Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. mesrine

mesrine

• Nego, @LeonardoDrugi umjesto da trujemo tu, ajmo nesto pametno. Na ovaj teniski derbi se necu kladiti, ali ono sto me privlaci su spanjolci protiv Belgije, i konkretno sto se krije iza tolikog koeficijenta na Spanjolsku, je li to zbog Curtoisa i izostanka prave realizacije protiv Portugala, jer ako je to razlog, momentalno uplacujem na spanjolce. Ne vidim kako ce ih ovi obraniti a vec su primili 12 golova, a Spanjolska ni jedan covjece. Djeluje kao teski ziher
    • Sinner vs Djokovic, dodatak Da ponovim jos jednom, da zaista iz cistog ubedjenja verujem u ovu jedinicu kao kuca na Sinnera, i da cak i sveta Georgina Rodriguez krene da me ubedjuje da igramo zajedno na Djokovica, a ne na Sinnera, da nikada ne bih prihvatio. Ali, stvarno zelim po svaku cenu da ohrabrim ljubitelje visokih kvota. Pretpostavljam da ljubitelji visokih kvota procenjuju da se isplati probati ili rizikovati ponekad sa visokom kvotom. Sinner i Djokovic su medjusobno odigrali jedanaest meceva (ne racunajuci namestene egzibicije) gde je Sinner u prednosti sa 6:5. Znaci, niti ga je Sinner gazio gde stigne, niti ga je pobedjivao kada je Djokovic bio mladji, jer su u medjusobni skor usli sa 3:0 za Djokovica, pa je Sinner to preokrenuo kada je Djokovic poceo da se qurva sa sportom od kojeg je postao milijarder. Da ne govorimo da je Djokovic sedam puta osvajao Wimbledon, da Sinner ove sezone nije osvojio nijedan Slam, da na ovogodisnjem Wimbledonu nikoga nije pocistio sa 6:1 ili 6:2 vec je uvek bilo neko poradjanje, ali best of je svakako ovo: Djokovic i Sinner su se susreli na ovogodisnjem Australian Openu i pazite sad, kladionice su eventualnu pobedu Djokovica kvotirale sa 10,00 eeeeej. Da napisem i slovima, k v o t a   10  n a   Dj o k o v i c a  …… ccccccc Hajde sto je kvota od 10,00 i prosla, nego da je Djokovic igrao cak i na stakama, ili da je igrao na jednoj nozi, pa ne bi smela kvota da bude 10,00 Ili hajde da kazemo ovako, da igra Bayern protiv Grubisinog Polja u sred Munchena, bilo bi bezobrazno da ponudite dvojku po 10,00 na Grubisino Polje, a kamoli na Djokovica. Kladionice sada nude 4,50 na Djokovica kao da je seoski igrac, pa ako na Forumu zaista ima ljubitelja visokih kvota, onda danas nema cekanja, pravac u banku po kredite. A imate do pocetka meca dovoljno vremena da pogledate i kako je Djokovic dobio crncugu, treceg igraca na svetu nakon pet i po sati igranja i 39 godina zivota na ledjima. Sto se mene tice, taman da na ulici pronadjem milion eura koje je neko slucajno izgubio, ne bih igrao dvojku ni sa pola centa, plus sto mislim da postoje razlozi zasto su kladionice kvotirale 4,50 ili onih 10,00 na Djokovica. Ali … za ljubitelje visokih kvota koji misle da se ponekad isplati rizikovati, mislim da nema bolje prilike. Znaci, da ponovimo jos jednom, molimo vas da se danas kladite, odigrajte sta hocete ili dvojku po 4,50 ili jedinicu po 1,20, samo se kladite danas, molimo vas. Ko na Forumu ima manje od dvanaest godina, samo da kazemo da u tenisu nema X-a, neresenog ishoda.    
    • Ne vidim tu problema, jer svjestan sam cijele situacije, i ne bih igrao kontra Hrvatske a bome ni na nju, i to je to, sto se tice ishoda, a druga prica je vezano za opcije golova, kornera itd, tu da me se pitalo rekao bih nesto, no rekao sam vec u uvodu prvenstva sta mislim i iskreno nije me nista bas ispunjavalo dovoljno da igram osim onog sto sam i pisao ovdje. Japanci su me evo najvise intrigirali ocekivano, i njihove sve tekme sam ispratio golove i to je to. To sto sam hrvat i sto bas pratim reprezentaciju ne znaci da moram i igrati na njene utakmice ako me ne intrigiraju i ako nisam bas zagrizao za neku okladu, tako da mi to nije za olajavanje nego cak za pohvalu, a ti kako hoces haha. Usput, evo primjer, kad je Hrvatska dobila Francusku u Parizu 0-1 u ligi nacija, odigrao sam pobjedu i Modric daje gol, preko 20kvota bila, i pogodim. A cak sam u grupnom chatu prijatelju rekao da ce biti tako i da ce dati iz penala, sto je i bilo, a imam i screenshot od toga i listica. Cuvam to kao trofej, i povremenu zezanciju za tog prijatelja kad mi pocne pametovati nesto.  
    • Hej @mesrine Danas sam na ovaj smesni Forum dosao samo da se svadjam, pa trazim bilo kakav povod za svadju na Forumu sve dok se medjusobno ne poubijamo. Ali … svakako nikada necemo zaboraviti da si pre pocetka utakmice sa Engleskom napisao da kada bi morao da spasavas sebi sezonu u svetoj Poslednjoj Sansi kroz samo jedan predlog sa kvotom vecom od 3,00 da bi to bio predlog da Engleska pobedjuje preko handicapa, sto se i desilo. Lepo si postavio cak i screenshot, plus si napisao da bi to bio jedini predlog sa kojim bi sebi spasavao sezonu, i nijedan drugi. Necemo nikada zaboraviti ni onaj predlog, pravo malo remek-delo za spas sezone, gol Bowena. Ali, sve to ne znaci da ne mozemo da zaboravimo ni odbijanje duple sanse 1X na Portugal samo zato sto si zeleo, nadao se i verovao u najbolje. Plus sto mi je danas potrebna svadja na Forumu, inace cu umreti od zla i negativne energije.  
    • Spremne su. Samo treba da se odlucim da li da onanisanje na uspehe Hrvatske reprezentacije od pre deset godina, pustim sutra ujutro, ili je bolje u nedelju ujutro.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use