Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Nema mi ljepšega nego kad je ovako aktivan forum :)

Slažem se danas za pobjedu Splita i ima par dobrih tenisa veceras u Washingtonu, nažalost Bosna u16 već počela, opet su dali lijepu kvotu:) ja sam ih spojio sa hrvatskom u16

Moj prijedlog za danas vam je prijateljska utakmice

Gorica-Lekenik over 2,5 1,75 bet365

Po meni velika kvota za prijateljsku utakmicu izmedu drugoligasa i cetveroligasa.Gorica usred priprema puno su spremniji od Lekenika koji je tek počeo pripreme

Objavljeno

Nishikori(-5,5)-Groth 2 1.35

Čilić(-5,5)-Zverev 2 1.45

Isner(-4.5)-Berankis 2 1.45

Ukupna kvota: 2,84

Bet Live

Četvrtfinalni dan u Washingtonu otvaraju Nishikori i Groth. Kei Nishikori trenutno je 5. tenisač svijeta. Najbolji rezultati sezone su mu osvajanje turnira u Barceloni i Memphisu, finale Acapulca, polufinala Brisbanea, Madrida i Hallea. Na Wimbledonu je predao Giraldu u drugom kolu i nije igrao do ovoga turnira. Na ovom turniru obranio je bodove jer je i prošle godine dogurao do četvrtfinala. Prvo kolo bio je slobodan, zatim u drugom dobija Duckwortha 6:7 6:1 6:4 i jučer u osmini Leonarda Mayera 6:4 6:4 . Samuel Groth nalazi se na rankingu karijere #62. O njemu sam pisao dosta posljednjih dana, najbolji rezultat sezone mu je četvrtfinale Brisbanea sa početka sezone, a na challenger razini osvojio je dva turnira u Manchesteru i Taipeiu. Ovdje u Washingtonu igra turnir sezone. U prvom kolu dobija Bellucia 7:6 4:6 6:3 , u drugom Troickog 6:3 6:4 i jučer Lopeza 6:3 6:4. Igra odlično, nakon Bellucia napravio je dva iznenađenja i to oba u dva lagana seta. Mislim da će danas Groth namučiti Keia. Igra odlično, posebno me iznenadio na returnu, a imat će prednost i u moćnom servisu. Kei je jako dobar reutrner ali će danas imati problema ako Groth krene gruhat, a po prikazanome ovdje mislim da će moći parirati kamikazi i u izmjenama.

Alexander Zverev mladi je njemački tenisač koji se nalazi na 96. mjestu. Vjerujem da mu je glavni cilj bio održati i malo popraviti ranking da ne mora igrati kvale za US Open. Najbolji rezultat sezone mu je polufinale Bastada od prije 2 tjedna, na challenger razini osvojio je turnir u Heilbronnu a igrao je i polufinale Aix en Provancea. U Washingtonu za sada igra jako dobro. Prvo je dobio Nishioku 7:6 6:3, zatim pravi dva iznenađenja, Anderson 2:6 6:3 6:4 i Dolgopolov 2:6 6:2 6:4. U ta dva preokreta pokazao je psihiču stabilnost i da je već sposoban za veće rezultate. Marin Čilić nalazi se na rankingu karijere #8. Rankig karijere jeste, ali po igri on je trenutno izvan minimalno 15 najboljih. Najbolji rezultati sezone su mu polufinale Stuttgarta, četvrtfinala Wimbledona i Monte Carla i osmina finala Roland Garrosa. Marin je bio slobodan prvo kolo, u drugom dobija Chunga 7:6 6:3 i sinoć u osmini finala Querreya 7:6 7:6. Nekako je izvukao drugi set, tko zna šta bi bilo da je Querrey uzeo drugi set u kojemu je imao 5:2. Moje mišljenje je da će Zverev namučiti Čilića. Čilić nikada i nije bio od nekog razbijanja, uvijek se mučio a nakon povratka od ozljede sve su vidljivije oscilacije. Zverev igra jako dobar turnir, dobio Dolgia i Andersona i mislim da može pokriti ovaj kh.

Za posljednji par izabrao sam još jedan duel iz Washingtona u kojemu se susreću Isner i Berankis. John Isner domaći je tenisač koji se nalazi na 18. mjestu. Prošli tjedan je osvajanjem turnira u Atlanti napravio i rezultat sezone, a treba izdvojiti i polufinala Miamia i Nice, četvrtfinala Madrida, Queen'sa i Memphisa. Iz godine u godinu najbolje partije pruža na američkom hardu pa je tako i ove. Nakon osvojene Atlante preselio je ovdje gdje je prvo kolo bio slobodan, zatim dobija Estrellu 6:3 7:6 i sinoć Pospisila 6:4 7:6. Richard Berankis trenutno je 86. tenisač svijeta. Najbolji rezultati sezone su mu četvrtfinale Zagreba i četvrtfinale Atlante od prošlog tjedna. Na challengr razini ima finale turnira u Recanatiu i polufinale Wroclawa. Ušao je u finu formu, nako finala Recanatia i četvrtfinala Atlante i ovdje je nastavio sa dobrim igrama. U prvom kolu dobija Lua 7:6 6:3, u drugom Cuevasu 6:3 6:3 i sinoć Gabashvilia 7:5 6:4. Servira odlično čitav turnir, prošao sam ga zadnja dva kola tako da i danas moram nešto u vezi njega odigrati. Mislim da je kh 4,5 jako realan. Znamo Isnerovu igru i da nije od pretjeranog razbijanja, često gledamo i tb-ove. Berankis igra jako dobro zadnjih tjedana, servis ga služi i mislim da pokriva ovo. Igrali su prošli tjedan u Atlanti i Isner dobio 7:6 6:4.

di si naso tako malu kvotu za grotha ja odigro po tecaju 1.5
Objavljeno

01:00 Berankis - Isner 1.set 9.5 više 1.55 (HL)

01:00 Berankis - Isner 1.set 10.5 više 2.50 (HL)

Lutrija se definitivno zaletila s ovim kvotama. Usporedbe radi, vani su kvote oko 1.35 i 1.90 za iste oklade, vjerujem da se može napraviti i dobar surebet. Dakle, Isner, uz Karla najbolji server na touru i za njega ne treba potrebe pisati da može držati servu do "prekosutra". Beranskis nije u rankingu da spada u sam vrh tenisa ali je solidan igrač koji može držati svoj servis pogotovo na betonu koja mu je najjača podloga. Ovdje u prva dva kola nije gubio servis od Cuevasa i Gabashivilia koji je izbacio Murraya. Ova dvojica igrali su u Atlanti ove godine, prvi set je završio 7:6.

Lutrija nudi nerealno veliku kvotu, osobno sam odigrao prvi pick za veći, a drugi za srednji ulog.

Objavljeno

01:00 Berankis - Isner 1.set 9.5 više 1.55 (HL)

01:00 Berankis - Isner 1.set 10.5 više 2.50 (HL)

Lutrija se definitivno zaletila s ovim kvotama. Usporedbe radi, vani su kvote oko 1.35 i 1.90 za iste oklade, vjerujem da se može napraviti i dobar surebet. Dakle, Isner, uz Karla najbolji server na touru i za njega ne treba potrebe pisati da može držati servu do "prekosutra". Beranskis nije u rankingu da spada u sam vrh tenisa ali je solidan igrač koji može držati svoj servis pogotovo na betonu koja mu je najjača podloga. Ovdje u prva dva kola nije gubio servis od Cuevasa i Gabashivilia koji je izbacio Murraya. Ova dvojica igrali su u Atlanti ove godine, prvi set je završio 7:6.

Lutrija nudi nerealno veliku kvotu, osobno sam odigrao prvi pick za veći, a drugi za srednji ulog.

sta ti vrijedi veca kvota odbij mt i porez i na isto dode tesko da mos surebet i da mos 2% Ce bit max
Objavljeno

Slažem se danas za pobjedu Splita i ima par dobrih tenisa veceras u Washingtonu, nažalost Bosna u16 već počela, opet su dali lijepu kvotu:) ja sam ih spojio sa hrvatskom u16

Po meni velika kvota za prijateljsku utakmicu izmedu drugoligasa i cetveroligasa.Gorica usred priprema puno su spremniji od Lekenika koji je tek počeo pripreme

Slazem se za Gorica - Lekenik s tim da imam jednu malu isparavku. Lekenik je petoligaš. 

Objavljeno

Bravo majstore, 200e je tu. Keep going :)

Svaka čast svima na aktivnosti i informacijama.

Objavljeno

sta ti vrijedi veca kvota odbij mt i porez i na isto dode tesko da mos surebet i da mos 2% Ce bit max

2.50 je u našim kladama bez poreza i m.t. 2.23. Opet puno bolje nego vani 1.90. Surebet nije velik (oko 3%), al je zato dobra razlika za igrat singl.

