Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Program će sadržati čak tri takmičarska ski letova, kako bi se nadoknadilo otkazano natjecanje u Oslu.

Petak, 12.02.

17:30 trening

20:00 skokovi

Subota, 13.02.

15:00 kvalifikacije

16:00 skokovi

Nedelja, 14.02.

14:30 kvalifikacije

16:00 skokovi 

Objavljeno

Neću biti u prilici da pišem ovog vikenda, ali evo nekoliko prognoza za večerašnje letove, uz izvinjenje zbog nedostatka vremena za detaljnije analiza ovog puta.

Plasmani>>>

Top 3 - K. Gangnes @3.50 unibet

Top 6 - S. Freund @1.90 

Top 10 - R. Freitag @3.00

Dueli>>>

A. Stjernen v J. Tepes  @2.38

R. Kranjec v J. Tepes @2.69

M. Hayboeck v D.A. Tande @2.30

Objavljeno

Teško je nešto pametno napista uoči današnjeg natjecanja kada se ni jedan skok još na ovoj skakaonici nije održao tako da opreznije danas. ja idem s ovim:

Dawid Kubacki (POL) vs Anze Lanisek (SLO) 2 @ 1.943 Pinnacle

Slovenci su tradicionalno odličnu u letovima tako da uzimam njihovog prtedstavnika Laniseka u duelu protiv Poljaka Kubackog. Na ovim manjim skakaonicama je Kubacki nešto bolji al u letovima predpostavljam da bi Lanisek mogao bit ispred Poljaka. U letačkom natjecanju prije mjesec dana je nešto sitno ispred bio Lanisek tako da mislim da je u ovom duleu blagi favorit

Manuel Poppinger (AUT) vs Vincent Descombes Sevoie (FRA) 2 @ 1.962 Pinnacle

Francuz Descombes je malo pao u formi u zadnje vrijeme al u 1. letačkom natjecanju koje se održavalo u austriji je bio bolji od domaćeg predstavika Poppingera kojem bi iapak domaća skakaonica trebala više odgovarat. 

Freund, Severin - Kasai, Noriaki  2 @ 1.72 Marathonbet

Kasai u odličnoj formi. na zadnja 2 natjecanja je bio 3. U letovima je uvijek odličan i mislim da ćće  bit ispred Freunda

Objavljeno

Tepes, Jurij - Freitag, Richard 1 @ 1.95 Marathonbet

Freitag je jučer bio 10 bodova ispred Tepesa ali tepes je u 2. seriji pao i tu je izgubio oko 25 bodova. Pad nije bio strašan tako da vjerujem da neće ostavit posljedice na tepesa koji je ipak iskusan skakač i vjerujem da će danas biti pravi

Descombes Sevoie, Vincent - Wank, Andreas 1 @ 1.88 

Descombes je jučer za malo ostao kratak za ulazak u 2 seriju. Mislim da ga je dosta i vjetar zeznuo u tom skoku tako da ga danas očekujem s puno boljim plasmanom: Descombes je isto zbogvjetra 9imao problema s dokokom pa je dobio slabe ocijene. Wank je bio 17 metar akraći od francuza a samo 3 bod iza baš zbog slabih ocijena a i na vjetru je Descombes dosta izgubio iako mu nije baš pomogao. Na treningu su slično skočili ali trening niš ne znači jer su stvarno bili jako čudno  rezultati

Severin Freund (GER) vs Johann Andre Forfang (NOR) 1 @ 2.04 Pinnacle

Freund je u 1. seriji jučer jako kiksao al je u 2. skočio odlično te je na kraju bio samo 1.6 bodova iza Forfanga. S 2. serijom Freund mi je dokazao da je ipak u dobroj formi i da je u ovom duelu favorit. 

Objavljeno

Neću biti u prilici da pišem ovog vikenda, ali evo nekoliko prognoza za večerašnje letove, uz izvinjenje zbog nedostatka vremena za detaljnije analiza ovog puta.

