Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Mali rezime forumaskog vikenda :DGalatasaray nam je kod kuce protiv Kocaelispora vodio od 30' sve do 72' kada je Bruno Petkovic ozalostio Dodika golom za 1-1 sto je na radost citavog foruma bio i konacni rezultat. Bravo Petko! 

Australci su nazalost bili miroljubivi i osim 17 zutih na terenu crvenih nije bilo, samo na klupi, steta, ali opet se sjajna analiza i pomno pracenje  kolege pokazalo tocnim. Bravo mr Gvatemalo!!

Hajduk je minimalno pobjedio Goricu golom Livaje, pa je tip na golove over 1.5 bio gubitan.

Svakako valja spomenuti da je Arsenal ispusio doma od Bournemoutha,a jos vise valja spomenuti da je u prvom poluvremenu uspio i primiti i zabiti gol, pa je tako tip da oba tima nece dati gol u prvom poluvremenu gubitan. Bravo za obje ekipe!

Bravo i za City cije sam razmontiranje Chelseaja najavio, a sto sam glup pa nisam dovoljno vjerovao sam sebi drugi dan i odustao od uplate, tko me sisa. 

Nego, podsjecam na over 1.5 golova na danasnjoj utakmici Vukovar - Dinamo, jer to ako padne, onda nek se gasi i forum i ps i kladenje i sve kompletno. Neka samo zivi kolega mr gvatemalo koji po nekima prati australski nogomet, zna karakter igraca Metza, voli uzbekistansku zensku odbojku, a gvatemalska 5.liga njegova je opsesija.

Sretno svima u realnom kladenju ako pratite predlozene i vec analizirane golove.

Objavljeno
prije 45 minute, mesrine said:

Mali rezime forumaskog vikenda :DGalatasaray nam je kod kuce protiv Kocaelispora vodio od 30' sve do 72' kada je Bruno Petkovic ozalostio Dodika golom za 1-1 sto je na radost citavog foruma bio i konacni rezultat. Bravo Petko! 

Australci su nazalost bili miroljubivi i osim 17 zutih na terenu crvenih nije bilo, samo na klupi, steta, ali opet se sjajna analiza i pomno pracenje  kolege pokazalo tocnim. Bravo mr Gvatemalo!!

Hajduk je minimalno pobjedio Goricu golom Livaje, pa je tip na golove over 1.5 bio gubitan.

Svakako valja spomenuti da je Arsenal ispusio doma od Bournemoutha,a jos vise valja spomenuti da je u prvom poluvremenu uspio i primiti i zabiti gol, pa je tako tip da oba tima nece dati gol u prvom poluvremenu gubitan. Bravo za obje ekipe!

Bravo i za City cije sam razmontiranje Chelseaja najavio, a sto sam glup pa nisam dovoljno vjerovao sam sebi drugi dan i odustao od uplate, tko me sisa. 

Nego, podsjecam na over 1.5 golova na danasnjoj utakmici Vukovar - Dinamo, jer to ako padne, onda nek se gasi i forum i ps i kladenje i sve kompletno. Neka samo zivi kolega mr gvatemalo koji po nekima prati australski nogomet, zna karakter igraca Metza, voli uzbekistansku zensku odbojku, a gvatemalska 5.liga njegova je opsesija.

Sretno svima u realnom kladenju ako pratite predlozene i vec analizirane golove.

Jedino je Sinner izneverio, pobedio Zvereva i osvojio turnir u Monte Carlu

Objavljeno

Stvarno sam obecao i naterao sebe da udjem u zavrsnu tisinu, i ne trujem po Forumu, sada kada smo u zavrsnicama svih liga. Iako najvise na svetu volim kada svi patite, mnogo vise volim Poslednju Sansu od vase patnje, pa sam obecao da cu biti gospodin i u tisini pratiti zavrsicu Poslednje Sanse.

