Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno (edited)

Prvo cu da napisem sta mislim o danasnjem, poslednjem kolu nemacke Bundeslige, a sutra cu napisati sta mislim o sutrasnjem, takodje poslednjem kolu holandskog prvenstva, a na kraju posta cu nesto da molim svoje kolege sa Foruma, kao prosjak.

Poslednje kolo nemacke Bundeslige

Kada bih sada poceo sa analizama svake utakmice pojedinacno, verovatno ne bih zavrsio post do sledece subote, a bas tada se igra veliko Finale nemackog Kupa izmedju Bayerna i Stuttgarda.

Kao prvo, mislim, ili imam neki takav osecaj da ce ovo poslednje kolo nemacke Bundeslige biti istorijsko po uzbudjenjima, adrenalinu, dogadjajima na terenu i broju postignutih golova. Pazljivo sam gledao svaku utakmicu ponaosob u ovom poslednjem kolu, i mogu vam reci da bi danas od 15.30 pa do 17,20. casova moglo da bude svasta.

Imamo utakmice koje nista ne odlucuju, imamo utakmice koje nesto odlucuju, a imamo i utakmice koje se igraju na zivot i smrt, a imamo i utakmice koje odlucuju da li ce neke ekipe sledece sezone (teorijski) zaraditi sto miliona ili ce imati samo za sampon i toplu vodu.

Svi imamo oci, pa smo mogli da vidimo tokom sezone kakav fudbal se igra u Nemackoj, imamo mene na Forumu koji cu sada da vam postavim screenshot utakmica poslednjeg kola iz prosle sezone, gde mozete da vidite da je tada palo ukupno 31 gola u  celom kolu, 

IMG_0831.thumb.jpeg.7987ddeae3c0f64740dab2d54702ef98.jpeg

a reci cu vam i da je u proslom, predposlednjem kolu, palo takodje ukupno 31 gola u tom kolu. Prosle godine u poslednjem kolu nemacke Bundeslige je palo kao i ove u predposlednjem, ukupno 31 gol sto je u proseku 3,44 po utakmici.

U poslednjem kolu prosle sezone, sedam utakmica je otislo u teske overe 2,5 gola, jedna je zavrsena sa overom 1,5 gol na utakmici (St. Pauli vs Bochum 0:2), i samo jedna jedina je otisla u under (Monchengladbach vs Wolfsbur 0:1) koje se odlicno secam po 17 kornera i 33 ukupna udarca.

U predposlednjem kolu ovogodisnje Bundeslige, gde je palo takodje 31 gol, imali smo, na zalost dve utakmice koje su otisle u under, i to, necete verovati Bayern je odigrao under sa Wolfsburgom (1:0), ali i to uzmite sa rezervom, jer su na utakmici bile dve stative, a i Hary Cane je (opet) promasio penal.

Znaci danas imamo utakmice koje se igraju na zivot i smrt (Heidenheim vs Meinz i St. Pauli vs Wolfsburg), imamo utakmice poput Bayerna i Kolna koje nicemu ne sluze, ali bi ipak trebalo da znate da Koln samo tri puta u sezoni nije primio gol(ove) a odigrao je ukupno 35 utakmica u sezoni, gde je imao samo cetiri undera 0-1 gola i cak 31 over 1,5 gola. A Bayern je ove sezone ugurao 176 golova u svim takmicenjima u kojima je ucestvovao.

A pogledajte tek tabelu gde se nalaze Stuttgard i Hoffenheim koji igraju sa Eintrachtom, odnosno M'gladbachom

Ako pogledamo danasnje kvote za overe 2,5 gola na utakmicama, videcemo da samo na dve utakmice kvote idu preko 1,45 a to su utakmice St.Pauli vs Wolfsburg i Union Berlin vs Augsburg, dok sve ostale kvote za overe idu od 1,12 pa do 1,44

Znaci, ja danas predlazem da se singluje sa overima golova svaka utakmica posebno, ako moze uz rasprodaju imovine, ili podizanje kredita, a onda da se sva zarada prebaci na singlove svih utakmica posebno holandskog (poslednjeg) kola prvenstva, a sto cu najaviti sutra.

