Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

ATP Cincinnati

canca

Recommended Posts

Federer osvaja Cincinnati 3.44 Marathon

Danas mi je slabija ponuda pa ćemo probati ovako. Turnir u Cincinnatiu stigao je do četvrtfinalne faze, a nakon odgledanoga odlučio sam probati da Federer osvaja turnir. Roger je nakon Wimbledona odmarao i punio baterije sve do ovoga turnira. U prvom meču je lagano prošao Bautistu sa po jednim brejkom po setu, 6:4 6:4. Sinoć je u drugom meču uništio Andersona, bio je fantastičan, posebno na returnu i napravio je ukupno 5 brejkova što je jako dobro protiv servera kakav je Anderson. Na kraju je Kevinu dopustio samo dva gema u meču. Danas igra protiv Lopeza. Svi smo se nadali Rafi ali sa druge strane mreže stajat će drugi Španjolac protiv kojega Federer ima visokih 11:0 u međusobnom omjeru. Lopez igra promjenjivo ove sezone, bez nekih posebnih rezultata. Ovdje je u prvom kolu iznenadio Raonića 7:6 6:4, zatim u drugom dobija Seppia 7:6 6:2, a sinoć je iznenadio Nadala 5:7 6:4 7:6. Mislim da Federer ovdje ne bi trebao imati problema, Lopez zna odigrati dobrih mečeva ali Federeru očigledno leži njegova igra i nadam se prolazu. U polufinalu bi čekao pobjednika između Murraya i Gasqueta. Andy je prešao Federera na rankingu ovaj tjedan, to je naravno zaradio osvajanjem Montreala prošli tjedan kada je u finalu dobio Noleta. Ovdje je u prvom meču dobio Fisha 6:4 7:6. Mardy je u prvom setu imao 2:1 i servis, a u drugom 4:3 i servis pa 6:5 i servis ali nije uspio uzeti barem set. U sinoćnjem meču protiv Dimitrova bilo je svega. Grigor je dobio prvi set 6:4, u drugom je imao dva brejka prednosti 4:1 i servis, ali gubi set u tb-u. U trećem setu je vodio 5:2 i opet nije uspio završiti meč , a propustio je i meč loptu. Murray je očito malo umoran, imao je naporan prošli tjedan, a ovdje je vidljivo dosta oscilacija, tako da se ja ne bi začudio ni da ga Guska zvekne ali tko god prođe mislim da ispada protiv Rogera. Federer je protiv Murraya uzeo zadnja 4 meča , setovi 10:1, a protiv Gasqueta ima 6 vezanih pobjeda i nije ispustio seta. U finalu bi trebao igrati protiv Noleta, iako... svi smo vidjeli kakav je Nole u zadnje vrijeme. Protiv Gulbisa je u Montrealu spašavao meč lopte, Murray ga je nabio (ne toliko rezultatski koliko igrački), ovdje se protiv Pairea mučio prvi set, Paire je imao i brejk prednosti, a sinoć je protiv Goffina jedva izvukao meč. Dobio je Nole prvi set 6:4 iako je i izgubio servis jednom, tada kreće deranje Goffina koji dobija drugi set 6:2, a u trećem je imao 3:0 i servis i onda Đoković pokazuje zašto je prvi tenisač svijeta, veže 6 gemova za redom i prolazi dalje. Danas igra protiv Wawrinke, Waw također ne igra na svojoj pravoj razini ali on uvijek zna zagorčati život teniskom vrhu, sjetimo se finala Roland Garrosa gdje su se upravo njih dvojica susrela. Đoković u zadnje vrijeme ima stalno problema sa Wawrinkom pa se ne bih čudio ni da ispadne danas, iako teško po meni. U polufinalu (ako prođe naravno) čeka pobjednika Berdych-Dolgopolov. Mislim da će Berdo proći, i on će također namučiti Đokovića. Odigrao je brutalan meč protiv Robreda a ako tako nastavi može biti svašta. Ni Dolgopolov ne bi bio bezazlen kada bi prošao, sjetimo se njihovog zadnjeg međusobnog meča iz Miamia. Ako dođe do finala Federer-Đoković mislim da može biti svašta ali po trenutno prikazanom Roger bi bio favorit. Ni slučajno se ne smiju podcjenjivati ni Đoković ni Murray, oni da igraju ne znam koliko loše, uvijek mogu eksplodirati odjednom i ne bi se čudio da se to dogodi i da jedan od njih razbije Rogera. Ipak, po prikazanom mislim da je Federer najbliži osvajanju titule i da se isplati ovo probati, a treba napomenuti i da brani titulu na ovome turniru.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use