Objavljeno

Lik iz Bajke drago mi je da sam pomogao :)
nakon jucerasnjeg potopa zahvaljujuci nasim vaterpolistima i mutavim sudcima, danas izvrstan dan, ne pamtim ovoliko pogodenih listica :)

hvala svima redom na forumu , stvarno se moze naci super parova, samo da smo aktivni :D idemo tako dalje

Objavljeno

Tek sad vidim koliko je ovaj Berankis loš igrač.Katastrofa.Nažalost moram sve to osjetit na svojoj koži.Čak je i Isner bolji od njega u izmjenama sa osnovne crte   :huh:

neznaci da je los igrac mozda covjek nema dan jebat ga... mene jucer stephens tako nazivcirala da nisu istine  igram hendi -4.5 i bude 6:4 6:4 i uzela je brejk 3  puta ja msm u drugom setu i 2 put izgubila-.-  igracica  na kojoj je kvota 1.15 nije u stanju uzet svoj seris ma pff 

Objavljeno

neznaci da je los igrac mozda covjek nema dan jebat ga... mene jucer stephens tako nazivcirala da nisu istine  igram hendi -4.5 i bude 6:4 6:4 i uzela je brejk 3  puta ja msm u drugom setu i 2 put izgubila-.-  igracica  na kojoj je kvota 1.15 nije u stanju uzet svoj seris ma pff 

