Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Psk daje na granicu od 5.5 kartona za Hapoel-Sparta 2.10

To se isplati uzet

Mislim da je pametnije odigrati over 4,5 za 1,70 online ako racunaju i eventualni crveni karton. Naime tih 2,10 nakon poreza i MT-a je puno manje a i PSK ne racuna eventualni crveni karton...

Objavljeno

19:00 Hap.Beer Sheva-Sparta Prag 1x - 1,25

Sparti fali dosta igraca dok su domaćini kompletni, a mislim da su do sad i pokazi više od današnjeg suparnika. Možda bi se čak isplatilo probati 1 odigrati.

19:00 FK Qarabag-PAOK Solun x2 - 1,55

Većina daju podjednake šanse i jednom i dugom timu, ali moje i mšljenje je da je PAOK ipak u maloj prednosti. Do sad su odigrali dosta dobre utakmice u europskoj ligi a i u domaćem prvenstvu igraju dosta dobro i drže 5. pozciju. Otegotna okolnost je što ih čeka u nedjelju vodeći olympiakos, ali trener je rekao da neće kalkulirati sa sastavom. Po meni najizvjesniji je x.

21:05 Alkmaar-Mac.Tel Aviv zbroj golova 1.5 više - 1,17

Oba tima igraju otvoreniji nogomet. Utakmice im imaju dobar prrosjek golova te misim da će oba tima zabiti gol i samim time prolazi zbroj golova veći d 1.5.

21:05 VPlzen-FC Astra Giurgiu 1 - 1,35

Kako vidimo Astra je u velikim problemmima. Navdno je ovo zadnja utakmica njihovg trenera. U prvenstvu stoje jako loše i radi tih svih razloga mislim da jedino pobjeda plzena dolazi u obzir.

Uk koef 3,06

Objavljeno

Listic koji sam sinoc odigrao i analize za preostala 2 tipa: 

Jua2OMD.png?1

Alkmaar-Maccabi over 3.5 cards @1.74 Unibet

Jako realan tip za vise kartona koji ima sve elemente za to. Prvo, i Alkmar i Maccabi su realno bolji timovi od Dundalka bez obzira na trenutni redosled u grupi. Dundalk ce tesko ista izvuci protiv Zenita pa je zato ovaj mec jos bitniji za oba tima. Alkmar je ovde favorit i probace uzeti sva 3 boda kod kuce dok ce Maccabi verovatno cekati svoju sansu u Tel Avivu, ali sumnjam da ce olaksati posao danas Alkmaru. Maccabi kao i vecina Izraelskih timova je poznat po gruboj igri a gde imamo grubu igru imamo i kartone. Protiv Zenita je bilo cak 8 zutih i crveni karton. Protiv Dundalka "samo" 3 ali to je pretezno zbog neaktivnog rezultata tj. 0:0 do 70 i nekog minuta. Onda je pao gol i za tih petnaestak minuta smo videli 3 kartona, a imali smo sudiju ciji je prosek znatno nizi od danasnjeg sudije - Istvana Kovacsa. Kovacs ima itekako dobar prosek za granicu od 3.5 kartona, vecinu svojih meceva je glatko prebacivao preko, a verujem da ce i danas. Alkmar igra kao i ostali Holandjani - za gol vise i bez previse kalkulacija, siguran sam da cemo gledati mec sa golovima a kad rezultat nije 0:0 onda vidimo grubu stranu tima iz Izreala, sto smo mogli videti u prvom kolu. 

Krasnodar-Schalke over 3.5 cards @1.56 Unibet

Jos jedna rekoa bih teska grupa bez obzira na trentno stanje i po 6 boda za ova 2 tima dok Nica i Salzburg imaju 0. Do kraja ima jos 4 kola a tu se svasta moze desiti, Nica nije nimalo za potcenjivanje ove sezone, a i Schalke mora  juriti bodove u ligi gde ozbiljno zaostaju. Schalke igra sa puno povredjenih igraca ove sezone. Pored svih povreda, za vikend su ostali i bez Embola koji je predvodio napad tima iz Nemacke. Embolo je van terena najmanje 6 meseci i to ce otezati posao Schalkeu i u Bundesligi i u LE. Krasnodar tradicionalno tvrd kod kuce. Protiv Nice se nadalo nekom iznenadjenju ali je umesto toga tim iz Rusije "razbio" Nicu sa 5:2. Taj mec je sudio Bebek i videli smo 6 zutih, dok na prvom protiv Salzburga je bilo 6 zutih i crveni karton. Schalke u oba prva 2 meca po 4 zuta kartona sto nije lose. Najbolje od svega, sudice Clattenburg, jedan od boljih arbitra danasnjice i svima poznat. Njegov prosek u Evropi je impresivan i verujem da ce "naci" razloga za 4 kartona najmanje, a licno planiram uzeti i preko 4.5 kartona u singlu jer i to nije nemoguci scenario.

Objavljeno

Ljudi šta kažete na ovo?

Inter Milan-Southampton-X2 (1,70)

Inter Milan je favorit ali zadnjih mjesec i pol dana nije pobjedio niti jednu utakmicu. Da opće ne pričam ništa o pobjedi Cagliari-ja koji je jedan od najlošijih u Engleskoj ligi. Ipak Englezima se možda baš neda igrat Europsku ligu danas pa sam reko: Nek bude X2

Objavljeno

Inter - Southampton @ 1 i gg --> 5,00

Inter jako loš u posljednjih nekoliko utakmica, ušli su u krizu i pod hitno se moraju čupati iz nje. Najbolje utakmice za čupanje iz krize su naravno evropske utakmice. Gostima će danas faliti nekoliko igrača, još uvijek nisu primili gola i pokazali su se kao odlična ekipa koja želi u naredno kolo. Inter samo gol postigao do sada, i jednostavno mislim da večeras moraju zapeti i dobiti ovaj meč, u suprotnom će doći do totalnog raspada sistema u klubu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use