Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. Chuss

Chuss

• Znatiželjan sam,zašto nisi Zvezdu igrao poraz do 8 razlike jer najbitnije bod dobiti. Palo bi ionako,ali u startu mi se činilo riskantno i čudno.
    • Odabir udaraca na gol djeluje jednostavno,a često se kvota ispuni već do kraja poluvremena.No, tu je problem što sve ulazi pod udarac. Negdje krivo nabacivanje u gol-out računaju kao udarac,ili šut u leđa braniča. Negdje ne. Onda,na kraju utakmice,iz više izvora imamo različite podatke. Po nekim izvorima nekad jedna ekipa ima ,npr.13 udaraca,a po drugom izvoru 16. Je li se službeno računa ono što piše na odigranoj kladionici ili na službenim stranicama određene lige? Po meni je i odabir Crveni karton-No dobra ideja,kao  i Oba ne daju u prvom itd. No,opet ,ako nisi miljenik sreće,uzalud sve,iako po nekima,sreća ne postoji.
    • Leo, nema razloga za paniku. Prvo mjesto i dalje ti je udaljeno samo 2boda. No,i zona ispadanja udaljena je samo 2boda. Barem je zanimljivo,7 igrača unutar 2 razlike.
    • Analize sam ja pisao i tih sezona, a samo mali pogled na tipove iz tih sezona i usporedba s ovom vec pokazuje sto sam promjenio ovako u grubo, a o promjenama u sebi tj svom razmisljanju i nacinu biranja tipova znam samo ja. Nadam se da cu uspjeti nastaviti ovako, jer i ta dva pada za razliku od padova prijasnjih sezona govore puno, a pao sam za jedan korner Arsenala i golu Lillea Zvezdi kojoj su zabijali razni Javorovi, hrastovi i ostala drva. Zapravo, kad bolje razmislim, bolje je usporediti padove nego prolaze, iz njih se tek jos bolje vidi tko, kako, sta i zasto igra, a pogotovo iz analiza tih tipova, tako da, ja danas i da padnem necu zaliti jer ja sam svoj dio rijesio, kao i u ta dva pada sa kornerima Arsenala a pogotovo sa golom Lillea u Beogradu.    
    • Meni je samo zao sto ti ne razumes, kakva se u meni bude osecanja kada padne neko za koga zelim svim srcem da padne. Taj osecaj nikada neces razumeti. Plus, nikada neces razumeti u kakvom sam bedaku, kada smo decekali na Forumu da cekamo tvoje analize, i da ih pratimo u realnom kladjenju. Jednom petnaesti na kraju sezone, jednom sedmi, jednom napustio takmicenje … i sada svi cekamo tvoju analizu, a ne moju. Strasno.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use