Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 7 minute, mesrine said:

Onda slikaj nju :D

Ma pusti ga. Kaze, zena mu ne dozvoljava da gleda druge zene. Ovaj Marko15 sigurno ima manje od dvanaest godina, pa misli da udate zene ne gledaju druge muskarce.

Sta bih dao, samo da je u prilici barem jednom u zivotu da cuje sta udate zene pricaju izmedju sebe kada izadju na kafu.

On misli da ce njegova zena, kada vidi dobrog tipa blizu sebe, okrenuti glavu na drugu stranu. Seljak.

Objavljeno
prije 2 minute, LeonardoDrugi said:

Ma pusti ga. Kaze, zena mu ne dozvoljava da gleda druge zene. Ovaj Marko15 sigurno ima manje od dvanaest godina, pa misli da udate zene ne gledaju druge muskarce.

Sta bih dao, samo da je u prilici barem jednom u zivotu da cuje sta udate zene pricaju izmedju sebe kada izadju na kafu.

On misli da ce njegova zena, kada vidi dobrog tipa blizu sebe, okrenuti glavu na drugu stranu. Seljak.

Izvini kolega. Hteo sam da napisem da si naivan kao francuska sobarica, a ruka mi je sama otkucala rec seljak.

Izvinjavam se jos jednom.

Objavljeno
prije 2 minute, LeonardoDrugi said:

He,he,kolega nije da se hvalim,nemam vam bas konkueenciju na plazi...

Screenshot_20260710_181137_Facebook.jpg

Objavljeno
prije 3 minute, LeonardoDrugi said:

Izvini kolega. Hteo sam da napisem da si naivan kao francuska sobarica, a ruka mi je sama otkucala rec seljak.

Izvinjavam se jos jednom.

Ma daj,kaj se ispricavate😀Meni je skroz ok ova zezencija na forumu.Ako bude prilike,pozvat cu vas i ekipu s foruma da nam pogledate trening.

Objavljeno
prije 10 sati, LeonardoDrugi said:

Sinner vs Djokovic, dodatak

Da ponovim jos jednom, da zaista iz cistog ubedjenja verujem u ovu jedinicu kao kuca na Sinnera, i da cak i sveta Georgina Rodriguez krene da me ubedjuje da igramo zajedno na Djokovica, a ne na Sinnera, da nikada ne bih prihvatio.

Ali, stvarno zelim po svaku cenu da ohrabrim ljubitelje visokih kvota. Pretpostavljam da ljubitelji visokih kvota procenjuju da se isplati probati ili rizikovati ponekad sa visokom kvotom.

Sinner i Djokovic su medjusobno odigrali jedanaest meceva (ne racunajuci namestene egzibicije) gde je Sinner u prednosti sa 6:5. Znaci, niti ga je Sinner gazio gde stigne, niti ga je pobedjivao kada je Djokovic bio mladji, jer su u medjusobni skor usli sa 3:0 za Djokovica, pa je Sinner to preokrenuo kada je Djokovic poceo da se qurva sa sportom od kojeg je postao milijarder.

Da ne govorimo da je Djokovic sedam puta osvajao Wimbledon, da Sinner ove sezone nije osvojio nijedan Slam, da na ovogodisnjem Wimbledonu nikoga nije pocistio sa 6:1 ili 6:2 vec je uvek bilo neko poradjanje, ali best of je svakako ovo:

IMG_1107.thumb.jpeg.0abc0e2541defe785f3fc10ca0816b15.jpeg

Djokovic i Sinner su se susreli na ovogodisnjem Australian Openu i pazite sad, kladionice su eventualnu pobedu Djokovica kvotirale sa 10,00 eeeeej.

Da napisem i slovima, k v o t a   10  n a   Dj o k o v i c a  …… ccccccc

Hajde sto je kvota od 10,00 i prosla, nego da je Djokovic igrao cak i na stakama, ili da je igrao na jednoj nozi, pa ne bi smela kvota da bude 10,00

Ili hajde da kazemo ovako, da igra Bayern protiv Grubisinog Polja u sred Munchena, bilo bi bezobrazno da ponudite dvojku po 10,00 na Grubisino Polje, a kamoli na Djokovica.

Kladionice sada nude 4,50 na Djokovica kao da je seoski igrac, pa ako na Forumu zaista ima ljubitelja visokih kvota, onda danas nema cekanja, pravac u banku po kredite. A imate do pocetka meca dovoljno vremena da pogledate i kako je Djokovic dobio crncugu, treceg igraca na svetu nakon pet i po sati igranja i 39 godina zivota na ledjima.

