marsovacc 349 Prijavi objavu Objavljeno January 22, 2016 Startna lista: Top 10 : Garanichev, Evgeniy - Yes. @ 2.20 marathonbet Garanichev je u dobroj formi. Ovdje starta s 50 sekundi zaostatka za prvim Schemppom al samo 22 za 10. mjestom koje drži Simon Fourcade. Garanichev je inače dobar pucač ali danas je imao 2 promašaja pa je zato bio ovako nisko u poretkua dosta je loših biatlonaca koji su gađali bez grške ili sa samo jednom greškom. U sprintu su se pucale samo dvije serije a u ovoj utrci se pucaju 4 tako da ima i većih šansi da i ovi lošiji biatlonci promaše a Garanichev je dobar biatlonac i mislim da bi se mogao probit u top 10. Ispred njega je s 2 greške u pucanju bio samo TJ Boe a svi ostali su bili iza tako da možemo zaključit da je Garanichev i dobar trkač te mislim da će tih 20ak sekundi koje mu fali za 10 mjesto nadoknadit. Ima dobrih biatlonaca i iza njega koji konkuriraju za visok plasman. Prije svih Martin Foucade najbolji biatlonac trenutno, tatim norvećžanin Svenson pa i veteran Bjordalen ali ipak mislim da će se Garanichev probit u top 10 Slesingr, Michal - Weger, Benjamin 1 @ 1.70 Marathonbet Pošto je Slesingr redovito ispred Wegera na natjecanjima a u ovu utrku kreće samo sa sekundom zaostatka nad njim moram ga uzet u ovom duelu Eder, Simon - Tsvetkov, Maxim 1 @ 1.74 Tsvetkov je danas bio iznenađujuće dobar te je završio na 2 mjestu.. Kreće 10 sekundi ispred Edera ali mislim da on jednostavno ne može ponovit dvije tako dobre utrke u 2 dana i da će ga Eder dobit u tom duelu jer je ipak dosta bolji biatlonac Shipulin, Anton - Boe, Tarjei 1 @ 1.76 Shipulin da nije promašio danas bi lagano pobjedio a i s jednim promašajem je zavrio na 5. mjestu 5 sekundi iza Boea. Shipulin je među najboljim biatloncima odličan trkač a i pucač i puno je brži od Boea Ako ne zezne previše s pucanjem trebao bi bit ispred Boena Citiraj Share this post Link to post Share on other sites