Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 21.6.2016.   

25 glasova

1. 1. Sjev.Irska-Njemačka

2. 2. Ukrajina-Poljska

3. 3. HRVATSKA-Španjolska

4. 4. Češka-Turska

Recommended Posts

Objavljeno

Odličan info. Ja sam razmišljao uplatiti nadoknade i 1.pol. i 2.pol. za sitno, ali sam htio pričekati najnovije informacije i uplatiti par minuta prije početka utakmice. Za koef. 17,00 definitivno!

o0OHdUO.png

Po pitanju klađenja na pobjednika, nije uopće nemoguće da kalkuliramo i da nam, u nekim solucijama pred kraj utakmice bude odgovaralo i da izgubimo zbog lakše protivnika u 1/8 finala, pa preporučujem da se snima situacija, prati komentare u LIVE podforumu i lovi možda live neku okladu... ;)

Zanimljivo je i da je Unibet znatno smanjio koeficijent na 5+ minuta u 2.poluvremenu. Očito se puno uplaćuje, dali od nekoga tko nešto više zna ili zbog medijskih nagađanja neznam...

Također, Bet365 daje 17 za 3+ minute u 1.poluvremenu a Unibet samo 5,00

t7E76jq.png

Objavljeno

Zadnji info u medijima je da UEFA-a šalje glavnog čovjeka za sigurnost na tekmu. Shvatili su medijske natpise 'ozbiljno'!:) nisam nigdje uspio iskopati kolike su bile nadoknade u studenom 2014. U Milanu kada je sudio isti sudac.ako netko ima tu info neka share-a. Hvala!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use