Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Premier liga

Screenshot 2026-04-20 111825.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

La Liga

Screenshot 2026-04-20 111837.png

LA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 20.4. u 11:05 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno
prije 10 minute, Fitoz said:

@LeonardoDrugi koga vidis na pozicijama Play-in C i Play-in A, ko ce po tebi igrati protiv Olympiakosa odnosno Valencie.

Screenshot_20260421_090716_Samsung Internet.jpg

To nije bas lako proceniti, jer je ovaj play-in sasvim neko drugo takmicenje u odnosu na regularni deo. 
Za sada sam jedino odlucio da ako Panathinaikos ili Monaco prodju, i bilo ko od njih da ide na Valenciju, podrzacu prolaz dalje bilo koje ekipe protiv Valencije.

Tako da je za mene prilicno daleko da se procenjuje ko ce ici na koga, mada bih najvise voleo da idu Panathinaikos i Olympiacos jedni na druge, pa da jedna ekipa ne ode na FinalFour.

Ogorcen sam na pola timova Euroleague koliko su glupi i nemaju mozga, pa ne razumeju koliko je vazna svaka utakmica u regularnom delu, pa sada neka se yebu i neka pushe qurac sve cetiri ekipe u play-inu.

Malo sam agresivan u ovom danasnjem postu, jer su sve cetiri ekipe u play-inu zasluzile ovu situaciju.

Stvarno ne mislim nista, osim da ce bilo ko da ide na Valenciju (mozda) moci da ih izbace, dok se kod ovih utakmica gde se igra samo jedan mec, ne bih izjasnjavao ako ne moram.

Zvezda po meni ima bolji roster od Barcellone na svim pozicijama, ali sta im vredi kada su glupi kao qurci i igraju bez mozga.

Panathinaikos bi po meni mogao da igra i sa krsevima iz Nba, ali na jednu utakmicu moze da izgubi i od Parisa dvadeset razlike.

Znaci, ja da sedim na klupi Zvezde, ja bih sigurno izbacio Barcellonu, i obrnuto, da sedim na klupi Barcellone, takodje bih izbacio Zvezdu, i stvarno to mislim, uopste se ne zayebavam.

Kod utakmice Panathinaikos vs Monaco cu se kladiti kroz live, i to sto pre, najverovatnije vec nakon pet minuta, samo mi je potrebno malo da ih visim kako ce uci u mec.

Na zalost, od mene danas nece biti koristi, jer me nijedna od ovih cetiri ekipe nije uverila da je zdrava ekipa, sa tim sto je Zvezda, osim sto su nezdrav klub, i retko glup klub.

Objavljeno
prije 18 sati, mesrine said:

22.4., nogomet, premiership

Burnley - Manchester City, bar dva gola Citya, 1.20, supersport

Cim sam vidio ovaj tip, znao sam da idem s njim iako sam imao siri izbor, jer ovo je po meni 1/1, mirna dusa pa sta bude. Uglavnom, da ne duljim, City spletom svih okolnosti ozivio nadu u naslov, i nakon pobjede protiv Arsenala trenutno ima velike sanse za ostvarenje tog cilja. Ovdje ocekujem da uzmu pobjedu od par golova razlike jer em domacin koji prima kako tko pukne ispada, em ih standardno trpaju, em ono najbitnije, a to je da je City probudio glad u svojim redovima i da ce gaziti do kraja koliko ide i dizati gol razliku. Obzirom na polufinale kupa sa Southamptonom koje im slijedi za vikend vjerujem da ce ova dva gola potrebna za prolaz mog tipa zabiti vec u prvom poluvremenu, kako bi sacuvali odredene pojedince za prije navedeno polufinale. Sretno tko prati!

Screenshot_20260420_131308_Chrome.jpg

Uz ovo, svakako golovi na utakmici Brighton-Chelsea, te Lokomotiva-Slaven Belupo.

Objavljeno
prije 12 minute, LeonardoDrugi said:

To nije bas lako proceniti, jer je ovaj play-in sasvim neko drugo takmicenje u odnosu na regularni deo. 
Za sada sam jedino odlucio da ako Panathinaikos ili Monaco prodju, i bilo ko od njih da ide na Valenciju, podrzacu prolaz dalje bilo koje ekipe protiv Valencije.

Tako da je za mene prilicno daleko da se procenjuje ko ce ici na koga, mada bih najvise voleo da idu Panathinaikos i Olympiacos jedni na druge, pa da jedna ekipa ne ode na FinalFour.

