Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Uefa Champions League

PaoNaLazio

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Manchester City osvaja 13.00 Marathon

Znači ovo nisam odigrao još, postavljam za diskusiju. Mislim da bi City ove godine napokon mogao nešto više napraviti. Svake godine oni imaju dobru ekipu ali nikada ne naprave nešto posebno, a nije i da ih je ždrijeb mazio. Ove sezone su sastavili odličnu ekipu, standardno su kupovali dosta ali ja bi izdvojio Sterlinga i de Bruynea. U ligi rasturaju i nakon 5 kola su sa maksimalnim brojem bodova. Što se konkurenata tiče, ako gledamo prema kladionici 4 su ekipe ispred Citya. Barcelona- nitko nikada nije obranio titulu a njihova igra mi za sada ne ulijeva nešto povjerenja, Real - također imaju dobru ekipu ali ni oni mi nisu nepobjedivi a i znamo kako oni prolaze u lp zadnjih godina (naravno ako izuzmemo osvajanje pretprošle sezone), Bayern - koliko god bi ja volio (možda ubacim nešto love navijački) jako teško, Bayern se nije snašao kako treba pod vodstvom Guardiole i po prikazanome za sada jako teško mogu osvojiti, vidim ih opet samo do polufinala, Chelsea- užas je kako oni igraju za sada, a i u lp u zadnje vrijeme ništa posebno

Interesantan tip, a bogami i kvota. Inace, meni je uvek najteze izabrati kandidata za osvajanje LS, mislim da je LS najnepredvidljivije takmicenje u sportu pa zato izbegavam tipovanje na osvajaca u pre samog pocetka. Man City je otvorio sezonu jako dobro, i sto je najvaznije nisu imali previse rotacije u startnoj postavi. City je znao promeniti po 6 prvotimaca svake sezone. Prodali su Nastasica, Richardsa, Milnera, Negreda, [pozajmili Dzeka i Jovetica, ali tu su adekvatne zamene. Sve u svemu kostur startne postave je veoma kvalitetan. Meni je Arsenal isto jedan od kandidata za ovu LS. Znam da to zvuci suludo, no imam osecaj da ce ove sezone osvojiti nesto (Premier Ligu ili LS). Onda tu je Real Madrid koji zajedno sa Barselonom i Bayernom mogu uvek doci do polufinala/finala. 

Jako je tesko raditi ikakvu analizu pre nego sto vidim kako ce odigrati prve 3-4 tekme u grupnoj fazi. Ima tu najmanje 7 kluba kandidata, morace se puno kockica poklopiti da bi neko osvojio Ligu Sampiona :)

Koeficijent je odličan, međutim teško je to predvidjeti jer postoji puno faktora koji će odlučivati...

Daleko bitnije od trenutačne forme jest kakava će forma ekipama biti kad počne knock out faza, kao i kakav će biti ždrijeb, te tko će na koga ići a to je nemoguće predvidjeti u ovom trenutku. Budući da se kasnije igraju dvije utakmice, jako puno ovisi o ždrijebu, kao i faktoru sreće.

Osobno puno više volim klađenje na prvake Premiershipa, Serije A i sl. budući da se tamo igra npr. 32 utakmice te onaj sa najvećim brojem bodova je i pobjednik, dakle puno je lakše za predvidjeti. Čim se radi o knock out fazi, to nosi veliku neizvjesnost i teško je predvidjeti puno, ali za koeficijent 13,00 može se riskirati, zašto ne. Osobno očekujem da će City biti dobar na svim poljima ove sezone, a Premiership nisu mogli bolje otvoriti te su već, iako je rano, odradili dobar dio posla...

Moram priznat da sam i ja razmišljao o tome i kvota odlična, a od svih ekipa koje bi mogle iznenaditi kroz sezonu lige prvaka oni mi se čine najizgledniji jedino još njihov faktor sreće nije najbolji jer u ždrijebu uvijek nalete na najgore :D

Ima li u kojoj kladionici (Nisam stigao istražiti pa ako je ko gledao) Pobjednik Lige Prvaka mladi U19?

• 3 weeks later...

PSG OSVAJA 12.00 bet365

Glavni favoriti za titulu su naravno kao i svake sezone Barselona, Real Madrid, Bajern i Celsi. Favoriti iz senke su po meni Atletiko Madrid, Mancester Junajted, PSG, Mancester Siti... Mislim da ove sezone nikakvu sansu za osvajanje nece imati Sahtjor, Psv, Benfika, Juventus, Sevilja, Leverkuzen, Porto, Zenit, Valensija. PSG ove sezone ima jako dobru ekipu. Doveli su Di Mariju i sad imaju nezaustavljiv napad: Ibrahimovic, Kavani, Di Maria, Lucas, Pastore, Laveci... Vezni red im je malo slabiji: Verati, Mota, Matuidi, Rabiot... Obrana solidna: Aurier, Luiz, Silva, Marquinos, Maxwell.. Uglavnom ekipa koja svoju igru bazira na napadu. Ofanzivno su mnogo bolji nego defanzivno i svakome mogu dati gol. Ove sezone su krenuli sa 2 uverljive pobede.

