Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 14.8.2016.(Live)

Goksim

Recommended Posts

Inace arsenal sa velikim problemima u obrani. nema koscielnog i mertesackera, a liverpool u dosta napadackoj postavi (433), tako da je BTS @ 1.57jako izgledan, a mozda i liverpool over 1.5 @ 2.20 nije lose za probati

Zbog zelenosti arsenala u obrani (igraju 3 beka), value svakako ima i liverpool race to 3 corners @ 1.90 jer ne znam kako ce se arsenal snac u kloppovom presingu i cini mi se da bi ova dva mlada (holding, cambers pa i bellerin mogli biti dosta nervozni u nedostatku vodja obrane)

Oj2ywJU.jpg

Evo i postave. Sto se strijelaca tice. Ja sam useo manea kod liverpoola. Inace mu je prirodna pozicija neka poluspica, sada igra na krilu ali voli on uc u sredinu oprobat sut. Barem je to radio u pripremama. Kvote na njega su oko 3.30

Kod arsenala najizgledniji strijelac je po meni a cini mi se i po kladama alexis sanchez

Oj2ywJU.jpg

Evo i postave. Sto se strijelaca tice. Ja sam useo manea kod liverpoola. Inace mu je prirodna pozicija neka poluspica, sada igra na krilu ali voli on uc u sredinu oprobat sut. Barem je to radio u pripremama. Kvote na njega su oko 3.30

Kod arsenala najizgledniji strijelac je po meni a cini mi se i po kladama alexis sanchez

Mane dao

Isto Sevilla-Barcelona vise kartona. Na moru sam, pa ne stignem pisati detaljno, uglavnom prvo kolo gde Sevilla mora loviti pozitivan rezultat a naravno glavni razlog je Jesus Gil Manzano koji ce suditi ovaj mec. Jedan od najboljih sudija sto se Primere tice sa relativno visokim prosekom, prosle godine oktobra sudijo mec Sevilla - Barcelona i pokazao 8 zutih kartona 

bet365 nudi dobrih 2.00 na over 6.5...

Srpski mediji: Kukavice Hrvati pobjegli sa crte

PORAZOM protiv autsajdera Francuske (8:9) Hrvatska je u četvrtfinalu olimpijskog turnira u vaterpolu izbjegla Srbiju, aktualne svjetske i europske prvake.

Hrvatska je natjecanje u svojoj skupini završila na drugom mjestu (pobjedom protiv Francuza bila bi prva), a u četvrtfinalu će igrati protiv trećeg iz druge skupine, što ne može biti Srbija.

Srpski mediji naslađuju se nakon sramotnog poraza izabranika Ivice Tucka.

"Kukavice!", poručuju u naslovu srpske Vesti koje pišu kako je ovo najočitiji primjer namjerno izgubljene utakmice.

"Hrvati pobjegli sa crte srpskim delfinima", naslov je Telegrafa koji Hrvatsku naziva najneugodnijim iznenađenjem turnira, a utakmicu neregularnom.

Kurir poručuje Hrvatima da su se možda prevarili namjernim porazom, a Mondo podsjeća da je Hrvatska istog rivala prije pola godine pobijedila s 20:5, a ranije je Francuze dobivala s 15:9, 14:7, 14:11...

http://www.index.hr/tema/oi-2016/srpski-mediji-kukavice-hrvati-pobjegli-sa-crte-912882

Ljudi veceras smo gledali hrvate kako su pustili Francuzima. E mislim da su prijatelji vatropolista uspjesno zaradili na njima jer su sve kladionice davale velik ulog. Ocit primjer kako se pusta tekma.. Mi se cudimo sto padamo na kladari neocekivano.. 10% meceva igra za kladionicu ili su u klubu dogovoreni ishodi..

