Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Europska liga

Screenshot 2026-04-13 112811.png

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

Screenshot 2026-04-13 112817.png

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 13.4. u 10:06 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Kolega @LeonardoDrugi , kao jedan od boljih poznavaoca kosarke, zamolio bi te kada budes imao vremena da nam napises u nekoliko recenica sta mislis o danasnjoj utakmici Reala i C.Zvezde i zasto je tecaj na Fenerbahce protiv krsa od ekipe kakav je Asvel u konstantnom porastu, razlog je ne igranje De Coloa ili..??

Objavljeno

Zavrsnica Euroleague

Imamo jednu losu i jednu dobru vest.

Dobra vest je da se danas i sutra, hvala qurcu, zavrsava horor regularnog dela Euroleague, i da vise necemo morati da kidamo nerve i gubimo novac na ovu najneisplativiju ligu za kladjenje.

Losa vest je da nakon regularnog dela, ide doigravanje.

Losa vest je i da se sportom bave neobrazovani i glupi ljudi, pa ce tako danas pola Euroleague, morati da spasava sezonu kroz jednu, jedinu utakmicu.

Posto se sportom bave glupi i neobrazovani ljudi, zato ce kladionice uvek postojati i uvek ce ih biti vise nego skola, a kada ste glupi kao qurci, i na primer, prospete kao Arsenal dva boda protiv Wolverhamptona i tri boda protiv Bournemoutha, onda za weekend morate da sebi spasavate sezonu u sred Manchestera protiv gradjana.

E, tako je i sa pola timova Euroleague, evo na primer sa beogradskim govnima, koji su kod kuce gubili od Bayerna, Maccabija, pa i Valencije, i dva puta od raspalog Partizana, pa sada u poslednjem kolu moraju da traze pobedu u Madridu protiv Reala koji ove sezone kod kuce ima samo jedan poraz i sedamnaest pobeda.

Znaci, kada si glup kao qurac, i teoretski si mogao da budes cak i medju cetiri prvoplasirane ekipe, sada lepo probaj sa pobedis u sred Madrida, gde niko nije pobedio, i to treba da se poradjas, da ne bi bio osmi, deveti ili deseti … cccccc.

Znaci, kao prvo, hvala qurcu da se regularni deo zavrsio. Kao drugo, u Euroleague je ove sezone smenjeno deset trenera. Kao trece, pola lige vec nekoliko meseci ne igra za nista, a ostala polovina moze da bude treca, ali i deveta nakon danasnjih i sutrasnjih utakmica. Kao cetvrto, da biste razumeli sta sve kome treba, i koliko sve ima kombinacija da biste bili cetvrti ili deseti, potrebno je pedeset stranica teksta i dva zivota. Kao peto, cak je i Euroleague razdvojila ovo poslednje kolo u dva dana, sto je nevidjeni apsurd, posto pola utakmica zavise jedna od drugih.

Sta sve kome treba, mozete pronaci na bilo kojoj stranici koja se bavi kosarkom, a ako vas mrzi, tu sam ja da potpuno besplatno doprinesem Forumu, pa vam mogu screenshotovati opcije za svaku ekipu.

Ovde cu postaviti opcije samo za beogradska govna, posto je utakmica Real Madrid vs Crvena Zvezda bila jedna od onih koja je postavljana u Poslednjoj Sansi

IMG_0657.thumb.jpeg.89a44c15245ece9507547ebd6aac5da2.jpeg

IMG_0658.thumb.jpeg.977b65b009d371946397982ae2f3d80f.jpeg

Ove sve male kvote iz ponude Euroleague (Panathinaikos, Olympiacos, Barcellona, Zalgiris, Fenerbahce, pa i Real) znace da je ovim favoritima na papiru potrebno da pobede, pa ako mislite da je za kladjenje vazno sta pise na papiru, a ne sta ce se desiti na terenu, mozete sebi izabrati vec nesto.

Ja se necu kladiti na kosarku, jer treba da uzmem sebi vremena da procenim koliko bi moglo da bude golova na utakmici Psv-a za weekend.

Post sam napisao samo da obavestim kolege sa Foruma da cu biti na raspolaganju ako nekoga interesuje sta nekoj ekipi treba.

Ali samo da znate, da je ovo situacija za klubove, kao kada neki student nije ni pipnuo knjigu od 800 strana cetiri meseca unazad, a danas treba da sebi izabere da barem procita tridesetak stranica, i da se nada, da ce ga profesor na ispitu pitati bas to.

