Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Europska liga

Screenshot 2026-05-04 014152.png

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

Screenshot 2026-05-04 014200.png

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 3.5. u 23:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Neka ude u zapisnik da je Dembele jucer prvi udarac uputio u 3. (slovima TRECOJ) minuti, i da je umjesto njega u igru usao Barcola u 65.minuti pri vodstvu 0-1, a da do tada Dembele nije uputio vise niti jedan jedini udarac. Psg je na kraju imao 15 udaraca od cega 7 u okvir. 

Konacni rezultat bio je 1-1, sto bi takoder srusilo moj prvobitni tip over 2.5 gola, a ukupni broj udaraca koji je bio moj treceplasirani tip bi prosao, pa neka i to ude u zapisnik.

Neka ude i taj Bayern u zapisnik. Bravo za njih i onakvo primanje prvog gola, bravo za Kompanya i ekipu, navodno inace gospodu, ali lako je biti gospodin i fin kada se vodi i pobjeduje :D

Toliko za zapisnik ovoga puta. 

Fuckas Dembelea, treba "pratiti" talijansku odbojku.

Objavljeno
prije 13 minute, mesrine said:

Neka ude u zapisnik da je Dembele jucer prvi udarac uputio u 3. (slovima TRECOJ) minuti, i da je umjesto njega u igru usao Barcola u 65.minuti pri vodstvu 0-1, a da do tada Dembele nije uputio vise niti jedan jedini udarac. Psg je na kraju imao 15 udaraca od cega 7 u okvir. 

Konacni rezultat bio je 1-1, sto bi takoder srusilo moj prvobitni tip over 2.5 gola, a ukupni broj udaraca koji je bio moj treceplasirani tip bi prosao, pa neka i to ude u zapisnik.

Neka ude i taj Bayern u zapisnik. Bravo za njih i onakvo primanje prvog gola, bravo za Kompanya i ekipu, navodno inace gospodu, ali lako je biti gospodin i fin kada se vodi i pobjeduje :D

Toliko za zapisnik ovoga puta. 

Fuckas Dembelea, treba "pratiti" talijansku odbojku.

Neka udje u zapisnik da je gol pao u trecoj minuti i da je do 90 plus 4-tog bila igra “under 0-1 gol” na utakmici.

Neka udje u zapisnik i da je Bayern ove sezone odigrao tek tri “undera 0-2 gola” u celoj sezoni, a da sam ja uhvatio u Poslednjoj Sansi dva od ta tri undera.

Juceresnji under golova na utakmici Bayern vs Psg oborio pola sveta na kladjenju i upropastio pola Poslednje Sanse.

A kolegi @ara008 predlog prosao u 90 + 4

Predlazem tri Dana Zalosti na Forumu.

Objavljeno
prije 14 minute, LeonardoDrugi said:

Neka udje u zapisnik da je gol pao u trecoj minuti i da je do 90 plus 4-tog bila igra “under 0-1 gol” na utakmici.

Neka udje u zapisnik i da je Bayern ove sezone odigrao tek tri “undera 0-2 gola” u celoj sezoni, a da sam ja uhvatio u Poslednjoj Sansi dva od ta tri undera.

Juceresnji under golova na utakmici Bayern vs Psg oborio pola sveta na kladjenju i upropastio pola Poslednje Sanse.

Prijedlog djelomicno odbijen, a predlaze se 33 dana zalosti.

Objavljeno
prije 2 sati, LeonardoDrugi said:

Da kolega, sretno i "spretno" prošlo😅😅

Samo da napomenem da mi ja za PŠ prvotni tip u glavi bio da samo psg daje gol(1.22 je mozzart davao) pa sam pomislio,zasto ne uzet sa vecom kvotom, pa Bayern ce zabit i 2 gola  a kamoli ne 1...ali eto jedva,jedva ugurali i taj 1..🙄

Objavljeno (edited)
prije 55 minute, LeonardoDrugi said:

Cina dobio prvi set, majko moja ….

IMG_0768.thumb.jpeg.20065582f6c9e655500bf5434cff35a8.jpeg

Hahahahah kakvi ce se sve jebivetri spomenuti na ovom smjesnom forumu i dobiti trenutak paznje i slave samo zbog te lude posljednje sanse, cudo. Jos malo uz standardne ozljede igraca u e-sportsu pratit cemo i live gvatemalske nogometasice, juniorsku ligu u Alziru, odbojkase u talijanskoj drugoj ligi, i pikado turnire u Barandi.

