Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Svjetsko prvenstvo

Screenshot 2026-07-06 103957.png

(Koeficijenti 6.7. u 10:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Engleska vs Norveska, najava meca

Prvo da predlozim administratorima i svim ostalim kolegama sa Foruma da me pustite u utorak da prvi na Forumu najavim polufinale izmedju Francuske i Spanije, jer cu umreti ako moja najava ne bude prva. Jednostavno se ovo moralo desiti. Ko hoce u Finale, a pogotovo ko hoce da bude prvak sveta, mora do toga da dodje preko Francuske ili Spanije. Toliko me je zanimalo, kako ce kladionice kvotirati ovo polufinale da me uopste nije mrzilo da cekam tokom noci, misleci da ce se kladionice muciti oko toga. 

Kad ono, kao da je kladionicama ovo bila decja igra, vec posle 02.00 casova, dakle samo dva-tri sata nakon zavrsetka utakmice Spanija vs Belgija, veliki Bet365 nije ni trepnuo a vec je izbacio kvote, pa ko hoce da se kladi na utakmicu od utorka, vec to moze da uradi, ne morate uopste da gubite vreme. Bice za svakoga po nesto, odnosno sta god da odigrate, morate biti zadovoljni kvotama.

Jedinica 2,35, nereseni ishod 3,25 dvojka na spance 3,10 over i under golova potpuno izjednaceni po 1,95 i 1,90 duple sanse predivno kvotirane sa po 1,36 na francuze i 1,57 na spance, dok je prolaz dalje francuza kvotiran sa 1,70 a prolaz dalje spanaca 2,20

Znaci ima za svakoga po nesto, jedino ostaje da se polijemo benzinom i samozapalimo sto ce na ovoj strani zreba neko u utorak morati da ispadne, a na drugoj strani je najveci problem sta da pozelimo, da Argentina ne prodje dalje i sto pre se vrate kuci da ih ne gleamo vise, ili da prodju do Finala po svaku cenu, pa da do pocetka Finala raspradamo sve sto ima da se rasproda i ulozimo na ko god da prodje izmedju Francuske i Spanije, da ce potopiti Argentinu "iz poluvremena".

Najbolja vest dana je sto su kladionice kvotu da ce prvak sveta biti evropska ekipa oborili na 1,14-1,16

Engleska vs Norveska

Engleska

I Englesku sam veeeeeeoma pratio kroz njihovu kvalifikacionu grupu, jer je bilo pravo zadovoljstvo gledati kako je pijani Kiksi, tadasnji selektor reprezentacije Srbije mislio da se suprotstavi reprezentaciji Engleske. 

Ovde moram malo da se zaustavim, ili cu umreti. Srbija svakako nije merilo da se predstavi Engleska, ali je zato merilo da procenite stepen zdravlja ili ludila jednog poremecenog uma. Engleska je potopila Srbiju u sred Beograda sa 0:5 iz poluvremena, sto i ne bi trebalo da iznenadjuje, ali ono sto bi svakako trebalo da udje u sve trenerske knjige ovoga sveta, jeste kako je pijani Kiksi smislio da se suprotstavi englezima. Mislio je u svom mozgu da pokusa da dodje do boda tvrdom i zatvorenom igrom, sto bih verovatno i ja uradio. Ali, koliko zatvorenom igrom? 

Reprezentacija Srbije je u sred Beograda pred rasprodatim stadionom, imala xG od 0,08, nula suteva u okvir gola (naspram engleskih dvanaest) , nula takozvanih velikih sansi (naspram engleskih sedam) dva kornera (naspram engleskih sest) i posedom lopte manjim od 30% naspram engleskih preko 70%

Znaci, nije nikakav problem biti potopljen, ali ovaj xG od 0,08 svakako moram da prokomentarisem inace cu umreti. Ja sam stvarno malo gledao neke istorijske potope, cak i kada su nemacki krsevi gubili sa po devet golova razlike od Bayerna, ili kada je Psv potapao holandske krseve, ali videti xG od 0,08 pogotovo na utakmici kod kuce je prosto nemoguce. Taj xG od 0,08 prakticno znaci da vi ne da niste uputili sut ka golu, ne da niste presli na protivnicku polovinu, nego predstavlja statisticki podatak da prakticno niste ni videli loptu na utakmici. 0,08 eeeeej. Ali stvarno, to je istorijski nemoguc statisticki podatak, jer realno gledano, cak i da reprezentacija Vatikana izadje na megdan Francuskoj ili Spaniji, i cak i da im ne dozvolite da skinu mantije, morali bi da dodirnu barem jednom loptu u toku 90 minuta, zar ne?