A ispit je danas.

Objavljeno
prije 37 minute, Fitoz said:

Kolega @LeonardoDrugi , kao jedan od boljih poznavaoca kosarke, zamolio bi te kada budes imao vremena da nam napises u nekoliko recenica sta mislis o danasnjoj utakmici Reala i C.Zvezde i zasto je tecaj na Fenerbahce protiv krsa od ekipe kakav je Asvel u konstantnom porastu, razlog je ne igranje De Coloa ili..??

Evo kolega, bas dok sam pisao post, stigla je i tvoja poruka.

Ja se sigurno necu kladiti na utakmici Reala i beogradskih govana, ali ako bih morao nesto da kazem, to je da bih igrao ili overcinu poena na utakmici, ili “makaze”, znaci jedinicu na Real i nesto vezano od weekenda, pa onda sto ekstremniji handicap na Zvezdu, takodje vezano sa jos necim, mozda, ali samo mozda sa jedinicom na Inter, pa bih pokusao da uhvatim obe opklade.

Znaci necu podrzati ni Real, a ni Zvezdu, jer kada sam ih podrzavao jer sam mislio da su im neke druge utakmice najvaznije utakmice sezone, oni nisu mislili kao ja, pa sada neka pushe qurac u poslednjem kolu.

Sto se tice Asvela i Fenerbahcea, u teoriji o toj dvojci ne bi trebalo uopste da se trosi tastatura. Ali, zahvaljujuci mom talentu da predvidjam buducnost, ja mislim da ce jedna ili dve ekipe gadno, ali bas gadno sebe sjebati u ovom poslednjem kolu, a ne mogu da predvidim koja. Ali, jedna bi svakako mogla da bude ekipa Fenerbahcea, ako su budale bez mozga.

Mislim da kvota raste zato sto ako pogledas rezultate Fenerbahcea u poslednjih mesec, dva, sta su sve uspeli sebi da sjebu, plus stanje pojedinih igraca u rosteru, plus sto protiv ovog Asvela jos niko nije igrao sa mentalitetom, sa kakvim igra, na primer, Bayern … plus ovo plus ono… pa eto zasto je dvojka 1,33 a trebalo bi da bude 1,14

Ako je ovog Asvela uspela da dobije Zvezda u gostima, i to nakon porodjajnih muka, onda bi Fenerbahce morao da ih dobije igrajuci na jednoj nozi.

Ali, kada bi sve tako izgledalo u realnom zivotu, kao i na papiru, kladionice bi umrle od gladi.

Objavljeno
prije 9 minute, LeonardoDrugi said:

Evo kolega, bas dok sam pisao post, stigla je i tvoja poruka.

Ja se sigurno necu kladiti na utakmici Reala i beogradskih govana, ali ako bih morao nesto da kazem, to je da bih igrao ili overcinu poena na utakmici, ili “makaze”, znaci jedinicu na Real i nesto vezano od weekenda, pa onda sto ekstremniji handicap na Zvezdu, takodje vezano sa jos necim, mozda, ali samo mozda sa jedinicom na Inter, pa bih pokusao da uhvatim obe opklade.

Znaci necu podrzati ni Real, a ni Zvezdu, jer kada sam ih podrzavao jer sam mislio da su im neke druge utakmice najvaznije utakmice sezone, oni nisu mislili kao ja, pa sada neka pushe qurac u poslednjem kolu.

Sto se tice Asvela i Fenerbahcea, u teoriji o toj dvojci ne bi trebalo uopste da se trosi tastatura. Ali, zahvaljujuci mom talentu da predvidjam buducnost, ja mislim da ce jedna ili dve ekipe gadno, ali bas gadno sebe sjebati u ovom poslednjem kolu, a ne mogu da predvidim koja. Ali, jedna bi svakako mogla da bude ekipa Fenerbahcea, ako su budale bez mozga.

Mislim da kvota raste zato sto ako pogledas rezultate Fenerbahcea u poslednjih mesec, dva, sta su sve uspeli sebi da sjebu, plus stanje pojedinih igraca u rosteru, plus sto protiv ovog Asvela jos niko nije igrao sa mentalitetom, sa kakvim igra, na primer, Bayern … plus ovo plus ono… pa eto zasto je dvojka 1,33 a trebalo bi da bude 1,14

Ako je ovog Asvela uspela da dobije Zvezda u gostima, i to nakon porodjajnih muka, onda bi Fenerbahce morao da ih dobije igrajuci na jednoj nozi.