Ne pratim njegove rezultate pa ne znam,ali ne čuje se baš da ima neke povijesne rezultate.Sad znam i zašto.Jako loš igrač.Prije će biti da je poneki dobar rezultat samo bljesak,a kako smo rekli lik nema neke velike rezultate(iskreno lijeno mi je potražiti njegovu statistiku-da li je on uopće osvojio koji turnir u karijeri?) što bi značilo da nije klasa.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Ne znam zasto se uvek desavaju ovakve stvari, da kada se podsmevam padovima drugih u Poslednjoj Sansi, po nekom pravilu u istom danu padnem i sam.  Juce sam se podsmevao padu drugih u 17.20. a vec u 22.50. nije prosao ni moj predlog. Znaci za samo jedno popodne se neko pobrinuo oko ravnoteze u svemiru, a ne znamo ko, posto Bog, sreca, karma ili sudbina ne postoje. Ne znam cemu ova ravnoteza u svemiru, i kome je stalo do ravnoteze, kada je Ajax poveo vec u sedmom minutu, imao 18 suteva, 65% poseda, cetiri velike sanse, plus jednu stativu, a golman Neca cetiri odbrane. U svakom slucaju, slede nam tri Dana Zalosti na Forumu kada najbolji predlog kola, da ce Ajax ugurati vise od jednog gola, ne moze da prodje zbog ravnoteze u svemiru.  
    • NFL sezona 2026./2027. nakon četiri odigrana tjedna izgleda bitno drukčije nego u kolovozu, a s njom su se pomaknule i kvote. Kansas City je nakon lanjskih 6-11 ponovno neporažen, Minnesota i San Francisco također su na 4-0, a četiri momčadi još čekaju prvu pobjedu, među njima Chargers i Texans, koji su lani igrali doigravanje. Super Bowl LXI igra se 14. veljače 2027. na SoFi Stadiumu kraj Los Angelesa, a bet365 kao prvog favorita drži Ramse, koji bi u finale mogli doći na vlastiti stadion. U ovoj temi pratimo cijelu sezonu NFL-a: kvote za Super Bowl i za utakmice tjedna, tablicu svih osam divizija, kartu stadiona i pregled svih 32 momčadi. Ako se kladiš na pojedinačne utakmice, pogledaj i dio o tome po čemu se klađenje na NFL razlikuje od nogometa: hendikep, ključni brojevi 3 i 7, totali, raspored po našem vremenu i utakmice u Europi. NFL kvote za Super Bowl LXI Rams su prvi favorit s kvotom 7.50 iako su na 2-2, a ESPN-ov model im daje tek 6,3 % za naslov. Model najviše vjeruje 49ersima: 24,5 %, najviše u ligi, uz kvotu 9.50, koja je u kratkom roku pala s 15.00. Najveći pad imaju Texansi, sa 76.00 na 41.00 unatoč omjeru 0-4, a u suprotnom smjeru otišli su Chargers (sa 76.00 na 151.00) i Patriots (s 21.00 na 31.00). Branitelj naslova Seattle je na 10.00, zajedno s Kansas Cityjem i Baltimoreom. NFL kvote za Super Bowl LXI: bet365 kvote i ESPN model za svih 32 momčadi, stanje nedjelja 11. 10. 2026. u 04:11Kvota Los Angeles Rams Super Bowl – otvori bet365Kvota Buffalo Bills Super Bowl – otvori bet365Kvota San Francisco 49ers Super Bowl – otvori bet365Kvota Kansas City Chiefs Super Bowl – otvori bet365Kvota Seattle Seahawks Super Bowl – otvori bet365Kvota Baltimore Ravens Super Bowl – otvori bet365Kvota Jacksonville Jaguars Super Bowl – otvori bet365Kvota Chicago Bears Super Bowl – otvori bet365Kvota Denver Broncos Super Bowl – otvori bet365Kvota Cincinnati Bengals Super Bowl – otvori bet365Kvota Dallas Cowboys Super Bowl – otvori bet365Kvota Minnesota Vikings Super Bowl – otvori bet365Kvota Detroit Lions Super Bowl – otvori bet365Kvota New England Patriots Super Bowl – otvori bet365Kvota Philadelphia Eagles Super Bowl – otvori bet365Kvota Houston Texans Super Bowl – otvori bet365Kvota Atlanta Falcons Super Bowl – otvori bet365Kvota Indianapolis Colts Super Bowl – otvori bet365Kvota Carolina Panthers Super Bowl – otvori bet365Kvota Las Vegas Raiders Super Bowl – otvori bet365Kvota Green Bay Packers Super Bowl – otvori bet365Kvota New Orleans Saints Super Bowl – otvori bet365Kvota Tampa Bay Buccaneers Super Bowl – otvori bet365Kvota Pittsburgh Steelers Super Bowl – otvori bet365Kvota New York Giants Super Bowl – otvori bet365Kvota Los Angeles Chargers Super Bowl – otvori bet365Kvota Washington Commanders Super Bowl – otvori bet365Kvota Cleveland Browns Super Bowl – otvori bet365Kvota New York Jets Super Bowl – otvori bet365Kvota Arizona Cardinals Super Bowl – otvori bet365Kvota Tennessee Titans Super Bowl – otvori bet365Kvota Miami Dolphins Super Bowl – otvori bet365 Klikni na kvotu za bet365. Kvote za pobjednika divizije, konferencije, MVP-a i ostala NFL tržišta: otvori bet365. ▼▲ = promjena od prethodne bet365 kvote. Koeficijenti bet365, stanje nedjelja 11. 10. 2026. u 04:11. Podložni promjenama. 18+ NFL kvote za utakmice 5. tjedna Najveći favorit nedjelje su Jaguarsi u Londonu: 1.22 protiv Eaglesa, uz hendikep −7.5. Gotovo jednako visoko kotirani su Bengalsi u Miamiju (1.25) i Texansi u Nashvilleu (1.24), iako Houston još nema pobjedu. Derbi kola počinje u 22:25: branitelj naslova Seattle je protiv neporaženih 49ersa favorit 1.55 (−3). Najviši total tjedna, 54.5, imaju Lionsi u Arizoni i utakmica Rams – Bills, koja se igra u noći s ponedjeljka na utorak u 02:15. NFL kvote za utakmice 5. tjedna: bet365 pobjednik, hendikep i ukupno poenaJacksonville Jaguars pobjeda – otvori bet365Philadelphia Eagles pobjeda – otvori bet365Jacksonville Jaguars hendikep −7.5 – otvori bet365Philadelphia Eagles hendikep +7.5 – otvori bet365Više od 41.5 poena – otvori bet365Manje od 41.5 poena – otvori bet365Miami Dolphins pobjeda – otvori bet365Cincinnati Bengals pobjeda – otvori bet365Miami Dolphins hendikep +7 – otvori bet365Cincinnati Bengals hendikep −7 – otvori bet365Više od 43.5 poena – otvori bet365Manje od 43.5 poena – otvori bet365New England Patriots pobjeda – otvori bet365Las Vegas Raiders pobjeda – otvori bet365New England Patriots hendikep −3.5 – otvori bet365Las Vegas Raiders hendikep +3.5 – otvori bet365Više od 45.0 poena – otvori bet365Manje od 45.0 poena – otvori bet365New Orleans Saints pobjeda – otvori bet365Minnesota Vikings pobjeda – otvori bet365New Orleans Saints hendikep +2.5 – otvori bet365Minnesota Vikings hendikep −2.5 – otvori bet365Više od 41.5 poena – otvori bet365Manje od 41.5 poena – otvori bet365New York Jets pobjeda – otvori bet365Cleveland Browns pobjeda – otvori bet365New York Jets hendikep −2.5 – otvori bet365Cleveland Browns hendikep +2.5 – otvori bet365Više od 39.5 poena – otvori bet365Manje od 39.5 poena – otvori bet365Pittsburgh Steelers pobjeda – otvori bet365Indianapolis Colts pobjeda – otvori bet365Pittsburgh Steelers hendikep −2.5 – otvori bet365Indianapolis Colts hendikep +2.5 – otvori bet365Više od 43.5 poena – otvori bet365Manje od 43.5 poena – otvori bet365Tennessee Titans pobjeda – otvori bet365Houston Texans pobjeda – otvori bet365Tennessee Titans hendikep +7 – otvori bet365Houston Texans hendikep −7 – otvori bet365Više od 37.5 poena – otvori bet365Manje od 37.5 poena – otvori bet365Washington Commanders pobjeda – otvori bet365New York Giants pobjeda – otvori bet365Washington Commanders hendikep −3.5 – otvori bet365New York Giants hendikep +3.5 – otvori bet365Više od 41.5 poena – otvori bet365Manje od 41.5 poena – otvori bet365Green Bay Packers pobjeda – otvori bet365Chicago Bears pobjeda – otvori bet365Green Bay Packers hendikep +1.5 – otvori bet365Chicago Bears hendikep −1.5 – otvori bet365Više od 46.5 poena – otvori bet365Manje od 46.5 poena – otvori bet365Los Angeles Chargers pobjeda – otvori bet365Denver Broncos pobjeda – otvori bet365Los Angeles Chargers hendikep +3.5 – otvori bet365Denver Broncos hendikep −3.5 – otvori bet365Više od 41.5 poena – otvori bet365Manje od 41.5 poena – otvori bet365Arizona Cardinals pobjeda – otvori bet365Detroit Lions pobjeda – otvori bet365Arizona Cardinals hendikep +5.5 – otvori bet365Detroit Lions hendikep −5.5 – otvori bet365Više od 54.5 poena – otvori bet365Manje od 54.5 poena – otvori bet365Seattle Seahawks pobjeda – otvori bet365San Francisco 49ers pobjeda – otvori bet365Seattle Seahawks hendikep −3 – otvori bet365San Francisco 49ers hendikep +3 – otvori bet365Više od 46.5 poena – otvori bet365Manje od 46.5 poena – otvori bet365Atlanta Falcons pobjeda – otvori bet365Baltimore Ravens pobjeda – otvori bet365Atlanta Falcons hendikep −3.5 – otvori bet365Baltimore Ravens hendikep +3.5 – otvori bet365Više od 43.5 poena – otvori bet365Manje od 43.5 poena – otvori bet365Los Angeles Rams pobjeda – otvori bet365Buffalo Bills pobjeda – otvori bet365Los Angeles Rams hendikep −3.5 – otvori bet365Buffalo Bills hendikep +3.5 – otvori bet365Više od 54.5 poena – otvori bet365Manje od 54.5 poena – otvori bet365 Vrijeme je naše. Pobjednik, hendikep i ukupno poena na bet365 računaju se s produžetkom. Koeficijenti bet365, stanje nedjelja 11. 10. 2026. u 04:23. Podložni promjenama. 