Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

• Bome da,prvo je fino islo...jbg.Sportski pozdrav
    • Hej @mesrine Mislio sam da imas vise od dvanaest godina. Jos uvek imas vremena da se predomislis, bas kao sto je napisano na ovome zidu.
    • Jučer sve lagano prošlo! Evo danas tri para od mene sa ukupnom kvotom 3.89. Sretno svima! Liverpool - Forest 1 (1.42) bet365 Liverpool je ovdje po kvaliteti ipak nekoliko stepenica iznad Nottingham Foresta i nakon boljeg izdanja u prvom kolu očekujem da nastave u istom ritmu. Forest može biti neugodan protivnik, što potvrđuje i prilično izjednačen međusobni omjer, ali na papiru je razlika u kvaliteti jednostavno prevelika. Moj tip je pobjeda Liverpoola po kvoti 1.42. Redsi imaju više kvalitete, više opcija prema naprijed i vjerujem da će od početka preuzeti kontrolu nad utakmicom. Za ovaj par ne bih previše komplicirao – čista pobjeda Liverpoola djeluje kao najbolji izbor.    Dortmund - Hamburg - Pobjeda Dortmunda sa 2+ razlike (1.90) bet365 Dortmund novu sezonu otvara pred svojim navijačima, a Signal Iduna Park je prošle sezone bio prava tvrđava. HSV je u Kupu slavio 3:0, ali protiv Dortmunda ga čeka potpuno drugačiji nivo, pogotovo nakon što je preko ljeta ostao bez nekoliko važnih igrača. Domaći imaju puno više kvalitete, širine i napadačkih opcija, a očekujem da od prve minute preuzmu kontrolu. Moj tip je Borussia Dortmund pobjeda sa 2+ razlike po kvoti 1.90. Guirassy i ekipa imaju dovoljno kvalitete da probiju HSV, dok bi oslabljena gostujuća postava mogla imati velikih problema pod pritiskom na Signal Iduna Parku. Očekujem pobjedu Dortmunda s najmanje dva gola razlike!   Lyon - Le Havre manje od 3.5 gola (1.44) bet365 Lyon je ovdje favorit, ali dolazi u utakmicu samo tri dana nakon teškog i emocionalno iscrpljujućeg ispadanja iz Europe. Očekuju se rotacije, a Le Havre je upravo tip ekipe koja se zna dobro zatvoriti i čekati svoju priliku. Gosti ionako nemaju pretjerano moćan napad, a prošle sezone su teško dolazili do golova. Zbog svega toga mi je ovdje najzanimljiviji tip manje od 3.5 gola po kvoti 1.44. Ne očekujem utakmicu punu prilika i otvorenog nogometa – Lyon bi mogao imati problema s razbijanjem čvrstog bloka, dok Le Havre nema razlog previše riskirati. Meni ovo miriše na tvrdu i zatvorenu utakmicu s najviše dva gola. (Koeficijenti 17.8. u 09:19 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use