Ogorcen sam na pola timova Euroleague koliko su glupi i nemaju mozga, pa ne razumeju koliko je vazna svaka utakmica u regularnom delu, pa sada neka se yebu i neka pushe qurac sve cetiri ekipe u play-inu.

Malo sam agresivan u ovom danasnjem postu, jer su sve cetiri ekipe u play-inu zasluzile ovu situaciju.

Stvarno ne mislim nista, osim da ce bilo ko da ide na Valenciju (mozda) moci da ih izbace, dok se kod ovih utakmica gde se igra samo jedan mec, ne bih izjasnjavao ako ne moram.

Zvezda po meni ima bolji roster od Barcellone na svim pozicijama, ali sta im vredi kada su glupi kao qurci i igraju bez mozga.

Panathinaikos bi po meni mogao da igra i sa krsevima iz Nba, ali na jednu utakmicu moze da izgubi i od Parisa dvadeset razlike.

Znaci, ja da sedim na klupi Zvezde, ja bih sigurno izbacio Barcellonu, i obrnuto, da sedim na klupi Barcellone, takodje bih izbacio Zvezdu, i stvarno to mislim, uopste se ne zayebavam.

Kod utakmice Panathinaikos vs Monaco cu se kladiti kroz live, i to sto pre, najverovatnije vec nakon pet minuta, samo mi je potrebno malo da ih visim kako ce uci u mec.

Na zalost, od mene danas nece biti koristi, jer me nijedna od ovih cetiri ekipe nije uverila da je zdrava ekipa, sa tim sto je Zvezda, osim sto su nezdrav klub, i retko glup klub.

Hvala na izdvojenom vremenu. Jako si oprezan i ne zelis olako da prognoziras play-inn ali misljenja sam da Pao dobija veceras Monaco i da ide na Valenciu koju moze proci (sto nece biti nimalo lako), i tako uci na finalfour koji se igra u OAKA Areni, ali nisam siguran da Monaco moze u ovom formatu  otici do playoffa, mozda ali samo mozda, ako bude kao porazeni veceras igrao kuci protiv C.Zvezda a ako ko poznaje ekipu Monaca onda je to Saša Obradovic, a jako tesko ce Zvezda veceras do pobjede u Blaugrani pa mi je realno za ocekivati da Barcelona i Monaco medjusobno odluce putnika za playoff i duel sa Olympiakosom, gdje svakako zavrsavaju svoje ucesce u Euroleague za ovu sezonu.

Objavljeno
prije 6 minute, Fitoz said:

Hvala na izdvojenom vremenu. Jako si oprezan i ne zelis olako da prognoziras play-inn ali misljenja sam da Pao dobija veceras Monaco i da ide na Valenciu koju moze proci (sto nece biti nimalo lako), i tako uci na finalfour koji se igra u OAKA Areni, ali nisam siguran da Monaco moze u ovom formatu  otici do playoffa, mozda ali samo mozda, ako bude kao porazeni veceras igrao kuci protiv C.Zvezda a ako ko poznaje ekipu Monaca onda je to Saša Obradovic, a jako tesko ce Zvezda veceras do pobjede u Blaugrani pa mi je realno za ocekivati da Barcelona i Monaco medjusobno odluce putnika za playoff i duel sa Olympiakosom, gdje svakako zavrsavaju svoje ucesce u Euroleague za ovu sezonu.

Stvarno mi je zao sto danas ne mogu da doprinesem na Forumu. Razlog su sve cetiri ekipe gde svaka ima svoje razlicite probleme, i niko ne moze da proceni sta moze da se ocekuje od svake pojedinacno, na samo jednu utakmicu

Ako mogu biti od koristi na Forumu, napisacu samo uopsteno sta mislim p svakoj ekipi pojedinacno.

Barcellona

Jos pre tri-cetiri godine su resili da odustanu od preteranog ulaganja u kosarkasku sekciju, otpustili Jasikevicijusa i Mirotica, stedeli su na rosteru, dovodili kojekakve cirkusante na klupu, i onda kada su dosli do ove tacke, sada opet rekonstrukcija, i sve iz pocetka. Po meni oni imaju veoma tanku ekipu, i limite dokle mogu dogurati, ali ako im protivnici dozvole svojim glupostima, mogu biti konkurentni. Po meni su lose poslozena i limitirana ekipa, ali eto posto im je i Zvezda pomogla svojim seoskim mentalitetom, sada imaju kakvu-takvu prednost barem u domacem terenu. Ako odluce da sa Zvezdom igraju sah, a ne kosarku, i svi pruze maximum, a Zvezda odigra glupo kako zna, mogli bi da prodju. Po meni, jedina prava prednost Barcellone jeste na klupi, posto ovaj seljak na klupi Zvezde, iako zna nesto, donosi odluke kao da pojma nema. Mislim da je veoma vazno da se zna da ce Barcellona sledece godine raspustiti gotovo ceo tim, i da igraci to znaju, a da li je to dobra ili losa vest po realno kladjenje, to niko ne zna.

