Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

@LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @unkdy, @Joker93, @COLT, @nuki01, @nutrija, @nenosk

Pozivam natjecatelje da postave svoj tip u 71. kolu Posljednje Šanse 2025/26 iz ponude od 15.5.2026 do 18.5.2026.

Oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: bet365, 22bet, unibet, William Hill, Betfair, pinnacle, PSK, SuperSport, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

Tema će biti otključana do SUBOTE do 16.5.2026. do 15:00h.

POGLED NA TABLICU

TABLICA

Screenshot 2026-05-15 111102.png

Objavljeno (edited)

Ideeeeeeemo Fitozeeeeeeee. Istorijsko Pravilo broj 27 koje kaze da nismo svi isti, vec je pobednik svete Poslednje Sanse jednakiji od ostalih.

Hm … hajde da vidimo sta je Fitoz hteo sa ovom primenom privilegije koju ima.

Ima dva pogodka manje, ali i najvecu ukupnu prosecnu kvotu, od ovih iz vrha.

Verovatno hoce da u poslednja tri kola, postavlja teske zicere po kvoti od po 1,01 i tako se osigura da nece promasiti nijednom do kraja sezone.

Ali, zasto? Ne verujem da misli da ce ovaj prevarant unkdy propustiti ovakvu priliku da yebe i ne vadi. Znaci, tesko da Fitoz misli da ce prevarant unkdy dva ili tri puta promasiti u poslednja tri kola, a E-sportsa i tenisa ima koliko hoces, plus uvek postoji i scripta.

Znaci, verovatno misli da ce kolega Colt promasiti barem jednom, i da ce on onda izbiti na drugo mesto, pa ce biti daj sta-das, makar da budem drugi.

Ali, sta ako Colt ne promasi? Onda, verovatno dobija drvenu medalju za trece mesto, pa hoce da se osigura da ga Fic ne sjebe.

E moj Fitoze … na sta si ti spao … cccccc …. grcevito se boris da zadrzis trece mesto, jer nemas drugog izbora, pa hajde barem da uzmes drvenu medalju … cccccc

Ili mozda misli da ce se kolega Colt raspasti kao kolega mesrine, i da ce sa tri promasaja ispasti iz prve lige

Dvostruki uzastopni pobednik …. a razmislja kao cigan, majko moja.

Ili mozda misli da ce u ponedeljak Arsenal pobediti sa 1:0 pa ce njemu predlog proci, a da ce unkdy pasti … cccccc

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno
prije 25 minute, LeonardoDrugi said:

Ideeeeeeemo Fitozeeeeeeee. Istorijsko Pravilo broj 27 koje kaze da nismo svi isti, vec je pobednik svete Poslednje Sanse jednakiji od ostalih.

Hm … da vidimo sta je Fitoz hteo sa ovom primenom privilegije koju ima.

Ima dva pogodka manje, ali i najvecu ukupnu prosecnu kvotu, od ovih iz vrha.

Verovatno hoce da u poslednja tri kola, postavlja teske zicere po kvoti od po 1,01 i tako se osigura da nece promasiti nijednom do kraja sezone.

Ali, zasto? Ne verujem da misli da ce ovaj prevarant unkdy propustiti ovakvu priliku da yebe i ne vadi. Znaci, tesko da Fitoz misli da ce prevarant unkdy dva ili tri puta promasiti u poslednja dva kola, a E-sportsa i tenisa ima koliko hoces, plus uvek postoji i scripta.

Znaci, verovatno misli da ce kolega Colt promasiti barem jednom, i da ce on onda izbiti na drugo mesto, pa ce biti daj sta-das, makar da budem drugi.

Ali, sta ako Colt ne promasi? Onda, verovatno dobija drvenu medalju za trece mesto, pa hoce da se osigura da ga Fic ne sjebe.

E moj Fitoze … na sta si ti spao … cccccc …. grcevito se boris da zadrzis trece mesto, jer nemas drugog izbora, pa hajde barem da uzmes drvenu medalju … cccccc

Ili mozda misli da ce se kolega Colt raspasti kao kolega mesrine, i da ce sa tri promasaja ispasti iz prve lige

Dvostruki uzastopni pobednik …. a razmislja kao cigan, majko moja.

Ili mozda misli da ce u ponedeljak Arsenal pobediti sa 1:0 pa ce njemu predlog proci, a da ce unkdy pasti … cccccc

Hvala kolega, mnogo hvala.. , ali morao bi "pomesti" prvo ispred svojih vrata da bi mogao pisati o ostalima, a koje cigan u prvoj a ko u drugoj ligi je vise nego ocito. Tebi jos jednom hvala i na tom cigan i na svemu ostalom napisanom. Lp

Objavljeno
prije 4 minute, Fitoz said:

Hvala kolega, mnogo hvala.. , ali morao bi "pomesti" prvo ispred svojih vrata da bi mogao pisati o ostalima, a koje cigan u prvoj a ko u drugoj ligi je vise nego ocito. Tebi jos jednom hvala i na tom cigan i na svemu ostalom napisanom. Lp

Ma, ja se samo zayebavam sa tobom.

Unapred sam napisao dva posta. Jedan, ako iskoristis privilegiju koju imas, a drugi post ako ti privilegija propadne.

I u jednom i u drugom slucaju sam hteo da ti se podsmevam.

Kada se bavim problemima u tudjim zivotima, uvek nekako lakse podnosim svoje probleme, odnosno kada se bavim tudjim problemima, uopste i ne mislim na svoje, pa je lakse.

Objavljeno (edited)
prije 2 sati, Fitoz said:

Kolega Leo je sretan što vjerojatno nećeš biti trostruki pobjednik u nizu pa gušta,nije mu zamjeriti. No,mogao si uzeti i kvotu 1,01 pa biti apsolutno siguran za pogodak. No,onda bi i Leov prigovor bio još gori.

Edited by pena29
Krivo ušao u elitnu ligu.
Objavljeno
prije 4 minute, pena29 said:

Kolega Leo je sretan što vjerojatno nećeš biti trostruki pobjednik u nizu pa gušta,nije mu zamjeriti. No,mogao si uzeti i kvotu 1,01 pa biti apsolutno siguran za pogodak. No,onda bi i Leov prigovor bio još gori.

Kolega, bili bismo ti zahvalni, ako bi pristao da napustis Topic namenjen prvoligasima, i ako imas sta da kazes ili predlozis, to napises u delu Foruma gde pripadas.

Objavljeno

Moj konacni predlog je pobeda Bayerna nad Kolnom i over 2,5 gola na utakmici po kvoti od  1,24 kod kladionice Premier

IMG_0826.jpeg.43c94d3ff2a552d825a350940b83bb0b.jpeg

ali me samo pustite da ovde postavim jos jedan predlog, koji se nece vaziti, ali samo neka stoji, vazno je, inace cu umreti,  potrebno je da se smirim, da gledam taj predlog kako stoji bas kod mene, a ne kod nekog drugog.

Bayern daje gol Kolnu i u prvom, a i drugom poluvremenu, po kvoti od 1,35 takodje kod kladionice Premier

IMG_0830.jpeg.bfd3a281ef7d5670baa741b30e4c126d.jpeg

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use