Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 6.8.2016. (Live)

Goksim

Recommended Posts

Neam vremena za analizu, pa evo ovdje jedan par

Wallsall - Wimbledon 1 @ 2.15

Wallsall - Wilmbledon DNB 1 @ 1.50

Danas starta engleski league one. Prosle sezone sam solidno pratio tu ligu. Wallsall je dosta dugo vodio na tablici i bio kandidat za povratak u championship, ali na kraju su pali na 3. mjesto i nisu uspjeli preko playoffa izboriti prolaz gore.

Wimbledon je ove sezone dosao iz league two i mislim da nemaju ni priblizno velike ambicije kao wallsall.

Evo jos jedna iz championshipa

Bristol - Wigan

W.Grigg to score @ 3.10 bet 365

Autor 24 gola za wigan prosle sezone, a i cini mi se da penale izvodi. Uz to bristol je prosle sezone doma odigrao 23 utakmice sa gol razlikom 34:34. Prosjek od skoro 3 po utakmici, pa ovo ima value

over 2.0 goals @ 1.60

both to score @ 1.83

Ovo dvoje radi velikog broja golova bristola doma

Sretno

Rangersi gube na poluvremenu i IMO preporuka je da uplatite 1 ili 1X. Koef. na Rangers je 2,60

Rangers igra pred 55.000 navijača i sigurno će stisnuti u 2.pol. Čekali su ovu utakmicu 4 godine, da se vrate u elitni razred...

Također očekujem da barem jedan igrač Hamiltona bude isključen budući da već četiri igrača na poluvremenu imaju žuti karton!

Nisu odigrali prvo pluvrijeme na nivou, dosta su bezidejni u veznom redu, ali siguran sam da mogu puno bolje, vidjet ćemo...

Rangersi gube na poluvremenu i IMO preporuka je da uplatite 1 ili 1X. Koef. na Rangers je 2,60

Rangers igra pred 55.000 navijača i sigurno će stisnuti u 2.pol. Čekali su ovu utakmicu 4 godine, da se vrate u elitni razred...

Također očekujem da barem jedan igrač Hamiltona bude isključen budući da već četiri igrača na poluvremenu imaju žuti karton!

Nisu odigrali prvo pluvrijeme na nivou, dosta su bezidejni u veznom redu, ali siguran sam da mogu puno bolje, vidjet ćemo...

Pa.ne da nisu odigrali,nego do 47 min nisu poštene prilike napravili. Imaš nakon 4 godine prvu tekmu,otvaranje doma,protiv Ham koji je jos slabiji nego prosle sezone,a ti igras sa 1 spicom. Nabijem te stari moj,koga se ti bojis

1-1

Neam vremena za analizu, pa evo ovdje jedan par

Wallsall - Wimbledon 1 @ 2.15

Wallsall - Wilmbledon DNB 1 @ 1.50

Danas starta engleski league one. Prosle sezone sam solidno pratio tu ligu. Wallsall je dosta dugo vodio na tablici i bio kandidat za povratak u championship, ali na kraju su pali na 3. mjesto i nisu uspjeli preko playoffa izboriti prolaz gore.

Wimbledon je ove sezone dosao iz league two i mislim da nemaju ni priblizno velike ambicije kao wallsall.

Evo jos jedna iz championshipa

Bristol - Wigan

W.Grigg to score @ 3.10 bet 365

Autor 24 gola za wigan prosle sezone, a i cini mi se da penale izvodi. Uz to bristol je prosle sezone doma odigrao 23 utakmice sa gol razlikom 34:34. Prosjek od skoro 3 po utakmici, pa ovo ima value

over 2.0 goals @ 1.60

both to score @ 1.83

Ovo dvoje radi velikog broja golova bristola doma

Sretno

Steta za gigga, al i ovako je super

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use