Plasmani>>>

Top 3 - K. Gangnes @3.50 unibet

Top 6 - S. Freund @1.90 

Top 10 - R. Freitag @3.00

Dueli>>>

A. Stjernen v J. Tepes  @2.38

R. Kranjec v J. Tepes @2.69

M. Hayboeck v D.A. Tande @2.30

Dueli su prošli bez ikakvih problema po veoma solidnim kvotama (koje su bile u ponudi marathona). Inače, letački vikend su opet obeležili Slovenci! 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Masturbacija na uspehe hrvatske reprezentacije od pre deset godina Hej @mesrine Nije bilo lako. Samo za tebe sam napisao ovaj post, jer tebi puno znaci. Nije mi bilo tesko, ali mi je malo bilo bez veze, imao sam utisak kao da treba da opevam osvajanje Lige Prvaka rumunske Steaue, a koja sada nije u stanju da igra evropske utakmice cak ni cetvrtkom, imao sam utisak kao da me je neko prisilio da opevam osvajanje Lige Prvaka beogradske Crvene Zvezde pre tridesetipet godina, a koja sada ima koncept da misli da moze to da ponovi sa Arnautovicem. Malo mi je bilo bez veze da moramo da opevamo uspeh hrvatske reprezentacije od pre deset godina, a sada nisu u stanju cak ni da prodju grupu na Evropskom, a kamoli Svetskom Prvenstvu, plus ispadaju istovremeno kada i Nemacka, odnosno tri dana kasnije. Ali, nema veze, ako tebi to znaci, nista mi nije bilo tesko. Stvarno sam dao sve od sebe, uopste se ne zayebavam. Znam da neces biti zadovoljan intezitetom i duzinom trajanja masturbacije na uspehe hrvatske reprezentacije, ali uzmi u obzir nekoliko stvari.  I ja bih voleo da sam drugi ili treci u bilo cemu, pa makar i u mojoj zgradi, ili u mojoj ulici, a kamoli da sam drugi ili treci na svetu. Osim toga, u realnom kladjenju sam igrao X na utakmici Portugal vs Hrvatska i to iz cistog ubedjenja, plus su me sekunde delile od dobitka sa kojim bih mogao da budem dvadesetak dana na moru. Uzmi u obzir i da sam iz cistog ubedjenja bio siguran da bi Hrvatska imala vece sanse da izbaci Portugal nego Mexico, na primer, iako za mene Portugal ima timcinu samo takvu. I na kraju, ako ne budes zadovoljan duzinom i intezitetom masturbacije na uspehe hrvatske reprezentacije, ipak uzmi u obzir da sam odvojio vreme samo za tebe, jer niko drugi to nije trazio, a tebi puno znaci, plus mi zaista nista nije bilo tesko. Sto se kaze, sta sve covek mora da trpi, radi ovog smesnog Foruma, ali nema veze. Ako treba da se secamo sta je bilo pre deset godina, nema problema, secacemo se. Pocecu od kosarke, jer tu bolje stojim Kosarka, ne hrvatska, srpska, bosanska ili slovenacka, vec balkanska kosarka Kosarka je izmisljena u Usa, ali su je celom ostalom svetu predstavili, sasvim slucajno, kakvog li paradoksa, crkveni misionari. Americka crkva je slala svoje crkvene misionare po celom svetu, a tokom godina, ovi su sasvim slucajno, u slobodnom vremenu, predstavili kosarku u zemljama i vukojebinama gde su odlazili. U nasu bivsu zajednicku zemlju, kosarka je stigla 1919-te godine i doneo ju je amer iz organizacije Crvenog Krsta. A samo nekoliko desetina godina nakon sto su nasi preci upoznali ovu najlepsu igru na svetu, nasa bivsa zajednicka zemlja je osvojila, pazite sada, sest medalja na Olimpijskim Igrama, osam medalja na Svetskim Prvenstvima i sedamnaest medalja na Evropskim Prvenstvima.  