Sto se mene tice, taman da na ulici pronadjem milion eura koje je neko slucajno izgubio, ne bih igrao dvojku ni sa pola centa, plus sto mislim da postoje razlozi zasto su kladionice kvotirale 4,50 ili onih 10,00 na Djokovica.

Ali … za ljubitelje visokih kvota koji misle da se ponekad isplati rizikovati, mislim da nema bolje prilike.

Znaci, da ponovimo jos jednom, molimo vas da se danas kladite, odigrajte sta hocete ili dvojku po 4,50 ili jedinicu po 1,20, samo se kladite danas, molimo vas.

Ko na Forumu ima manje od dvanaest godina, samo da kazemo da u tenisu nema X-a, neresenog ishoda.

Leo, u čemu je problem s Djokovićem?

Čemu tolika mržnja prema GOATu?

Oborio je skoro sve bitne rekorde. Ima pozitivan skor sa svim bitnim igračima, osim sa Ivom Karlovićem. U čemu je njegov najveći grijeh? Što ne plaća porez u Srbiji? Zato što je srbovao ili zato što je prestao srbovati?

Govoriš da emocije valja ostaviti po strani ,a ružno govoriš o svom zemljaku. Možda nije najbolji čovjek, možda je škrt,bahat,licemjeran, ali zar ne treba odvojiti lik od djela?

Nisam njegov fan, za mene nije najbolji tenisač ,ali je najuspješniji i to mu nitko ne može osporiti. Ništa mu nije poklonjeno. Čak su mu otežavali. Ima li upće netko da ti je pozitivan lik? Georginu ne računam.

Je li Jokić pozitivac ? Dragan Džajić ? Piksi?

Džumhur? Ima li itko s Balkana na kojeg bi onanisao?  Evo," tvoji" Španjolci vode,bit ćeš dobre volje,pa odgovori kad mogneš. I ako želiš.

Objavljeno
prije 8 minute, pena29 said:

Oborio je skoro sve bitne rekorde. Ima pozitivan skor sa svim bitnim igračima, osim sa Ivom Karlovićem. U čemu je njegov najveći grijeh? Što ne plaća porez u Srbiji? Zato što je srbovao ili zato što je prestao srbovati?

Govoriš da emocije valja ostaviti po strani ,a ružno govoriš o svom zemljaku. Možda nije najbolji čovjek, možda je škrt,bahat,licemjeran, ali zar ne treba odvojiti lik od djela?

Nisam njegov fan, za mene nije najbolji tenisač ,ali je najuspješniji i to mu nitko ne može osporiti. Ništa mu nije poklonjeno. Čak su mu otežavali. Ima li upće netko da ti je pozitivan lik? Georginu ne računam.

Džumhur? Ima li itko s Balkana na kojeg bi onanisao?  Evo," tvoji" Španjolci vode,bit ćeš dobre volje,pa odgovori kad mogneš. I ako želiš.

Jesi ga ureko sa Španjolcima, čim su napisao da vode odmah primili gol 😀

Objavljeno (edited)
prije 30 minute, pena29 said:

Hej @pena29

na kojeg Dragana Dzajica mislis? Jel’ na ovoga ili na nekog drugog?

IMG_1112.thumb.jpeg.d7370e3ebf484fb3dda55702a89b0396.jpeg

A reci nam, molimo te, na kojeg tacno Piksija si mislio, na ovoga sto se ljubi u usta sa Psihom, ili na nekog drugog Piksija?

IMG_1114.thumb.jpeg.8449771789b19e9128cc5ed1243c2b17.jpeg

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno
prije 50 minute, LeonardoDrugi said:

Hej @pena29

na kojeg Dragana Dzajica mislis? Jel’ na ovoga ili na nekog drugog?

IMG_1112.thumb.jpeg.d7370e3ebf484fb3dda55702a89b0396.jpeg

A reci nam, molimo te, na kojeg tacno Piksija si mislio, na ovoga sto se ljubi u usta sa Psihom, ili na nekog drugog Piksija?

IMG_1114.thumb.jpeg.8449771789b19e9128cc5ed1243c2b17.jpeg

Dobar diplomatski slikovni odgovor. Upravo na tu dvojicu. Zar Dzajića hapsili? I danas se kaže :bogat ko Džajić. Zar mu trebalo još više?Ili je politički proces. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use