Ali, dok sam to obecavao, nisam racunao na emocije koje svi imamo, pa sada moram da pitam ovoga @pena29

Reci nam, molimo te kolega, kako to da je “nasih” u samoj zavrsnici Guts-Leonardo Kupa uslo petorica, a “vasih”  cetvorica.

A pri tome, “nasih” petorica su vise od polovine ucesnika, jer nas ima devet, a “vasih” cetvorica je tek 10% od ucesnika druge, amaterske, jer vas je na pocetku bilo cetrdeset.

A bilo bi “nasih” jos vise, da Wolvsi nisu uzeli dva boda Arsenalu u samoj zavrsici utakmice.

Odgovor da “nasi” imaju vise srece od “vasih”se ne priznaje, jer sreca ne postoji.

Objavljeno

Nemam što reći. Činjenice su takve.  Prva liga je elitna i logično da bolje biraju parove, imaju više utakmica u nogama, bolje prate stanje u klubovima itd. 

Jedina utjeha mi je da Kup osvoji drugoligaš, budući da su dvojica ponajboljih prvoligaša već ispala...

Objavljeno (edited)
prije 2 sati, LeonardoDrugi said:

Stvarno sam obecao i naterao sebe da udjem u zavrsnu tisinu, i ne trujem po Forumu, sada kada smo u zavrsnicama svih liga. Iako najvise na svetu volim kada svi patite, mnogo vise volim Poslednju Sansu od vase patnje, pa sam obecao da cu biti gospodin i u tisini pratiti zavrsicu Poslednje Sanse.

Ali, dok sam to obecavao, nisam racunao na emocije koje svi imamo, pa sada moram da pitam ovoga @pena29

Reci nam, molimo te kolega, kako to da je “nasih” u samoj zavrsnici Guts-Leonardo Kupa uslo petorica, a “vasih”  cetvorica.

A pri tome, “nasih” petorica su vise od polovine ucesnika, jer nas ima devet, a “vasih” cetvorica je tek 10% od ucesnika druge, amaterske, jer vas je na pocetku bilo cetrdeset.

A bilo bi “nasih” jos vise, da Wolvsi nisu uzeli dva boda Arsenalu u samoj zavrsici utakmice.

Odgovor da “nasi” imaju vise srece od “vasih”se ne priznaje, jer sreca ne postoji.

Znaš kako kažu da kupovi ne zanimaju najveće klubove, nego ih igraju tek tako, eventualno kad se dođe do završnice onda igraju sa najjačim sastavima, tako i mi drugoligaši se smatramo boljim od vas pa igramo kup tek tako 😂

Edited by josip123
Objavljeno

Proslo je sat vremena od otvaranje teme u drugoligaskoj kanalizaciji a postavljeno je svega par prijedloga.

Fali anomalija izgleda haha

Biti ce ovo kolo ve se lo, a jos je tu i gutsleonardo kup :D fantazija, maksimalna koncentracija i uzivanje

Objavljeno
prije 46 minute, mesrine said:

Proslo je sat vremena od otvaranje teme u drugoligaskoj kanalizaciji a postavljeno je svega par prijedloga.

Fali anomalija izgleda haha

Biti ce ovo kolo ve se lo, a jos je tu i gutsleonardo kup :D fantazija, maksimalna koncentracija i uzivanje

Nije problem naci cetiri anomalije, vec cetiri anomalije u kladionici 22bet

Objavljeno
prije 3 sati, josip123 said:

Znaš kako kažu da kupovi ne zanimaju najveće klubove, nego ih igraju tek tako, eventualno kad se dođe do završnice onda igraju sa najjačim sastavima, tako i mi drugoligaši se smatramo boljim od vas pa igramo kup tek tako 😂

Dobro zapažanje. Zvučat će bahato,ali u polufinalu kupa su 3 drugoligaška teškaša(budući prvoligaši),tj.trojica od 4 vodeća,a Furyshaa je ispao nes(p)retno.

Uz dužno poštovanje, Colt and the Company su nešto poput Sportinga u četvrtfinalu Lp.