Blizu je smak svijeta.

Edited by mesrine
Objavljeno
prije 16 minute, mesrine said:

Hahahahah kakvi ce se sve jebivetri spomenuti na ovom smjesnom forumu i dobiti trenutak paznje i slave samo zbog te lude posljednje sanse, cudo. Jos malo uz standardne ozljede igraca u e-sportsu pratit cemo i live gvatemalske nogometasice, juniorsku ligu u Alziru, odbojkase u talijanskoj drugoj ligi, i pikado turnire u Barandi.

Blizu je smak svijeta.

Nije to nista. Ja sam tako jednom pratio u 03.00 nocu predlog kolege unkdy u zenskom tenisu. 
On je postavio pobedu teniserke Danielle Collins gde kolega ne zna ni da li ima dvadeset ili pedeset godina. A ja sam koristio molitve da mu predlog padne, pa sam u 03.00 nocu gledao mec.

Mec je bio pomeren, pa su trniserke igrale u zoru, prakticno nije bilo ni skupljaca lopti, a kamoli gledalaca.

Uopste se ne zayebavam, nije bilo nikoga na tribinama, a mislim i da sam bio jedini na svetu koji je gledao taj mec.

I Collins dobije na jaja.

A evo i kolegi teniser za koga ne zna ni kako izgleda, preokrenuo mec, majko moja

IMG_0769.thumb.jpeg.83ba500ea4c59532c2a1d82a99deb72f.jpeg

Objavljeno
prije 12 minute, LeonardoDrugi said:

Nije to nista. Ja sam tako jednom pratio u 03.00 nocu predlog kolege unkdy u zenskom tenisu. 
On je postavio pobedu teniserke Danielle Collins gde kolega ne zna ni da li ima dvadeset ili pedeset godina. A ja sam koristio molitve da mu predlog padne, pa sam u 03.00 nocu gledao mec.

Mec je bio pomeren, pa su trniserke igrale u zoru, prakticno nije bilo ni skupljaca lopti, a kamoli gledalaca.

Uopste se ne zayebavam, nije bilo nikoga na tribinama, a mislim i da sam bio jedini na svetu koji je gledao taj mec.

I Collins dobije na jaja.

A evo i kolegi teniser za koga ne zna ni kako izgleda, preokrenuo mec, majko moja

IMG_0769.thumb.jpeg.83ba500ea4c59532c2a1d82a99deb72f.jpeg

Je li ta Collins bila bar zgodna, ili barem njena protivnica?

Ne znam kako kolega, ali volio bih da mozemo stati u kraj bar ovim najdivljim anomalijama inace. Skrnave posljednju sansu. Onaj gvatemalo ce osvojiti drugu ligu, a ja bih radije da je osvoji bilo tko, pena ili netko od onog drustva sto verbalno opce tu po forumu, pa cak bih radije da ju osvoji i Dodik, samo da ju ne osvoji onaj tko ce nazalost osvojiti. Tuzno.

Objavljeno
prije 3 sati, mesrine said:

Ne znam kako kolega, ali volio bih da mozemo stati u kraj bar ovim najdivljim anomalijama inace. Skrnave posljednju sansu. Onaj gvatemalo ce osvojiti drugu ligu, a ja bih radije da je osvoji bilo tko, pena ili netko od onog drustva sto verbalno opce tu po forumu, pa cak bih radije da ju osvoji i Dodik, samo da ju ne osvoji onaj tko ce nazalost osvojiti. Tuzno.

Kolega,Mesrine,nema panike,i 4.mjesto te vjerojatno vodi u 1.ligu,a imaš i Kup.

Objavljeno (edited)

Pozz momci!

Danas je počeo F4 Lige Prvaka u košarci. Iznenađujuće u prvoj tekmi koja se igrala u 18h, Rytas pomeo Tenerife skoro 20 razlike i tako ušli u finale. Drugo 1/2 finale je Unicaja-AEK.

Igra se u Badaloni i uzimam pobjedu:

21:00h Unicaja 1,41 bet365 

Sretno! 🙂

Edited by darko56
Objavljeno
prije 18 sati, mesrine said:

i ja bi volio da udjes u prvu ligu napokon nakon toliko godina i truda, ali nazalost evo sada je i to upitno jer je gusta borba za 3. mjesto. Tuzno

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use