Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

• Kada bi meni neko predlozio opkladu da ulozim tri tacna rezultata sa utakmice Spanija vs Belgija, a ako bih pogodio da bih imao provilegiju da jasem Georginu, moja tri tacna rezultata sa utakmice Spanija vs Belgija bi bili  9:2 za Spaniju 1:1 do 80-tog minuta, i da ce utakmica biti zavrsena tim rezultatom 1:1 do 80-tog minuta i da ce Belgija pobediti nekim zalutalim golom za 1:2 Plus da mi se sve ovo prizna, ako bi do 80-tog minuta bilo 2:2 a da se posle toga sve isto desi.  
    • “… konkretno sto se krije iza tolikog koeficijenta na Spanjolsku …” Nisam odgovorio na ovaj deo. Meni se cini da smo samo ja i kladionice upoznate sa potencijalom Belgije. Potencijalom, da ponovim. Plus mislim da kolege sa Foruma na Belgiju i Norvesku gledaju kao na neki crkveni tim. Isto tako mislim da je Belgija unutar tima jedna mentalna rupetina. Odnosno mislim da su oni gubili sa 0:2 od Egipta kao Argentina, da bi izgubili  sa 0:9. Ali, isto tako mislim da su oni (Belgija), na primer igrali sa Argentinom i da je bilo 0:0 do 80-tog minuta, da bi izbacili Argentinu. Hteo sam da kazem da je Belgija timski jedno rasulo, ali ako imaju povoljan rezultat sto duze, protiv bilo koga da igraju, da mogu da izbace svakog. Ali i ako ih nacnete u prvom poluvremenu, izgubili bi i od Grubisinog Polja.  
    • Ma nema ovima ni Onane, pa nema teorije da ih zadrze i da ga ima, a kamoli ovako. Sredina je njihova 1/1, ulazit ce im iza zadnje linije ko mjesec iza oblaka, a Oyarzabala ce bar 2x izbaciti u 100% gol sansu, a ovaj ce valjda pogoditi ovaj put za razliku od utakmice s Portugalom. Tamo da je zabio onu prvu, bilo bi rijeseno sve do poluvremena.
    • Spanija prolazi dalje po 1,30 ali samo sa zeninim novcem, ili dupla sansa 1X na spance po 1,18 uz rasprodaju imovine do pocetka utakmice. Meni je samo zao sto sam pred pocetak Svetskog Prvenstva, izdvojio samo evropske reprezentacije, i opet pred pocetak Svetskog Prvenstva onanisao samo na nekoliko evropskih reprezentacija, i za to dobio tek dva bedna “like” Napali ste me i podsmevali mi se kada je Nemacka reprezentcija ispala na penale od Paragvaja, a ja sam zapravo pred pocetak Svetskog Prvenstva onanisao i predstavio samo nekoliko reprezentacija, Francusku, Spaniju, Norvesku i Belgiju, sto se moze proveriti sa dva klika. Dva i po bedna “like”, a sve cetiri reprezentacije su i dalje u igri, plus je ostala samo jedna reprezentacija van Evrope. Dva i po “like” za Norvezane i Belgijance plus da ce pobednik biti evropska reprezentacija eeeeeeeej. Sto se mene tice, francuze i spance bih poredjao ispred reprezentacije sveta ako treba, odnosno na spance ili francuze bih smeo da se kladim da im sada za protivnika sastavite reprezentaciju od ostatka sveta. To je moje ubedjenje, i ne bih ga promenio nikada, sto ne mora nista da znaci. Na spance vise onanisem jer su blizi mom karakteru, ili hajde da kazemo da su blize onome kako ja vidim pamet i timski sport. Sto se tice francuza, cak i ako zanemarimo koliko su crni, ja cu ih uvek gledati kao na jedan od najjacih rostera u istoriji svih kolektivnih sportova. Mene samo srce boli sto je od kada su izasle kvote za Svetsko Prvenstvo, Spanija uvek bila drugi favorit, a sada deli drugo, trece i cervrto mesto sa kvotom od po 5,50 i to samo zato sto (potencijalno) idu na francuze. Srce me boli i sto su sveti spanci imali takav raspored da su isli na portugalce, pa sada na belgijance, a do titule moraju i preko francuza, a na drugoj strani argentinska stoka igra sa crkvenim reprezentacijama. Ja toliko onanisem na spance da bih smeo da se kladim radije na njih protiv francuza nego protiv belgijanca. Uopste ne mislim da belgijanci mogu da izbace spance, nego su mi belgijanci odbojni za kladjenje, ili hajde da kazemo da su zajebani. Meni se ceo Forum smejao sto sam onanisao na belgijance pred pocetak turnira, ali ja svakako i dalje stojim iza toga da bi oni mogli da izbace recimo francuze, ali i da ispadnu od Tekstilca iz Dervente. Mozda ce zvucati da lupetam kao otvoreni prozor, ali ja stvarno mislim, ili bih ja tako kvotirao, da kada bi Spanija isla na Argentinu, ja bih jedinicu na spance kvotirao sa 1,45-1,55 a sada kada spamci idu na Belgiju, jedinicu bih kvotirao bas ovako kao i kladionice sa 1,60 Sve u svemu, za mene idu Spanija i Francuska, pa prazno, a ostale poredjajte kako hocete, na Spaniju bih smeo da se kladim da ce biti prvaci svemira ako treba, i to iz cistog ubedjenja, a bio bih spreman da se odreknem nekoliko godina sopstvenog zivota samo kada bih doziveo da spanci mogu da idu na Argentinu, pa da ih rastave na proste cinioce. Meni je najvise zao sto je na Forumu proslo prilicno nezapazeno da sam ja onanisao i predstavio reprezentacije koje sam pratio i gledao svojim ocima, sto mislim da je jako vazno. Znaci ovako. Za Spaniju bih u realnom kladjenju verovatno smeo da ulozim i vitalne organe ako treba protiv bilo koga da igraju. Ali, na ovu jebenu Belgiju gledam kao na Chelsea, odnosno kao na kladjenje protiv Chelsea. Znamo da mogu da izgube od Wolvsa u sred Londona sa 0:4, ali isto tako znamo kako su demolirali Betisa sa 4:1, nakon 0:1 u prvom poluvremenu. Znaci, da imam zenu, a da moja zena ima karticu, veceras bih joj ispraznio racun u banci sa uplatom da Spanija prolazi dalje, a sa svojim novcem bih bio spreman da bankrotiram ako se desi da belgijanci pobede u regularnom delu utakmice. A kada bih morao u jednoj recenici da objasnim onanisanje na reprezentaciju Spanije, ta recenica bi bila: Ako su prosli Portugal uz poradjanje, a ispred njih je spektakl sa francusksim super-timom za ulazak u veliko Finale, a sebi dozvole da ispadnu od Belgije, onda i treba da se padne.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use