Ali, kada bi sve tako izgledalo u realnom zivotu, kao i na papiru, kladionice bi umrle od gladi.

Hvala kolega na izdvojenom vremenu.

Objavljeno

Aston VIlla - Bologna 1 i oba daju (3.20) bet365

Aston Villa na svom Villa Parku dočekuje Bolognu s velikih 3-1 iz prve utakmice i sve drži u svojim rukama kada je u pitanju plasman u polufinale Europske lige. Engleski sastav napravio je sjajan posao u Italiji i sada ima idealnu priliku dovršiti posao pred svojim navijačima.

Villa ove sezone izgleda vrlo uvjerljivo u Europi, a dodatno samopouzdanje daje im i odličan međusobni omjer protiv Bologne – slavili su u sva tri posljednja susreta. Uz to, na domaćem terenu u Europskoj ligi imaju savršen učinak, što ih s pravom stavlja u ulogu favorita i u ovom uzvratu.

Ipak, Bologna nema što čekati. Talijanska momčad mora napasti od prve minute jer zaostatak od dva gola ne ostavlja prostor za kalkulacije. Upravo zbog toga mogli bismo gledati otvoreniju utakmicu, s dosta prostora na obje strane. Ono što ide u prilog gostima je njihov sjajan niz na gostovanjima – zabili su u čak 19 uzastopnih utakmica u gostima, što znači da Villa teško može računati na utakmicu bez primljenog gola.

S druge strane, takav pristup Bologne otvara prostor za kontre, a tu Villa može biti izuzetno opasna. U prvoj utakmici pokazali su koliko su konkretni u napadu, a posebno se istaknuo Ollie Watkins s dva pogotka. Englez je uhvatio formu u Europi i ponovno bi mogao biti ključna figura.

Villa redovito zabija kod kuće, a u posljednjih nekoliko utakmica često viđamo golove na obje strane, što dodatno sugerira da nas čeka sadržajan susret.

Bologna bi mogla do gola, ali Villa je kvalitetnija i bliže novoj pobjedi. Najrealniji ishod je pobjeda Aston Ville sa golovima na obje strane terena po kvoti 3.20 u bet365 kladionici. Sretno svima

Screenshot 2026-04-16 110620.png

(Koeficijenti 16.4. u 10:06 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Objavljeno (edited)

Hej @Fitoz

Ako te interesuje utakmica Asvel vs Fenerbahce, evo ucinio sam napor da ti screenshotujem situaciju turaka

IMG_0661.thumb.jpeg.0f24759242677840cb5f01577b61763a.jpeg

IMG_0662.thumb.jpeg.cec0004c73425a7fbbcfc2d7af0fdce8.jpeg

Ovo nisam ja pravio kalkulacije, vec jednostavno prepisao sa portala, da ti ne bi morao da gubis vreme. Ono sto verovatno znas, jeste da je Fenerbahce 25 ako ne i 30 kola bio neprikosnoven, igrao najbolju kosarku, bio prvi na tabeli nekoliko meseci, plus je imao pravu tvrdjavu od odbrane, i onda izgubio u samoj zavrsnici sedam od poslednjih osam utakmica pa sada (teorijski) moze da se desi da cak nemaju ni prednost domaceg terena u doigravanju.

Ostalim mojim kolegama sa Foruma samo da prepricam i neke od glasina koje kruze u vezi Euroleague.

Prica se da ce Barcellona sledece godine promeniti gotovo ceo tim, da ce zadrzati tek dvojicu, a mozda i nijednog igraca, i da to vec znaju svi igraci, a Barcellona bi porazom kod kuce od nikakvog Bayerna mogli lagano i da uopste ne udju u doigravanje.

Prica se i da Asvel i Monaco gotovo sigurno sledece godine nece igrati Euroleague, a najverovatnije ni u sledecih sto godina. 
I jos samo za kraj da napisem da od sutrasnje utakmice Monaco vs Hapoel, zavisi pola Euroleague, barem sest timova, a uopste nije nevazno sa kog mesta klubovi ulaze u doigravanje, jer ko naleti na Panathinaikos, bolje da i ne izlazi na parlet. A Euroleague je bas tu utakmicu ostavila za sutra.