Radi doprinosa ovom smesnom Forumu, prisiljeni smo da masturbiramo na dve i po medalje hrvatske fudbalske reprezentacije, a na devet zlatnih medalja u svim mogucim takmicenjima koja postoje u kosarci, ne treba da masturbiramo, majko moja. Namerno ovde izdvajam samo bivsu zajednicku drzavu, iako su nakon raspada, gotovo sve samostalne zemlje sve ovo ponovile, cak i prevazisle. Ovim istorijskim uspesima, treba dodati jos i titule prvaka Evrope Bosne, Cibone, Splita, Partizana, kao i zenske ekipe Jedinstva iz Tuzle. I to bez stranaca, to nikada da se ne zaboravi. A sta tek reci o tituli prvaka Evrope Slovenije koja ima manje stanovnika od Beograda. Zvanicna nauka ne objasnjava samo prirodne pojave, kako lupeta onaj nas kolega pena29, vec ima naucno objasnjenje,  odnosno dokazuje sve sto postoji na ovom svetu. Zvanicna nauka izdvaja barem dvanaest faktora, odnosno modela koja definisu sta znaci uspesan, vrhunski, Top igrac u kolektivnom sportu. I moja ujna Danica bi znala da poredja polovinu tih faktora, ali za razliku od nauke, za drugu polovinu faktora moja ujna Danica nikada nije ni cula. Pa tako zvanicna nauka potpuno precizno objasnjava zasto Livaja igra u Hajduku, a zasto je Drazen Petrovic bio najbolji beli igrac ikada u istoriji kosarke. Zvanicna nauka potpuno precizno Top igracinu objasnjava i kroz mikro-faktore poput, na primer, razumevanja igre, percepcije ili predvidjanja poteza, pa zatim vasih sposobnosti da donosite odluke u uslovima stresa, socijalne prilagodljivosti, odnosno koliko ste spremni da se prilagodite timu i komunikaciji sa svojim saigracima, a da ne govorimo o situacionoj efikasnosti koja bi bila glavni pokazatelj uspeha u samoj igri. Best of je svakako faktor greske, sto moja ujna Danica ne bi znala ni da ponovi kako se kaze, a kamoli da razume sta ovo znaci. E sada, vi moje kolege sa Foruma, kada sam vas na kratko vratio u skole, zamislite kako tek stvari stoje u kolektivnim sportovima, gde imate deset ili dvadeset budaletina na jednom mestu, kada zvanicna nauka kroz najmanje dvanaest faktora precizno razdvaja debelog Livaju od Drazena Petrovica. Sve ovo gore sam mogao da napisem u jednoj recenici, a to je da medju ovih najmanje dvanaest faktora kojima zvanicna nauka definise Top igracinu, ili sampionski tim uopste nema pojma srece. U zvanicnoj nauci, pojam sreca uopste ne postoji, tako da vi sada, na primer, da odete na neki svetski kongres ili seminar i krenete da lupetate o sreci, vas bi tamo uhapsili i poslali na tesku robiju. Hrvatska reprezentacija od pre deset godina Prvo da ustanemo, i iz stojeceg polozaja napisemo ili se podsetimo pocetne formacije hrvatske reprezentacije koja je igrala veliko Finale sa Francuskom 15.07.2018-te godine u 17.00 casova. Subasic, Strinic, Vida, Lovren, Vrsaljko, Brozovic, Rakitic, Perisic, Modric, Rebic, Mandzukic. A na klupi Kramaric, Livakovic, Kovacic ... majko moja Znaci ovako. bas kao sto zvanicna nauka objasnjava i dokazuje, ko na ovom smesnom Forumu bude tvrdio da je ovakva timcina stvorena na srecu, ili da je proizvod neke slucajnosti, ili da je Bog bio na strani hrvatske reprezentacije, takvu budaletinu bi trebalo odmah uhapsiti i poslati na dugogodisnju robiju. Ako zvanicna nauka potpuno precizno objasnjava sta razdvaja debelog Livaju od Drazena Petrovica, odnosno potpuno precizno objasnjava zasto je Livaja igrao za Cesenu, Hajduk, Lugano i Rubin iz Kazanja, a zasto je Drazen Petrovic igrao u Nba, onda bi bilo veoma interesantno saznati kako bi zvanicna nauka objasnila da je hrvatska reprezentacija sve ovo ponovila i cetiri godine kasnije, kako bi zvanicna nauka objasnila da je sve ovo moguce u zemlji koja ima manje od cetiri miliona stanovnika, u zemlji koja ima medju najgore stadione u Evropi, u zemlji sa jednom od deset najgorih liga u Evropi, i u zemlji gde klubovi nisu u stanju da zaradjuju ni sto eura mesecno.  