Ne kazem uopste da je Engleska uauuu roster, ali su se vec desetak godina definitivno vratili u sami svetski vrh. Dvostruki su evropski vicesampioni, bili su cetvrti i sesti na Svetskim Prvenstvima, lagano su se prosetali kroz kvalifikacije, imali su selektora osam godina koji ih je potpuno vratio u vrh. Englezi su bliski mom karakteru po tome sto su poslednjih desetak godina, igrali prakticno, znaci na rezultat, malo dosadno, malo negledljivo, malo neubedljivo, malo tvrdo, malo ovo malo ono, ali kako god okrenete, uvek su dolazili do same zavrsnice. A onda kada bi dolazili do same zavrsnice, onda bi se pojavili neki francuzi, neki spanci, neki italijani, neki hrvati i sve bi otislo u qurac. E sada ... pravo je pitanje sta je za engleze uspeh, odnosno da li je neuspeh biti dvostruki evropski vicesampion, i da li je bolje doci do same zavrsnice, i nikada ne biti u samom vrhu, ili je bolje kao Nemacka, da ne znaju sta vise da rade, da li i dalje da igraju sa crncima i ne prolaze cak ni grupe, ili da se okrenu belim nemcima pa da ni ne odlaze na velika takmicenja.

Za mene je Engleska nesto kao nas kolega Fic iz prve, elitne Poslednje Sanse, i ja zaista ne bih mogao da pronadjem bolji nacin da predstavim englesku reprezentaciju. Znaci, ovaj nas kolega Fic je godinama uvek tu negde medju nama u prvoj, elitnoj, ali hajde recite vi meni, jeste li vi masturbirali na njegove predloge? Da li jedva cekate da postavi sebi predlog? Da li vas je ubedio da je najbolji kockar na Forumu? Koliko je zaradio novca od igranja u prvoj, elitnoj? Niko ne kaze da je los, ali ne mozete bas ni da kazete da je genije, zar ne? Tokom sezone dobar, pa jos bolji, pa onda propast, pa se dize, pa ovo, pa ono i uvek tu negde, jednostavno ne znate kako da ga definisete. U odnosu na penu29 je doktor kladjenja, ali koliko je puta bio sampion? I na kraju, pravo pitanje je da li biste platili (skupu) ulaznicu da gledate Fica (Englesku)

Znaci, za mene je kolega Fic dobar kockar, ali jednostavno ne mogu da izgovorim tu rec da ga se bojimo. Znaci isto tako, Engleska ima odlican roster, imaju sirinu, imaju kakvu-takvu igru, ulaze u zavrsnice ili se setaju kroz kvalifikacije, ali ako bi naleteli na francuze ili spance, na koga biste se kladili? Ili hajde da kazemo ovako, kada bi ja hteo da kolegi Fic kazem koje detaljcice bi trebao da ispravi, on bi mogao da bude Top igrac Poslednje Sanse, bas kao sto bi i Engleska mogla da bude u prvih cetiri na svetu ili da se dovuku do velikog Finala.

Norveska

Sve sto sam imao da kazem o njima, napisao sam u toku Svetskog Prvenstva

Selektori

Selektor Norveske je legao njihovoj reprezentaciji kao budali samar. Nije on neki trenerski znalac, ali se drzi modernih principa i doktorski se prilagodio norveskoj reprezentaciji. Ja mislim da sada dodje Guardiola na klupu Norveske, da bi on sve pokvario. Selektor norvezana ne pravi cuda, ali je idealna kombinacija ta izmedju njega i norveskog rostera.

Na Tuchela uopste necu da trosim tastaturu, jedino sto bi pohvalno mogao da kazem za njega jeste da bih njega stavio u grupu boljih trenera, ili cak i sam vrh za turnirski tip takmicenja, bas ovakav da odigras nekoliko utakmica na turniru, i dodjes do uspeha. U tom smislu, mislim da je za nekoliko nivoa opasniji od norveskog selektora.