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno
prije sat vremena, LeonardoDrugi said:

Hej @Fitoz

Ako te interesuje utakmica Asvel vs Fenerbahce, evo ucinio sam napor da ti screenshotujem situaciju turaka

IMG_0661.thumb.jpeg.0f24759242677840cb5f01577b61763a.jpeg

IMG_0662.thumb.jpeg.cec0004c73425a7fbbcfc2d7af0fdce8.jpeg

Ovo nisam ja pravio kalkulacije, vec jednostavno prepisao sa portala, da ti ne bi morao da gubis vreme. Ono sto verovatno znas, jeste da je Fenerbahce 25 ako ne i 30 kola bio neprikosnoven, igrao najbolju kosarku, bio prvi na tabeli nekoliko meseci, plus je imao pravu tvrdjavu od odbrane, i onda izgubio u samoj zavrsnici sedam od poslednjih osam utakmica pa sada (teorijski) moze da se desi da cak nemaju ni prednost domaceg terena u doigravanju.

Ostalim mojim kolegama sa Foruma samo da prepricam i neke od glasina koje kruze u vezi Euroleague.

Prica se da ce Barcellona sledece godine promeniti gotovo ceo tim, da ce zadrzati tek dvojicu, a mozda i nijednog igraca, i da to vec znaju svi igraci, a Barcellona bi porazom kod kuce od nikakvog Bayerna mogli lagano i da uopste ne udju u doigravanje.

Prica se i da Asvel i Monaco gotovo sigurno sledece godine nece igrati Euroleague, a najverovatnije ni u sledecih sto godina. 
I jos samo za kraj da napisem da od sutrasnje utakmice Monaco vs Hapoel, zavisi pola Euroleague, barem sest timova, a uopste nije nevazno sa kog mesta klubovi ulaze u doigravanje, jer ko naleti na Panathinaikos, bolje da i ne izlazi na parlet. A Euroleague je bas tu utakmicu ostavila za sutra.

Da, hvala ti.. Takodje sam procitao da Monaco sigurno nece biti ucesnik Euroleaugue iduce sezone. Mozes li nam kad vec znas na kojem to portalu ima izbaciti i sta se sve moze dogoditi i Realu ako izgube od C.Zvezde..

Objavljeno
prije 5 minute, Fitoz said:

Da, hvala ti.. Takodje sam procitao da Monaco sigurno nece biti ucesnik Euroleaugue iduce sezone. Mozes li nam kad vec znas na kojem to portalu ima izbaciti i sta se sve moze dogoditi i Realu ako izgube od C.Zvezde..

Monaco najverovatnije nece ni postojati, za sada je najrealnija opcija da se proglasi bankrot i klub ugasi. Ili eventualno da ga sacuvaju samo kao ime, nesto kao Cibona.

Svaki kosarkaski portal je izbacio kalkulacije, ali sam screenshotovao ono sto je izbacila kladionica Mozzart posto uzivam sto se nerviraju sto su srpski klubovi doziveli fijasko.

Evo kalkulacija i Reala da ne moras da kopas

IMG_0665.thumb.jpeg.4c334ddcc73ead9e2bab591aa276e228.jpeg

IMG_0666.thumb.jpeg.ad5ec00d26263993d019af8fb4edf19c.jpeg

Naknadno cu ti poslati i kalkulaciju Reala za peto i sesto mesto, posto sam ispunio memoriju za screenshotove, a samo sam hteo da ti kazem da polovinu ovih kalkulacija mozes da okacis macku o rep, jer su u obzir i uzimane ekstremne situacije, samo da bi Zvezda prosla sto bolje.

Objavljeno

Čestitke budućim prvoligašima !

Furyshaa i Prlito bježe 4 boda čevrtom mjestu 11 kola prije kraja. Padaju u prosjeku tek  svaki osmi put. Ovu prednost ne bi propustio ni Arsenal. Da će pasti 5 puta u 11 kola kvota bi bila bar 1000. Ovom zapažanju ni Leo nema što prigovoriti nego samo im čestitati, prije ili poslije. Dogodine će Leo  imati opaku konkurenciju, Furyshaa, Prlito,Colt,Fitoz, Unkdy, vjerojatno i Mesrine... Uz uvjet da preživi ovu sezonu Prve lige.

Furyshaa i Prlito , čestitke za ovu sezonu i puno sreće u sljedećoj !

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use