Veliko pitanje je kako bi zvanicna nauka objasnila cinjenicu da niti Dinamo, niti grad Zagreb, niti drzava Hrvatska nisu u stanju da sagrade jedan, jedini iole pristojan stadion, a onakvih poput Tottehnamovog u Engleskoj ima barem deset, pa je i pored toga Hrvatska golom Mandzukicaaaaaaaaaaaaaaaaaa  u 109-om minutu izbacila svete engleze. Veliko pitanje je kako bi zvanicna nauka, objasnila u slucaju uspeha hrvatske reprezentacije, cinjenicu koja je najteze objasnjiva u sportu. Da pobedjujes, da imas rezultate plus da uz to igras dobro i gledljivo i najvaznije, da sve to radis u kontinuitetu, a uz to si balkanska, a ne skandinavska zemlja. Jos malo cu samo da se vratim na fenomen kosarke u bivsoj zajednickoj zemlji. Kada bi se bavili fenomenologijom uspeha exYu kosarke, post bi pisali godinu dana. Ali, cu samo za trenutak izdvojiti samo dva od barem dva miliona detalja. Kada je Zeljko Obradovic pocinjao svoju trenersku karijeru, njegov prvi potez je bio da kao svog mentora u Partizan pozove profesora, doktora Aleksandra Nikolica, gde sada uopste nemam nameru da pisem ko je on bio. Nikolic nije bio mentor Obradovicu, nego je Obradovic ulazio u misju rupu kada bi Nikolic ulazio u dvoranu za trening. To je znacilo da Obradovic prakticno nije smeo da dise na treninzima jer je profesora to nerviralo, a kamoli da nesto kaze. To su neke vrednosti koje je kosarka sama po sebi na ovim prostorima stvarala tokom godina, da ne kazem da se stvarala kosarkaska kultura, gde ste vi na primer, prilikom gostovanja u Zadru, tacno znali gde idete, sta vas tamo ceka, i postovali ste to gde idete. Sa druge strane, kosarka je sve ulozeno vracala, i to ne samo kroz rezultate, vec kroz sto miliona ostalih stvari. Izdvojicu samo najbizarnije. Kosarka je vracala time sto je, na primer, Zeljko Obradovic u realnom zivotu ubio zenu, sin kosarkaske legende Zorana Slavnica ubio coveka u sred bela dana, zena Vlade Divca ubila takodje coveka, a sin kosarkaske legende Mizre Delibasica trebao da bude na dozivotnoj robiji, a odsluzio tek nekoliko godina. A uz pomoc kosarke, sve je to pojela mala maca, sve se to zapravo nije ni desilo, sto samo govori sta je kosarka predstavljala u bivsoj zemlji. Uspeh hrvatske reprezentacije od pre deset godina bi, poput kosarke, mogao da se objasni kroz postove iz nekoliko dana, odnosno u postovima sa nastavcima, ali bi sve to moglo da se objasni kroz privilegiju razumevanja kosarke. Krenuo bih od Mamica. Da ne ulazimo u njegov psiholoski profil, odnosno na njegov pogled na fudbal, ili oblik lobanje, jer post necemo zavrsiti do jeseni, ali on svakako predstavlja prvu i najznacajniju kariku u stvaranju uspeha hrvatske reprezentacije. Bez obzira na sve, ipak je on prvi prepoznao kakve sve privilegije moze da donese stvaranje mladog i kvalitetnog igraca. Prvi je to prepoznao, a da li je to bilo zbog sopstvene koristi, ili je razumeo sport, za danasnji post je najmanje vazno. Prva karika - Mamic. Dinamo. Kakva god Dinamo bio septicka jama, bez postojanja Dinama u sirem smislu Hrvatska bi qurac moj igrala veliko Finale sa Francuskom. Znaci vec imamo dve karike u lancu uspeha, Mamica plus Dinamo. Okolnosti u odredjenom vremenu. Ja verujem da bi Mamic i danas bio dobar menadzer. Na balkanski nacin, a ne na engleski nacin, kako to radi