Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

ATP Kitzbuhel

canca

Recommended Posts

Kohlschreiber osvaja ATP Kitzbuhel 7.50 Sportingbet 

Evo ako ništa možda nekome pomogne općenito što se turnira tiče.

Mislim da je Kitzbuhel posljednji zemljani turnir sezone, od sljedećeg tjedna nam kreće „hard avantura“. Glavni favoriti za osvajanje turnira su Thiem, Fognini i Kohlschreiber,a još neka imena na turniru su: Klizan, Vesely, Almagro, Seppi, Delbonis itd. Moj favorit je Kohli a evo zašto. Odmah da kažem, mislim da Thiem neće ovo osvojiti. Zadnja dva tjednaigrao je na visokom nivou, osvojio je dva turnira i mislim da mu je dosta za sada, treba misliti i na turneju harda koja slijedi. Što se Kohlia tiče igra solidno ove sezone, gubio je većinom od boljih imena. Što se zemlje tiče igrao je finale Munchena koje je izgubio od Murraya 7:6 5:7 7:6 to mu je i najbolji rezultat sezone. Što se ostalih zemljanih turnira tiče gubio je većinom od boljih tenisača: Bautista, Murray opet, Ferrer, Monfils, a jedino su iznenađenja bili porazi od Andujara i Pairea, a od Pairea je izgubio prošli tjedan u tri seta, a znamo kako je on bio odličan zadnja 2 tjedna. Njegov put na ovom turniru trebao bi izgledati ovako.. 1. kolo Struff – Struff zna biti zaheban, ima 2:1 h2h protiv Kohlia, ali su jednom igrali na zemlji (prošle godine u Stuttgartu) i Kohli je lagano dobio. Struff ove sezone ništa posebno, usudio bih se reći čak i jako loše. To bi Kohli trebao proći. Sljedeća prepreka je Giraldo – h2h 1:2 za Giralda, ali igrali su neki dan u Umagu i Kohli slavio 6:3 6:2, igra Giralda mi se nikako ne sviđa ove sezone, ima dosta oscilacija što smo mogli vidjeti i u prvom kolu protiv Dutre Silve. Očekujem od Kohlia još jednu dobru partiju i prolazak kao u Umagu. U četvrtfinalu bi nas trebala čekati poslastica između Kohlia i Fogninia. Iskreno mislim da je Fabio ovdje došao reda radi, u Hamburgu je igrao finale i vjerojatno je navratio jer mu nije daleko a imao je prijavljen turnir. Znamo svi njegov mozak i mislim da ga ne zanimaju ovakvi turniri 250, pogotovo ako uzmemo u obzir da u ponedjeljak počinje Masters u Montrealu, a za 2 tjedna je Masters u Cincinnatiu gdje brani četvrtfinale i vjerujem da mu je važnije pripremiti se za tu obranu bodova i US Open nego se bakćati na zemlji na turniru 250. H2h 3:1 za Kohlia, ako i Fabio bude 100 % u meču, ja Kohliu dajem fine šanse i vjerujem da tu može „iznenaditi“. U polufinalu bi trebao Thiem iako je moguće da ispadne i prije, a o njemu sam pisao na početku. U finalu ćemo reći da bi ga trebao zapasti Seppi, a ako ne on onda vjerojatno netko slabiji jer je taj donji dio ždrijeba slabiji od gornjeg. Reći ćemo Seppi, h2h 7:5 za Kohlia, i dobio je zadnja 4 meča. Sve u svemu, mislim da se isplati odigrati. Kohli može i sutra protiv Struffa ispasti, ali nekako na osnovu svega mislim da bi mogao dogurati do titule i vjerujem da se isplati odigrati po ovoj kvoti.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use