica u Bundesligi, jednu u nemackom kupu, i dve sigurne u Ligi Prvaka sa Real Madridom, sto je ukupno jos sigurnih devet utakmica.

Yebi ga, to bi znacilo da, ako bi ispali od Reala, morali bi da postizu po sest komada po utakmici, a ne igraju vise sa Dinamom.

U svakom slucaju

- 54 gola

Objavljeno (edited)

Veceras ce u postavi Real Madrida biti Mbappe, pa dok bude trajala utakmica, mozete pogledati njegov oblik usta i uopste fizionomiju glave i oblik lobanje.

Tako mozete proveriti svoje znanje iz skole i jos jednom se podsetite da li ste blizi religioznim teorijama, da je coveka stvorio Bog, ili ste blizi prirodnim naukama da je covek nastao dugotrajnim procesom evolucije od zajednickog pretka, tokom miliona godina u Africi

Edited by LeonardoDrugi

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use