Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Premier liga

Screenshot 2026-04-10 112237.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

La liga

Screenshot 2026-04-10 112244.png

LA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Screenshot 2026-04-10 112251.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Screenshot 2026-04-10 112305.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Screenshot 2026-04-10 112312.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Screenshot 2026-04-10 112325.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 10.4. u 11:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno (edited)
prije 19 sati, mesrine said:

13.4, nogomet, SHNL

Vukovar 91 - Dinamo Z., bar 2 gola, 1.20, PSK

Bit ce i analiza ubacena za ovo..
Osim ako ne naleti nesto bolje ali tesko.. i ovu kvotu vjerojatno drzi samo PSK

Necu puno o statistici i brojkama jer to u dva klika vidite i sami, no vrijedi napomenuti da Dinamo samo Rijeci i nizeligasu Kurilovcu u kupu nije dao 2 ili vise golova, a svima ostalima je, i to poprilicno vise, iiiteeekako vise. Trpaju nemilice, i ne staju dok sudac ne svira kraj, neovisno radi li se o prvotimcima ili igracima s klupe, tempo jednostavno ne pada, a igraci uzivaju na terenu, smijeh je na licima, finte se prodaju, akcije za uzdbenike, sve je kliknulo. Ukoliko ce biti rotacija, to nista ne mjenja, mada mislim da ce biti jedna ili dvije maksimalno, jer gladni su rekorda, a 3 glavne violine prema naprijed po meni sigurno startaju a to su Stojkovic i Beljo koji svim silama zele nekako uci u avion za SP. Nema dakle posustajanja i mislim da ce ovdje isto zabiti bar 2, kod Vukovara koji igra napadacki pogotovo pod novim trenerom Stipicem, i koji vodi borbu za opstanak u kojoj ga stvarno i suci i mediji guraju u nizi rang, i sasvim sam siguran da se nece dozvoliti da Osijek ispadne a Vukovar ostane, zbog X faktora, da vas sad ne davim. Tako da, suma sumarum, definitivno ocekujem minimum dva gola, mozda nekim cudom i Vukovar zabije no tip i vjeru ionako temeljim iskljucivo na Dinamu, i bilo bi cudo da protiv slabasne obrane i kvalitetom nedorasle ekipe Vukovara ne zabiju minimum 2 pogotka sada kada su se ovako zahuktali,a realno ocekujem puno vise, ovisno o voljnom momentu. Svakako vrijedi probati Belju i Stojkovica kao strijelce, jer kod njih je motiv jos izrazeniji, a tko gleda utakmice vidi i da ekipa "igra za njih", prema tome, sve jasno. Sretno tko prati!

Screenshot_20260410_084325.jpg

Mali doprinos temi. Svakako vrijedan tip za cekati u ponedjeljak uz neki par ili dva, po meni barem. Sretno svima tko igra!

Edited by mesrine
Objavljeno

Subota, Bundesliga , 18:30 h

St. Pauli - Bayern , oba daju gol : DA

Na Supersportu ovaj prijedlog nosi 1,75

Na utakmicama Bayerna ove sezone na 65 %

utakmica obje ekipe daju gol.

Domaćin se bori za opstanak, morat će napadati, očekuje se dosta golova jer će rezervni igrači htjeti ostaviti dojam. Ne mislim da će Bayern baš uništiti domaćina, ipak su s mislima na Real. Ne bi me iznenadio čak ni neriješen rezultat. Svi glavni igrači Bayerna su zdravi , ali ne vjerujem da će svi igrati.

Uglavnom,oba daju gol je realna opcija.

Objavljeno (edited)

Ja cu svoj doprinos zajednickom kladjenju na Forumu najverovatnije ponuditi u sutrasnjoj temi, sa utakmicom Nec vs Feyenoord, a do tada cu se osvrnuti na ponudu kladionica za golove u ovom kolu holandskog prvenstva. Ovde sam screenshotovao ponudu kladionica za igru over 1,5 gol na utakmicama gde po samim kvotama moze da se vidi sta se ocekuje u ovom kolu.

