Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 09.03.2016. (Live)

Goksim

Recommended Posts

jutro

čitao sam izvještaje za jučerašnje utakmice, falilo je sportske sreće jednostavno, prvi meč je divno čudo što je ostalo 1:0, dok je drugi mogao bez problema ići na bilo koju stranu nažalost otišao je na krivu

ima i danas druga runda ali neću ništa forsirati, nema ništa posebno za odigrati barem što se mene tiče 

pozdrav

Snooker World Grand Prix

J. Trump - M.Williams 1@1.50

Trump je u odličnoj formi, osvojio je prošli tjedan ligu prvaka, igrao je 3 put ove sezone protiv Williamsa i ima sve 3 pobjede. Očekujem da ću oba igrača biti dosta napadački nastrojena, ali ipak mladost i bolja forma su na strani Judda koji nema puno titula u karijeri, a jučerašnjim ispadanjem Robertsona i Sullivana sigurno će kreniti ovaj tjedan u lov na titulu, jer je po meni trenutno glavni favorit s obzirom na sve viđeno ove sezone.

L.Brecel - A.Carter 1@2.10

Nije mi jasno zašto je tu Carter postavljen za favorita, vjerojatno samo na ime. Nažalost imao je Carter zadnjih godina velikih problema s bolestima, ali najvažnije je da ga opet gledamo na touru, ipak ovo nije ni blizu onaj Carter koji je prije 5-6 godina bio u samom vrhu. Gledao sam ga prošli tjedan u ligi prvaka i nije me nešto impresionirao, dok se mladi Brecel diže i ima prekrasnu napadačku igru, te je svakako igrač kojega uvijek vrijedi pogledati. Ima čak jedno finale ove sezone, gdje ipak nije uspio osvojiti, ali primjetno je da se lagano diže i kreće prema samom vrhu za koji je predodređen već godinama kao ogroman mladi talent. Devet mjesta je ispred Brecel na rankingu i po meni ima više od igre trenutno, pogotovo što se tiče break buildinga.

Snooker World Grand Prix

J. Trump - M.Williams 1@1.50

Trump je u odličnoj formi, osvojio je prošli tjedan ligu prvaka, igrao je 3 put ove sezone protiv Williamsa i ima sve 3 pobjede. Očekujem da ću oba igrača biti dosta napadački nastrojena, ali ipak mladost i bolja forma su na strani Judda koji nema puno titula u karijeri, a jučerašnjim ispadanjem Robertsona i Sullivana sigurno će kreniti ovaj tjedan u lov na titulu, jer je po meni trenutno glavni favorit s obzirom na sve viđeno ove sezone.

L.Brecel - A.Carter 1@2.10

Nije mi jasno zašto je tu Carter postavljen za favorita, vjerojatno samo na ime. Nažalost imao je Carter zadnjih godina velikih problema s bolestima, ali najvažnije je da ga opet gledamo na touru, ipak ovo nije ni blizu onaj Carter koji je prije 5-6 godina bio u samom vrhu. Gledao sam ga prošli tjedan u ligi prvaka i nije me nešto impresionirao, dok se mladi Brecel diže i ima prekrasnu napadačku igru, te je svakako igrač kojega uvijek vrijedi pogledati. Ima čak jedno finale ove sezone, gdje ipak nije uspio osvojiti, ali primjetno je da se lagano diže i kreće prema samom vrhu za koji je predodređen već godinama kao ogroman mladi talent. Devet mjesta je ispred Brecel na rankingu i po meni ima više od igre trenutno, pogotovo što se tiče break buildinga.

Slazem se, takodje bih dodao David Gilbert - Stuart Bingham 2@1.60

Bingham je dobio sve medjusobne duele i po meni je jednostavno bolji igrac i svetski prvak. Ova kvota je zbog trenutne forme Binghama koja nije bas najbolja, no ovo je super prilika za comeback. Ovo bi morala biti pobeda Stuarta a dolazi i u obzir hendikep od -1.5 framea po kvoti 2.09 :)

@JackieJack Hvala na svim potrebnim i trenutno dostupnim informacijama :) Zadnja tri dana Europske lige (dakle zadne kolo grupne faze te 1/16 finala) bila su izuzetno uspješna pogotovo kada je klađenje na kartone u pitanju i to zahvaljujući kolegama sa foruma koji su, svako analizirajući drugu utakmicu i tražeći najbolje granice, pridonjeli i pomogli međusobno da lijepo zaradimo.

Unatoč Ligi Prvaka i drugim danima, u zadnjih mjesec dana daleko najbolji dan mi je bio uzvrat 1/16 finala Europske lige a vjerujem da ćemo ponoviti te rezultate ;)

I na prvim utakmicama 1/8 Europske lige treba ispratiti kartone, na pojedinim utakmicama, ovisno o granicama ali za HIGH STAKE mislim da je najpametnije pričekati uzvratne utakmice u kojima u pravilu bude velik broj kartona, pogotovo kada su aktivni rezultati.

Iako i za prve utakmice ima par lijepih susreta, samo o visini granica ovisi i ulog ;) Uglavnom, treba pratiti ponude online kladionica ove dane :D

Goks posto imas iskustva sa WH,dali oni i na europsku ligu daju ovako klizne nize granice recimo over 35 ili im je najniza klizna granica over 45 bookings?

Danas mi se prijedlozi na forumu dosta sviđaju pa sam iskombinirao ova 3 para za osrednji ulog pa kud puklo da puklo :D

Rumunjska-Norveška 2(1.45)

Sugita-Olivo 1(1.50)

Chelsea-PSG +5,5 žk(1.75)

Kvota je cca. 3.7

Mislim da ovaj tripl ima dobre šanse i uz sve dostupne informacije ovdje na forumu vrijedi odigrati.

Dali zna netko kad u William Hillu igram na točan broj kartona recimo: under 4, 4-6 ili over 6, dali se broje samo žuti kartoni ili i crveni, a ako se broje crveni kako se broje? Ako igrač dobije dva žuta, automatski ide crveni, dali je to 3 kartona ili samo dva, pošto znam da se to u booking points broji kao 35 bodova! I ako ide direktan crveni, dali se broji kao nijedan, jer se broje samo žuti, jedan ili možda dva? Hvala

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use