Da kazem za kolege koji nisu pohlepni da su overi 1,5 gola na danasnjim utakmicama Bundeslige kvotirani od 1,03 preko 1,08 pa najvise do 1,20

Tagovacu kolegu @s256s9 koji je jednom pomenuo neku kladionicu, ne secam se koju, koja je davala neku granicu za broj ukupnih golova u kolu, mislim da je bila Liga Prvaka, i da su davali ponudu za ukupan broj golova u danu, pa ako moze da se sazna koja to kladionica nudi.

A ostale kolege, ako hoce, ili imaju dobro srce, ako mogu da provere da li postoji kladionica (ako moze sa nase liste dozvoljenih kladionica) koja nudi igru pada gol u oba poluvremena, sto bih voleo da znam koliko je kvotirana igra da ce pasti gol i u prvom i u drugom poluvremenu na utakmici Bayern vs Koln.

Ako necete, ili nemate dobro srce, ili nemate vremena, ne morate, nema veze

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno
prije 6 sati, LeonardoDrugi said:

Prvo cu da napisem sta mislim o danasnjem, poslednjem kolu nemacke Bundeslige, a sutra cu napisati sta mislim o sutrasnjem, takodje poslednjem kolu holandskog prvenstva, a na kraju posta cu nesto da molim svoje kolege sa Foruma, kao prosjak.

Poslednje kolo nemacke Bundeslige

Kada bih sada poceo sa analizama svake utakmice pojedinacno, verovatno ne bih zavrsio post do sledece subote, a bas tada se igra veliko Finale nemackog Kupa izmedju Bayerna i Stuttgarda.

Kao prvo, mislim, ili imam neki takav osecaj da ce ovo poslednje kolo nemacke Bundeslige biti istorijsko po uzbudjenjima, adrenalinu, dogadjajima na terenu i broju postignutih golova. Pazljivo sam gledao svaku utakmicu ponaosob u ovom poslednjem kolu, i mogu vam reci da bi danas od 15.30 pa do 17,20. casova moglo da bude svasta.

Imamo utakmice koje nista ne odlucuju, imamo utakmice koje nesto odlucuju, a imamo i utakmice koje se igraju na zivot i smrt, a imamo i utakmice koje odlucuju da li ce neke ekipe sledece sezone (teorijski) zaraditi sto miliona ili ce imati samo za sampon i toplu vodu.

Svi imamo oci, pa smo mogli da vidimo tokom sezone kakav fudbal se igra u Nemackoj, imamo mene na Forumu koji cu sada da vam postavim screenshot utakmica poslednjeg kola iz prosle sezone, gde mozete da vidite da je tada palo ukupno 31 gola u  celom kolu, 

IMG_0831.thumb.jpeg.7987ddeae3c0f64740dab2d54702ef98.jpeg

a reci cu vam i da je u proslom, predposlednjem kolu, palo takodje ukupno 31 gola u tom kolu. Prosle godine u poslednjem kolu nemacke Bundeslige je palo kao i ove u predposlednjem, ukupno 31 gol sto je u proseku 3,44 po utakmici.

U poslednjem kolu prosle sezone, sedam utakmica je otislo u teske overe 2,5 gola, jedna je zavrsena sa overom 1,5 gol na utakmici (St. Pauli vs Bochum 0:2), i samo jedna jedina je otisla u under (Monchengladbach vs Wolfsbur 0:1) koje se odlicno secam po 17 kornera i 33 ukupna udarca.

U predposlednjem kolu ovogodisnje Bundeslige, gde je palo takodje 31 gol, imali smo, na zalost dve utakmice koje su otisle u under, i to, necete verovati Bayern je odigrao under sa Wolfsburgom (1:0), ali i to uzmite sa rezervom, jer su na utakmici bile dve stative, a i Hary Cane je (opet) promasio penal.

Znaci danas imamo utakmice koje se igraju na zivot i smrt (Heidenheim vs Meinz i St. Pauli vs Wolfsburg), imamo utakmice poput Bayerna i Kolna koje nicemu ne sluze, ali bi ipak trebalo da znate da Koln samo tri puta u sezoni nije primio gol(ove) a odigrao je ukupno 35 utakmica u sezoni, gde je imao samo cetiri undera 0-1 gola i cak 31 over 1,5 gola. A Bayern je ove sezone ugurao 176 golova u svim takmicenjima u kojima je ucestvovao.

