Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno (edited)

Jannik Sinner vs Novak Djokovic, Wimbledon, odigrajte sta hocete, samo se kladite, molimo vas

Umesto da se polako smirujem kako prolaze dani, zapravo je sve gore i gore, zapravo sam jos vise napunjen negativnom energijom i zlom, pa sam danas dosao na ovaj smesni Forum, najpre sa namerom da se svadjam sa svima, zatim da promovisem kockanje, i najvaznije, da kazem sve sto mi stoji na dushi.

Var

Posto mi je ljutnja, a narocito zlo u meni znacajno ostetilo mozak, pa nisam u stanju racionalno da razmisljam, niti odvojim sustinu od nebitnog, plus u ovom trenutku mi sve smeta, plus imam neodoljivu zelju da se svadjam sa svima na Forumu, plus sam nabijen negativnom energijom, plus ovo, plus ono .... ali hajde ipak nekako da skupimo svi zajedno snage da razumemo taj yebeni Var.

Verovatno najcuveniji nepriznati gol na svetu, ili hajde tako da kazemo najveca pljacka stoleca je bio onaj gol Lamparda na Svetskom Prvenstvu u Juznoj Africi 2010-te godine u osmini finala protiv Nemacke. Tada je to bila utakmica ili-ili odnosno ostajete na Svetskom Prvenstvu ili idete kuci, Nemacka je tada za klasu bila bolja od Engleske, gde je Nemacka vec do 32-og minuta vodila sa 2:0, ali je onda dosao jedan period utakmice, gde su englezi krenuli na sve ili nista, otvorili se, smanjili u 37-om minutu na 2:1 i u jednom trenutku transa engleza, Lampard je uputio sutinu sa sto metara, lopta je pogodila precku, odbila se deset metara iza gol-linije i odskocila nazad u polje.

IMG_1086.thumb.jpeg.92ac1239063525bbb236c0746043bfd1.jpeg

Kao prvo, to nije bila ova danasnja Nemacka sa deset crnaca, vec je bila "ona" bela i cista Nemacka za koju je brka dao zivot. Kao drugo, Nemacka je tada rutinski pobedila sa 4:1 i prosla dalje. Kao trece, da je tada Engleska dala deset golova i preokrenula na 2:11, verovatno bi Nemacka na kraju pobedila i prosla dalje. Ali, eto desilo se da glavni sudija i njegovi pomocnici nisu videli gol cist kao suza.

Osim ove istorijske pljacke, pre tacno cetrdeset godina, desila se jos jedna. Opet na Svetskom Prvenstvu, opet u eliminacionoj fazi, i opet na stetu svetih engleza. Tada je pri rezultatu 0:0 nepismeni narkoman Maradona dao gol ne rukom, vec otvorenom sakom, majko moja i tako je Engleska izbacena. Tada je nastala i legendarna fraza da "je gol postignut Bozjom rukom", jer je nepismeni narkoman na konferenciji za stampu nakon utakmice izjavio "da je gol zabijen malo Maradoninom glavom, a malo Bozjom rukom". Necu nikako da dozvolim da se zaboravi da je taj gol nepismenog argentinca "na neki nacin" bio opste prihvacen, ili hajde da kazemo nije stvoren narativ da je to bila istorijska pljacka stoleca, vec je stvoren narativ da je gol postignut "na pravdi Boga". A sve se desilo samo dve godine nakon Foklandskog rata. Da sada ne ulazimo jos i u ratovanja na ovom smesnom Forumu, ali ukratko, samo da kazem da je Argentina, koja je tada bila pod vodjstvom vojne hunte, okupirala ostrva, koja su bila pod britanskom zastavom. Primitivni argentinci su smatrali da su ostrva njihova, pazite sad, zato sto su oni stotinama godina bili pod spancima, a ta ostrva su nekada bila spanska, a posto je Argentina celu svoju istoriju bila pod spancima, sada se oni moraju voditi kao naslednici spanske kolonijalne sile, eeeeeej. Sveta Engleska je tada poslala svoju flotu, koja je nakon sto je prevalila put od 15.000 kilometara, vratila ostrva pod britansku zastavu, primitivne argentince poslala u misju rupu, a taj rat se vodi u istoriji kao jedan od najkracih ratova, jer je svetim englezima trebalo tek nesto vise od dva meseca da oteraju argentince u misje rupe. Ali, je nepismeni argentinski narkoman zapravo hteo da kaze da je mozda Engleska velika sila, ali da je Bog uvek na strani malih i sirotih.