18+ NFL klađenje: po čemu se razlikuje od nogometa Pobjednik utakmice (1/2). U NFL-u gotovo nema neriješenih: ako je nakon 60 minuta izjednačeno, u regularnom dijelu igra se produžetak od 10 minuta, a ako je i nakon njega izjednačeno, utakmica završava neriješeno. Ove sezone u 65 utakmica tri su otišle u produžetak, a nijedna nije završila neriješeno. Kod bet365 se glavna NFL tržišta (pobjednik, hendikep i ukupno poena) obračunavaju zajedno s produžetkom. Hendikep. Favoritu se oduzimaju, a autsajderu dodaju poeni. Jaguars −7.5 znači da Jacksonville mora pobijediti s barem 8 poena razlike, a Eagles +7.5 prolaze ako izgube sa 7 ili manje ili pobijede. Na cijelim linijama, kao što je Dolphins +7, može doći do povrata uloga ako razlika bude točno 7. Igraš li Posljednju Šansu, takve oklade po pravilima natjecanja ne prolaze, pa biraj linije s polovicom (.5). Ključni brojevi 3 i 7. Field goal nosi 3 poena, a touchdown s izvođenjem 7, pa utakmice najčešće završavaju upravo tim razlikama. Ove sezone 10 od 65 utakmica završilo je razlikom od točno 3 poena, a 6 razlikom od 7. Više od pola utakmica (34) odlučeno je sa 7 ili manje poena. Zato razlika između −2.5 i −3.5 vrijedi više nego što se čini. Ukupno poena. Prosjek ove sezone je 46,1 poen po utakmici, ali medijan je 42: nekoliko visokih rezultata, poput 59:37 Chicaga u Charlotteu, diže prosjek. Najviše poena padne u utakmicama Detroita (61,5 u prosjeku), najmanje u utakmicama Minnesote (34,3). Bet365 granice ovog tjedna kreću se od 37.5 (Titans – Texans) do 54.5. Domaći teren. Domaćini su ove sezone 36-26 (58 %), ne računajući utakmice na neutralnom terenu. Prednost postoji, ali kladionica je već ugrađuje u liniju, pa sama po sebi nije razlog za okladu. Satnica po našem vremenu. Nedjeljne utakmice počinju u 19:00, 22:05 i 22:25, Sunday Night Football u 02:20, a Monday Night i Thursday Night Football u 02:15. Između 25. listopada i 1. studenoga Europa je već na zimskom, a SAD još na ljetnom vremenu, pa taj tjedan sve počinje sat ranije. Ozljede i quarterbacki. Izvješća o ozljedama izlaze od srijede do petka, a status quarterbacka mijenja liniju i za nekoliko poena. Ove sezone to se vidjelo u Chicagu, Tampi i Washingtonu, gdje su utakmice igrali rezervni quarterbacki. Prije oklade provjeri tko igra. Vrijeme i stadioni. Od studenoga utakmice u Green Bayu, Buffalu, Chicagu, Clevelandu i Foxboroughu često se igraju po snijegu i vjetru, a jak vjetar obično spušta broj poena. Pod krovom igraju Detroit, Minnesota, New Orleans, Las Vegas, Indianapolis, Atlanta, Houston, Dallas, Arizona te Rams i Chargers na SoFi Stadiumu, pa ondje vrijeme ne igra ulogu. Karta NFL-a: gdje igra 32 momčadi Rams i Chargers dijele SoFi Stadium u Inglewoodu, na kojem se igra i Super Bowl LXI, a Giants i Jets MetLife Stadium u New Jerseyju. Bills su ove sezone preselili u novi Highmark Stadium u Orchard Parku. Najviše momčadi je na istoku zemlje, a najduža putovanja imaju Seattle, San Francisco i dvije momčadi iz Los Angelesa. NFL tablica 2026./2027. po divizijama Za svaku diviziju: tablica s formom, sljedećom utakmicom, izgledima iz ESPN-ova modela i bet365 kvotom za Super Bowl, a ispod nje četiri momčadi. Nos. je nositelj u konferenciji da sezona završi danas: 1–4 su prvaci divizija, 5–7 wild card. AFC East Bills su i ove godine favoriti divizije (73 % po ESPN-ovu modelu), ali lanjski osvajač AFC-a New England dobio ih je u 4. tjednu u Buffalu. Miami je jedina momčad lige kojoj model daje 0 % za doigravanje. NFL tablica AFC East 2026./2027.: forma, sljedeća utakmica, ESPN model i bet365 kvoteKvota Buffalo Bills Super Bowl – otvori bet365Kvota New England Patriots Super Bowl – otvori bet365Kvota New York Jets Super Bowl – otvori bet365Kvota Miami Dolphins Super Bowl – otvori bet365 Buffalo Bills  3-1 · 1. u diviziji Highmark Stadium, Orchard Park. Foto: James161723 / Wikimedia Commons, CC0 Quarterback: Josh Allen · 1.039 jardi, 6 TD dodavanjem Glavni trener: Joe Brady (prva sezona) Stadion: Highmark Stadium, Orchard Park Super Bowl (bet365): 8.00 ▲ s 7.00 · Doigravanje (ESPN model): 92 % Sljedeća utakmica: uto 13.10. u 02:15, u gostima kod Ramsa Foto quarterbacka: All-Pro Reels / Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0Bills zabijaju najviše u ligi, 31,8 poena po utakmici, ali primaju 26,8, pa njihove utakmice u prosjeku imaju 58,5 poena, drugi najveći prosjek lige. Josh Allen sa sedam touchdowna trčanjem drži napad i kad dodavanja ne idu, a Greg Rousseau sa šest sackova vodi ligu. Klupu je nakon odlaska Seana McDermotta preuzeo dosadašnji koordinator napada Joe Brady. Prvi poraz stigao je od Patriotsa (26:29), a u Los Angelesu ih čeka utakmica s najvišim totalom tjedna (54.5).   New England Patriots  2-2 · 2. u diviziji Gillette Stadium, Foxborough. Foto: Bernard Gagnon / Wikimedia Commons, GFDL Quarterback: Drake Maye · 854 jardi, 4 TD dodavanjem Glavni trener: Mike Vrabel Stadion: Gillette Stadium, Foxborough Super Bowl (bet365): 31.00 ▲ s 21.00 · Doigravanje (ESPN model): 63 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 19:00, doma protiv Raidersa Foto quarterbacka: utrhighlightvideos / Wikimedia Commons, CC BY 3.0Lanjski osvajači AFC-a izgubili su Super Bowl LX od Seattlea 13:29, a ove sezone muku muče u napadu: 16,3 poena po utakmici, tek 30. u ligi. Obrana drži (19,3 primljena), pa njihove utakmice u prosjeku imaju samo 35,5 poena. Pobjeda u Buffalu vratila ih je na 2-2, ali bet365 im je kvotu za Super Bowl podigao s 21.00 na 31.00. Protiv Raidersa su favoriti 1.50 uz hendikep −3.5.   New York Jets  1-3 · 3. u diviziji MetLife Stadium, East Rutherford. Foto: babyknight / Wikimedia Commons, CC BY 2.0 Quarterback: Geno Smith · 902 jardi, 5 TD dodavanjem Glavni trener: Aaron Glenn Stadion: MetLife Stadium, East Rutherford Super Bowl (bet365): 301.00 ▲ s 251.00 · Doigravanje (ESPN model): 5 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 19:00, doma protiv Brownsa Foto quarterbacka: All-Pro Reels / Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0Nakon pobjede u Tennesseeju Jetsi su izgubili tri utakmice zaredom, sve protiv momčadi iz NFC-a (Packers, Lions, Bears). Geno Smith, lani u Las Vegasu, ima 902 jarda dodavanja, a Garrett Wilson je najbolji hvatač s 270 jardi. Njihove utakmice su niskog rezultata (40 poena u prosjeku), a protiv Brownsa su minimalni favoriti 1.69 uz jedan od najnižih totala tjedna, 39.5.   Miami Dolphins  0-4 · 4. u diviziji Hard Rock Stadium, Miami Gardens. Foto: elisfkc2 / Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0 Quarterback: Malik Willis · 712 jardi, 1 TD dodavanjem Glavni trener: Jeff Hafley (prva sezona) Stadion: Hard Rock Stadium, Miami Gardens Super Bowl (bet365): 2001.00 ▲ s 1001.00 · Doigravanje (ESPN model): 0 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 19:00, doma protiv Bengalsa Foto quarterbacka: Tennessee Titans / Wikimedia Commons, CC BY 3.0Najteža situacija u ligi: 0-4, najslabiji napad (11,5 poena po utakmici) i nula posto za doigravanje u ESPN-ovu modelu. Novi trener Jeff Hafley i novi quarterback Malik Willis još nisu pronašli rješenje, a Dolphinsi ni u jednoj utakmici nisu zabili više od 13 poena. Protiv Bengalsa su autsajderi 3.75 uz hendikep +7.   AFC North Najotvorenija divizija AFC-a: Browns i Ravens su na 3-1, Steelers i Bengals na 2-2. Model najviše vjeruje Baltimoreu (46 %) i Cincinnatiju (42 %), a vodećem Clevelandu daje samo 6 %. NFL tablica AFC North 2026./2027.: forma, sljedeća utakmica, ESPN model i bet365 kvoteKvota Cleveland Browns Super Bowl – otvori bet365Kvota Baltimore Ravens Super Bowl – otvori bet365Kvota Pittsburgh Steelers Super Bowl – otvori bet365Kvota Cincinnati Bengals Super Bowl – otvori bet365 Cleveland Browns  3-1 · 1. u diviziji Huntington Bank Field, Cleveland. Foto: Erik Drost / Wikimedia Commons, CC BY 2.0 Quarterback: Deshaun Watson · 855 jardi, 6 TD dodavanjem Glavni trener: Todd Monken (prva sezona) Stadion: Huntington Bank Field, Cleveland Super Bowl (bet365): 201.00 ▲ s 151.00 · Doigravanje (ESPN model): 21 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 19:00, u gostima kod Jetsa Foto quarterbacka: Atlanta Falcons / Wikimedia Commons, CC BY 3.0Todd Monken je u prvoj sezoni složio niz od tri pobjede, sve razlikom od najviše četiri poena (23:19 u Tampi, 21:18 i 27:24 kod kuće). Deshaun Watson igra sve utakmice od početka, a Mason Graham ima četiri sacka. Unatoč vodstvu u diviziji i bet365 (201.00) i model (21 % za doigravanje) ostaju skeptični. Kod Jetsa su autsajderi 2.17.   Baltimore Ravens  3-1 · 2. u diviziji M&T Bank Stadium, Baltimore. Foto: Cherie Cullen, U.S. Department of Defense / Wikimedia Commons, javno vlasništvo Quarterback: Lamar Jackson · 967 jardi, 6 TD dodavanjem Glavni trener: Jesse Minter (prva sezona) Stadion: M&T Bank Stadium, Baltimore Super Bowl (bet365): 10.00 · Doigravanje (ESPN model): 78 % Sljedeća utakmica: pon 12.10. u 02:20, u gostima kod Falconsa Foto quarterbacka: All-Pro Reels / Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0Prva sezona bez Johna Harbaugha, koji je nakon 18 godina otišao u New York Giantse; momčad vodi Jesse Minter. Derrick Henry sa sedam touchdowna trčanjem dijeli prvo mjesto u ligi s Joshom Allenom, a u Rio de Janeiru Ravensi su svladali Dallas 34:31. Bet365 ih drži među šest glavnih favorita za Super Bowl (10.00), a u Atlanti su autsajderi 2.47.   