Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 16.9.2016. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Netko prati Mr. Olympiu, tj ima planove kladiti se na nju? Koliko vidim skoro niti jedna kladionica nema show u ponudi osim Paddypower, ali ne mislim otvarati acc tamo samo zbog toga. Po meni Heath realni pobjednik, ne gubiti više od jedne poze od ikoga  a koef je odlićan. Jackson i Rhoden su mu najbliži, Rammy pa McCarver. Iako pratim bodybuilding scenu svaki dan i volim Levronea i sve što je napravio mislim da neće u top 10, jućer se moglo vidjeti 2-3 poze bez odjeće i ne izgleda baš dobro, struk koji bi mu trebao biti uzak te mu to biti edge jer nema mase kao drugi pa ganja neki astetic look, mu je zapravo jako velik i širok te sumnjam da je zadovoljan, Iz poza jućer rekao bi da ima barem 10 dečki ispred njega u 3 poze koje je pokazao jućer pošto mu mišići izgledaju dosta nabacano dok kod drugih to izgleda lijepo, simetrično itd.

OUTRIGHT WINNER Sunday 18th September 2016, 03:00
Mr Olympia Hide

Phil Heath
1.72
Ronny Rockel
15.00
Maxx Charles
34.00
Shawn Rhoden
9.00
William Bonac
26.00
Ben Pakulski
34.00
Dexter Jackson
9.00
Roelly Winklaar
26.00
Dennis Wolf
51.00
Kevin Levrone
9.00
Dallas McCarver
34.00
Michael Lockett
67.00
Mamdouh Elssbiay
11.00
Steve Kuclo
34.00
Nathan DeAsha
67.00
Victor Martinez
11.00
Josh Lenartowicz
34.00
Akim Williams
101.00
Justin Compton
15.00
Lukas Osladil
34.00
Fred Smalls
101.00
Brandon Curry
15.00
Cedric McMillan
34.00

Jedini tko je mogao pristupiti iole blizu Phila je Kai Greene, ali zbog kojekakvih zakulisnih sranja nema ga ni ove godine. Sve ostalo je po meni tako... Ovi starčeki (Dexter i Levrone) koji su mu kao glavni konkuretni....pa i nisu baš... Po meni jako dobar tečaj na Heatha koji treba iskoristiti. Ja osobno mislim da bi on mogao skinuti Colemana i Haneya i da bi Heat dugo mogao biti u vrhu.

Zanimljiva jako tema i drago mi je da si potegnuo ovu okladu. Iako je bilo jako puno vrhunskih body buildera, Jay Cutler da je ostao na sceni bi mogao konkurirati Philu, ako uzmemo sve aspekte od izgleda, profesionalnog života, ponašanja, uzora drugima itd.

Netko prati Mr. Olympiu, tj ima planove kladiti se na nju? Koliko vidim skoro niti jedna kladionica nema show u ponudi osim Paddypower, ali ne mislim otvarati acc tamo samo zbog toga. Po meni Heath realni pobjednik, ne gubiti više od jedne poze od ikoga a koef je odlićan. Jackson i Rhoden su mu najbliži, Rammy pa McCarver. Iako pratim bodybuilding scenu svaki dan i volim Levronea i sve što je napravio mislim da neće u top 10, jućer se moglo vidjeti 2-3 poze bez odjeće i ne izgleda baš dobro, struk koji bi mu trebao biti uzak te mu to biti edge jer nema mase kao drugi pa ganja neki astetic look, mu je zapravo jako velik i širok te sumnjam da je zadovoljan, Iz poza jućer rekao bi da ima barem 10 dečki ispred njega u 3 poze koje je pokazao jućer pošto mu mišići izgledaju dosta nabacano dok kod drugih to izgleda lijepo, simetrično itd.