Znaci, golovi (over 1,5 gol na utakmici) su kvotirani izmedju 1,08 pa do 1,20 sa tim da mi u screenshotu nije stala utakmica Allmaar vs Heerenveen sto se igra sutra, a gde je kvota na over 1,5 gol kvotirana sa 1,10.

Sada je besmisleno da predstavim sve utakmice iz ovoga kola, ali kada bih zaista morao da izbacim neke utakmice iz realnog kladjenja, bas izbacio ove dve gde su kvote na over 1,5 gol najvece, a to su Fortuna vs Breda i Zwolle vs Excelsior.

Dok bih sve ostale igrao na golove, i za svaku bih mogao u nekoliko recenica da objasnim zasto.

Ali, da ne bi isli sa predlozima na cak sedam utakmica, utakmicu Nec vs Feyenoord cu najaviti sutra, a golove na utakmici Sparte i Psv-a danas.

Psv je vec odavno osvojio titulu, pa tako i igraju da su u poslednjih pet utakmica primili vec trinaest golova, a danas idu Sparti koja je bas napadacka ekipa.

Uopste nije slucajno sto je bas kod ove utakmice, over 1,5 gol na utakmici kvotiran sa 1,08 sto je meni odlicna kvota za ovakav tip utakmice, dok pohlepne kolege uvek mogu da probaju i sa overom 2,5 gola na utakmici po 1,33

Mene mnogo vise ispunjava entuzijazmom sutrasnja utakmica izmedju Neca i Feyenoorda koja je izuzetno vazna, pa cu do sutra morati dobro da razmislim da li da prioritet u prognozi dam karakteru obe ekipe, ili vaznosti utakmice.

Ali za danas, neka moj doprinos zajednickom kladjenju na Forumu budu golovi na danasnjoj utakmici izmedju Sparte i Psv-a.

Da mi kolega pena29 ne bi zamerio da svako moze da prognozora golove u holandskom prvenstvu, pogotovo na utakmicama Psv-a, reci cu da ja na to ne gledam kao na manu, vec kao prednost, posto holandsko prvenstvo bas bas pratim sa velikim entuzijazmom, pa mislim da je korisnije da predlozim nesto iz holandskog prvenstva gde vise znam sta se desava nego u svojoj kuci.

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno

Burnley - Brighton 2 (1.65) bet365

Burnley na Turf Mooru dočekuje Brighton u jako nezgodnom trenutku. Povratak u Premier ligu pretvorio im se u borbu za goli opstanak. Obrana koja je bila zaštitni znak sada je jedna od najgorih u ligi, a primili su barem dva gola u 10 od zadnjih 13 utakmica. Uz samo jednu pobjedu od kraja listopada, forma im je katastrofalna i za njih je vjerojatno već gotova sezona, sa 12 bodova manje od sigurne zone.

Brighton dolazi u puno boljem raspoloženju i još uvijek drži priključak za europska mjesta. U gostima su dosta čvrsti, izgubili su samo jednu od zadnjih šest utakmica, a njihove utakmice često su zatvorene, šest od zadnjih osam završilo je s manje od tri gola. Welbeck igra odličnu sezonu i protiv ovakve obrane Burnleyja djeluje kao glavna prijetnja, pa nekako najrealnije izgleda pobjeda gostiju, možda čak i rutinskih 0:2. Sretno!

Screenshot 2026-04-11 132407.png

(Koeficijenti 11.4. u 11:00 CET) 

Objavljeno

Liverpool - Fulham oba daju gol (1.53) bet365

Liverpool na Anfieldu dočekuje Fulham u dosta neugodnom trenutku. Forma Redsa je u ozbiljnom padu, imaju samo dvije pobjede u zadnjih osam utakmica, a poraz 2:0 od PSG-a u Ligi prvaka dodatno je ogolio sve probleme. U toj utakmici su bili potpuno nadigrani i realno su mogli proći i gore, što dovoljno govori o trenutnom stanju ekipe. Uz to, ispali su iz domaćih kupova i zaostaju u utrci za naslov, pa im Europa ostaje jedina nada, što bi moglo utjecati i na fokus u ovom susretu.

