Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. JackieJack

JackieJack

2. Goksim

Goksim

• Yebi ga. Razocaran sam Interom kako glupo igra. Cetiri puta je vodio u gostima protiv Barcellone i nije to iskoristio. Razocaran sam sto su na korak da nista ne osvoje ove sezone, a meni deluje da sam ja na njihovoj klupi, da bi sve osvojili. Yebi ga, nema svrhe da pisem sta bih ja radio sa Interom na ovoj utakmici kada ne sedim na njihovoj klupi, na zalost. Ja mislim da Inter ima istorijsku sansu da osvoji Ligu Prvaka sada ili nikada vise, ali i da se poneke sanse u zivotu pruzaju samo jednom ili nijednom. Razocaran sam kako je Inter glupo igrao nakon tri vodjstva, a jos sam razocaraniji sto su zadovoljni rezultatom iz prve utakmice, pa zbog toga protestvujem i necu da napisem analizu danasnjeg meca. Inter ima odlicnu publiku, deset puta bolju od Barcellonine, imaju odlican rezultat , mada ja mislim da su mogli jos bolje, igraju kod kuce, po meni imaju i strukturu rostera da osvoje Ligu Prvaka sada ili nikada vise, ali sta to vredi kada na klupi ne sedimo Mourinho, doktor Conte ili ja, dok mislim da bi za Allegrija ovo bila decja igra da se prodje. Zato protestvujem i necu nista da napisem na Forumu. Hteo sam zapravo da kazem da Interu danas treba samo pamet, a Barcelloni nista ne treba, osim samo da budu Barcellona.    
    • Nego, kolega @LeonardoDrugi ima li najave poslastice Inter - Barcelona? Cekam prolaz Barcelone na listicu (odigran prije prve utakmice)..
    • Basketball Euroleague Srijeda 19:00h Monaco - Barselona  1x   @1.44  Mozzart  
    • Yverdon-St.Galen Zbroj golova u prvom pol.0,5 vise Klad.Lutrija BiH
    • Sistem "pet od sedam" gde se trazi pet pogodaka iz sedam predloga Pustite ili okacite macku o rep to sto prica ovaj kolega @noja57 da sistem "pet od sedam" nije isplativ sa malim kvoticama. Ja svakako idem, sto se mene tice kada bih slusao gore od sebe ko zna gde bi me taj put odveo, a vi ako verujete sta kolega prica, odigrajte svih sedam parova na jednom tiketu. Izabrao sam sebi sedam predloga gde sam malo vise iskoristio nas Forum i ono sto smo mogli da cujemo na Forumu, iskoristio sam regionalni karakter Foruma, i samo zavrsnicu i horor svete Poslednje Sanse. Predlozi su iz narednih cetiri/pet dana jer sam hteo sto pre da iskoristim i ponudu za weekend, gde ocekujem da ce se kvote promeniti na nekim utakmicama do subote ili nedelje. Pre nego sto napisem predloge za kladjenje, samo da kazem da je kolega @josip123 prosaooooooooooo i to tako sto mu je dosao X na kosarkaskoj utakmici, i to mu je vec stoti put u sezoni kako prolazi na X-u. Kolega je igrao duplu sansu 1X na Boston, gde su Celticsi izgubili, ali nakon produzetaka ... cccccccccccccc Bodo/Glimt vs Tottenham, Liga Evrope, over 1,5 gol na utakmici (cetvrtak) Ovaj predlog je prvi postavljen u drugoj, amaterskoj plus su se prakticno oko njega otimala dvojica kolega sa Foruma, ali je jedan bio brzi. Ovaj @Marko15 je u jednom delu sezone imao cetrnaest uzastopnih pogodaka, pa trinaest, a u ovom trenutku ima jedanest i odlicno igra zavrsnicu sezone. Kolegi @mesrine pogodak na ovom predlogu treba sada ili nikada vise nakon onakvog seljackog ispadanja iz Guts-Leonardo Kupa, najtezeg takmicenja na svetu, pa ovde ne vidim razlog zasto ne bi prepisali ovaj predlog amatera iz drugoligaskog blata, kada su se vec otimali oko toga ko ce prvi postaviti ovaj predlog. Dinamo vs Slaven, hrvatska liga, jedinica, kvota 1,28 Kolege su se otimale u svetoj Poslednjoj Sansi oko