vlasnik Brightona, ali bi ipak bio dobar. To sto je radio Mamic je moglo tada, i samo u tadasnjem Dinamu, a danas ne bi moglo, ali koga sada boli qurac sto je tako, vazno je da je to treca karika u lancu uspeha, dakle Mamic plus Dinamo, plus okolnosti u odredjenom vremenu. Hrvatska. Hrvatska je bez ikakve sumnje na sasvim nekom drugom kulturoloskom nivou u odnosu na Bosnu i Srbiju. Samo bez euforije, kolege moje sa Foruma, sacekajte da zavrsim, ne ulazite u euforiju, jer ce vas post na kraju ipak uznemiriti i povrediti vasa uverenja. Ja zaista mislim da je Hrvatska za nekoliko nivoa na visem kulturoloskom razvoju u odnosu na Bosnu i Srbiju, ali da to nije zato sto su hrvati andjeli, vec zato sto su stotinama godinama bili pod Mletackom Republikom ili Austro-Ugarskom, a ne pod turskom, pa su se stvarale neke drugacije (kulturne) vrednosti. Samo bez euforije, molim vas jos jednom, jer to sto je Hrvatska na kulturoloskom nivou ispred Srbije i Bosne nije za euforiju, vec je dovoljno samo da se ne kaze da je Hrvatska bas najgora zemlja na svetu, vec su to ipak Bosna i Srbija, pa tek onda dolazi Hrvatska. Sve to znaci, da su u Hrvatskoj ipak postojale neke vrednosti, gde nije bilo moguce da imate ekipu poput Borca iz Banja Luke, ili da u Hrvatskoj nikada ne bi bilo moguce da pijani Kiksi bude selektor, da Dinamo dovede debelog Arnautovica, ili da Predsednik odredjuje ko ce biti selektor i gde ce reprezentacija igrati utakmice. Znaci, evo vec cetvrte karike lanca uspeha, qurac bi Modric postao igracina u Bosni ili Srbiji Modric. Kleknuti na kolena, i zamoliti ga da bude sto blize hrvatskoj reprezentaciji, makar kao ekonom, ili neka i dalje igra za reprezentaciju, pa makar pretrcao manje od golmana. Nije Modric toliko doprineo uspesima hrvatske reprezentacije iskljucivo igrom, mnogo je vaznije sto je on stao ispred svoje vojske i pozvao svoje vojnike uzvikom za mnom, a ne kao debeli i masni srpski i hrvatski vojni generali, uzvikom juris, a oni u kancelarijama po Beogradu i Zagrebu. Napisati knjigu na temu doprinosa Modrica u svakom klubu u kojem je bio, sa posebnim osvrtom na to kako je moguce da igra na onakvom nivou sa konstitucijom prosecnog seoskog vodoinstalatera. Evo i pete karike lanca uspeha hrvatske reprezentacije, Modric. Tacka. Dani Olmo u Dinamu U nekim okolnostima, ja bih ovaj dogadjaj, da je moguce u jednoj toliko maloj zemlji, plus u jednom Dinamu, da dovedete Olma, koliko god imao godina, predlozio za kolektivno masturbiranje na ovom smesnom Forumu. Ovo je potez u rangu Blooma iz Brihtona, a pitanje je da li bi i on smislio nesto slicno. Po meni, mozda cak predloziti dovodjenje Olma kao istorijski dogadjaj u Hrvatskoj. Sesta karika lanca uspeha, kao primer pameti, odnosno sta je sve moguce u Hrvatskoj, a sta nije u Bosni ili Srbiji zbog kulturoloskih prepreka. Petar Sucic E ovde cu vec malo da se zadrzim. Da sam trenutno vlasnik bilo kog kluba na svetu, znaci Real Madrida, Bayerna, Grubisinog Polja ili Hajd ... neeeeeee ili Feyenoorda, ja bih vec juce za svoj klub kupio Sucica, Baturinu i Stanisica. Pa ako u Realu ili Bayernu nemaju mesta, kvaliteta ili prostora da igraju neka sede na klupi, ali samo neka su u klubu. A ako smo u Grubisinom Polju ili Feyenoordu, iz igre bi izasli samo na nosilima.  