Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Danas iz ponude izdvajam tri listica koja ni u ludilu ne bih nikome preporucio da me isprati ali sam ih jednostavno morao uplatiti, bilo je to jace od mene :rolleyes:  iako bi daleko bilo bolje da sam tih ukupnih 600kn uloga stavio na nekakav sigurniji par i zaradio pokoju kunicu ali sto da radim kada nikada nisam znao sto to znaci "sigurno/pametno" kladjenje  :lol:

2w1wnpu.png

Objavljeno

Vrhunski dan za kladjenje danas, jedino me srbi zeznuli ali tako je to kada se kacim sa njihovom reprezentacijom, stvarno sam bio uvjeren da ce proigrati i pobjediti Dance -_- 

Dakle vrhunska prolaznost danas

ei9gkh.png

Jedan hazarderski s vecim ulogom

5aezkh.png

Objavljeno

S obzirom da je Sandra Perkovic u vrhunskoj formi s bezbroj bacanja ove godine povise 68m u njezinu sam prolaznost bio uvjeren 100%, pitanje je samo bila Blanka koja nikako da uhvati pravi zalet kao u ona dobra stara vremena, nakon obicnog listica s njih dvije odlucio sam uplatiti i jedan sistem s malo vecim ulogom, pitanje je bilo samo moze li Blanka preskociti 197cm, na proslom mitingu je uspjela, vjerovao sam da ce i na ovom i da ce mi nase dvije heroine izvuci listic danas :)

sqgo0h.png

Objavljeno

Ako zbrojimo cijeli danasnji dan (bez ovog zadnjeg listica koji ulazi u nedjelju tj. sutra cu ga prebaciti u novu temu, necu ga uracunat u ovu) ondam dolazimo do vrhunske prolaznosti 4/5

Dakle kratki rezime dana

Uplata: 2600kn

Isplata: 5078,28kn

Dobit: 2478,28kn

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use