Nepriznati gol Lamparda je istorijski mnogo znacajniji, najpre zbog paznje koju je ta pljacka izazvala, zatim sto je presudno uticao, a pogotovo ubrzao uvodjenje tehnologije, najpre kroz gol-tehnologiju, a zatim i kroz Var, a osim toga, ovaj neprizanti gol je usao u istoriju, jer su skoro pa prvi put, engleske kladionice isplacivale kockarima koji su igrali "Engleska daje sledeci gol na utakmici" ili "Engleska daje vise od jednog gola" kao marketinski potez kojim se ispravljala nepravda.

E sada koje su posledice tehnologije, koji su nedostaci Vara, da li i tu moze da se manipulise i krade, sta se desava kada meni treba vise od dva gola Psv-a na utakmici, a Psv postigne deset, a ja posle svih deset golova Psv-a i dalje strepim, jer se svaki gol ponovo pregledava preko Vara ... e to je vec neka sasvim druga prica.

Hteo sam samo da kazem sve sto mi stoji na dushi, a to je pre svega da Var i tehnologija nisu uvedeni, da bi se Hrvatska reprezentacija izbacila jer lopovi iz Fife zele Finale Ronaldo-seljacina iz Rosarija, vec su Var i tehnologiju ubrzale pljacke od pre sesnaest ili cetrdeset godina. Ili hajde ovako da kazemo, zamislite da su se  Var i tehnologija ukinula pred ovo Svetsko Prvenstvo, a da se na utakmici izmedju Portugala i Hrvatske (teoretski) desilo da je Modric sutnuo sa sto metara u gol Portugala, da je lopta nakon precke usla deset metara iza gola, i da se vratila u polje. 

Sinner vs Djokovic, Forum, emocije, mesrine kao otrov

Kao sto smo vec sto puta napisali, dolazak na ovaj smesni Forum prakticno nista ne donosi. Postovi se ne naplacuju, ako zelite da zaradite od tudjih predloga, mozete samo da postanete beskucnik, nema zena, nema zavodjenja, nema snosaja, nema ni pozitive ... prakticno nema nista. Ako nesto moze i da se zaradi, za to treba da budete trostruki uzastopni pobednik Poslednje Sanse, a svi znamo da je takav samo jedan.

Znaci, eventualni moguci dolazak na ovaj smesni Forum bi mogao da bude samo zbog dve stvari. Ljubav prema kockanju, ili korist. Ali, o kakvoj koristi mi ovde govorimo, kada je nema, a plus kidamo nerve.

E sada stvarno moram da kazem sve sto mi stoji na dushi. Poslusajte, molim vas ovog otrova, ovog kolegu mesrine:

"... ja prvi nigde nisam nista velicao niti sanjao, niti predlagao igranje icega na Hrvatsku, jer Boze moj imam oci i nisam lud, a nisam predlagao ni kontra Hrvatske, jer sam zelio najbolje, i nadao se najboljem i vjerovao da mozemo bolje i da ce biti bolje ..."

Ja stvarno moram da prevedem ovu recenicu sa poganog na kockarski recnik. Kolega je hteo da nam kaze da nije hteo da predlaze duplu sansu 1X na Bernarda Silvu, Bruna Fernandesa, Nunesa, Nevesa, Joao Felixa, Neta i Vitinhe jer je zeleo i nadao se najboljem.

Pa cu zato ja ovde da napisem kako bi trebalo da se pisu analize i predlozi za kladjenje kada u sebi imate emocije.

