Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

• Vremenom čovjek i ogugla. Znaš onaj osjećaj kad ti je SVEJEDNO, neka osvaja tko hoće,neka se raduju, neka je Messi opet najbolji igrač prvenstva,neka bude i naj strelac,naj asistent itd. Odličan igrač,ali da je bar 10 % čovjek takav. Po svim komentarima ljudima je glavni osjećaj GAĐENJE. Taj hebeni var toliko je usporio igru,sad se više ljudi raduju potvrdi Vara nego samom trenutku pogotka. Igrač dobije žuti karton kad skine majicu od sreće zbog gola,a onda ga Var poništi. Pa vraćanje snimke 5minuta unatrag samo da se nešto može pronaći maloj ekipi da im poništi pogodak.Kao kad te policija zaustavi,uvijek nešto moze pronaći da neispravno.  U polufinalu tri bivše kolonijalne sile i ta Argentina, od domorodaca i ponešto potomaka odbjeglih nacista miksano.  S tim Messijem koji na svakoj tekmi ima oprošten karton zbog prigovaranja. Uzalud nam kukati,ali ipak se bolje osjećam kad se izjadam . 
    • Ma kao da je i bitno tko ce osvojiti, gadljivo je do Boga, i tko god osvoji uvijek ce se znati i pamtiti "aha to je ono cirkusantsko prvenstvo kad se Inficirano i Kramp lizu na centru". Odvratno je sve do iberlaufa, i divim se ljudima koji iznova skupe volju za gledanje a ovima kao nas kolega Leonardo koji se klade neka je senzor na pomoci
    • Skoro da nisam otvorio dnevnu temu jer piše 12.6.2026.  Tekst o uspjesima nije loš, ali pomalo razrijeđen košarkom,nešto kao radler umjesto piva,ali je takodjer pitko-) Kasparov je dao naj komentar sudjenja na SP. Materijal za kabele za viseću kameru treba raditi od hrvatske kose. Ej,par dlaka aktiviralo čip,a nije tvrdi kabel. I nikom ništa. Volio bih da Norveška i Švicarska bar došle do penala,ali male ekipe obično zaseru.Muka mi je šta nisam sretan da bilo tko osvoji SP od polufinalista. 
    • Na sudjenje i opste dogadjaje na turniru, gledam potpuno isto kao na dodeljivanje osam zlatnih lopti seljacini iz Rosarija. Zna se sta je fudbal, zna se ko gleda taj sport, zna se kome je fudbal namenjen, svi znamo ko su i sta su Uefa i Fifa, znamo ko je bio Platini, znamo kako su zagrevane kuglice za Barcellonu, svi znamo sve … Po meni je generalno sudjenje ocajno na turniru, gledano sa tehnicke strane, ali isto tako mi deluje da jedino Francuska i Spanija nijednom nisu ostecene, odnosno sire gledano mi deluje da Francusku i Spaniju sudije deset puta pokradu u toku utakmice, da to ne bi uticalo na rezultat. A kada se pokradu Egipat ili Svajcarska da to odmah utice na rezultat. Plus sto mi deluje da je onaj Embolo toliko glup covek, da Vinicijus Junior deluje kao doktor nauka, akademik naspram njega. Hteo sam da kazem da je po meni ceo turnir obelezen losim sudjenjem, ali i velikim i neshvatljivim greskama igraca, lose izvedenim penalima, losim odlukama na terenu, glupim odlukama i brojnim losim tehnickim detaljima igraca, losim igrackim resenjima na terenu, a o greskama golmana da i ne govorimo.  Ukljucujuci i onaj penal sto je Modric napravio u svom sednaestercu. Deluje mi da jedino kod francuza i spanaca nisam video ovoliko banalnih gresaka, mozda zato sto nisam objektivan ili sam uneo emocije u te dve reprezentacije.  
    • I daj mi se molim te jos samo izjasni jel ti sve ok sa sudackim odlukama na utakmici Norveska - Engleska
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use