Pittsburgh Steelers  2-2 · 3. u diviziji Acrisure Stadium, Pittsburgh. Foto: Fo2grfr / Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0 Quarterback: Aaron Rodgers · 999 jardi, 7 TD dodavanjem Glavni trener: Mike McCarthy (prva sezona) Stadion: Acrisure Stadium, Pittsburgh Super Bowl (bet365): 126.00 ▲ s 101.00 · Doigravanje (ESPN model): 23 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 19:00, doma protiv Coltsa Foto quarterbacka: All-Pro Reels / Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0Steelersi su doma 2-0, a u gostima 0-2. Mike McCarthy je naslijedio Mikea Tomlina, a 42-godišnji Aaron Rodgers igra i ovu sezonu (999 jardi i 7 touchdowna dodavanjem). T.J. Watt ima 4,5 sacka. Protiv Coltsa su favoriti 1.63 (−2.5), a 25. listopada igraju u Parizu protiv Saintsa.   Cincinnati Bengals  2-2 · 4. u diviziji Paycor Stadium, Cincinnati. Foto: JonRidinger / Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0 Quarterback: Joe Burrow · 1.171 jardi, 7 TD dodavanjem Glavni trener: Zac Taylor Stadion: Paycor Stadium, Cincinnati Super Bowl (bet365): 26.00 ▲ s 23.00 · Doigravanje (ESPN model): 76 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 19:00, u gostima kod Dolphinsa Foto quarterbacka: The White House / Wikimedia Commons, javno vlasništvoBengalsi su zadnji u diviziji s 2-2, ali ih model vidi kao sedmu momčad lige i daje im 76 % za doigravanje. Joe Burrow je šesti u ligi po jardima dodavanja, a Tee Higgins s 401 jardom četvrti po jardima hvatanja. U Miamiju su favoriti 1.25 uz hendikep −7.   AFC South Jacksonville je jasni favorit (84 %), a ostatak divizije mu ne prijeti: Colts su na 2-2, a Titans i Texans su na 0-4 i u nedjelju igraju međusobno. NFL tablica AFC South 2026./2027.: forma, sljedeća utakmica, ESPN model i bet365 kvoteKvota Jacksonville Jaguars Super Bowl – otvori bet365Kvota Indianapolis Colts Super Bowl – otvori bet365Kvota Tennessee Titans Super Bowl – otvori bet365Kvota Houston Texans Super Bowl – otvori bet365 Jacksonville Jaguars  3-1 · 1. u diviziji EverBank Stadium, Jacksonville. Foto: AndrewAvitus / Wikimedia Commons, CC BY 3.0 Quarterback: Trevor Lawrence · 843 jardi, 8 TD dodavanjem Glavni trener: Liam Coen Stadion: EverBank Stadium, Jacksonville Super Bowl (bet365): 15.00 ▼ s 17.00 · Doigravanje (ESPN model): 94 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 15:30, protiv Eaglesa (London) Foto quarterbacka: All-Pro Reels / Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0Jaguarsi imaju drugu obranu lige po primljenim poenima (13,3 po utakmici) i drugo mjesto na ESPN-ovoj ljestvici snage. Lani su bili 13-4, ali su ispali odmah, 24:27 protiv Billsa. Trevor Lawrence ima 843 jarda i 8 touchdowna dodavanjem. U Londonu su protiv Eaglesa veliki favoriti (1.22, −7.5), a tjedan kasnije opet igraju u Londonu, protiv Texansa na Wembleyju.   Indianapolis Colts  2-2 · 2. u diviziji Lucas Oil Stadium, Indianapolis. Foto: Josh Hallett / Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0 Quarterback: Daniel Jones · 754 jardi, 3 TD dodavanjem Glavni trener: Shane Steichen Stadion: Lucas Oil Stadium, Indianapolis Super Bowl (bet365): 76.00 ▲ s 61.00 · Doigravanje (ESPN model): 40 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 19:00, u gostima kod Steelersa Foto quarterbacka: FOX Sports / Wikimedia Commons, CC BY 3.0Colts su krenuli s dva poraza, a onda dobili Houston (19:17) i Washington u Londonu (30:13). Jonathan Taylor ima šest touchdowna trčanjem, treći u ligi, a model daje 40 % za doigravanje. U Pittsburghu su autsajderi 2.25 uz hendikep +2.5.   Tennessee Titans  0-4 · 3. u diviziji Nissan Stadium, Nashville. Foto: Kaldari / Wikimedia Commons, CC0 Quarterback: Cam Ward · 726 jardi, 3 TD dodavanjem Glavni trener: Robert Saleh (prva sezona) Stadion: Nissan Stadium, Nashville Super Bowl (bet365): 1001.00 ▲ s 501.00 · Doigravanje (ESPN model): 0 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 19:00, doma protiv Texansa Foto quarterbacka: Jar-Lar / Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0Robert Saleh u prvoj sezoni još čeka prvu pobjedu. Obrana nije problem (20,8 primljenih poena po utakmici), ali napad zabija samo 13,8, drugi najmanje u ligi. Cam Ward je u drugoj sezoni, a rookie Carnell Tate najbolji je hvatač s 268 jardi. Protiv Texansa su autsajderi 3.90 uz najniži total tjedna, 37.5.   Houston Texans  0-4 · 4. u diviziji NRG Stadium, Houston. Foto: eschipul (Flickr) / Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0 Quarterback: C.J. Stroud · 1.141 jardi, 5 TD dodavanjem Glavni trener: DeMeco Ryans Stadion: NRG Stadium, Houston Super Bowl (bet365): 41.00 ▼ s 76.00 · Doigravanje (ESPN model): 15 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 19:00, u gostima kod Titansa Foto quarterbacka: Tennessee Titans / Wikimedia Commons, CC BY 3.0Texansi su 0-4, ali tri poraza su razlikom od najviše pet poena (31:36, 17:19, 30:34). Lani su bili 12-5 i stigli do divizijske runde. Will Anderson Jr. ima 4,5 sacka, a bet365 im je unatoč omjeru spustio kvotu za Super Bowl sa 76.00 na 41.00. U Nashvilleu su favoriti 1.24 uz hendikep −7.   AFC West Kansas City se vratio na vrh s 4-0 i 83 % za naslov divizije. Raidersi su iznenađenje s 3-1, Broncos su nakon lanjskih 14-3 na 2-2, a Chargersi još nisu pobijedili. NFL tablica AFC West 2026./2027.: forma, sljedeća utakmica, ESPN model i bet365 kvoteKvota Kansas City Chiefs Super Bowl – otvori bet365Kvota Las Vegas Raiders Super Bowl – otvori bet365Kvota Denver Broncos Super Bowl – otvori bet365Kvota Los Angeles Chargers Super Bowl – otvori bet365 Kansas City Chiefs  4-0 · 1. u diviziji Arrowhead Stadium, Kansas City. Foto: Ichabod / Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0 Quarterback: Patrick Mahomes · 1.037 jardi, 9 TD dodavanjem Glavni trener: Andy Reid Stadion: Arrowhead Stadium, Kansas City Super Bowl (bet365): 10.00 ▼ s 10.50 · Doigravanje (ESPN model): 96 % Sljedeća utakmica: ned 18.10. u 22:25, doma protiv Chargersa Foto quarterbacka: Adam Schultz, The White House / Wikimedia Commons, javno vlasništvoLani 6-11 i prvi put nakon 2014. bez doigravanja, ove sezone 4-0 s pobjedama nad Denverom, Indianapolisom, Miamijem i Las Vegasom. Kenneth Walker III, lani u Seattleu, vodi ligu s 537 jardi trčanja, a Patrick Mahomes ima 9 touchdowna dodavanjem. Ovaj tjedan su slobodni, a za 18. listopada bet365 ih protiv Chargersa već drži velikim favoritima (1.21, −7.5).   Las Vegas Raiders  3-1 · 2. u diviziji Allegiant Stadium, Las Vegas. Foto: Tomás Del Coro / Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0 Quarterback: Kirk Cousins · 1.026 jardi, 11 TD dodavanjem Glavni trener: Klint Kubiak (prva sezona) Stadion: Allegiant Stadium, Las Vegas Super Bowl (bet365): 76.00 ▲ s 66.00 · Doigravanje (ESPN model): 35 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 19:00, u gostima kod Patriotsa Foto quarterbacka: All-Pro Reels / Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0Pod novim trenerom Klintom Kubiakom i s Kirkom Cousinsom, koji je stigao iz Atlante, Raidersi su 3-1 nakon lanjskih 3-14. Cousins ima 11 touchdown dodavanja, a Hezekiah Masses tri presretanja, što dijeli prvo mjesto u ligi. Jedini poraz bio je 27:30 protiv Kansas Cityja. U Foxboroughu su autsajderi 2.57 (+3.5).   Denver Broncos  2-2 · 3. u diviziji Empower Field at Mile High, Denver. Foto: Thelastcanadian / Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0 Quarterback: Bo Nix · 819 jardi, 5 TD dodavanjem Glavni trener: Sean Payton Stadion: Empower Field at Mile High, Denver Super Bowl (bet365): 23.00 ▲ s 19.00 · Doigravanje (ESPN model): 57 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 22:05, u gostima kod Chargersa Foto quarterbacka: Auburn Athletics / Wikimedia Commons, CC BY 3.0Lani prvi nositelj AFC-a s 14-3 i finale konferencije, ove sezone 2-2: doma su dobili Jacksonville i Rams, a u gostima izgubili od Chiefsa (10:31) i 49ersa (14:24). Napad zabija 18,5 poena po utakmici, 27. u ligi. U Los Angelesu su protiv Chargersa favoriti 1.49 (−3.5).   Los Angeles Chargers  0-4 · 4. u diviziji SoFi Stadium, Inglewood. Foto: Thank You (21 Millions+) views (Flickr) / Wikimedia Commons, CC BY 2.0 Quarterback: Justin Herbert · 816 jardi, 4 TD dodavanjem Glavni trener: Jim Harbaugh Stadion: SoFi Stadium, Inglewood Super Bowl (bet365): 151.00 ▲ s 76.00 · Doigravanje (ESPN model): 4 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 22:05, doma protiv Broncosa Foto quarterbacka: All-Pro Reels / Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0Lani 11-6 i doigravanje, sada 0-4 i drugi najslabiji napad po ESPN-ovu modelu. Justin Herbert ima 816 jardi i 4 touchdowna dodavanjem, a kvota za Super Bowl porasla je sa 76.00 na 151.00. Protiv Broncosa su doma autsajderi 2.61 (+3.5).   