Zamislite samo da ste mladi lekar i to ginekolog. Zamislite samo da ste tek zavrsili medicinski fakultet, najtezi fakultet na svetu, da ste specijalizirali ginekologiju eeeeeeeej, i da puni mladosti, entuzijazma i znanja pocinjete svoju lekarsku karijeru. Ginekologija eeeeeeeej, ne govorimo o tome da ste vodoinstalater i odpusavate wc solje, pricamo o ginekologiji, eeeeeeeej.

Vi kao mladi lekar, ginekolog, pun entuzijazma i znanja, verovatno mislite da ce kod vas dolaziti samo sveta Georgina Rodriguez ili Diletta Leotta, ali ce vas zivot vremenom prizemljiti i nauciti da ce Georgina mozda nekada i doci kod vas da je pregledate, ali ce dolaziti i babe i musave ciganke. Ako ste dobar lekar, ako ste profesionalac, ako imate znanja, vi kao ugledni profesionalac morate da potisnete emocije, i zarazenu ciganku ili babu pregledate sa istim entuzijazmom kao sto biste pregledali Georginu ili Dilettu iako znate da bi bilo bolje da vam dolaze samo Georgine i Dilette

Sinner vs Djokovic

Kada biste vi samo znali koliko ja ne mogu da podnesem Djokovica, ne biste verovali da je to moguce. I kada bih sada trebao da napisem razloge, post ne bih zavrsio do jeseni. Plus sa druge strane, kada biste samo znali koliko postujem ovakve kao Sinner, vi takodje ne biste mogli da verujete da je to moguce. Znaci, danasnji mec jos nije ni poceo, a ja vec ulazim u kladjenje sa emocijama. I to ne bilo kakvim emocijama, vec ekstremnim. I sada jos nismo ni poceli sa analizom, a meni Sinner u srcu, a Djokovic iz mene izvlaci sve najgore sto imam u sebi.

Ali, hajde na brzinu, samo da napisem jednu obicnu stvar. Pre nekoliko godina, Djokovic je pozeleo da bas na Kalemegdanu, u samom centru Beograda, napravi svoj teniski centar, neku tenisku akademiju. Dakle, nema veze, sto ima vec sto teniskih akademija po celom svetu, nema veze sto ima vec sto nekretnina po celom svetu, nema veze sto ima fudbalske timove u vlasnistvu, nema veze sto vec ima restorane po celom svetu, nema veze sto zivi u Monacu i Atini jer mu je tako isplativije, nema veze sto bi ta teniska akademija u centru Beograda zaradjivala sto eura mesecno, on je pozeleo bas tu da ima svoj teniski centar.

A taj Kalemegdan je istorijsko kulturno delo, jedno od najlepsih mesta u tom delu Evrope, tvrdjava na uscu dveju reka, sa jednim od najlepsih pogleda. Taj deo Beograda nije niko dodirnuo stotinama godina, nije rusen cak ni kada je Beograd sto puta bombardovan u svojoj istoriji. Nisu ga rusili niti turci, niti nemci, niti Nato, cak ga nisu srusili komunisti koji su u Beograd dosli pravo iz sume, sto se moglo ocekivati. Znaci, niko ga nije dirao stotinama godina, ali eto bas je Djokovic pozelo da to bude njegovo, jer znate li vi ko je Djokovic.

IMG_1104.jpeg.12cc9283e75a0abb4fc9d737cd8050aa.jpeg

Za to mu je bila potrebna dozvola samo jednog coveka, znate vi vec kojeg. I znate sta se desilo? Psiho kao praktican i najbolji politicar na svetu je procenio da bi to moglo da se sredi, iako ni turci ni nemci ni Nato nisu dirali Kalemegdan. Jedini uslov je bio da Djokovic srbuje koliko je Psihu potrebno. Sve ostalo je istorija. Krenulo je kako treba, a onda je sve otislo u qurac.

