Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. Goksim

Goksim

• Pitanje koliko je sretna. Kad imaš sve,ne znaš što bi dalje,ne veseli te spavaćica koja košta kao 4prosječne godišnje plaće jednog Nepalca. Možda živi u zlatnom kavezu. Aleksandar Veliki je plakao nakon što osvojio cijeli svijet koji poznavao. Izgubio je daljnji smisao. Ronaldo ima cilj-postći 1000 golova.  Georgina ima samo obvezu ugađanja Ronaldu i strepi da ju ne zamijeni mlađom, s čvršćim dupetom.  
    • I to sto kazes. Mozda se sveta Georgina kladila i na Juventus, Crvenu Zvezdu i Napoli, pa se iznervirala sto je pala, pa ovako lose izgleda. Stanje duha svake zene se odmah vidi na licu, a ovde sveta Georgina u Louis Vuittonu stvarno izgleda lose, kao da su joj sve ladje potonule.  
    • Možda nije mogla spavati zbog Napolia? 😄
    • Izgleda da ni sveta Georgina Rodriguez nocas nije spavala, vec je proveravala da li je Brighton sutnuo sest ili sedam puta. A pogledajte samo u cemu sveta Georgina spava, majko moja. Pidzama Louis Vuitton, od 4.700€ unikatan model dizajniran specijalno za Georginino telo … cccccc E to je zivot, majko moja, da spavate sa ovakvom zenom.  Kada sveta Georgina gleda u Louis Vuittonu od 4.700€ da li je bilo sest ili sedam udaraca Brightona i ovako raskosno izgleda u pet ujutro, mogu misliti kakav je tek osecaj skidati Georgini ovu pidzamu od 4.700€ pre jahanja… ej zivote.  
    • Salu da apsolutno, i da si npr cestitao moj pad svima koji slave, slozio neku posalicu s tim, sta god u tom smislu, stvarno ni najmanje se ne bih niti ljutio nego bi se nasmijao i bacio eventualno kratak rezime utakmice, jer to je zdrava konkurencija i zezanje, a ovo tvoje sinko u obje situacije nije sala, nego glupanluk. Bolje da si kakvu analizu napisao, a ne zatrpavao temu tudim poslom. Pretpostaviti cu da zaista nemas vise od 12g, i ovdje stajem s pricom s tobom na ovu temu, a apropo fokusa, vec imam tip za petak     
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use