Pobedili su Malme 2:0 i Sahtjor 0:3. Nisu primili gol, imali su dobar posed lopte i lako su stvarail sanse sto je najbitnije. Barselona i Bajern bi sigurno trebali da dodju do polufinala. Uz njih tu i real ima velike sanse ali oni uvek pred kraj posustanu i ne ocekujem da osvoje titulu. Celsi je krenuo ovu sezonu ocajno pa me ne bi cudilo da ispadnu vec posle osmine finala jer nije nemoguce da zavrse grupu kao drugi i onda idu na nekog jakog protivnika. PSG ove sezone mora da pokaze da je kvalitetan tim za ovo takmicenje. U prethodne 2 sezone su dolazili do cetvrtfinala. Pre 2 sezone se bili veoma blizu polufinala kad im je celsi dao gol u poslednjim trenutcima meca a prosle sezone su ispali od Barselone. Ako ih povrede zaobidju siguran sam da mogu do same zavrsnice i tamo im sanse rastu da osvoje ovako veliko takmicenje po prvi put. 

• 2 weeks later...

Nationality of winner - Germany 4.50 Unibet

Pošao sam odigrati da Bayern osvaja, a unibet očito ni sam ne zna koju bi kvotu na to dao http://prntscr.com/8pgzvh http://prntscr.com/8ph0o4 . Znači imaju Bayerna da osvaja po 4.30 i 4.25 a da će netko od 4 Njemačke ekipe osvojiti kvota je 4.50. Osobno mislim da ni Leverkusen ni Wolfsburg ni Borrusia M. nemaju šanse ali zato mislim da Bayern ima. Prvo sam mislio probati na Manchester Citya da će osvojiti i sreća odlučio sačekati prvo kolo gdje su odmah razočarali. Veliki sam navijač Bayerna ali im nisam davao previše šanse na početku, ipak nakon prva 2 kola sam ih odlučio odigrati. Po meni su trenutno najbolja ekipa u Europi. Barca se muči, bez Messia su 2 mjeseca a i da je tu po meni jako teško da će obraniti titulu, Real je i dalje jedan od favorita ali ni oni mi ne ulijevaju previše povjerenja tako da je po meni glavni favorit Bayern. Odlično su otvorili grupnu fazu i sigurno će biti na 1. mjestu što će donijeti i lakši ždrijeb dalje i mislim da bi mogli opet osvojiti lp.

• 5 months later...

Izbaceni parovi 1/4 finala Lige Sampiona, a i koeficijenti:

14NdZ.jpg

sThUm.jpg

cJYbC.jpg

Meni je najintersantniji sledeca opcija koju nudi bet365:

6cuxv.jpg

I dalje su 3 Spanska tima u kombinaciji, gde jedan 100% prolazi dalje (Barca-Atletico) a verovatno i 2 (Real Madrid bi morao ici dalje preko Wolfsburga) tako da ova kvota nije nimalo losa. Bayern je drugi favorit iza Barcelone, ali trenutno iako ne volim previse tim iz Katalonije moram priznati da igraju najbolji fudbal u Evropi.

Kakva su vasa misljenja? Koga ocekujete u polufinalu? :)

Izbaceni parovi 1/4 finala Lige Sampiona, a i koeficijenti:

14NdZ.jpg

sThUm.jpg

cJYbC.jpg

Meni je najintersantniji sledeca opcija koju nudi bet365:

6cuxv.jpg

I dalje su 3 Spanska tima u kombinaciji, gde jedan 100% prolazi dalje (Barca-Atletico) a verovatno i 2 (Real Madrid bi morao ici dalje preko Wolfsburga) tako da ova kvota nije nimalo losa. Bayern je drugi favorit iza Barcelone, ali trenutno iako ne volim previse tim iz Katalonije moram priznati da igraju najbolji fudbal u Evropi.

Kakva su vasa misljenja? Koga ocekujete u polufinalu? :)

Bez. Nekih iznenađenja očekujem psg real barcu i bayerna

• 2 weeks later...

nesto mi upada u oci i nikako mi nije logicno dakle 

barcelona - atletico madrid   1.5 na barcinu pobjedu doma a  na prolaz 1.28 sad  meni to nema nikako logike jer ako kuci nepobjedi neznam kojom logikom ce u gostima haha po meni jako dobra kvota na barcu ocekivao sam 1.2 kao na bayern ipak barca je spejsšatl za  atletika a i 99% klubova  

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use