Crvena Zvezda

Ja stvarno mislim da oni imaju fenomenalnu ekipu, i ako “se otvore” mogu svakoga da dobiju na jednu utakmicu. U sezonu su krenuli sa 25 registrovanih igraca, i po meni, imaju i sirinu, i kvalitet. Ali, mislim da trener taj kvalitet nije iskoristio, i mislim da Zvezda u narednih sto godina vise nece iskoristiti ovakvu priliku, kakvu je imala tokom regularnog dela sezone. U jednoj recenici, rekao bih da su platili cenu ovolikom kvalitetu i sirini rostera, gde nisu napravili hijerarhiju u timu, odnosno nisu uspeli, poput Arsenala, na primer, da sirinu i kvalitet rostera pretvore u kvalitet. Pa se tako desi da igracina poput Batlera udje na desetak minuta, pa ako ubacuje, on preokrene utakmicu, a ako promasi dva-tri puta, bude zakucan ekserima na klupi. Jos veci problem Zvezde jeste sto po karakteru crnih amera, njima odgovara samo da igraju u Beogradu, ali ne teske i neizvesne utakmice, vec one bez pritiska, jer jedino u takvim utakmicama pokazuju sav svoj potencijal.

Jedini nacin na koji bi mogli da izbace Barcellonu jeste da igraju brzo, da se odluce na jurnjavu i ispaljivanje trojki u nekom ludilu mozga, iako me uopste ne bi iznenadilo da odigraju bas sve suprotno od logike, i pristanu da igraju “pet na pet” sa Barcellonom i poginu.

Monaco

Oni su bili prvi tim na koje sam uplatio kao konacne pobednike Euroleague, ali je od tada prosao pravi zivot. I dalje smatram da oni imaju najboljih prvih sedam-osam-devet igraca u odnosu na ostale timove, ili su barem medju najboljima, ali otkuda smo mogli da znamo sta ce se sa njima posle dogoditi, i ko je mogao da predpostavi da oni sada mogu i do FinalFoura, ali i do dve poslednje evropske utakmice u svojoj istoriji. U svakom slucaju, po meni imaju potencijal da dobiju Panathinaikosa u sred Atine, ali za to bi trebalo da se poklope i neke okolnosti.

Panathinaikos

Za mene su bili, i uvek ce biti roster, jedan od deset najboljih koji su sklopljeni ikada u istoriji Euroleague. E sada, sto su to pokazali dva i po puta tokom sezone, plus sto sam ih barem deset puta gledao gde su izgledali gore od Cibone, za to bi trebao post od pedeset stranica.

Znaci ovako. Nijedna od ove cetiri ekipe me nije ubedila ni u sta tokom sezone. Na sve cetiri sam padao u realnom kladjenju kao seljacina. Sve cetiri sam gledao kada su odigrali svoje najgore utakmice u sezoni, a dve od cetiri su me tesko srusile u svetoj Poslednjoj Sansi. Dok sam ih ja podrzavao kada sam mislio da je za njih najvaznije, oni nisu mislili tako. Kada sam ja igrao na ove qurce iz Zvezde, njima je trebala jedna pobeda da udju medju cetiri najbolje ekipe, i tu da ostanu, i to su bile utakmice u Beogradu, a ne u Indoneziji, pa kada to nisu dobijali, vec odigrali kao seljacine, sada neka se vade na dva gostujuca terena.

Objektivno, jedino me kakvim-takvim entuzijazmom ispunjavaju ekstremni klizni handicapi na goste, poput ovih od 13,5 ili 15,5 na Zvezdu ili 17,5-19,5 na Monaco kod velikog Bet365, ali su i kvote na takve stvari oko ili ispod 1,10

O konacnim ishodima ne zelim da se izjasnjavam, da su ova sva cetiri tima pobedjivala kada sam ja smatrao da moraju, i da im je jaaaaako vazno, danas bi play-in gledali iz sobe. Na primer kada je Panathinaikos isao raspalom Partizanu, ili Zvezda docekivala Bayern, pa i Valenciju.

