Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. Marko15

Marko15

• Napomenuo bih da rijetko koja reprezentacija osvoji SP sa svim pobjedama. Zadnji je to bio Brasil 2002. s ekipom boljom čak od današnje Francuske, sjetite se pravog Ronalda i Ronaldinha ,koji je možda i najbolji ikad,a nije postigao više zbog kurvanja i opijata. Večeras bi lako mogao biti X i ne vjerujem u puno golova. 
    • Smio bih, zasto ne, sve ide tome u prilog a tesko da mogu naci ikakav minus ili vidjeti neki tijek utakmice koji bi me odvratio od tipa. Razmotrio bih svakako i udarce Mbappea.
    • E ovako se pisu prognoze. Pocne se recima “… da je danas zadnje kolo svete Poslednje Sanse i da mi treba, prognozorao bih … to i to” Bravo kolega. Samo nam jos napisi da ti treba kao Coltu predlog od 1,20 da sjebes Fitoza i unkdy-a, da li bi smeo sebi da spasavas sezonu sa kornerima sa danasnje utakmice? Minimalna granica za kornere, taman da se dovuces do kvote od 1,20 a da ti treba da sjebes Dodika i Prlita?  
    • Kod ovog Leonarda mi je najjace sto on kroz svoje pisanje stvori pricu kao da se uopce ne razumijemo, i razmisljamo potpuno drugacije a istina je zapravo da su razmisljanja izuzetno bliska, da ne kazem jednaka. Samo nastavi :D Apropo navedenog, da je danas zadnje kolo PS, i da mi treba veca kvota za srusiti onog ljubitelja alzirske nogometne lige i uzbekistanske zenske odbojke, ili pak da rusim onog pametnjakvica Dodika koji je jedini pametan sa svojim "bayern kec ko kuca" a mi svi glupi, onda bih ja danas uzeo pobjedu Francuske, i to s punom vjerom u taj ishod, a kad bi mi trebala jos veca kvota onda bi uzeo uz pobjedu i gol Mbappea, ili hendikep, sve ovisno koliku kvotu trebam. Eto toliko im vjerujem, a gledao sam sve utakmice obje reprezentacije. Ukoliko prvi zabiju stvarno lako mogu vidjeti da bude i pobjeda s hendikepom koliko god cijenio spanjolce, a ukoliko ce gubiti prilicno vjerujem da ce se vratiti, tako da u realnom kladenju razmisljam o ulogu na prolaz svete crne Francuske.
    • Francuska - Španjolska 1 (2.40) bet365 Francuska je do polufinala stigla impresivnim igrama i s razlogom se smatra jednim od glavnih kandidata za naslov. Šest pobjeda u isto toliko utakmica, čak 16 postignutih pogodaka i tri uzastopne utakmice bez primljenog gola dovoljno govore o formi momčadi Didiera Deschampsa. U napadu prednjači Kylian Mbappe, koji igra fantastičan turnir, dok veliku podršku ima u Ousmaneu Dembeleu, Michaelu Olisi i Bradleyu Barcoli. Francuzi ne trebaju veliki posjed lopte da bi bili opasni – dovoljno im je nekoliko sekundi i jedan osvojeni duel da stvore priliku za pogodak. Jedina nepoznanica ostaje stanje obrane, posebno ako izostanu važni igrači poput Salibe ili Upamecana. Španjolska s druge strane nastavlja igrati možda i najprepoznatljiviji nogomet na prvenstvu. Momčad Luisa de la Fuentea kontrolira utakmice kroz posjed i vezni red u kojem glavnu riječ vode Rodri, Pedri i Fabian Ruiz. Naprijed najveću opasnost donose Lamine Yamal, Dani Olmo i Mikel Merino, koji je već nekoliko puta pokazao da zna odlučiti velike utakmice. Španjolska će pokušati nametnuti svoj ritam, ali će morati biti izuzetno oprezna kako ne bi ostavila previše prostora iza svojih bekova. Očekuje nas vrhunski europski derbi u kojem će odlučivati sitni detalji. Španjolska će vjerovatno imati nešto veći posjed lopte, ali Francuska djeluje izuzetno opasno u tranziciji i ima napadače koji mogu kazniti svaku pogrešku protivnika. Upravo ta sposobnost da iz malo prilika napravi veliku razliku daje malu prednost Trikolorima. Zbog forme, širine kadra i iznimne kvalitete u završnici, pobjeda Francuske djeluje kao vrlo vrijedan izbor za ovaj polufinalni dvoboj. Sretno svima. (Koeficijenti 14.7. u 09:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use