Ljudi veceras smo gledali hrvate kako su pustili Francuzima. E mislim da su prijatelji vatropolista uspjesno zaradili na njima jer su sve kladionice davale velik ulog. Ocit primjer kako se pusta tekma.. Mi se cudimo sto padamo na kladari neocekivano.. 10% meceva igra za kladionicu ili su u klubu dogovoreni ishodi..

Nije li to bilo za ocekivati?

Mediji pisu,a i negdje sam vidio bas od izbornika da je komentirao nesto o kalkulacijama za iduci krug. Dakle,znalo se da je vrlo lako moguce da ce vaterpolisti namjestiti rezultat kako im odgovara i pustiti francuzima.

Ovdje ovo nema veze s kladionicama vec sa samim ljudima koji se klade i ignoriraju cinjenice,a kasnije optuzuju sve zivo i nezivo iako je i od prije bilo sasvim jasno sto se moze desiti.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Šalu na stranu, ali ovo više nije normalno. Tekme za 20 razlike  košarka ili 5:0 u nogometu treba strepiti do zadnje sekunde.  Baš sad čitao kako vaterpolisti Malte namjerno gubili velikom razlikom. Sad je sve neizvjesno,ako ne znaš gdje bi moglo biti namješteno.
    • Sreca ne postoji, ali izgleda da Bog ipak postoji. Ne vidim drugi nacin kako je ovo moglo da prodje bez Boga.
    • Barca Lassa dobila 1 razlike. To nije sreća. To je znalački odabran prijedlog za mirno gledanje utakmice bez uzbuđenja. Sreća ne postoji. To je izgovor za neznalice.
    • Neka stoji ovde ovaj screenshot da nam ulepsa jos vise ovaj predivni dan, najlepsi dan u mom zivotu. Plus, sto cu da pokusam da iskoristim svoj uticaj na Forumu, pa da predlozim administratorima da mu se upisu dva promasaja umesto jednog, jer mu je crveni karton dosao "iz poluvremena", sto bi trebalo da se vodi kao dva promasaja. Prava je steta sto ovaj predlog od njega nisu prepisali i kolege unkdy, Fitoz, Fic i Joker93  
    • Ziveooooooooo kolegaaaaa. Ovo danas je moj najlepsi dan u zivotu. Ovaj crveni karton ulazi u istoriju naseg Foruma, zajedno sa razvodom Simone Halep. Bravo doktore, dao bih ti deset "like"-ova, ali ne postoji ta opcija na ovom smesnom Forumu. A sada cu i ja nesto da prognoziram, da i ja udjem u istoriju Foruma, zajedno sa tobom. Sada ces da vidis da ce kolega da prestane neko vreme sa ovim predlozima bez crvenih kartona na utakmicama ovih aboridzana. To smo sve vec videli na Forumu. Tako je i onaj prevarant, kolega unkdy yebao i nije vadio sa onim njegovim predlozima iz E-sportsa, gde je nama prodavao maglu da je pratio E-sports i vodio racuna o povredjenim igracima u E-sportsu. Pa kada je dva puta pao, presao na fudbal i postavio jedinicu na Dortmund protiv Meinza u "onoj" utakmici, majko moja. Sada ce kolega nakon dva pada na crvenim kartonima, da se plasi i crvenih kartona na utakmicama crkvenih timova u prvenstvu Vatikana, pa ce da se okrene snalazenju na drugi nacin. Eto, to je moja sledeca prognoza, da mu sledeci predlog nece biti "bez crvenog kartona na utakmici". Dakle, doktore, ova prognoza da ce pasti crveni karton svakako ulazi u istoriju naseg Foruma, da li na prvom sa Simonom ili drugom mestu, uopste nije ni vazno, a ujedno ti cestitam i sto slavis pad kolege, kao i ja. A jedino dodajem, da prognoziram da ce od danas kolega da se plasi da postavi i jedan, bilo kakav sut Arsenala na utakmici, a kamoli crvenog kartona. U svakom slucaju, prognozu da ce pasti crveni karton kod aboridzana, smo vec upisali u istoriju Foruma.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use