Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Serena Williams osvaja turnir u Torontu 2.40 

U ponedjeljak počinje jaki turnir u Torontu za žene. Kao i na svakom turniru gdje igra, i ovaj tjedan će Serena biti glavni favorit za naslov. Volim igrati ovakve stvari tako da ću i ovaj tjedan ispratiti Serenu kao i nekoliko puta ove sezone. Serka igra jako dobro ove sezone, naravno to nije neki novitet jer ona godinama dominira u ženskom tenisu. Ove sezone osvajala je: Australian Open, Miami, Roland Garros, Wimbledon , u Fed Cupu dobila je sva 3 svoja meča, na Indian Wellsu predala je polufinale prije početka, u Rimu je predala prije početka osmine finala a to je uradila i u Bastadu. Znači u 8 mjeseci ove sezone izgubila je samo jedan meč, od Kvitove u Madridu. Na ovaj turnir dolazi puna samopuzdanja, osvojila je Wimbledon, a u Bastad je došla reda radi odmah nakon Wimbledona, dobila jedan meč i zatim predala i odmarala malo po plažama. Turnir u Torontu osvajala je 3 puta u 5 nastupa, a u zadnja dva nastupa dva puta je otišla sa titulom. Prvo kolo je slobodna, a u drugom čeka pobjednicu Pennetta-Dabrowski, tu bi Pennetta trebala proći i ne bi trebala predstavljati prevelik problem za Serenu koja protiv nje ima 7:0 u h2h a općenito Pennetta igra loše u posljednje vrijeme. U osmini finala trebala bi je čekati Petković. Protiv nje Serena ima 4:0 h2h, Andrea također ništa posebno ove sezone, odigrala je dobro na tri turnira u Antwerpu, Miamiu i Charlestonu ali nakon Charlestona opala je u formi a ovdje dolazi nakon nenadanog poraza od Barthel u Stanfordu. U četvrtfinalu je najvjerojatnije čeka Stosur ili Safarova. Protiv Stosur ima h2h 8:3, ali Samatha zna biti neugodna, očajno je ušla u sezonu ali u posljednje vrijeme igra fino, može namučiti Serenu ali po meni teško iznenaditi pogotovo ako bude imala oscilacija kao protiv Knapp neki dan... a ako je zapadne Safarova vjerojatno bi bilo lakše, protiv nje ima čak 11:0 h2h, ali i Safarova je teška protivnica, ipak se radi o top 10 tenisačici i vidjeli smo nedavno u Parizu da može iznenaditi, ali nije igrala od Wimbledona i njena igra odgovara Sereni tako da vjerujem da bi i u tom slučaju bio prolaz. U polufinalu mi je teško odrediti s kim bi mogla igrati, ima dobrih protivnica kao što su Wozniacki, Ivanović, Makarova, Lisicki-Venus(igraju u prvom kolu), ali mislim da je tu nekako svejedno jer Serena sa svakom zna igrati i nijedna osim Venus nema preko jedne pobjede protiv Serene. Teško mi je također odrediti tko bi je mogao zapasti u finalu jer je zeznut taj donji dio ždrijeba, npr Kvitova već u drugom kolu ide na Azarenku, Cornet-Suarez Navarro igraju u prvom kolu a zatim pobjednica ide na pobjednicu Stephens-Cibulkova, tu su i Halep, Radwanska i Muguruza..zeznut ždrijeb, a tu bi nekako najviše volio izbjeći Azarenku jer ona uvijek pravi najviše problema Sereni, ostalo je prolazno, ako bude i Kvitova vjerujem da će Serena željeti osvetu za jedini poraz u sezoni. Sve u svemu mislim da Serena osvaja novi turnir, očekujem je na visokoj razini i da se nabrije pred US Open, a ima i najlakši ždrijeb od glavnih favorita za naslov.. Sve kladionice daju kvotu oko 2, a bwinarrow-10x10.png daje 2.40 i mislim da bi to trebalo iskoristiti.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use