Fulham s druge strane igra jako dobru sezonu i potpuno je u igri za Europu, a uz to imaju i solidan međusobni skor protiv Liverpoola, samo jedan poraz u zadnjih pet susreta. Njihove utakmice redovito donose golove (oba tima su zabila u zadnjih sedam međusobnih ogleda), a s obzirom na to da Fulham rijetko drži “clean sheet”, ali i Liverpool ima problema u obrani, golovi na obje strane djeluju vrlo izgledno. Gosti su svježi i u dobrom ritmu na strani, pa ne bi bilo iznenađenje da uzmu barem bod.

Screenshot 2026-04-11 133253.png

(Koeficijenti 11.4. u 11:30 CET) 

Objavljeno

Arsenal je upravo izgubio kod kuce 1-2 od Bournemoutha. 

City trenutno sa 2 utakmice manje zaostaje 9 bodova, a 19.4. igraju medusobno i to na Etihadu.

Ono sto zelim reci je da ce City sutra razmontirati Chelsea koji je u rasulu, u kojem se igraci i to dokapetan nudi drugim klubovima. Kraj price, to je tocka na i. City sutra to uzima garantiram, a vidjet cemo sto ce biti do kraja prvenstva :D

Objavljeno
Just now, mesrine said:

City trenutno sa 2 utakmice manje zaostaje 9 bodova, a 19.4. igraju medusobno i to na Etihadu.

Ono sto zelim reci je da ce City sutra razmontirati Chelsea koji je u rasulu, u kojem se igraci i to dokapetan nudi drugim klubovima. Kraj price, to je tocka na i. City sutra to uzima garantiram, a vidjet cemo sto ce biti do kraja prvenstva :D

Evo,kolega

Taman si me preduhitrio s objavam..isto sam htio napisat i predlozit..i sam da stisnem post, al bio si brzi..ahha

Slazem se...i vjerujem da ce do sutra kvota past dosta na City😉

Objavljeno
prije 20 minute, mesrine said:

Nevjerojatno je koje sve prednosti Arsenal može prosuti. Od snova o 4-5 🏆 lako moguće da bude jedno veliko NIŠTA. Stali i golovi iz kornera. Nisu iskoristili Cityjevu krizu i sad su u psihološkom padu, a moguće je da City pobijedi sve do kraja. Skoro svi smo voljeli da Arsenal osvoji prvenstvo, ali nakon ovakvog kiksa i nije mi ih žao. Izvukli se protiv Sportinga, ali moguće da naplata stiže.

Dobra ideja sutra na City, ne vjerujem da će propustiti ponuđeno i sad sami o sebi odlučuju.

Objavljeno (edited)
prije sat vremena, pena29 said:

Nevjerojatno je koje sve prednosti Arsenal može prosuti. Od snova o 4-5 🏆 lako moguće da bude jedno veliko NIŠTA. Stali i golovi iz kornera. Nisu iskoristili Cityjevu krizu i sad su u psihološkom padu, a moguće je da City pobijedi sve do kraja. Skoro svi smo voljeli da Arsenal osvoji prvenstvo, ali nakon ovakvog kiksa i nije mi ih žao. Izvukli se protiv Sportinga, ali moguće da naplata stiže.

Dobra ideja sutra na City, ne vjerujem da će propustiti ponuđeno i sad sami o sebi odlučuju.

Odmah sam rekao da nema šanse da uzmu LP a bili po kladionicama najveći favoriti, za naslov u prvenstvu sam mislio da je premalo ostalo do kraja da to ispuste, makar sam od početka navijao da ne uzmu prvenstvo ali ako City sad krene sve redom dobivat mislim da Arsenal neće izdržati pod pritiskom, iako ni City ne igra bajno ali sad su ispali iz Lige Prvaka i mogu se koncentrirati samo na prvenstvo.

Edited by josip123

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use