Objavljeno (edited)

Jedan zanimljiv par.21.5.Usyk Vs Verhoeven.Mec za WBA titulu teske kategorije.Verhoeven,snazan kickboksac,Glory prvak u teskoj protiv izvrsnog Usyka.Verhoeven nema sluzbenih boksackih meceva tako da je ovo svojevrstan presedan ali ima puno teskih sparinga protiv T.Furya.Jako,jako cvrst borac.Usky,tehnicki,takticki savrsen,radilica,ubija ritmom i tempom.Bet 365 daje opciju vise od 3,5 rundi 1,72 koef.znaci,ukoliko udju u 4.rundu,tip je dobitan.Usyk se nece zaletavati,graditi ce borbu rundu po rundu.Boks je nazahvalan za prognoziranje ali ovaj koef.ima vrijednost.

Screenshot_20260421_135903_Chrome.jpg

Edited by Marko15
Objavljeno

Poveo 5-4 Trump i sad se nastavlja navečer u 20h,od 1-4 na 5-4.

Veliku šansu je propustio Wilson za 2-5,tj. odličan safety je odigrao Trump i tu je Wilson napravio faul,to mu je taman trebalo da dođe na 3-4.

Sad milsim da će Trump u večernjoj sesiji bolje odigrati.

Objavljeno
prije sat vremena, Marko15 said:

Jedan zanimljiv par.21.5.Usyk Vs Verhoeven.Mec za WBA titulu teske kategorije.Verhoeven,snazan kickboksac,Glory prvak u teskoj protiv izvrsnog Usyka.Verhoeven nema sluzbenih boksackih meceva tako da je ovo svojevrstan presedan ali ima puno teskih sparinga protiv T.Furya.Jako,jako cvrst borac.Usky,tehnicki,takticki savrsen,radilica,ubija ritmom i tempom.Bet 365 daje opciju vise od 3,5 rundi 1,72 koef.znaci,ukoliko udju u 4.rundu,tip je dobitan.Usyk se nece zaletavati,graditi ce borbu rundu po rundu.Boks je nazahvalan za prognoziranje ali ovaj koef.ima vrijednost.

Screenshot_20260421_135903_Chrome.jpg

Kolega meni je to sprdnja kad borci iz Kickboxa,MMA idu u borbu sa boksačima ili obrnuto.Verhoeven i sam zna da nema nikakve šanse,ali fine pare su u igri.

Osobno bi ovaj meč usporedio kao da Dončić ide igrati hokej.

Objavljeno
Just now, darko56 said:

Kolega meni je to sprdnja kad borci iz Kickboxa,MMA idu u borbu sa boksačima ili obrnuto.Verhoeven i sam zna da nema nikakve šanse,ali fine pare su u igri.

Sve vam je to posao danas.Rico ima cvrstih sparinga s Furyem ali bumo videli kako ce se snaci u sluzbenom mecu.Ici ce to over rundi,cisto zbog publike.Kao i Josua vs Paul kad je Netlfix uzeo prijenos.

Objavljeno
prije 17 minute, darko56 said:

Svakako budemo pratili kako ce klade postaviti overe rundi iznad cc a 6.Mogle bi se zeznuti ako decki moraju napraviti show za publiku.Na stranu da li je to ok ili ne ali kao i sa Josuom vs Paul,moglo bi biti gresaka na over rundi.Pratit cu pa ako bude zanimljivo,postaviti prijedlog.Sportski pozdrav

Objavljeno
prije 16 minute, LeonardoDrugi said:

Moze li onda, barem Nant da otkine bod Psg-u, znas li sta?

Kad već pitaš za frenda, nije nemoguće, iako je tvoje pitanje vjerojatno retoričko. Ja volim zakon brojeva, svaki niz kad-tad stane,često kad se najmanje nadamo. Naime,u prvenstvu PSG nema neriješeno još od 29.10.2025. To znači punih 19 utakmica ! Nantes  trenira V.Halilhodžić koji može iznenaditi iako je suspendiran. Nantes ima 3 neriješene u nizu. Jedan niz će biti prekinut u svakom slučaju. Moguća je i tvrda utakmica jer je PSG u mislima na Bayern, tipa 1-0. U svakom slučaju ne očekujem demoliranje Nantesa.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use