Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Vuk Radiovijević over 12.5 poena @ 1.85 WWin

Twat6qO.png

Radivojević je uz Čapina glavni igrač Igokee. U prvom je kolu protiv Cedevite zabio samo 8 poena ali kao šta vidite u toj je utakmici šutirao trice 0/10 šta isto znači da i ako fula nekoliko šuteva ima lovačku dozvolu i može šutirat i dalje. U 2. utakmici je bio puno precizniji oi na kraju je zabio 20 poena uz šut iz igre 7/11. Tako da mislim da bi trebao i danas prebacit ovih 12.5 jer uz 10ak šuteava nekoli slobodnih bbi trebao i uz solidan šut prijeć

Objavljeno

Duplanje Wwin

Karsiyaka-Efes 2 1.55
Lowen-Kiel 1x 1.32

Karsiyaka je ove sezone slabija nego proteklih, otišlo im je dosta igrača na čelu sa Dixonom. Dovedeno je nekoliko solidnih pojačanja, prije svega mislim na Raglanda. U Efesu je također bilo prometno, otišlo je nešto igrača a najviše će faliti Bjelica,treba spomenuti i Peperoglua, Lasmea i Drapera. Po meni su dovedena jako dobra pojačanja u vidu Derricka Browna, Dunostona, Grangera itd. Efes je kvalitetnija ekipa, doveli su bolja pojačanja i očekujem pobjedu ovdje. 
Lowen trenutno gazi u Bundesligi. Pisao sam već kako je Kiel oslabljen, otišli Jicha i Palmarsson a nisu dovedena neka kvalitetnija pojačanja koja bi njih mogla nadomjestiti. Lowen igra odlično ove sezone, posebno u svojoj dvorani i mislim da bi trebali dobiti ovo.

Objavljeno

Anderlecht U19-Brann U19 H1 (1,55) 

Par koji mi je upao u oko radi primamljive kvote na ovaj hendikep,kvota na čistu pobjedu Anderlechta je slabih 1,15 što dovoljno govori o omjeru kvalitete između ove dvije ekipe tako da je ovih 1,55 po meni prihvatljivo.

Nemam neke specijalne informacije u vezi ovog meča ali kad pogledamo rezultate Anderlechta na domaćem terenu;pobjede protiv klubova koji imaju respektabilne omladinske pogone.Arsenal,Dortmund,Barcelona,Porto svi su oni gubili protiv ove ekipe Anderlechta i ne vidim kako jedna neiskusnija i po svim segmentima slabija ekipa Branna može naštetiti domaćinu.U prvoj utakmici kad je Brann bio domaćin rezultat je bio 1:1,gosti su dominirali ali Brann je uspio izjednačiti u 92.minuti i sigurno će to biti dodatni motiv mladim nadama Anderlecht-a,i ovu fazu natjecanja protiv ovakvog protivnika moraju proći s obzirom na svoj renome.

Objavljeno

Duplanje Wwin

Karsiyaka-Efes 2 1.55

Lowen-Kiel 1x 1.32

Karsiyaka je ove sezone slabija nego proteklih, otišlo im je dosta igrača na čelu sa Dixonom. Dovedeno je nekoliko solidnih pojačanja, prije svega mislim na Raglanda. U Efesu je također bilo prometno, otišlo je nešto igrača a najviše će faliti Bjelica,treba spomenuti i Peperoglua, Lasmea i Drapera. Po meni su dovedena jako dobra pojačanja u vidu Derricka Browna, Dunostona, Grangera itd. Efes je kvalitetnija ekipa, doveli su bolja pojačanja i očekujem pobjedu ovdje. 

Lowen trenutno gazi u Bundesligi. Pisao sam već kako je Kiel oslabljen, otišli Jicha i Palmarsson a nisu dovedena neka kvalitetnija pojačanja koja bi njih mogla nadomjestiti. Lowen igra odlično ove sezone, posebno u svojoj dvorani i mislim da bi trebali dobiti ovo.

Efes do zadnje al svaka cast ja san ga uvatija na 1.7

Objavljeno

Prvi tip za sutra,bit ce ih jos sigurno...

19:00 Norveska - Bjelorusija -10.5 1 bwin 1.95 3/10

Ocekivao sam dosta veci hendikep i ovo se jednostavno mora odigrati.Norveska u ovoj grupi nebi trebala imati problema,sigurno idu na taj Euro gdje ce biti prvi favoriti kao i na ovogodisnjem Svjetskom u decembru.Prvo kolo kvalifikacija igraju protiv jako slabasne Bjelorusije usudio bi se reci.Od vratarki tu su Grimsbo,Solberg i Lunde od igracica tu su Molid,Kristiansen,Loke,Skogrand,Nora Mork,Bredal Oftedal,Sulland,Wibe,Obaildi,Riegelhut,Kurtovic,Herrem,Solberg i Arntzen.Sigurno tu nebi bile neke igracice da Breivang nije zavrsila karijeru plus je Linn-Kristin Riegelhuth trudna.Ali i bez njih dvije ovo izgleda stvarno mocno ne vidim kako im Bjeloruskinje mogu parirati.Na svakoj poziciji po dvije vrhunske igracice od vratarki ne zna se koja je u boljoj formi.Sto se napadackog dijela tice Kurtovic se vratila u formu otkako je ponovo u Larviku,Mork zabija isto dosta u Larviku tu su onda Loke i Sulland iz madarskog Gyora..Sto se gostujuceg tima tice tesko ce sta moci u ovoj grupi.Ova reprezentacija je dosta mlada ima tu dosta igracica koje su 1996/97 godiste uz par veteranki.Ono sto je jos bolnije dolaze bez tri vrlo bitne igracice,vratarka Safonova,vanjska Mihdaliova i krilo Dronova.Na vratarskim pozicijama ce imati dvije varijante iskusna Kumpel i vrlo mlada Nikitina.Ono sto mi je jos zapalo za oci je Anastasia Lobach koja trenutno nema kluba i sigurno nije u formi,igra na poziciji pivotmena.Dalje od iskusnih tu je Artyuhovich,Nesteruk,Yashchuk i to je to mozda.Kumpel bi morala biti na velikom postotku odbrana da njen tim ne dozivi debakl a usput da Lobach u napad sa Artyuhovich pogadaju svasta a to protiv Norveske odbrane tesko prolazi.Takoder Norveska ima tri kvalitetna golmana i ja da sam trener te reprezentacije ne znam kojoj bi dao prednost ma da ocekujem mozda od pocetka Grimbso ili Lunde a da ce Solberg ostaviti pred kraj takoder sedmerce ce sigurno izvoditi Mork ili Kurtovic a te igracice takve prilike nikada skoro ne fulaju.Po meni ovo ima value s obzirom u kakvom je sastavu Bjeloruska reprezentacija...

Sa mukom je najsladee :D 35-24 WIINN! :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use