Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Svjetsko prvenstvo

Screenshot 2026-07-13 094220.png

(Koeficijenti 13.7. u 09:13 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Liga prvaka

Screenshot 2026-07-13 094344.png

(Koeficijenti 13.7. u 09:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno (edited)
prije 6 minute, LeonardoDrugi said:

A evo Dilette Leotte na plus 40 stepeni u hladu.

IMG_1125.thumb.jpeg.b57b6f35d95e2e74735ff5a1c6e270b6.jpeg

Vidi se da je nesretna :D

Nego, sta cemo sa Engleska - Argentina? Skoro podne a najave nema, neces valjda umrijeti.

Edited by mesrine
Objavljeno
prije 3 minute, mesrine said:

Vidi se da je nesretna :D

Nego, sta cemo sa Engleska - Argentina? Skoro podne a najave nema, neces valjda umrijeti.

IMG_1126.thumb.jpeg.71bf9186de1149141fbec45b72cdeaee.jpeg

Isplativije je da kacimo slike golih zena, nego da prognoziramo.

Juce mi je trebalo osam kornera na utakmici, samo sto se nisam porodio dok nije dosao osmi korner.

Objavljeno
prije 5 minute, LeonardoDrugi said:

IMG_1126.thumb.jpeg.71bf9186de1149141fbec45b72cdeaee.jpeg

Isplativije je da kacimo slike golih zena, nego da prognoziramo.

Juce mi je trebalo osam kornera na utakmici, samo sto se nisam porodio dok nije dosao osmi korner.

Samo ti kaci, kad vec nece ovi koji su na moru, a kace svoje, strasno  

Mene danas bas vuce gol ili asistencija Messija, strah me samo gol, iako je kvota bas privlacna

Objavljeno

Atp Umag, 21h večeras

Dino Prižmić- A. Molcan 1,  oko 1,35 kvota

Sve vuče na Dininu pobjedu. Spora podloga koja mu odgovara, igra u noćnom terminu pa će biti još sporija. Domaći teren. Protivnik izvan top 100, koji jedini adut ima u dvoručnom bekhendu. Ako prvi servis bude iznad 55 posto trebala bi biti rutinska pobjeda.

Dino je već i mentalno sazrio. Nadam se bar polufinalu.

Objavljeno

MSP 2026. , nogomet, polufinale,21h 

Engleska - Argentina

Zbroj žutih kartona: 3,5 ...više

Zbroj golova: 3,5 ...manje

Zbroj kornera: 9,5 ...manje

Slaba mi je utjeha da će jedna od ove dvije nesimpatične ekipe večeras ispasti, jedna će ipak u finale. Utjehu mogu dati Španjolci koji su odlično tempirali formu. Čak je skoro pravilo da favorit koji kiksa prvu utakmicu SP na kraju osvoji. Već sam pisao da Francuska ne može baš sve dobiti, iako sam očekivao X.

Večeras ćemo gledati Fifi omiljene ekipe, koje su se provukle do polufinala. Očekujem nervoznu utakmicu, punu opreza i moguće da će 1gol presuditi. Da moram odlučiti tipovao bih na Argentinu, oni su miljenici Var(anj)a.

Na utakmicama Argentine nijednom nije bilo preko 10 kornera, vjerujem sad i manje,budući da će se čuvati da ne naprave korner,a ne igraju toliko preko krila pa stvaraju malo kornera.  Messi će biti dobro čuvan, teško će dati gol ako ne izmisle penal,a ni to mu nije garancija.Uglavnom, jedino je sigurno da ništa nije sigurno. Sjetimo se prošlog finala SP gdje smo većina očekivali malo pogodaka.

Objavljeno
prije 4 minute, pena29 said:

Engleska - Argentina

Slaba mi je utjeha da će jedna od ove dvije nesimpatične ekipe večeras ispasti, jedna će ipak u finale. Utjehu mogu dati Španjolci koji su odlično tempirali formu. Čak je skoro pravilo da favorit koji kiksa prvu utakmicu SP na kraju osvoji. Već sam pisao da Francuska ne može baš sve dobiti, iako sam očekivao X.

Večeras ćemo gledati Fifi omiljene ekipe, koje su se provukle do polufinala. Očekujem nervoznu utakmicu, punu opreza i moguće da će 1gol presuditi. Da moram odlučiti tipovao bih na Argentinu, oni su miljenici Var(anj)a.

Na utakmicama Argentine nijednom nije bilo preko 10 kornera, vjerujem sad i manje,budući da će se čuvati da ne naprave korner,a ne igraju toliko preko krila pa stvaraju malo kornera.  Messi će biti dobro čuvan, teško će dati gol ako ne izmisle penal,a ni to mu nije garancija.Uglavnom, jedino je sigurno da ništa nije sigurno. Sjetimo se prošlog finala SP gdje smo većina očekivali malo pogodaka.

Nije tu lose ni uzeti kazneni udarac,s obzirom na sve okolnosti.

Objavljeno
prije 7 sati, pena29 said:

Engleska - Argentina

Evo da i ja nešto pogodio -)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use