Objavljeno

Svi su čuli za simbiozu raka samca i moruzgve u kojoj oba člana imaju neku korist. Objavljuju u skoro isto vrijeme pa ne znam tko je od koga prepisao. Budući da nije zabranjeno, nema se što prigovoriti. Čisto zapažanje, posipanje pepelom nas koji nismo simbiozni već neuspješni .

Objavljeno
prije 22 minute, pena29 said:

Svi su čuli za simbiozu raka samca i moruzgve u kojoj oba člana imaju neku korist. Objavljuju u skoro isto vrijeme pa ne znam tko je od koga prepisao. Budući da nije zabranjeno, nema se što prigovoriti. Čisto zapažanje, posipanje pepelom nas koji nismo simbiozni već neuspješni .

Kada smo vec kod biologije …

Sada mi stao mozak, pa ne mogu da se setim kako se zove ova posebna vrsta jezeva.

Kada muzjak jez nadje sebi novu zenku, bivsa zenka im iskopa kucu kao dar. Ako njih dvoje udju u kucu, ona ih zakopa.

IMG_0635.thumb.jpeg.629b46285e779e05305b8b0c7bbd3d1e.jpeg

Objavljeno
prije 24 minute, LeonardoDrugi said:

Kada smo vec kod biologije …

Sada mi stao mozak, pa ne mogu da se setim kako se zove ova posebna vrsta jezeva.

Kada muzjak jez nadje sebi novu zenku, bivsa zenka im iskopa kucu kao dar. Ako njih dvoje udju u kucu, ona ih zakopa.

IMG_0635.thumb.jpeg.629b46285e779e05305b8b0c7bbd3d1e.jpeg

Ovo je jedna od najludih prica,kaj sam procitao...ludje je samo zenka bogomoljke koja muzjaka pojede za vrijeme seksa...

Objavljeno
prije 10 minute, LeonardoDrugi said:

Kolega, treba sebi prvo da nadjem zenu, a posle cu da trazim kunica. Hitno je.

Kolega,jeste li sigurni da bas to zelite?Mislim,vama kao kladionicaru jasno je da je brak oklada u polovicu svega sto imate da cete voljeti jednu zenu cijeli zivot.

Objavljeno
prije 43 minute, LeonardoDrugi said:

Kolega, treba sebi prvo da nadjem zenu, a posle cu da trazim kunica. Hitno je.

Kolega @LeonardoDrugi iako ste me nekoliko puta ne lijepo spomenuli ako sad kazete koliko imate godina i koliko godina mora imati vasa buduca zena mozda imam srodnu dusicu za vas ( koja se ne kladi)

Objavljeno
prije 53 minute, Marko15 said:

Kolega,jeste li sigurni da bas to zelite?Mislim,vama kao kladionicaru jasno je da je brak oklada u polovicu svega sto imate da cete voljeti jednu zenu cijeli zivot.

A nema zaštite,ni lijevih kladionica ni anomalija. Tu ni kolega Prlito ne bi našao dobitnu formulu, a "oba daju gol" nema u ponudi -(

Objavljeno
prije 25 minute, Ajnud said:

Kolega @LeonardoDrugi iako ste me nekoliko puta ne lijepo spomenuli ako sad kazete koliko imate godina i koliko godina mora imati vasa buduca zena mozda imam srodnu dusicu za vas ( koja se ne kladi)

Kvota 1,05 da neće odgovoriti na pitanje.

Objavljeno
prije 1 minutu, pena29 said:

A nema zaštite,ni lijevih kladionica ni anomalija. Tu ni kolega Prlito ne bi našao dobitnu formulu, a "oba daju gol" nema u ponudi -(

Bome,sve lijepo receno.Nit dodat,nit oduzet,postovani kolega...frkovita je to oklada...

Objavljeno
Just now, pena29 said:

Kvota 1,05 da neće odgovoriti na pitanje.

To mi je jasno, od kad sam na ovom forumu nitko me ni jednom nije spomenuo, Vsma tahvaljujem na svim vjernim lajkovima , bas ste gospodin

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use