OUTRIGHT WINNER Sunday 18th September 2016, 03:00Mr Olympia Hide

Phil Heath

1.72

Ronny Rockel

15.00

Maxx Charles

34.00

Shawn Rhoden

9.00

William Bonac

26.00

Ben Pakulski

34.00

Dexter Jackson

9.00

Roelly Winklaar

26.00

Dennis Wolf

51.00

Kevin Levrone

9.00

Dallas McCarver

34.00

Michael Lockett

67.00

Mamdouh Elssbiay

11.00

Steve Kuclo

34.00

Nathan DeAsha

67.00

Victor Martinez

11.00

Josh Lenartowicz

34.00

Akim Williams

101.00

Justin Compton

15.00

Lukas Osladil

34.00

Fred Smalls

101.00

Brandon Curry

15.00

Cedric McMillan

34.00

Evo ti nesto iz prve ruke posto se bavim bodybuildingom...kai je zbog skandala izgubio svaku sansu da osvoji a phil je americki ambasador sporta itd itd i osim sto je dominantan on je brend i osvaja 100%

Evo ti nesto iz prve ruke posto se bavim bodybuildingom...kai je zbog skandala izgubio svaku sansu da osvoji a phil je americki ambasador sporta itd itd i osim sto je dominantan on je brend i osvaja 100%

Nije baš iz prve ruke jer se zna već mjesecima da Kai-a nema ove godine.. Kakav je Heath brend? On više nema veze za Gifted Nutrition, brendom suplimenata koji je osnovao prije nekoliko godina.. Phil osvaja već 5 godina jer je bolji od konkurencije, zadnje 3 godine su mu redom za repom bili i Dex i Kai i Rhoden, te je bilo jako blizu, ali se prvaka treba pobjediti 1 na 1, isto kao u boxu ili mma, kada se ode na poene uvijek će prvak imati prednost makar bi trebao biti draw ili sitna pobjeda izazivača..Isto je i ovako, Phil je kompletan te se ne gleda samo masa jer bi tada Ramy bio 1. a Winklaar 2, a zna se da je Dexter 2. već godinama iako je naj niži ali mu njegova masa odgovara proporcijama te je svaka poza dobra.. Ja se ne natječem niti mislim ali sam svaki dan u teretani jer mi je to hobi već 2-3 god, te u slobodno vrijeme pratim 10ak vodećih Youtube kanala  tipa NPC i RxMuscle i Flex časopisa te samo iznosim mišljenja profesionalaca, ne vlastito.. 

Krećem na posao sada tako da ako itko nađe neku drugu kladu di ima event zamolio bi da napiše ovdje, prejudging kreće u 3am ako sam dobro vidio, te ako ne izađe ništa novo ja idem sa 200-300eura na PH u singu u Paddypower.

Svakodnevni videi od tipa koji se bavi izvještavanjem mr olympie te je svaki dan u kontaktu sa natjecateljima, prvi dobiva fotke itd, te sam siguran da njegovo mišljenje vrijedi više nego naše. Iako se glupira puno se da ćuti i saznati a za ozbiljne oklade treba čitati visokvalitetne sadržaje i mišljenja profesionalaca, ali već su mnogi tipa Jay Cutler rekli kako su sigurni u pobjedu Phila.. Ako netko još ima drugi mišljenja i informacije dobro bi došle jer mislim da se jako veliki novcu mogu dignuti da ovome..Sitni ulozi na Dexa i McCarvera jer je koef na svakoga velikih 9 a onda veliki ulog na Heath-a u singlu.

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   (Koeficijenti 29.12. u 01:32 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   (Koeficijenti 29.12. u 01:30 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Da li se može updatat kup budući da je 1. kolo završeno?
    • Mislim da bi stvarno bilo bez veze da sutra (utorak) neko drugi, umesto mene, napise najavu utakmice Arsenal vs Aston Villa. Imamo mene, najboljeg medju nama, i imamo kolegu @IzudinB administratora i one njegove uspavanke, pa mislim da uopste ne bi trebalo da bude pregovora oko toga ko bi trebalo prvi da najavi ovaj sutrasnji spektakl. Sa jedne strane imamo mene i sav moj entuzijazam, adrenalin, strast, uzbudjenje i pravu pravcatu erekciju oko ove utakmice, dok sa druge strane imamo Izudinovu rutinu, jednostavnost i povrsnost. Zato predlazem da prvo mene pustite da sutra prvi najavim ovu utakmicu, jer cu umreti ako moja najava ne bude prva, a i dok me drzi erekcija, a posle neka se javi ko hoce i neka napise o onome sto svako za sebe moze da proveri za manje od sedam sekundi, formu, stanje na tabeli, kvote, povredjene igrace ....  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use