Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 16.2.2016. (Live)

Lolek222

Recommended Posts

1. set dobio Bellucci

2.set 6-5 za Dolgopolova

Bellucci servira i 30-30 je.

Ako dobije gem igrat će se tie brejk. Inaće, Bellucci je bio favorit u ovom mecu a i sad je favorit za pobjedu (oko 1,50 da će dobiti)

6fiH2yC.png

Znaci tipo sam tog belluccia jos jucer u 20:00 ali mu je prekinuto zbog kise, i sad opet haha

Pa 3 dana cu cekat haha

1. set dobio Bellucci

2.set 6-5 za Dolgopolova

Bellucci servira i 30-30 je.

Ako dobije gem igrat će se tie brejk. Inaće, Bellucci je bio favorit u ovom mecu a i sad je favorit za pobjedu (oko 1,50 da će dobiti)

6fiH2yC.png

Moze doci, na istu foru je dobio i prvi set, samo sto je tada jos i morao da brejkne Dolgija pri rezultatu 6:5 (Dolgijev servis)

Inace, cekam jos samo njega i ja :D 

6G9pR.jpg

Ja takoder cekam belluccija al nekako mi je kod njega i dolgija uvijek sve otvoreno..

Samo cu jednu anegdotu ispricat- frendica mi je bila hostesa u Umagu na atpu i javila mi da je Dolgi mrtav pijan dosao izvana u 5 ujutro a mec je imao odmah prvi na otvranju dana i ja naravno odigrao kontra njega a covjek unistio protivnika????????

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use