Ali, ovaj Sucic je bas bas igrac po mom ukusu, igrac kako ja mislim da treba da izgleda jedan koristan timski igrac. Pre dolaska u Inter, za njega sam cuo kao sto sam cuo za Madagaskar, a tek nakon sto sam se malo zainteresovao, bilo je jasno o kakvoj se igracini radi. Eto zasto imam erekciju na sprtskog direktora Intera, najboljeg sportskog direktora na svetu, Sucic uopste nema dovoljno prostora u onakvom srednjem redu Intera, ali bas kao sto bih i ja radio, Marotta ga je doveo za sada neka sedi na klupi, ili ima ogranicenu minutazu, kad-tad ce pokazati kakva je igracina, ako se poklope sve okolnosti. A evo i sedme karike uspeha hrvatske reprezentacije. Kakva god bila hrvatska Hnl liga, bez obzira sto Maksimir izgleda gore od svinjca, bez obzira sto hrvati nisu andjeli, iz Hrvatske i dalje izlaze dobri i kvalitetni mladi igraci i tacka. Sto ne izlaze iz Srbije ili Bosne, ako je to toliko lako, zar ne? Hej @mesrine jel' dovoljno masturbacije, jel' si zadovoljan intezitetom i duzinom masturbiranja, ili da nastavim i dalje? Predstavio sam tek sedam karika uspeha, a mogao bih jos sedamdeset, ali moram ipak da odvojim nesto vremena da odlucimo sta da radimo u utorak sa polufinalem izmedju Francuske i Spanije. Hrvatska reprezentacija, crno, belo ili ipak pedeset nijansi sive boje?????? Crno Reci ti meni kolega mesrine sa cime ili sa kime mi treba da uporedjujemo hrvatsku reprezentaciju da bi merili sta je za masturbaciju, a sta je za postovanje. Ako Hrvatsku poredimo sa Brazilom, Francuskom, Italijom ili Nemackom, znas li ti uopste koliko su dve i po hrvatske medalje u odnosu na jedanaest titula prvaka sveta samo ove cetiri zemlje. Znas li ti koliko je preko osamdeset medalja sa najvecih kosarkaskih takmicenja bivse zajednicke zemlje u odnosu na dve i po medalje hrvatske fudbalske reprezentacije? Znas li ti gde je hrvatska Hnl liga u odnosu na englesku Premier League, ili u odnosu na nemacku Bundesligu? Znas li ti gde je Dinamo u evropskim okvirima, u odnosu na to sta su Bosna, Cibona, Split i Jedinstvo iz Tuzle predstavljali u Evropi? Znas li ti sta je Perisic u svetskim okvirima u odnosu na to sta je bio Drazen Petrovic? Znaci, gledajuci i uporedjujuci uspeh hrvatske reprezentacije u svetskim okvirima, odnosno gledajuci sire i bez patriotizma, boja je crna i tacka. Belo Ali, ako uporedjujemo velicinu Hrvatske, odnos ulozenog i dobijenog, kontinuitet da i dalje iz Hrvatske izlaze kvalitetni igraci, ako pogledamo koliko Hajduk i debeli Livaja doprinose hrvatskim koeficijentima, ako pogledamo u kakvim uslovima ipak se mogu stvarati mladi igraci, onda je boja bela da ne moze biti belja. Pedeset nijansi sive boje Dobro, malo se zayebavam, ne moze se reci da je siva boja, ali neka verzija, nijansa malo prljavije bele boje je svakako prihvatljiviji pojam za objasnjenje hrvatske reprezentacije. Ipak su Italija i Nemacka bili cetvrorostruki prvaci sveta, a Hrvatska nijednom. Necemo valjda da racunamo i vrednujemo Hrvatsku u odnosu na Moldaviju, zar ne? Sta cemo sa Dinamom u Ligi Prvaka? Bosna, Split, Cibona i Partizan su mogli da budu prvaci Evrope, a Dinamo je primio dvanaest golova od Bayerna, a gol bi dao i Noyer samo da je utakmica trajala nekoliko minuta duze. Kako se racuna ne prolazak grupe na poslednjem Evropskom Prvenstvu i ispadanje dva dana posle Nemacke od Paragvaja? Da li je to slucajnost, i nije kontinuitet, a jedno srebro i jedna bronza u osam godina jeste kontinuitet? Ja mislim, i da zavrsimo sa masturbiranjem za danas, ako kolega mesrine proceni da je bilo dovoljno, da bi hrvatsku reprezentaciju trebalo da uporedimo sa Centralnim terenom u Wimbledonu, pravim