Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Markob300

Članovi
  • Posts

    371
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Markob300 last won the day on February 2 2019

Markob300 had the most liked content!

3 Followers

About Markob300

  • Datum rođenja 02/25/1989

Recent Profile Visitors

2548 profile views

Markob300's Achievements

  1. Mislim staviti malo veći iznos na Bidena. Da li ima netko da je već učinio isto ili planira pa da me podrži ili odgovori? ?
  2. Ne kužim...a da jednostavno promjenite kladionicu? Hvala bogu pa ih ima 10ak koje su funkcionalne..
  3. Javi mi se ali ne očekuje ništa, smeće kao i svaka HR klada
  4. unibet Jako dobar, ali i dalje alternativa
  5. Vjv ovisi od banke, iznosa itd.. 2-3 dana obično
  6. Ne znam baš da je to dovoljan razlog za izbjegavati, mislim da je 888 ista firma kao i unibet a unibet je stvarno dobra klada, bolja od 80%, je da nekada štekaju sa autorizacijom,ali sa razlogom. isplata i uplata uvijek uradno a i piše da uzimaju 2,5% uplate ili tako nešta kada ide direktno sa kartice.. Uostalom, igram na 10 stranica baš zato što nekada nedostaje neka granica ili je koef bolje, a nekada niti to nije vrijedno rizika. eto
  7. Čekaj čekaj, ja sam pogodio što znaći odbrojavanje... šta dobijem?
  8. Ja se bavim teretanom zadnjih 2 god, od toga zadnja 2 mj stvarno intezivno, rekao di svakodnevno, naravno uz dobar split vježbi za suprotne grupe tokom tjedna, 4-5 radnih dana,a ostalo odmor, cardio jednom tjedno kako se taj kalorijski deficit nebi pretvarao u salo iako se malo mora dobiti. Već dugo koristim whey i creatin s tim da whey minimalno pomaže u izgradnji mišične mase i oporavku dok mislim da creatin ima jako dobar učinak u skupljanju vode u mišiću kao i porastu snage. Mislim da su to neke osnove, te sam baš neki dan sa kolegom naručio 5kg impact whey-a i 1k creatina od Myprotein firme po 480kn što je super cijena s obzirom da je ta firma vodeća u Europi po kvaliteti te među top 5 u ostatku svijeta. Bcaa je kao koristan iako je to isto stvar kao i protein, samo u lakšem stanju te se zbog toga brže apsorbira ali mu je cijena pre visoka u usporedbi sa wheyem. Multi vitamin te omega 3 su također korisne, iako se onda i buđet povečava.. Iako je sve to manje bitno pošto je prehrana te znanje kada i zašto jesti određene nutrijente daleko bitnije od bilo kojeg suplimenta.
  9. Nema neke velike filozofije, više manje je sve već napisano ovdje na forumu. 1-3 para, ja bi rekao u zadnje vrijeme da rađe povećam ulog za sitno nego dodat još 1 par maloga koef na kojem onda znam pasti, makar taj mali koef bio opravdan dobrim infom tipa gostima fale 4-5 igrača iz prvog tima itd, lopta je okrugla i loših ili čudnih rezultata će uvijek biti. Naravno, najbolji savjet je da se uopce ne počineš kladiti ako ako već imaš nešto para sa strane onda ti je potreban sistem s kojim si čisto u glavi, npr, uplati 100 eura na račun i ulaži po sistemu unita, npr 1 unit ti je 10 eura dok je 5 unita 50 eura, te za svaki tiket odredi ulog,a samim time ti taj ulog predstavlja i sigurnost prolaska tiketa. Npr ulog 1/10 ćeš staviti na 2 para po svaki koef 1,50, gdje postoji neki info ili tvoj ostjećaj za te parove ili tuđa analiza, gdje ti je profit 1,25 unita, tj 12,5 eura pri dobitku, a kada nađeš neki još bolji single gdje je koef isto 1,50 ali si stvarno siguran u taj par staviti ćeš 4 unit, 40 eura ali ti je dobitak 60 eura..Znaći 1 par manje, u startu 50% veće šanse za pogodak, ali si riskirao više da bi dobio više.. Kada i ako izgubiš svih 100 eura, uzmi pauzu koji tjedan ili mj, i kreni ispočetka ako imaš volje i misliš da ćeš moći vratiti tih 100 eura plus zaraditi još više kroz koji mj. Po meni, sa tom bankom na razini od 1 mj, da imaš 50 eura profita, je dobro. Sve ovisi o tebi i koliko si jak u glavi, i ono najbitnije koje se parove odlučiš igrati. Ja sam znao satima pisati i čitati analize od drugih, te bio siguran u neki par jer su sve činjenice na mojoj strani, ali tijek utakmice ide skroz suprotno te se tu lako izgubi samopouzdanje te igramo neke tikete samo kako bi vratio prijašnji gubitak, što definitivno treba izbjegavati. Igraj 1-2 tiketa na dan, sa najbolje izabranim parovima i čekaj rezultate. Izbjegavaj igranje početkom tjedna jer je tada ponuda najslabija i ne isplati se igrati 2. i 3. lige, osim ako nemaš neki jako dobar info. Svašta se još može napisati ali eto, možda je ovo neki start. Postavim ti par tikete da vidiš kako ja igram zadnjih par dana, manju su ulozi ali sigurniji parovi i na sreću prolazni. Također moj veliki savjet je potpuno izbjegavati klađenje uživo jer je u 99% slučajeva koef je jako loš, jer je kompjuterski generiran i ne predstavlja value, te ostatak utakmice nepredvidiv, te sam sam a vjerujem kao i ostali znao gubiti dosta. Ako već gledaš i igraš nešta uvijek hvatiti veći ili value koef nego jako mali pa lupiti 100 eura za samo 20 profita, jer po meni takva vrsta klađenja neka potencijala osim ako pojedinac ima stvarno veliku banku i veliko poznavanje toga sporta i određene utakmice.
  10. To je već ovisnost, kada uplatiš samo da bi uplatio, nebitno ni šta ni koliko samo da se uplačuje, iz navike valjda.. I tu pare nestaju..
  11. Moj glas ide za otvaranje NBA podforuma, super je vidjeti samo jedan sport zasebno, pogotovo ovaj koji je za klađenje dosta drugačiji i po meni profitabilniji od drugih.
  12. Jesi provjerio račun da li je sjelo? Meni su došli novci a svejedno pisalo još 10 dana nakon toga da je isplata u tijeku.
  13. Uz dovoljno volje, sve je moguće i kao što si napisao jedini problem bi mogao biti ograničenost kladionica, tj ponuđenih bonusa.. Također treba uložiti par stotina eura što je za naše prostore mnogo a za minimalni profit plus traženje bonus, oklada, uplačivanje sredstava (koje je ilegalno osim preko skrilla) itd. Pošto vjerovatno znaš više o tome od ostalih slobodno probaj pa javi dojmove
  14. Zanimljivo kretanje. Može neko tvoje mišljenje Goks, sigurno pratiš više ovo nego mi obični ljudi
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use