IMG_1106.thumb.jpeg.01b1a65e6dd523ba6e0a213bda95e7f1.jpeg

Znaci, danas i ja kao i kolega mesrine unosim emocije u kladjenje. I ja zelim najbolje Sinneru, nadam se najboljem, i verujem da ce biti najbolje, ali nikada necu reci necu da se kladim, vec bas suprotno. 

Molim vas kolege, kao Boga vas molim da se danas kladite na ovaj teniski mec, uplatite sta god hocete, samo se kladite, jer nas Forum tome sluzi, da imamo koristi od njega. 

Ja cu odigrati jedinicu po 1,20 iz cistog ubedjenja, neka padnem i sto puta ako treba, radi se o cistom ubedjenju, i ne bi moglo da me odvrati od kladjenja ni sveta Georgina Rodrihuez.

Ali, ako volite visoke kvote, molim vas kao Boga, odigrajte na Djokovica po 4,50 samo nemojte da razmisljate kao kolega mesrine, necu da se kladim. Djokovic ima 39 godina, pocistio je crnca pre tri dana nakon pet sati i 15 minuta, plus znate na koga igrate po kvoti od 4,50,igrate na Djokovica, ne igrate na Dzumhura.

Upozorenje. Na pocetku teksta sam napisao da sam ljut i da sam danas dosao na Forum da se svadjam, a ne da predlazem, plus da kazem sve sto mi stoji na dushi. Znaci, odigrajte jedinicu ili dvojku ako volite visoke kvote, samo se kladite, molimo vas.

Prevedeno na kladionicarski jezik, ja sam zapravo hteo da kazem u ovom postu, da hrabro i bez emocija, kao i svi ginekolozi na svetu, se bavimo svojim poslom, i tako hrabro, profesionalno i bez emocija predlazemo duplu sansu 1X na Portugal protiv Hrvatske jer imaju najbolji vezni red na svetu i deset puta kvalitetniji roster.

Ako je Novak Djokovic u stanju da srbuje celi zivot, a zivi u Monacu jer mu je tako isplativije, plus ga srbi smatraju Papom, i nista mu ne fali, zasto bi nama bio problem da predlozimo duple sanse 1X na Englesku i Portugal.

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno

Hej @mesrine

Danas sam na ovaj smesni Forum dosao samo da se svadjam, pa trazim bilo kakav povod za svadju na Forumu sve dok se medjusobno ne poubijamo.

Ali … svakako nikada necemo zaboraviti da si pre pocetka utakmice sa Engleskom napisao da kada bi morao da spasavas sebi sezonu u svetoj Poslednjoj Sansi kroz samo jedan predlog sa kvotom vecom od 3,00 da bi to bio predlog da Engleska pobedjuje preko handicapa, sto se i desilo.

Lepo si postavio cak i screenshot, plus si napisao da bi to bio jedini predlog sa kojim bi sebi spasavao sezonu, i nijedan drugi.

Necemo nikada zaboraviti ni onaj predlog, pravo malo remek-delo za spas sezone, gol Bowena.

Ali, sve to ne znaci da ne mozemo da zaboravimo ni odbijanje duple sanse 1X na Portugal samo zato sto si zeleo, nadao se i verovao u najbolje.

Plus sto mi je danas potrebna svadja na Forumu, inace cu umreti od zla i negativne energije.

Objavljeno
prije 7 minute, LeonardoDrugi said:

Hej @mesrine

Danas sam na ovaj smesni Forum dosao samo da se svadjam, pa trazim bilo kakav povod za svadju na Forumu sve dok se medjusobno ne poubijamo.

Ali … svakako nikada necemo zaboraviti da si pre pocetka utakmice sa Engleskom napisao da kada bi morao da spasavas sebi sezonu u svetoj Poslednjoj Sansi kroz samo jedan predlog sa kvotom vecom od 3,00 da bi to bio predlog da Engleska pobedjuje preko handicapa, sto se i desilo.

Lepo si postavio cak i screenshot, plus si napisao da bi to bio jedini predlog sa kojim bi sebi spasavao sezonu, i nijedan drugi.