A pogledajte tek tabelu gde se nalaze Stuttgard i Hoffenheim koji igraju sa Eintrachtom, odnosno M'gladbachom

Ako pogledamo danasnje kvote za overe 2,5 gola na utakmicama, videcemo da samo na dve utakmice kvote idu preko 1,45 a to su utakmice St.Pauli vs Wolfsburg i Union Berlin vs Augsburg, dok sve ostale kvote za overe idu od 1,12 pa do 1,44

Znaci, ja danas predlazem da se singluje sa overima golova svaka utakmica posebno, ako moze uz rasprodaju imovine, ili podizanje kredita, a onda da se sva zarada prebaci na singlove svih utakmica posebno holandskog (poslednjeg) kola prvenstva, a sto cu najaviti sutra.

Da kazem za kolege koji nisu pohlepni da su overi 1,5 gola na danasnjim utakmicama Bundeslige kvotirani od 1,03 preko 1,08 pa najvise do 1,20

Tagovacu kolegu @s256s9 koji je jednom pomenuo neku kladionicu, ne secam se koju, koja je davala neku granicu za broj ukupnih golova u kolu, mislim da je bila Liga Prvaka, i da su davali ponudu za ukupan broj golova u danu, pa ako moze da se sazna koja to kladionica nudi.

A ostale kolege, ako hoce, ili imaju dobro srce, ako mogu da provere da li postoji kladionica (ako moze sa nase liste dozvoljenih kladionica) koja nudi igru pada gol u oba poluvremena, sto bih voleo da znam koliko je kvotirana igra da ce pasti gol i u prvom i u drugom poluvremenu na utakmici Bayern vs Koln.

Ako necete, ili nemate dobro srce, ili nemate vremena, ne morate, nema veze

1.12 mozzart daje za bar 1 gol u prvom i u drugom poluvremenu.

Objavljeno
prije 10 minute, mesrine said:

1.12 mozzart daje za bar 1 gol u prvom i u drugom poluvremenu.

Ala su se otvorili, svaka im cast. Gol u prvom poluvremenu je moglo da se nadje po 1,10-1,12 a oni daju po gol u oba poluvremena 1,12 … pih, kakve skrtice, majko moja.

U svakom slucaju, hvala ti sto si odvojio vreme da odgovoris.

Objavljeno

Zadnje kolo Bundeslige,15:30 h,sve utakmice

Leo je dobro najavio. Svašta se može dogoditi. Neće dobiti svi koji moraju. Meni najviše miriše uvjerljiva pobjeda Heidenheima koji je u formi. No,što ako Wolsburg rano povede 2-0?

Tada nemaju šanse i mogu psihološki pasti. To je problem i s ostalima koji moraju dobiti,a ne ovise sami o sebi . Pitanje je i hoće li Leipzig olako pasti a Freiburgu treba. Bayern bi napokon trebao dobiti hendikepom,ali kladionice besramno malo daju. 

Zanimljivo poslijepodne nas čeka.

Objavljeno

Ostalo je samo jos dva sata do drame u Bundesligi, pa bih hteo samo jos da pozelim srecu Heidenheimu, ako neko od njih cita ovaj smesni Forum.

O Heidenheimu sam vec sto puta pisao na nasem Forumu kao jednom pd najgorih klubova koji su ikada igrali u Bundesligi.

Tu ne bih nista vise dodao, osim da je Heidenheim osim sto je krsina od tima i pravi pravcati seoski klub. Ali, uvek ima ono “ali”.

Oni stvarno nemaju pojma, niti imaju igrace sa kojima bi uopste mogli da igraju Bundesligu, ali imaju ono sto verovatno nema nijedan drugi klub toga ranga u bilo kojoj ligi “petice”.

Oni imaju taj neki nivo, ne znam kako bih to nazvao, nekog ponosa, postenog i zdravog stava prema tome ko su. Kada vi njih gledate, vidite iz aviona da nemaju pojma, ali yebi ga, bore se, znaju gde pripadaju i daju uvek sve od sebe.