NFC East Giants vode s 3-1, ali model najviše vjeruje Dallasu (60 %), iako su Cowboysi na 2-3. Lanjski prvak Philadelphia je na 2-2, Washington na 1-3. NFL tablica NFC East 2026./2027.: forma, sljedeća utakmica, ESPN model i bet365 kvoteKvota New York Giants Super Bowl – otvori bet365Kvota Philadelphia Eagles Super Bowl – otvori bet365Kvota Dallas Cowboys Super Bowl – otvori bet365Kvota Washington Commanders Super Bowl – otvori bet365 New York Giants  3-1 · 1. u diviziji MetLife Stadium, East Rutherford. Foto: babyknight / Wikimedia Commons, CC BY 2.0 Quarterback: Jameis Winston · 479 jardi, 3 TD dodavanjem Glavni trener: John Harbaugh (prva sezona) Stadion: MetLife Stadium, East Rutherford Super Bowl (bet365): 126.00 ▼ s 151.00 · Doigravanje (ESPN model): 6 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 19:00, u gostima kod Commandersa Foto quarterbacka: David July / Wikimedia Commons, CC BY 2.0John Harbaugh je nakon 18 sezona u Baltimoreu preuzeo Giantse i odmah ih doveo na vrh divizije s 3-1, uz 3-0 kod kuće. ESPN-ov model ne vjeruje ovom startu: Giantsima daje 6 % za doigravanje i vidi ih kao drugu najslabiju momčad lige. Jameis Winston je starter od 2. tjedna, kad je zamijenio Jaxsona Darta. U Washingtonu su autsajderi 2.53 (+3.5).   Philadelphia Eagles  2-2 · 2. u diviziji Lincoln Financial Field, Philadelphia. Foto: Betp / Wikimedia Commons, GFDL Quarterback: Jalen Hurts · 713 jardi, 7 TD dodavanjem Glavni trener: Nick Sirianni Stadion: Lincoln Financial Field, Philadelphia Super Bowl (bet365): 31.00 ▲ s 26.00 · Doigravanje (ESPN model): 32 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 15:30, protiv Jaguarsa (London) Foto quarterbacka: All-Pro Reels / Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0Lani prvaci NFC Easta (11-6), ove sezone 2-2 s napadom koji je 26. u ligi po poenima. Jalen Hurts ima 713 jardi i 7 touchdowna dodavanjem, a Saquon Barkley tek 182 jarda trčanja. Model ih vidi tek kao 21. momčad lige. U Londonu su protiv Jaguarsa autsajderi 4.10 (+7.5).   Dallas Cowboys  2-3 · 3. u diviziji AT&T Stadium, Arlington. Foto: Michael Barera / Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0 Quarterback: Dak Prescott · 1.381 jardi, 9 TD dodavanjem Glavni trener: Brian Schottenheimer Stadion: AT&T Stadium, Arlington Super Bowl (bet365): 26.00 · Doigravanje (ESPN model): 63 % Sljedeća utakmica: pon 19.10. u 02:20, u gostima kod Packersa Foto quarterbacka: All-Pro Reels / Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0Dak Prescott (1.381 jard) i CeeDee Lamb (507 jardi) vode ligu u jardima dodavanja i hvatanja, ali obrana je 31. po ESPN-ovu modelu i prima 27,2 poena po utakmici. Cowboysi su odigrali već pet utakmica: u Rio de Janeiru izgubili su od Baltimorea 31:34, a u 5. tjednu od Tampe 16:24. Model ih unatoč 2-3 vidi kao favorite divizije (60 %).   Washington Commanders  1-3 · 4. u diviziji Northwest Stadium, Landover. Foto: Maryland GovPics / Wikimedia Commons, CC BY 2.0 Quarterback: Jayden Daniels Glavni trener: Dan Quinn Stadion: Northwest Stadium, Landover Super Bowl (bet365): 151.00 ▲ s 101.00 · Doigravanje (ESPN model): 8 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 19:00, doma protiv Giantsa Foto quarterbacka: All-Pro Reels / Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0Početak sezone obilježila je rotacija quarterbacka: Jayden Daniels odigrao je samo 1. tjedan, Marcus Mariota sljedeća dva, a u Londonu protiv Coltsa (13:30) igrao je Athan Kaliakmanis. Jedina pobjeda je 33:31 protiv branitelja naslova Seattlea. Protiv Giantsa su favoriti 1.51 (−3.5), ali prije oklade provjeri tko igra quarterbacka.   NFC North Po omjeru najjača divizija lige: Vikings 4-0, Bears 3-1, Lions i Packers 2-2. Model ipak daje prednost Chicagu (51 %) pred Minnesotom (33 %). NFL tablica NFC North 2026./2027.: forma, sljedeća utakmica, ESPN model i bet365 kvoteKvota Minnesota Vikings Super Bowl – otvori bet365Kvota Chicago Bears Super Bowl – otvori bet365Kvota Detroit Lions Super Bowl – otvori bet365Kvota Green Bay Packers Super Bowl – otvori bet365 Minnesota Vikings  4-0 · 1. u diviziji U.S. Bank Stadium, Minneapolis. Foto: Darb02 / Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0 Quarterback: Kyler Murray · 433 jardi dodavanjem Glavni trener: Kevin O'Connell Stadion: U.S. Bank Stadium, Minneapolis Super Bowl (bet365): 26.00 ▲ s 23.00 · Doigravanje (ESPN model): 76 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 19:00, u gostima kod Saintsa Foto quarterbacka: All-Pro Reels / Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0Vikingsi su 4-0 zahvaljujući najboljoj obrani lige: 12,8 primljenih poena po utakmici i prvo mjesto po ESPN-ovu modelu. Njihove utakmice imaju najmanje poena u ligi, 34,3 u prosjeku, a sve tri tijesne utakmice su dobili. Kyler Murray, koji je stigao iz Arizone, starter je od 3. tjedna, nakon što je prva dva odigrao Carson Wentz. U New Orleansu su favoriti 1.71 (−2.5).   Chicago Bears  3-1 · 2. u diviziji Soldier Field, Chicago. Foto: Joon Han / Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0 Quarterback: Caleb Williams · 407 jardi dodavanjem Glavni trener: Ben Johnson Stadion: Soldier Field, Chicago Super Bowl (bet365): 19.00 ▼ s 26.00 · Doigravanje (ESPN model): 88 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 19:00, u gostima kod Packersa Foto quarterbacka: All-Pro Reels / Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0Lanjski prvaci divizije imaju treću obranu po ESPN-ovu modelu i zabili su 59 poena u Charlotteu u 1. tjednu. Problem je quarterback: Caleb Williams odigrao je prva dva tjedna, protiv Eaglesa Case Keenum, a protiv Jetsa Tyson Bagent. Bet365 im je unatoč tome spustio kvotu za Super Bowl s 26.00 na 19.00, a u Green Bayu su favoriti 1.76 (−1.5).   Detroit Lions  2-2 · 3. u diviziji Ford Field, Detroit. Foto: Wikimedia Commons / Wikimedia Commons, CC BY 2.5 Quarterback: Jared Goff · 1.214 jardi, 9 TD dodavanjem Glavni trener: Dan Campbell Stadion: Ford Field, Detroit Super Bowl (bet365): 26.00 ▲ s 23.00 · Doigravanje (ESPN model): 51 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 22:25, u gostima kod Cardinalsa Foto quarterbacka: All-Pro Reels / Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0U utakmicama Lionsa pada najviše poena u ligi, 61,5 u prosjeku: zabijaju barem 26 poena u svakoj, ali obrana je posljednja po ESPN-ovu modelu i prima 31,8. Jared Goff je treći u ligi po jardima dodavanja, a Jahmyr Gibbs ima pet touchdowna trčanjem. U Arizoni su favoriti 1.37 (−5.5) uz najviši total tjedna, 54.5.   Green Bay Packers  2-2 · 4. u diviziji Lambeau Field, Green Bay. Foto: JL1Row / Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0 Quarterback: Jordan Love · 1.041 jardi, 8 TD dodavanjem Glavni trener: Matt LaFleur Stadion: Lambeau Field, Green Bay Super Bowl (bet365): 76.00 ▲ s 61.00 · Doigravanje (ESPN model): 15 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 19:00, doma protiv Bearsa Foto quarterbacka: Tennessee Titans / Wikimedia Commons, CC BY 3.0Packersi su 2-2, a ESPN-ov model ih svrstava među najslabije napade i obrane lige; za diviziju im daje samo 2 %. Jordan Love ima 1.041 jard dodavanja, a Christian Watson četiri touchdowna hvatanjem. Lani su ispali u wild card rundi upravo u Chicagu (27:31), a sada dočekuju Bearse kao autsajderi 2.03 (+1.5).   NFC South Nijedna momčad nema pozitivan omjer, a Carolina vodi s 2-2. Model daje prednost Panthersima (42 %) pred Atlantom (29 %). NFL tablica NFC South 2026./2027.: forma, sljedeća utakmica, ESPN model i bet365 kvoteKvota Carolina Panthers Super Bowl – otvori bet365Kvota Atlanta Falcons Super Bowl – otvori bet365Kvota New Orleans Saints Super Bowl – otvori bet365Kvota Tampa Bay Buccaneers Super Bowl – otvori bet365 Carolina Panthers  2-2 · 1. u diviziji Bank of America Stadium, Charlotte. Foto: HangingCurve / Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0 Quarterback: Bryce Young · 1.268 jardi, 9 TD dodavanjem Glavni trener: Dave Canales Stadion: Bank of America Stadium, Charlotte Super Bowl (bet365): 76.00 ▼ s 101.00 · Doigravanje (ESPN model): 46 % Sljedeća utakmica: ned 18.10. u 19:00, u gostima kod Eaglesa Foto quarterbacka: Sgt. Andrew Skiver, U.S. Army / Wikimedia Commons, javno vlasništvoLanjski prvaci divizije opet vode, ovaj put s 2-2. Bryce Young je drugi u ligi po jardima dodavanja (1.268), a Tetairoa McMillan ima 385 jardi hvatanja. Napad zabija 30,3 poena po utakmici, obrana prima 27,3, pa njihove utakmice u prosjeku imaju 57,5 poena. Ovaj tjedan su slobodni, a 18. listopada u Philadelphiji su autsajderi 2.02 (+1.5).   Atlanta Falcons  2-2 · 2. u diviziji Mercedes-Benz Stadium, Atlanta. Foto: Atlanta Falcons / Wikimedia Commons, CC BY 3.0 Quarterback: Michael Penix Jr. · 479 jardi, 2 TD dodavanjem Glavni trener: Kevin Stefanski (prva sezona) Stadion: Mercedes-Benz Stadium, Atlanta Super Bowl (bet365): 71.00 ▲ s 61.00 · Doigravanje (ESPN model): 34 % Sljedeća utakmica: pon 12.10. u 02:20, doma protiv Ravensa Foto quarterbacka: Bobak Ha'Eri / Wikimedia Commons, CC BY 3.0Kevin Stefanski je nakon šest sezona u Clevelandu preuzeo Atlantu. Prve dvije utakmice odigrao je Cooper Rush, a otkad je starter Michael Penix Jr., Falconsi su dvaput pobijedili u gostima: 35:14 u Green Bayu i 45:24 u New Orleansu. Bijan Robinson je drugi u ligi po jardima trčanja (494). Protiv Ravensa su favoriti 1.54 (−3.5).   