Jump to content
Danny89

29.01.2016

Recommended Posts

khmovcnezy06c3nm05ccn0oj2.gif  THUNDER - ROCKETS  images.jpg


 


ANALIZA: http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-oklahoma-city-thunder-houston-rockets/


 


J. Harden (27,0) – over @ 1,84 Marathonbet


Hardenu dolazak u dvoranu Oklahome sigurno jedna od bolnijih točki, jer je bio trejdan u Houston nakon što su se plasirali u finale 2012 godine. Siguran sam da mu to nije dobro sjelo, ali on sada kaže da nije emotivan oko toga i da igra kao i svaku utakmicu. Harden nosi ovu ekipu Rocketsa i bez njega je njihova igra nezamisliva. Drugi je strijelac lige, odmah iza Currya, a Thunder mu kao ekipa odgovara. U posljednoj utakmici protiv njih je upisao 37 poena, zatim u utakmici prije 41 poen i u utakmici prije te 31 poen. Dakle, osjeća se moćno i sposobno protiv njih, preuzima odgovornost i dominira na parketu. Očekujem od njega istu takvu predstavu kao u prethodne tri.


Share this post


Link to post
Share on other sites

K. Middleton (20,5) - over @ 1,85 Wwin

 

Middleton je u jako dobroj formi, te odlično koristi dodatne ovlasti koje ima i sa kojima zapravo dobiva sve više prilika da se dokaže. U posljednjih osam utakmica je sedam puta prebacio ovu marginu, a vrlo često je blizu 20 ispaljenih lopti po utakmici. U novoj godini mu je postotak šuta na 45 %, redovito igra preko 30 minuta i danas protiv Miami Heata njegova ekipa ima priliku za još jednu pobjedu. U posljednjih sedam utakmica Milwaukee je slavio četiri puta, jedna od tih pobjeda je bila baš protiv Miamija, a Middleton je u toj utakmici upisao 22 poena (8/20). Očekujem ga i večeras bar na tih 22, jer je u odličnoj formi, a kada netko prebaci sedam od posljednjih osam puta onda ga jednostavno moraš odigrati.

 

K. Bryant (12,5) - under @ 1,85 PSK, Super sport

 

Bryant je jučer igrao, iako ima laganih problema sa ramenom i ne znam ni ja sam više sa čime. Mislim da on jedva čeka da se ovo sve završi jer ovakvim ritmom će teško njegovo tijelo to sve izdržati. Ovu marginu je prebacio tek jednom u posljednjih 10 odigranih utakmica Lakersa. Ne forsira ništa, ponekada je i frustriran, a to je sve odraz toga što jednostavno nije zdrav. Da li će danas igrati, ne znam, no uvjeren sam kako su šanse da ovo prebaci jako male. Očekujem i blowout Clippersa. U jedinoj utakmici protiv njih ove sezone, Kobe je upisao 12 poena. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use