Necemo nikada zaboraviti ni onaj predlog, pravo malo remek-delo za spas sezone, gol Bowena.

Ali, sve to ne znaci da ne mozemo da zaboravimo ni odbijanje duple sanse 1X na Portugal samo zato sto si zeleo, nadao se i verovao u najbolje.

Plus sto mi je danas potrebna svadja na Forumu, inace cu umreti od zla i negativne energije.

Ne vidim tu problema, jer svjestan sam cijele situacije, i ne bih igrao kontra Hrvatske a bome ni na nju, i to je to, sto se tice ishoda, a druga prica je vezano za opcije golova, kornera itd, tu da me se pitalo rekao bih nesto, no rekao sam vec u uvodu prvenstva sta mislim i iskreno nije me nista bas ispunjavalo dovoljno da igram osim onog sto sam i pisao ovdje. Japanci su me evo najvise intrigirali ocekivano, i njihove sve tekme sam ispratio golove i to je to.

To sto sam hrvat i sto bas pratim reprezentaciju ne znaci da moram i igrati na njene utakmice ako me ne intrigiraju i ako nisam bas zagrizao za neku okladu, tako da mi to nije za olajavanje nego cak za pohvalu, a ti kako hoces haha. Usput, evo primjer, kad je Hrvatska dobila Francusku u Parizu 0-1 u ligi nacija, odigrao sam pobjedu i Modric daje gol, preko 20kvota bila, i pogodim. A cak sam u grupnom chatu prijatelju rekao da ce biti tako i da ce dati iz penala, sto je i bilo, a imam i screenshot od toga i listica. Cuvam to kao trofej, i povremenu zezanciju za tog prijatelja kad mi pocne pametovati nesto.

Objavljeno

Sinner vs Djokovic, dodatak

Da ponovim jos jednom, da zaista iz cistog ubedjenja verujem u ovu jedinicu kao kuca na Sinnera, i da cak i sveta Georgina Rodriguez krene da me ubedjuje da igramo zajedno na Djokovica, a ne na Sinnera, da nikada ne bih prihvatio.

Ali, stvarno zelim po svaku cenu da ohrabrim ljubitelje visokih kvota. Pretpostavljam da ljubitelji visokih kvota procenjuju da se isplati probati ili rizikovati ponekad sa visokom kvotom.

Sinner i Djokovic su medjusobno odigrali jedanaest meceva (ne racunajuci namestene egzibicije) gde je Sinner u prednosti sa 6:5. Znaci, niti ga je Sinner gazio gde stigne, niti ga je pobedjivao kada je Djokovic bio mladji, jer su u medjusobni skor usli sa 3:0 za Djokovica, pa je Sinner to preokrenuo kada je Djokovic poceo da se qurva sa sportom od kojeg je postao milijarder.

Da ne govorimo da je Djokovic sedam puta osvajao Wimbledon, da Sinner ove sezone nije osvojio nijedan Slam, da na ovogodisnjem Wimbledonu nikoga nije pocistio sa 6:1 ili 6:2 vec je uvek bilo neko poradjanje, ali best of je svakako ovo:

IMG_1107.thumb.jpeg.0abc0e2541defe785f3fc10ca0816b15.jpeg

Djokovic i Sinner su se susreli na ovogodisnjem Australian Openu i pazite sad, kladionice su eventualnu pobedu Djokovica kvotirale sa 10,00 eeeeej.

Da napisem i slovima, k v o t a   10  n a   Dj o k o v i c a  …… ccccccc

Hajde sto je kvota od 10,00 i prosla, nego da je Djokovic igrao cak i na stakama, ili da je igrao na jednoj nozi, pa ne bi smela kvota da bude 10,00

Ili hajde da kazemo ovako, da igra Bayern protiv Grubisinog Polja u sred Munchena, bilo bi bezobrazno da ponudite dvojku po 10,00 na Grubisino Polje, a kamoli na Djokovica.