Iako nemaju pojma, sve nadoknadjuju trudom, borbom, ponosom i zdravim stavom prema sebi.

A pogledajte tek koliko su bodova prosuli u ovim porodjajnim mukama da se izvuku, i spasu ispadanja, eeeej zivote.

Protiv Bayerna u gostima su vodili do 90 plus desetog minuta i prosuli dva boda.

Protiv Freiburga opet u gostima su imali nereseno do 84-og minuta, i prosuli su jedan bod.

Protiv M’gladbacha opet u gostima su vodili do 74-og, pa primili gol, i tako prosuli dva boda.

Sa Leverkusenom kod kuce su tri puta gubili (0:1, 0:2, 1:2, 2:2, 2:3)i na kraju izvukli bod u 86-tom minutu

I tako vec sto puta tokom sezone, samo me sada mrzi da se secam svega.

I sa samo dva boda vise, a mogli su da imaju pedeset bodova vise samo da nisu takvi krsevi, sada bi Wolfsburg bio u govnima.

Ne zaboravite da je Wolfsburg prakticno fabricki klub Volkswagena, i da su bili nekadasnji prvaci Nemacke, a imaju isti broj bodova koliko i ovi krsevi iz Heidenheima.

A Heidenheim vodio protiv Bayerna u sred Munchena do 90 plus 10-og, majko moja.

Idemoooooooo ratnici Heidenheima, noz medju zube i u rat, danas smo u vas, iako nemate pojma, ali ne moze covek da vas ne voli.

Objavljeno

Upravo to. Simpatije su na njihovoj strani,ali sportska pravda je rijetka. Spasio se Osijek koji pobijedio Hajduk i Rijeku u gostima,baš slučajno. Tottenham je pred spasom jer dobio u gostima ekipu koja ide u LP. Slučajnost. Wolsburg je u gostima,ali Pauli je u očajnoj formi. Tako da se bojim da uvijek ista priča. Simpaticni ispadaju. Volio bih da ispao Union Berlin,ali trenerica ih spasila.

Objavljeno
prije 19 minute, pena29 said:

Upravo to. Simpatije su na njihovoj strani,ali sportska pravda je rijetka. Spasio se Osijek koji pobijedio Hajduk i Rijeku u gostima,baš slučajno. Tottenham je pred spasom jer dobio u gostima ekipu koja ide u LP. Slučajnost. Wolsburg je u gostima,ali Pauli je u očajnoj formi. Tako da se bojim da uvijek ista priča. Simpaticni ispadaju. Volio bih da ispao Union Berlin,ali trenerica ih spasila.

Sve je to posao kolega i sve ste lijepo napisali i obrazlozili...da..."slucajno" proigraju oni koji moraju zbog odredjenih razloga ostati u ligi.

Objavljeno
prije 39 minute, pena29 said:

Leo, koji klub ima najviše golova u sezoni ikad?

Ne znam stvarno. Ja sam brojao golove samo Bayernu i Psv-u i to u svim zvanicnim utakmicama u ovoj sezoni.

Ne verujem da je lako odrediti koji klub je postigao najvise golova, posto postoje lige sa dvadeset klubova, i one sa deset, plus sto u nekim zemljama postoje dva Kup-takmicenja.

Znam samo da je Bayern ove sezone ugurao 181 gol i ima jos jednu zvanicnu utakmicu da odigra.

Objavljeno

Hvala na informacijama. Da,tesko usporedjivati kruške i jabuke,broj klubova,utakmica,kupova... Benfica 1972/73 dala u 39 utakmica 196 golova. Prosjek preko 5golova. Danas je to nemoguće oboriti. No,ove godine Bayern i Psv trpaju kao ludi.

U novijoj eri Bacelona imala 190. Bayern blizu tome,a ima bolji prosjek od nje.

Danas bundesligaško kolo bilo i dosadno. Neke ekipe rano povele i "ubile"zanimljivost. Po meni drugi gol Wolsburga bio prekršaj. Jadni Heidenheim imao par prečki i možda nesudjeni penal. Predosjećali smo ovakav rasplet.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use