pravcatim remek-delom. Centralni teren u Wimledonu je najlepse mesto na svetu, pravi mali raj na zemlji. Unutrasnjost celog kompleksa je kao da udjete u jednu bajku i pozelite da nikada vise ne izadjete. Pravo malo svetsko remek-delo elegancije, stila, aristokratije i ukusa. Sve je na svom mestu, unutrasnjost je puna slika, fotografija, pehara, secanja, natpisa ... prava pravcata istorija svetskog tenisa. A onda iz tog raja na zemlji, izadjete direktno na Centralni teren gde se deli pehar za ovogodisnjeg pobednika. Onda tamo jedete jagode sa slagom po cetrdeset eura za tri i po jagode, popijete sampanjac ako ste budala da date jos cetrdeset eura, pa se slikate za uspomenu ako hocete da potrosite jos sto eura, pa ovo, pa ono... I na kraju, sutradan u ponedeljak, na Centralnom terenu vise nema nikoga, na Centralni teren ulaze traktori i preoravaju teren. Ne znam da li znate za taj nestvarni detalj, da se u svetoj Engleskoj Centralni Teren koristi samo dvadeset dana u godini, a jedanaest meseci i deset dana, na centralni teren ne moze da kroci ni engleska Kraljica. Hteo sam da kazem, kao prvo, da kada se sledeci put budemo secali Finala od 15.07.2018-te godine od 17.00 casova, prvo treba da ustanemo i iz stojeceg polozaja masturbiramo kakvu je timcinu imala Hrvatska. Ali kada prestanemo da se secamo, treba sto pre da preoremo Centralni teren, bas kao sto to rade sveti englezi u Wimbledoonu. Ulaskom traktora na Centralni teren, vec u ponedeljak, samo dan nakon sto je pobednicima urucen pehar, sveti englezi zapravo salju poruku da je danas novi dan, da jucerasnje Finale ostaje iza nas, ostaje u istoriji, ili u srcima, kako hocete, i da vec od danas treba da mislimo, odnosno da se pripremamo za turnir sledece godine. Prevedeno sa patriotskog na kladionicarski recnik, neka 2018-ta godina ostane u srcima, ali, hajde sada, molimo vas kao Boga, da se dogovorimo koliko da uplacujemo na duple sanse 1X na Cesku i Spaniju, sto nas ceka vec za dva meseca.     Hej @mesrine Dao sam sve od sebe. A sada ti daj sve od sebe, pa nam odgovori, nama tvojim kolegama sa Foruma, da li je moguce da ces 29.09. opet napisati da neces da nam predlozis duplu sansu 1X na Spaniju jer zelis, verujes i nadas se da ce biti dobro...  
    • Prodje Engleska na isti način kao Španjolska. Šteta. Gol iz odbijanca. Kod gola za 1-1 lopta prije gola udarila u kabel viseće kamere,igra trebala biti zaustavljena. Čip se nije oglasio iako kabel čvršći od Matanoviceve kose. Gol za 2-1 poništen zbog guranja od strane Halanda. Sam W.Rooney rekao da ne bi zbog tog poništio gol. Kod prečke Norvežana bila i situacija za penal. Previše tih slučajnosti.  No, Leo će reći : sve čisto.
    • Uh,gledam tekmu i navijam za Norvesku.Dobro izgledaju i zaista bih volio da odu dalje.Kaj se tice Valentinice i "top forme"...nikak.Testosteron se potrosi i nisi za nis poslije.Kod zenskih sportasa je obrnuto,njima poslije toga,narastu hormoni i imaju bolju sportsku izvedbu.O tome se bas ne prica ali tako je.
    • Hvala. Dosta komentiram, mora se zalomiti i koja zanimljiva rečenica.  A zar ima netko kome Valentina nije zanimljiva? Livaja i Borna Ćorić to najbolje znaju.  Koliko im je usporila karijere to je već drugo pitanje.  Kako biti u top formi nakon "hrvanja" s njom večer prije -) Opet smo skrenuli s nogometne teme, Leo će zamjeriti -) Prošao Leu 1X. 
    • A mislim,on je trener,kakav takav😀
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use