Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Danasnji dan sam zapoceo jos jucer uplativsi sistem na MLB (utakmice igrane kasno sinoc/jutros), nazalost uvjek se tu pronadje jedna crna ovcica ili dvije, zadnje dvije odigrane  utakmice su me tako upropastile i dobitak snizile na minimum  :(

2jesks6.png

Od danasnjih utakmica izdvajam  ova cetiri listica 

w89gk8.png

Odigrao sam jos dva listica koja nisu za objavu jer nezelim nikoga navesti na "krivi trag"  ;)

Objavljeno

Upropastise me kosarkasi, svi do jednog naopako, prokleti da su na danasnji dan  :lol:

Ipak ima tu i dobitnih listica zbog kojih  dan zavrsavam u solidnom plusu :)

n5l8nl.png

I jos jedan dobitni   :D

2uqd62x.jpg

Iako je ovo bio rizican listic morao sam da odigram jer nerazumijem one koji su najavljivali razvaljivanje jadnog Gibraltara tipa 8:0 i rusenje nekakvih rekorda, pogotovo ako uzmem u obzir da je ovo trening prijateljska utakmica, da je nenormalna vrucina, da su nasim igracima teske noge i da ce odigrat bezvoljno, znam nas mentalitet lako cemo i uglavnom ocekivao sam maksimalno mogucu  pobjedu od 5:0 zato sam i igrao manje od 5,5 pogodaka. Sve pretpostavke su se ispostavile tocnima,  zato je i listic WIN, rizican napominjem  i bez jamstava za prolaz ali je WIN.

Medjutim ni to nije sve, jos dva listica su na cekanju i imaju vrlo dobre sanse za prolazak  :)

Objavljeno

Mladjo rastura. Svaka cast

Daleko je ovo od rasturanja, pogotovo danas, uvjek me u 70% slucajeva rusi jedan par ali nema veze glavno je da glavu drzim van vode i da me drugi dobitni listici drze u nekakvom pozitivnom plusu. Nista ekstremno velikom ali u plusicu  :)

Objavljeno

Da rijesimo i ova dva listica koja sam ostao duzan 

e5monc.png

Zadnja dva koja sam odigrao sam prebacio u temu od danasnjeg dana (Listic dana - Ponedjeljak 8.6.2015.)

Dakle kratki rezime dana ako sam dobro popratio stanje s listicima jer sam ih imao previse

Uplata: 1700kn

Isplata: 3356,22kn

Dobit: 1656,22kn

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use