Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

@LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @unkdy, @Joker93, @COLT, @nuki01, @nutrija, @nenosk

Pozivam natjecatelje da postave svoj tip u 64. kolu Posljednje Šanse 2025/26 iz ponude od 21.4.2026 do 23.4.2026.

Oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: bet365, 22bet, unibet, William Hill, Betfair, pinnacle, PSK, SuperSport, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

Tema će biti otključana do UTORKA do 21.4.2026. do 15:00h.

POGLED NA TABLICU

TABLICA

Ukoliko uočite grešku na tabeli, javite mi se u inbox i sve ćemo ispraviti.

Preokret na vrhu tablice, @COLT je preuzeo čelnu poziciju sa boljim koeficijentom nakon pada @unkdy u prošlom kolu. Velika borba se vodi u 1. Ligi PŠ gdje od 1. do 7. mjesta samo dva boda dijele natjecatelje, sa preostalih 10 kola do kraja. Jedna od  najzanimljivijih sezona u 1. Ligi u historiji PŠ-a.

Screenshot 2026-04-20 104018.png

Objavljeno

Hej @COLT

Juce sam pokusao da objasnim u kakvoj si situaciji, a kolega pena29 mi je poslao ikonicu “zbunjen”, a i ti mi ne delujes da ti je sve jasno.

Za pocetak cu da screenshotujem ovo istorijsko stanje na vrhu prve, elitne. Neka ostane zauvek negde zapisano.

IMG_0694.jpeg.75c5d8ecd8aedff41d212bb5fac918ba.jpeg

Lepota ove tabele je sto na prvi pogled, deluje da te samo mesec dana deli od ulaska u istoriju Poslednje Sanse, da budes jedini koji je osvojio sve sto se moze osvojiti na nasem Forumu.

Ja mislim da je cak i peni29 jasno da ako sve pogodis do kraja, tvoj jedini problem u zivotu ce biti sta da radis u poslednjem kolu, jer ako i kolega unkdy sve pogodi, on ce u poslednjem kolu sigurno pokusati da te sjebe sa predlogom sa visokom kvotom, i tako te prestigne u poslednjem kolu sa ukupnom prosecnom kvotom. To smo sve vec videli.

Ali, ako samo jednom padnes, budi siguran da na kraju sezone, neces dobiti cak ni drvenu medalju za cetvrto mesto, jer ces biti cetvrti na tabeli, a i to bi moglo da dodje u pitanje.

Napisacu jos jednom polako, da mozete da me pratite ti i pena29.

Samo jednim jedinim promasajem, ti automatski padas na cetvrto mesto, jer ce unkdy imati pogodak vise od tebe, a Fitoz i Fic ubedljivo bolje ukupne prosecne koeficijente.

Ovo je teorija, sa predpostavkom da svi do kraja sve pogode, a ti napravis samo jednu gresku.

Ono sto ti i pena29 izgleda ne razumete, jeste da sva trojica neprijatelja imaju veeeeeelike prednosti u odnosu na tebe. 
Kolega unkdy ima veeeeeeliku prednost sto mu je dovoljno samo da te prati do kraja sezone, da ne pogresi kao i ti, i onda u poslednjem kolu pokusa da te sjebe, a mislim da ti i pena29 niste svesni koliko u njemu ima potencijala. Plus sto ce koristiti anomalije i E-sports dok ti budes mislio da je Forum u Vatikanu, a ne na Balkanu.

Od svih tvojih neprijatelja, ja bih se uvek menjao sa Fitozom, cak bih u ovoj situaciji radije uzeo njegovu poziciju nego tvoju. Ima ubedljivo najbolju ukupnu prosecnu kvotu i Privilegiju da tri puta postavlja sta hoce, a to je kao da u sahu ima kraljicu fore. Njemu je dovoljno samo da u tisini prati “majmuna koji ti se okacio na ledja” (pritisak koji imas da ne smes da promasis nijednom) i cim se to desi, tebi ce otici u tri pick*#*#e  materine i drvena medalja, a kamoli ulazak u istoriju. Samo jednim jedinim tvojim promasajem, Fitoz se direktno penje na prvo mesto, a tek onda cete razumeti sta znaci uebanje bez vadjenja i zasto jos uvek nije koristio Privilegiju, sto smo takodje sve vec videli.

Unkdy ima isti broj pogodaka kao i ti, plus kao i ja ima stav da kome je do morala neka ide u crkvu, Fitoz ima kraljicu fore, dok Fic ima  znanje, ali i istoriju iza sebe, da njemu protivnici ne trebaju, najcesce se do sada sam urusio od sebe.

A gde sam ja ovde? Pa nigde, u misjoj rupi sam, ali sam zainteresovan, prvo da postanes jedini koji je sve osvojio na Forumu, drugo vazno mi je samo da Fitoz ne pobedi, i tako ja ostanem jedini trostruki uzastopni pobednik, sto mi je sada ugrozeno.

A vazno mi je i da unkdy ne pobedi, jer tako saljemo poruku svima da se sa E-sportom ipak jos uvek ne moze osvojiti Poslednja Sansa, najlepse i najuzbudljivije takmicenje na svetu, vec da jos uvek pobedjuje posvecenost i kakvo-takvo znanje.

U svakom slucaju, ocekuje nas, jos uvek nisam siguran, da li je bolje reci partija pokera ili partija saha, ali u svakom slucaju, dobrodosli u horor.

A u hororu ce biti svega, psihologije, dramskog zapleta, strategije, borbe samim sa sobom, pritiska, preispitivanja samog sebe, dilema svake vrste … jednostavno pravi pravcati horrrrrrrror.

Neka na kraju, pobedi zaista najbolji, jer se tako uvek kaze kada hocete da se pretvarate,  neka pobedi ko bude zasluzio, pa makar to morao da bude i kolega Colt.

Ja cu se svakako povuci, necu trovati na Forumu, ako i budem navijao za nekoga, navijacu u sebi.

Ziveo horor, zivela sveta Poslednja Sansa, zivelo uzbudjenje, adrenalin i entuzijazam, neka stvarno pobedi najbolji.

Samo neka to ne budu unkdy, Fitoz ili Fic.

Objavljeno

Ispravak krivog navoda

Stavljao sam klasične lajkove i ikonicu djeteline za sreću, osim jednom,kad si Coltu spočitavao da ne bude uljudan i da ne žali protivnike. Zbunjenost sam stavio jer nije bio logičan "poziv na krv" nakon niza pozitivnih poruka. Kolega Colt je apsolutno svjestan u kojoj je situaciji, zna da su krvosljednici iza, a i da se Leo potajno nada čudu da sve pogodi,a vodeći kiksaju dva puta-)

Objavljeno (edited)

Pošto tema još nije otključana odigrat cu ovdje svoj tip za PŠ pa prebacim tamo kada se otključa.

Utorak 11:00

Snooker, Svjetsko prvenstvo

Trump - Wilson 1

covjek broj 1 u ovom sportu trenutno vjerujem sa cilja visoko na ovom prvenstvu, iako Wilson nije za otpisat i vjerojarno ce pružit dobar otpor, smatram da ce ipak ovdje presuditi Juddova kvaliteta

1.20 hrvatska lutrija

Screenshot_2026-04-20-16-38-27-53_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Edited by COLT
dodano vrijeme odigravanja
  • IzudinB unlocked this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use