Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 15.6.2016. (Live)

Goksim

Recommended Posts

Pozdrav,

pratim forum već duže vrijeme, kladim se na popularnije sportove (nogomet ishod, nogomet kartoni, tenis sve, košarka) i stvarno imam samo riječi pohvale za forum.

Zašto nisam mogao odoliti da se konačno ulogiram jest ovo: 

FpBHIAT.png

Ovako unaprijed ja ne znam tko ima, mislim da se da iskoristiti, pa da čujem savjete.. ovako na blic bez znanja sudaca rekao bih: Island - Mađarska +, Belgija - Irska +

Svako dobro prijatelji, sretno  ;)

Ako se igra više kartona moja sugestija je da se to radi kod online kladionica jer osim što nemaju MT i porez na dobitak, računaju crveni karton kao dva kartona, dok PSK, SS i druge zemaljske kladionice to ne rade. 

Po pitanju odabira, isto mislim da se na netu mogu naći i granice od 3,5 kartona, pa je to možda sigurnija opcija, ako se igraju overi.

Sretno 

Ako se igra više kartona moja sugestija je da se to radi kod online kladionica jer osim što nemaju MT i porez na dobitak, računaju crveni karton kao dva kartona, dok PSK, SS i druge zemaljske kladionice to ne rade.

Po pitanju odabira, isto mislim da se na netu mogu naći i granice od 3,5 kartona, pa je to možda sigurnija opcija, ako se igraju overi.

Sretno

Meni se cini da supersport racuna crvene sta ne?

Mozda se varam, ali svakako online kladionice

Sramotna igra Francuske u prvom pol. Videcemo da li ce Deschamp veceras spavati mirno zbog promene u sastavu, nema logike staviti na klupu dva glavna igraca poput Griezmanna i Pogbe da bi ubacio ove "mlade" talente koji nemaju iskustva igranja ovakvih meceva. 

Jos stavim pobedu Francuza i povezem sa race to 3 corners i Albanci ladno prvi stignu do tri kornera... Sta reci, bedna igra u prvom pol...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use