New Orleans Saints  1-3 · 3. u diviziji Caesars Superdome, New Orleans. Foto: Infrogmation of New Orleans / Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0 Quarterback: Tyler Shough · 1.203 jardi, 9 TD dodavanjem Glavni trener: Kellen Moore Stadion: Caesars Superdome, New Orleans Super Bowl (bet365): 101.00 ▲ s 86.00 · Doigravanje (ESPN model): 18 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 19:00, doma protiv Vikingsa Foto quarterbacka: Tennessee Titans / Wikimedia Commons, CC BY 4.0Tyler Shough je četvrti u ligi po jardima dodavanja, a Chris Olave drugi po jardima hvatanja, ali obrana prima najviše u ligi, 32 poena po utakmici. Jedina pobjeda je 24:17 u Baltimoreu, a doma su 0-2. Protiv Vikingsa su autsajderi 2.15 (+2.5).   Tampa Bay Buccaneers  1-4 · 4. u diviziji Raymond James Stadium, Tampa. Foto: NASA / Wikimedia Commons, javno vlasništvo Quarterback: Baker Mayfield · 615 jardi, 2 TD dodavanjem Glavni trener: Todd Bowles Stadion: Raymond James Stadium, Tampa Super Bowl (bet365): 101.00 ▼ s 151.00 · Doigravanje (ESPN model): 15 % Sljedeća utakmica: ned 18.10. u 19:00, doma protiv Steelersa Foto quarterbacka: Erik Drost / Wikimedia Commons, CC BY 2.0Sva četiri poraza Buccaneersa bila su razlikom od najviše sedam poena, a prvu pobjedu ostvarili su u Dallasu (24:16) s Jalonom Danielsom, koji je u zadnje dvije utakmice zamijenio Bakera Mayfielda. Obrana je četvrta po ESPN-ovu modelu, napad posljednji, a Bucky Irving ima 406 jardi trčanja. Sljedeći su Steelersi kod kuće, 18. listopada (bet365: 2.20, +2.5).   NFC West Na vrhu je najviše kvalitete u ligi: 49ers 4-0, branitelj naslova Seattle 3-1 i Rams, prvi favorit bet365 za Super Bowl, na 2-2. U nedjelju u 22:25 igra se Seattle – San Francisco. NFL tablica NFC West 2026./2027.: forma, sljedeća utakmica, ESPN model i bet365 kvoteKvota San Francisco 49ers Super Bowl – otvori bet365Kvota Seattle Seahawks Super Bowl – otvori bet365Kvota Los Angeles Rams Super Bowl – otvori bet365Kvota Arizona Cardinals Super Bowl – otvori bet365 San Francisco 49ers  4-0 · 1. u diviziji Levi's Stadium, Santa Clara. Foto: Matthew Roth / Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0 Quarterback: Brock Purdy · 1.007 jardi, 11 TD dodavanjem Glavni trener: Kyle Shanahan Stadion: Levi's Stadium, Santa Clara Super Bowl (bet365): 9.50 ▼ s 15.00 · Doigravanje (ESPN model): 99 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 22:25, u gostima kod Seahawksa Foto quarterbacka: Jar-Lar / Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.049ersi su 4-0 s razlikom poena +58, drugim napadom i trećom obranom lige. ESPN-ov model ih vidi kao najjaču momčad lige i daje im 24,5 % za Super Bowl, najviše od svih, a bet365 im je kvotu spustio s 15.00 na 9.50. Brock Purdy ima 11 touchdown dodavanja. Slijedi prvo pravo gostovanje sezone, u Seattleu, gdje su lani u doigravanju izgubili 6:41; autsajderi su 2.45 (+3).   Seattle Seahawks  3-1 · 2. u diviziji Lumen Field, Seattle. Foto: Smart Destinations / Go Seattle Card / Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0 Quarterback: Sam Darnold · 560 jardi, 6 TD dodavanjem Glavni trener: Mike Macdonald Stadion: Lumen Field, Seattle Super Bowl (bet365): 10.00 ▼ s 12.00 · Doigravanje (ESPN model): 74 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 22:25, doma protiv 49ersa Foto quarterbacka: Keith Allison / Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0Branitelji naslova, osvajači Super Bowla LX (29:13 protiv Patriotsa), imaju drugu obranu po ESPN-ovu modelu. Sam Darnold je starter od 3. tjedna, a Jaxon Smith-Njigba sa šest touchdowna hvatanjem vodi ligu. Jedini poraz bio je 31:33 u Washingtonu. Protiv 49ersa su favoriti 1.55 uz hendikep −3.   Los Angeles Rams  2-2 · 3. u diviziji SoFi Stadium, Inglewood. Foto: Thank You (21 Millions+) views (Flickr) / Wikimedia Commons, CC BY 2.0 Quarterback: Matthew Stafford · 1.189 jardi, 6 TD dodavanjem Glavni trener: Sean McVay Stadion: SoFi Stadium, Inglewood Super Bowl (bet365): 7.50 ▼ s 8.00 · Doigravanje (ESPN model): 76 % Sljedeća utakmica: uto 13.10. u 02:15, doma protiv Billsa Foto quarterbacka: Keith Allison / Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0Rams su prvi favorit bet365 za Super Bowl (7.50) iako su 2-2: izgubili su od 49ersa u Melbourneu (7:27) i u Denveru (26:30). Super Bowl LXI igra se na njihovom SoFi Stadiumu, gdje su u veljači 2022. osvojili Super Bowl LVI. Matthew Stafford ima 1.189 jardi dodavanja, a Davante Adams 390 jardi hvatanja. Protiv Billsa su favoriti 1.52 (−3.5).   Arizona Cardinals  1-3 · 4. u diviziji State Farm Stadium, Glendale. Foto: MCSixth (Flickr) / Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0 Quarterback: Jacoby Brissett · 818 jardi, 6 TD dodavanjem Glavni trener: Mike LaFleur (prva sezona) Stadion: State Farm Stadium, Glendale Super Bowl (bet365): 751.00 ▲ s 351.00 · Doigravanje (ESPN model): <1 % Sljedeća utakmica: ned 11.10. u 22:25, doma protiv Lionsa Foto quarterbacka: Keith Allison / Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0Prva sezona Mikea LaFleura, dosad koordinatora napada Ramsa, počela je pobjedom 26:14 kod Chargersa, a zatim su stigla tri poraza. Jacoby Brissett ima 818 jardi i šest touchdowna dodavanjem, a rookie Jeremiyah Love 223 jarda trčanja. Model im daje manje od 1 % za doigravanje, a protiv Lionsa su autsajderi 3.05 (+5.5).   NFL raspored: ključni datumi i utakmice u Europi Regularni dio: 18 tjedana, 17 utakmica po momčadi, do 10. siječnja 2027. Doigravanje: wild card 16.–18. 1., divizijska runda 23.–24. 1., finala konferencija 31. 1. 2027. Super Bowl LXI: nedjelja 14. 2. 2027., SoFi Stadium, Inglewood (po našem vremenu u noći na ponedjeljak). NFL izvan SAD-a (naše vrijeme, prvo domaćin): 11. 9. · Melbourne (Melbourne Cricket Ground): Los Angeles Rams – San Francisco 49ers, 7:27 27. 9. · Rio de Janeiro (Maracanã Stadium): Dallas Cowboys – Baltimore Ravens, 31:34 4. 10. · London (Tottenham Hotspur Stadium): Washington Commanders – Indianapolis Colts, 13:30 11. 10. · London (Tottenham Hotspur Stadium): Jacksonville Jaguars – Philadelphia Eagles, ned u 15:30 18. 10. · London (Wembley Stadium): Jacksonville Jaguars – Houston Texans, ned u 15:30 25. 10. · Pariz (Stade de France): New Orleans Saints – Pittsburgh Steelers, ned u 14:30 8. 11. · Madrid (Santiago Bernabéu): Atlanta Falcons – Cincinnati Bengals, ned u 15:30 15. 11. · München (Allianz Arena): Detroit Lions – New England Patriots, ned u 15:30 23. 11. · Ciudad de México (Estadio Banorte): San Francisco 49ers – Minnesota Vikings, pon u 02:20 Česta pitanja o NFL klađenju Kada počinje i završava NFL sezona 2026./2027.? Regularni dio počeo je 10. rujna (po našem vremenu) i završava 10. siječnja 2027. Doigravanje počinje vikendom 16.–18. siječnja, a Super Bowl LXI igra se 14. veljače 2027. na SoFi Stadiumu u Inglewoodu. Koliko utakmica igra svaka momčad? Svaka momčad igra 17 utakmica u 18 tjedana, uz jedan slobodan tjedan. U doigravanje ide 14 momčadi, po sedam iz AFC-a i NFC-a: četiri prvaka divizija i tri wild carda. Prvi nositelj svake konferencije preskače wild card rundu. Računa li se produžetak u okladama na NFL? Kod bet365 se glavna tržišta na NFL utakmice (pobjednik, hendikep i ukupno poena) obračunavaju zajedno s produžetkom. Provjeri pravila tržišta ako igraš oklade na poluvrijeme, četvrtine ili igrače. Što znači hendikep −3.5 u NFL-u? Momčad s hendikepom −3.5 mora pobijediti s barem 4 poena razlike da bi oklada prošla. Protivnik s +3.5 prolazi ako izgubi s najviše 3 poena ili pobijedi. U koliko sati su NFL utakmice po našem vremenu? Nedjeljom u 19:00, 22:05 i 22:25, a noćne utakmice u 02:20 (nedjelja) i 02:15 (ponedjeljak i četvrtak). Utakmice u Londonu, Parizu, Madridu i Münchenu počinju između 14:30 i 15:30. Tko je favorit za Super Bowl 2027? Kod bet365 su to Los Angeles Rams (7.50), slijede Buffalo Bills (8.00) i San Francisco 49ers (9.50). ESPN-ov model najviše šansi daje 49ersima (24,5 %). Tko po vama osvaja Super Bowl LXI, a tko je najveće iznenađenje sezone? Napiši svoj tip i obrazloženje, a utakmice tjedna komentiramo u ovoj temi. Kvote za Super Bowl, konferencije, divizije i MVP-a: bet365. 18+ Igraj odgovorno. Koeficijenti su informativni i mogu se promijeniti, provjeri ih prije uplate. Tablice, statistika i model: ESPN, stanje nedjelja 11. 10. 2026. u 04:11. Fotografije stadiona i igrača: Wikimedia Commons, uz navedene autore i licence. Tipovi u temi su mišljenja članova i ne jamče dobitak.