Konacni predlog za kladjenje

Ko voli romantizam, bajke, sladunjave price, price deci pred spavanje ili nezni, romanticni i misionarski sex, morao bi da podrzi norvezane. Na stranu drzanje za ruke sa devojkom, na stranu zajednicko gledanje u zvezde, na stranu setnje u parku, grubi pokreti znamo vec koji su oni koji na kraju dovode do ejakulacije. Grubi pokreti salju signal mozgu, mozak salje signal tamo gde treba i eto ejakulacije. Tako sex objasnjava nauka.

Kako god okrenemo, ja stvarno ne znam kako da ne podrzimo engleze barem kroz duplu sansu po 1,25-1,30 ipak imaju za nekoliko nivoa jaci roster, jaci su na svim pozcijama, cak i ako idemo sa svakim igarcem ponaosob. Malo vise me privlaci over 1,5 gol na utakmici, ali mislim da bi ipak svako na Forumu izmedju drzanja za ruke i grubog sexa  uvek pre izabrao ovo drugo. Moj konacni predlog je iskljucivo dupla sansa na engleze u regularnom delu utakmice, a posle 90 minuta plus nadoknada vremena neka se desi sta treba da se desi. Nesto u smislu, dajte samo da se desi snosaj, a posle cemo se drzati za ruke, ili dajte samo da dodje do ejakulacije, a posle cemo razmisljati sta cemo da radimo ako smo zatrudneli.

Objavljeno

Norveška-Engleska, nogomet,seniori, SP

Paran broj golova: Da, 1,85

Pobjednik u kornerima: Engleska, 1,60

Paran broj golova uključuje svaki X, a računam da bar jedna četvrtfinalna utakmica bude X, a Argentina će vjerojatno pobijediti na sportski ili nesportski način.

Ako netko bude vodio, velika mogućnost je da iz kontre povisi na dva razlike,dok protivnik hazarderski napada. Kako god okreneš,ništa nije sigurno, kao i uvijek. 