toga ko ce prvi postavljati jedinice, a i dvojke na Dinamo kao svoje predloge, i to kada je Dinamo igrao svoj najgori fudbal u istoriji sveta, i kada je onaj cirkusant Cannavaro sedeo na njihovoj klupi, a zamislite samo kakva ce tek biti guzva na Forumu u petak u 14.59. Ja mislim da kolega sa Foruma koji ima najbrzi internet zaista zasluzuje da postavi ovu jedinicu u petak u 15.00 casova i pola sekunde kao svoj predlog, a mislim da je to internet kolege @Joker93 Psg vs Arsenal, Liga Prvaka, crna plasticna govna prolaze dalje, kvota 1,18 Ovo je moj predlog, sa kojim sam zadovoljan, iako me srce boli sto sam morao da preskocim utakmice play-offa Euroleague. Ovde postoje vise razloga zasto mi se svidja ovaj predlog, sto ne znaci da ne moze da se padne. Sa jedne strane mislim da Arsenal ima bolju ekipu, i to oho-hoooo bolju, pogotovo talentovaniju ekipu, ali isto tako mislim da Psg dovoljno dugo stoji u redu za osvajanje Lige Prvaka sto je za mene jedan od veeeeeoma vaznih kriterijuma, plus sto bi bas lepo zvucalo u nekoj bajci da im je za osvajanje Lige Prvaka najpametniji potez bio sto su se oslobodili seljacine iz Rosarija koji je trcao manje od golmana, padavicara Neymar Juniora i urugvajskog narkomana. Plus sto mislim da Arsenal uopste nije u stanju da igra praktican i fudbal na rezultat. Ovde moze da se desi da se padne ako mladi, glupi i zeleni Arsenal dobije u regularnom delu utakmice sa dva gola razlike, ili pobedi sa jednim, i onda dobije i produzetke ili penale, pa ako se sve to desi i treba da se padne. Zrinjski vs Radnik Bijeljina, BiH liga, jedinica (subota) BiH ligu sam poceo da pratim jer sam budala, i zbog kolega sa Foruma. O ligi znam samo gde se igra i da je lopovska u rangu sa srpskom ligom. Ali, zato imamo kolegu sa Foruma koji je prati, a to je @furyshaa a on kaze da Zrinjski ne bi smeo da izgubi do kraja prvenstva nijednu utakmicu, a ja svojom voljom pristajem da pratim bilo koji tim samo da Borac ne bude prvak Maribor daje gol Celju, slovenacka liga Ovo je predlog kolege @nutrija iz druge, amaterske a nutrija je nutrija, sta ima tu da se prica. Feyenoord vs Psv, holandska liga, over 1,5 gol na utakmici (nedelja) Over 1,5 gol na ovoj utakmici je kvotiran sa 1,12 ali nema veze, termin je fenomenalan, nedelja od 14.30. ovo je stvarno jedan od onih predloga gde ako se padne, nema ljutnje. Napoli vs Genoa, italijanska Serie A, jedinica (nedelja) Kako god da se zavrsi italijanska Serie A, trenera Antonia Contea proglasavamo svetim bicem i najboljom trenercinom danasnjice. Sa kakvom ekipom bi on mogao da osvoji italijansku Serie A i to ispred onakvog Intera to bi moralo da udje u sve trenerske knjige. Da sada pitate jedan Real Madrid ili Liverpool ili Bayern ili Barcellonu kojeg igraca iz Napolija bi sada uzeli da mogu, odgovor bi bio nijednog. Za mene bi moguca titula ovakvog Napolija usla u red svetskih cuda, a da sam na mestu Contea, ja bih nakon ove sezone lepo otisao i rekao ovim juznjacima ... evo ostavljam vam ovaj krs od tima sa osam i po prosecnih igraca, pa radite sa njim sta hocete, ja sam svoje uradio, a sada idem u Juventus da im sredim klub tako sto cu otpustiti dvadeset crnih padavicara ...  Ovaj predlog sam postavio samo zato sto je ovo poslednja utakmica weekenda, igra se u nedelju od 20.45. pa ako to bude poslednji mec na cekanju, barem imamo opcije CashOuta. Kvota da Napoli osvaja Serie A i to sa osam i po krstenih igraca je 1,14 u ovom trenutku.    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use