    • ⚽ Premier liga: tablica, forma i dugoročne kvote Svaki ponedjeljak ovdje je stanje Premier lige: tablica s formom, bet365 kvote za prvaka, ispadanje i najboljeg strijelca, sljedeće kolo i raspored svi sa svima. Man City i Arsenal imaju po 15 bodova, ali ih kvote jako razdvajaju: Arsenalova kvota za naslov pala je s 1.67 na 1.44, a Cityjeva narasla s 3.25 na 5.00. Razlog je izvan terena: prema medijskim izvješćima od 25. 9. neovisna komisija proglasila je City krivim za 114 od 115 optužbi zbog kršenja financijskih pravila, a o kazni se tek odlučuje. Zato je City, iako prvi na tablici, u ponudi i za ispadanje, po 2.62. Premier liga: tablica s formom zadnjih 6 utakmica i bet365 kvotama za prvaka i ispadanje, stanje nedjelja 11. 10. 2026. u 02:46Kvota Man City prvak – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Man City ispada – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Arsenal prvak – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Arsenal ispada – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Brighton prvak – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Brighton ispada – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Brentford prvak – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Brentford ispada – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Chelsea prvak – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Chelsea ispada – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Leeds prvak – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Leeds ispada – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Liverpool prvak – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Liverpool ispada – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Everton prvak – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Everton ispada – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Ipswich prvak – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Ipswich ispada – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Hull prvak – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Hull ispada – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Newcastle prvak – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Newcastle ispada – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Man United prvak – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Man United ispada – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Nottingham prvak – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Nottingham ispada – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Aston Villa prvak – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Aston Villa ispada – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Crystal Palace prvak – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Crystal Palace ispada – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Sunderland prvak – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Sunderland ispada – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Bournemouth prvak – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Bournemouth ispada – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Tottenham prvak – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Tottenham ispada – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Coventry prvak – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Coventry ispada – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Fulham prvak – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Fulham ispada – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti) Klikni na kvotu za bet365: kvote za prvaka · kvote za ispadanje · najbolji strijelac ▼▲ = promjena od prethodne bet365 kvote. Klik na ostatak slike otvara punu veličinu. Koeficijenti bet365, stanje nedjelja 11. 10. 2026. u 02:46. Podložni promjenama. 18+ 📅 Sljedeće utakmice i najbolji strijelac Premier liga: sljedeće utakmice s bet365 kvotama 1X2 i kvote za najboljeg strijelcaKvota Crystal Palace – Nottingham: 1 2.88 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Crystal Palace – Nottingham: X 3.20 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Crystal Palace – Nottingham: 2 2.55 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Hull – Everton: 1 3.40 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Hull – Everton: X 3.30 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Hull – Everton: 2 2.20 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Liverpool – Man City: 1 3.00 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Liverpool – Man City: X 3.60 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Liverpool – Man City: 2 2.25 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Coventry – Newcastle: 1 3.20 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Coventry – Newcastle: X 3.60 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Coventry – Newcastle: 2 2.15 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Everton – Chelsea: 1 3.00 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Everton – Chelsea: X 3.75 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Everton – Chelsea: 2 2.15 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Brentford – Liverpool: 1 2.70 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Brentford – Liverpool: X 3.75 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Brentford – Liverpool: 2 2.30 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Fulham – Hull: 1 1.65 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Fulham – Hull: X 3.90 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Fulham – Hull: 2 4.75 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Man City – Ipswich: 1 1.25 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Man City – Ipswich: X 5.75 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Man City – Ipswich: 2 9.50 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Newcastle – Aston Villa: 1 2.05 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Newcastle – Aston Villa: X 3.60 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Newcastle – Aston Villa: 2 3.25 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Bournemouth – Sunderland: 1 1.95 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Bournemouth – Sunderland: X 3.50 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Bournemouth – Sunderland: 2 3.60 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Brighton – Crystal Palace: 1 1.55 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Brighton – Crystal Palace: X 4.20 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Brighton – Crystal Palace: 2 5.00 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Leeds – Man United: 1 2.40 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Leeds – Man United: X 3.50 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Leeds – Man United: 2 2.63 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Nottingham – Arsenal: 1 5.25 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Nottingham – Arsenal: X 4.20 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Nottingham – Arsenal: 2 1.55 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Tottenham – Coventry: 1 1.48 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Tottenham – Coventry: X 4.33 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Tottenham – Coventry: 2 6.00 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Erling Haaland najbolji strijelac – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota João Pedro najbolji strijelac – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Alexander Isak najbolji strijelac – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Cole Palmer najbolji strijelac – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Morgan Rogers najbolji strijelac – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Bryan Mbeumo najbolji strijelac – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Nicolas Jackson najbolji strijelac – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Igor Thiago najbolji strijelac – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Kai Havertz najbolji strijelac – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Dominic Calvert-Lewin najbolji strijelac – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti) Tamno polje je favorit. ▼▲ kod utakmica je promjena od otvaranja ponude. Kvote za cijelo kolo: otvori bet365. 18+ 🗓️ Svi sa svima: rezultati i raspored Redak je domaćin, stupac gost. Klikni na sliku za punu veličinu. Ukratko Za naslov: Arsenal 1.44, Man City 5.00, Liverpool 13.00, Chelsea 15.00. Za ispadanje najniže kvote imaju Coventry (1.44), Hull (1.73) i Man City (2.62). Najbolji strijelac: Erling Haaland 1.40 (5 golova). João Pedro ima isto 5 golova, ali kvotu 7.00. Najbolji napad: Brighton, 18 golova u 6 utakmica. Najbolja obrana: Everton, 3 primljena u 5 utakmica. Bez poraza: Man City, Brentford, Liverpool i Everton. Bez pobjede: Bournemouth, Tottenham i Fulham. Tko po vama osvaja naslov: Arsenal, City ili netko treći? A tko ispada? Napiši svoj tip u temi. 18+ Igraj odgovorno. Koeficijenti su informativni i mogu se promijeniti, provjeri ih prije uplate. Tipovi u temi su mišljenja članova i ne jamče dobitak.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use