Bilo je svega, ali izgleda da u polufinale ipak idu najveći favoriti. Još je samo jedna utakmica koja to može spriječiti.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Norveška-Engleska, nogomet,seniori, SP Paran broj golova: Da, 1,85 Pobjednik u kornerima: Engleska, 1,60  Paran broj golova uključuje svaki X, a računam da bar jedna četvrtfinalna utakmica bude X, a Argentina će vjerojatno pobijediti na sportski ili nesportski način. Ako netko bude vodio, velika mogućnost je da iz kontre povisi na dva razlike,dok protivnik hazarderski napada. Kako god okreneš,ništa nije sigurno, kao i uvijek.  Bilo je svega, ali izgleda da u polufinale ipak idu najveći favoriti. Još je samo jedna utakmica koja to može spriječiti.
    • Engleska vs Norveska, najava meca Prvo da predlozim administratorima i svim ostalim kolegama sa Foruma da me pustite u utorak da prvi na Forumu najavim polufinale izmedju Francuske i Spanije, jer cu umreti ako moja najava ne bude prva. Jednostavno se ovo moralo desiti. Ko hoce u Finale, a pogotovo ko hoce da bude prvak sveta, mora do toga da dodje preko Francuske ili Spanije. Toliko me je zanimalo, kako ce kladionice kvotirati ovo polufinale da me uopste nije mrzilo da cekam tokom noci, misleci da ce se kladionice muciti oko toga.  Kad ono, kao da je kladionicama ovo bila decja igra, vec posle 02.00 casova, dakle samo dva-tri sata nakon zavrsetka utakmice Spanija vs Belgija, veliki Bet365 nije ni trepnuo a vec je izbacio kvote, pa ko hoce da se kladi na utakmicu od utorka, vec to moze da uradi, ne morate uopste da gubite vreme. Bice za svakoga po nesto, odnosno sta god da odigrate, morate biti zadovoljni kvotama. Jedinica 2,35, nereseni ishod 3,25 dvojka na spance 3,10 over i under golova potpuno izjednaceni po 1,95 i 1,90 duple sanse predivno kvotirane sa po 1,36 na francuze i 1,57 na spance, dok je prolaz dalje francuza kvotiran sa 1,70 a prolaz dalje spanaca 2,20 Znaci ima za svakoga po nesto, jedino ostaje da se polijemo benzinom i samozapalimo sto ce na ovoj strani zreba neko u utorak morati da ispadne, a na drugoj strani je najveci problem sta da pozelimo, da Argentina ne prodje dalje i sto pre se vrate kuci da ih ne gleamo vise, ili da prodju do Finala po svaku cenu, pa da do pocetka Finala raspradamo sve sto ima da se rasproda i ulozimo na ko god da prodje izmedju Francuske i Spanije, da ce potopiti Argentinu "iz poluvremena". Najbolja vest dana je sto su kladionice kvotu da ce prvak sveta biti evropska ekipa oborili na 1,14-1,16 Engleska vs Norveska Engleska I Englesku sam veeeeeeoma pratio kroz njihovu kvalifikacionu grupu, jer je bilo pravo zadovoljstvo gledati kako je pijani Kiksi, tadasnji selektor reprezentacije Srbije mislio da se suprotstavi reprezentaciji Engleske.  Ovde moram malo da se zaustavim, ili cu umreti. Srbija svakako nije merilo da se predstavi Engleska, ali je zato merilo da procenite stepen zdravlja ili ludila jednog poremecenog uma. Engleska je potopila Srbiju u sred Beograda sa 0:5 iz poluvremena, sto i ne bi trebalo da iznenadjuje, ali ono sto bi svakako trebalo da udje u sve trenerske knjige ovoga sveta, jeste kako je pijani Kiksi smislio da se suprotstavi englezima. Mislio je u svom mozgu da pokusa da dodje do boda tvrdom i zatvorenom igrom, sto bih verovatno i ja uradio. Ali, koliko zatvorenom igrom?  Reprezentacija Srbije je u sred Beograda pred rasprodatim stadionom, imala xG od 0,08, nula suteva u okvir gola (naspram engleskih dvanaest) , nula takozvanih velikih sansi (naspram engleskih sedam) dva kornera (naspram engleskih sest) i posedom lopte manjim od 30% naspram engleskih preko 70% Znaci, nije nikakav problem biti potopljen, ali ovaj xG od 0,08 svakako moram da prokomentarisem inace cu umreti. Ja sam stvarno malo gledao neke istorijske potope, cak i kada su nemacki krsevi gubili sa po devet golova razlike od Bayerna, ili kada je Psv potapao holandske krseve, ali videti xG od 0,08 pogotovo na utakmici kod kuce je prosto nemoguce. Taj xG od 0,08 prakticno znaci da vi ne da niste uputili sut ka golu, ne da niste presli na protivnicku polovinu, nego predstavlja statisticki podatak da prakticno niste ni videli loptu na utakmici. 