Kladionice sada nude 4,50 na Djokovica kao da je seoski igrac, pa ako na Forumu zaista ima ljubitelja visokih kvota, onda danas nema cekanja, pravac u banku po kredite. A imate do pocetka meca dovoljno vremena da pogledate i kako je Djokovic dobio crncugu, treceg igraca na svetu nakon pet i po sati igranja i 39 godina zivota na ledjima.

Sto se mene tice, taman da na ulici pronadjem milion eura koje je neko slucajno izgubio, ne bih igrao dvojku ni sa pola centa, plus sto mislim da postoje razlozi zasto su kladionice kvotirale 4,50 ili onih 10,00 na Djokovica.

Ali … za ljubitelje visokih kvota koji misle da se ponekad isplati rizikovati, mislim da nema bolje prilike.

Znaci, da ponovimo jos jednom, molimo vas da se danas kladite, odigrajte sta hocete ili dvojku po 4,50 ili jedinicu po 1,20, samo se kladite danas, molimo vas.

Ko na Forumu ima manje od dvanaest godina, samo da kazemo da u tenisu nema X-a, neresenog ishoda.

Objavljeno

Nego, @LeonardoDrugi umjesto da trujemo tu, ajmo nesto pametno. Na ovaj teniski derbi se necu kladiti, ali ono sto me privlaci su spanjolci protiv Belgije, i konkretno sto se krije iza tolikog koeficijenta na Spanjolsku, je li to zbog Curtoisa i izostanka prave realizacije protiv Portugala, jer ako je to razlog, momentalno uplacujem na spanjolce.

Ne vidim kako ce ih ovi obraniti a vec su primili 12 golova, a Spanjolska ni jedan covjece. Djeluje kao teski ziher