0,08 eeeeej. Ali stvarno, to je istorijski nemoguc statisticki podatak, jer realno gledano, cak i da reprezentacija Vatikana izadje na megdan Francuskoj ili Spaniji, i cak i da im ne dozvolite da skinu mantije, morali bi da dodirnu barem jednom loptu u toku 90 minuta, zar ne? Ne kazem uopste da je Engleska uauuu roster, ali su se vec desetak godina definitivno vratili u sami svetski vrh. Dvostruki su evropski vicesampioni, bili su cetvrti i sesti na Svetskim Prvenstvima, lagano su se prosetali kroz kvalifikacije, imali su selektora osam godina koji ih je potpuno vratio u vrh. Englezi su bliski mom karakteru po tome sto su poslednjih desetak godina, igrali prakticno, znaci na rezultat, malo dosadno, malo negledljivo, malo neubedljivo, malo tvrdo, malo ovo malo ono, ali kako god okrenete, uvek su dolazili do same zavrsnice. A onda kada bi dolazili do same zavrsnice, onda bi se pojavili neki francuzi, neki spanci, neki italijani, neki hrvati i sve bi otislo u qurac. E sada ... pravo je pitanje sta je za engleze uspeh, odnosno da li je neuspeh biti dvostruki evropski vicesampion, i da li je bolje doci do same zavrsnice, i nikada ne biti u samom vrhu, ili je bolje kao Nemacka, da ne znaju sta vise da rade, da li i dalje da igraju sa crncima i ne prolaze cak ni grupe, ili da se okrenu belim nemcima pa da ni ne odlaze na velika takmicenja. Za mene je Engleska nesto kao nas kolega Fic iz prve, elitne Poslednje Sanse, i ja zaista ne bih mogao da pronadjem bolji nacin da predstavim englesku reprezentaciju. Znaci, ovaj nas kolega Fic je godinama uvek tu negde medju nama u prvoj, elitnoj, ali hajde recite vi meni, jeste li vi masturbirali na njegove predloge? Da li jedva cekate da postavi sebi predlog? Da li vas je ubedio da je najbolji kockar na Forumu? Koliko je zaradio novca od igranja u prvoj, elitnoj? Niko ne kaze da je los, ali ne mozete bas ni da kazete da je genije, zar ne? Tokom sezone dobar, pa jos bolji, pa onda propast, pa se dize, pa ovo, pa ono i uvek tu negde, jednostavno ne znate kako da ga definisete. U odnosu na penu29 je doktor kladjenja, ali koliko je puta bio sampion? I na kraju, pravo pitanje je da li biste platili (skupu) ulaznicu da gledate Fica (Englesku) Znaci, za mene je kolega Fic dobar kockar, ali jednostavno ne mogu da izgovorim tu rec da ga se bojimo. Znaci isto tako, Engleska ima odlican roster, imaju sirinu, imaju kakvu-takvu igru, ulaze u zavrsnice ili se setaju kroz kvalifikacije, ali ako bi naleteli na francuze ili spance, na koga biste se kladili? Ili hajde da kazemo ovako, kada bi ja hteo da kolegi Fic kazem koje detaljcice bi trebao da ispravi, on bi mogao da bude Top igrac Poslednje Sanse, bas kao sto bi i Engleska mogla da bude u prvih cetiri na svetu ili da se dovuku do velikog Finala. Norveska Sve sto sam imao da kazem o njima, napisao sam u toku Svetskog Prvenstva Selektori Selektor Norveske je legao njihovoj reprezentaciji kao budali samar. Nije on neki trenerski znalac, ali se drzi modernih principa i doktorski se prilagodio norveskoj reprezentaciji. Ja mislim da sada dodje Guardiola na klupu Norveske, da bi on sve pokvario. Selektor norvezana ne pravi cuda, ali je idealna kombinacija ta izmedju njega i norveskog rostera. Na Tuchela uopste necu da trosim tastaturu, jedino sto bi pohvalno mogao da kazem za njega jeste da bih njega stavio u grupu boljih trenera, ili cak i sam vrh za turnirski tip takmicenja, bas ovakav da odigras nekoliko utakmica na turniru, i dodjes do uspeha. U tom smislu, mislim da je za nekoliko nivoa opasniji od norveskog selektora. Konacni predlog za kladjenje Ko voli romantizam, bajke, sladunjave price, price deci pred spavanje ili nezni, romanticni i misionarski sex, morao bi da podrzi norvezane. Na stranu drzanje za ruke sa devojkom, na stranu zajednicko gledanje u zvezde, na stranu setnje u parku, grubi pokreti znamo vec koji su oni koji na kraju dovode do ejakulacije. Grubi pokreti salju signal mozgu, mozak salje signal tamo gde treba i eto ejakulacije. Tako sex objasnjava nauka. Kako god okrenemo, ja stvarno ne znam kako da ne podrzimo engleze barem kroz duplu sansu po 1,25-1,30 ipak imaju za nekoliko nivoa jaci roster, jaci su na svim pozcijama, cak i ako idemo sa svakim igarcem ponaosob. Malo vise me privlaci over 1,5 gol na utakmici, ali mislim da bi ipak svako na Forumu izmedju drzanja za ruke i grubog sexa  uvek pre izabrao ovo drugo. Moj konacni predlog je iskljucivo dupla sansa na engleze u regularnom delu utakmice, a posle 90 minuta plus nadoknada vremena neka se desi sta treba da se desi. Nesto u smislu, dajte samo da se desi snosaj, a posle cemo se drzati za ruke, ili dajte samo da dodje do ejakulacije, a posle cemo razmisljati sta cemo da radimo ako smo zatrudneli.
    • Dobar diplomatski slikovni odgovor. Upravo na tu dvojicu. Zar Dzajića hapsili? I danas se kaže :bogat ko Džajić. Zar mu trebalo još više?Ili je politički proces. 
    • Hej @pena29 na kojeg Dragana Dzajica mislis? Jel’ na ovoga ili na nekog drugog? A reci nam, molimo te, na kojeg tacno Piksija si mislio, na ovoga sto se ljubi u usta sa Psihom, ili na nekog drugog Piksija?    
    • Jesi ga ureko sa Španjolcima, čim su napisao da vode odmah primili gol 😀
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use