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Nego, @LeonardoDrugi umjesto da trujemo tu, ajmo nesto pametno. Na ovaj teniski derbi se necu kladiti, ali ono sto me privlaci su spanjolci protiv Belgije, i konkretno sto se krije iza tolikog koeficijenta na Spanjolsku, je li to zbog Curtoisa i izostanka prave realizacije protiv Portugala, jer ako je to razlog, momentalno uplacujem na spanjolce. Ne vidim kako ce ih ovi obraniti a vec su primili 12 golova, a Spanjolska ni jedan covjece. Djeluje kao teski ziher
    • Sinner vs Djokovic, dodatak Da ponovim jos jednom, da zaista iz cistog ubedjenja verujem u ovu jedinicu kao kuca na Sinnera, i da cak i sveta Georgina Rodriguez krene da me ubedjuje da igramo zajedno na Djokovica, a ne na Sinnera, da nikada ne bih prihvatio. Ali, stvarno zelim po svaku cenu da ohrabrim ljubitelje visokih kvota. Pretpostavljam da ljubitelji visokih kvota procenjuju da se isplati probati ili rizikovati ponekad sa visokom kvotom. Sinner i Djokovic su medjusobno odigrali jedanaest meceva (ne racunajuci namestene egzibicije) gde je Sinner u prednosti sa 6:5. Znaci, niti ga je Sinner gazio gde stigne, niti ga je pobedjivao kada je Djokovic bio mladji, jer su u medjusobni skor usli sa 3:0 za Djokovica, pa je Sinner to preokrenuo kada je Djokovic poceo da se qurva sa sportom od kojeg je postao milijarder. Da ne govorimo da je Djokovic sedam puta osvajao Wimbledon, da Sinner ove sezone nije osvojio nijedan Slam, da na ovogodisnjem Wimbledonu nikoga nije pocistio sa 6:1 ili 6:2 vec je uvek bilo neko poradjanje, ali best of je svakako ovo: Djokovic i Sinner su se susreli na ovogodisnjem Australian Openu i pazite sad, kladionice su eventualnu pobedu Djokovica kvotirale sa 10,00 eeeeej. Da napisem i slovima, k v o t a   10  n a   Dj o k o v i c a  …… ccccccc Hajde sto je kvota od 10,00 i prosla, nego da je Djokovic igrao cak i na stakama, ili da je igrao na jednoj nozi, pa ne bi smela kvota da bude 10,00 Ili hajde da kazemo ovako, da igra Bayern protiv Grubisinog Polja u sred Munchena, bilo bi bezobrazno da ponudite dvojku po 10,00 na Grubisino Polje, a kamoli na Djokovica. Kladionice sada nude 4,50 na Djokovica kao da je seoski igrac, pa ako na Forumu zaista ima ljubitelja visokih kvota, onda danas nema cekanja, pravac u banku po kredite. A imate do pocetka meca dovoljno vremena da pogledate i kako je Djokovic dobio crncugu, treceg igraca na svetu nakon pet i po sati igranja i 39 godina zivota na ledjima. Sto se mene tice, taman da na ulici pronadjem milion eura koje je neko slucajno izgubio, ne bih igrao dvojku ni sa pola centa, plus sto mislim da postoje razlozi zasto su kladionice kvotirale 4,50 ili onih 10,00 na Djokovica. Ali … za ljubitelje visokih kvota koji misle da se ponekad isplati rizikovati, mislim da nema bolje prilike. Znaci, da ponovimo jos jednom, molimo vas da se danas kladite, odigrajte sta hocete ili dvojku po 4,50 ili jedinicu po 1,20, samo se kladite danas, molimo vas. Ko na Forumu ima manje od dvanaest godina, samo da kazemo da u tenisu nema X-a, neresenog ishoda.    
    • Ne vidim tu problema, jer svjestan sam cijele situacije, i ne bih igrao kontra Hrvatske a bome ni na nju, i to je to, sto se tice ishoda, a druga prica je vezano za opcije golova, kornera itd, tu da me se pitalo rekao bih nesto, no rekao sam vec u uvodu prvenstva sta mislim i iskreno nije me nista bas ispunjavalo dovoljno da igram osim onog sto sam i pisao ovdje. Japanci su me evo najvise intrigirali ocekivano, i njihove sve tekme sam ispratio golove i to je to. To sto sam hrvat i sto bas pratim reprezentaciju ne znaci da moram i igrati na njene utakmice ako me ne intrigiraju i ako nisam bas zagrizao za neku okladu, tako da mi to nije za olajavanje nego cak za pohvalu, a ti kako hoces haha. Usput, evo primjer, kad je Hrvatska dobila Francusku u Parizu 0-1 u ligi nacija, odigrao sam pobjedu i Modric daje gol, preko 20kvota bila, i pogodim. A cak sam u grupnom chatu prijatelju rekao da ce biti tako i da ce dati iz penala, sto je i bilo, a imam i screenshot od toga i listica. Cuvam to kao trofej, i povremenu zezanciju za tog prijatelja kad mi pocne pametovati nesto.  
    • Hej @mesrine Danas sam na ovaj smesni Forum dosao samo da se svadjam, pa trazim bilo kakav povod za svadju na Forumu sve dok se medjusobno ne poubijamo. Ali … svakako nikada necemo zaboraviti da si pre pocetka utakmice sa Engleskom napisao da kada bi morao da spasavas sebi sezonu u svetoj Poslednjoj Sansi kroz samo jedan predlog sa kvotom vecom od 3,00 da bi to bio predlog da Engleska pobedjuje preko handicapa, sto se i desilo. Lepo si postavio cak i screenshot, plus si napisao da bi to bio jedini predlog sa kojim bi sebi spasavao sezonu, i nijedan drugi. Necemo nikada zaboraviti ni onaj predlog, pravo malo remek-delo za spas sezone, gol Bowena. Ali, sve to ne znaci da ne mozemo da zaboravimo ni odbijanje duple sanse 1X na Portugal samo zato sto si zeleo, nadao se i verovao u najbolje. Plus sto mi je danas potrebna svadja na Forumu, inace cu umreti od zla i negativne energije.  
    • Spremne su. Samo treba da se odlucim da li da onanisanje na uspehe Hrvatske reprezentacije od pre deset godina, pustim sutra ujutro, ili je bolje u nedelju ujutro.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use