-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
-
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Neka stoji ovde ovaj screenshot da nam ulepsa jos vise ovaj predivni dan, najlepsi dan u mom zivotu. Plus, sto cu da pokusam da iskoristim svoj uticaj na Forumu, pa da predlozim administratorima da mu se upisu dva promasaja umesto jednog, jer mu je crveni karton dosao "iz poluvremena", sto bi trebalo da se vodi kao dva promasaja. Prava je steta sto ovaj predlog od njega nisu prepisali i kolege unkdy, Fitoz, Fic i Joker93 -
Ziveooooooooo kolegaaaaa. Ovo danas je moj najlepsi dan u zivotu. Ovaj crveni karton ulazi u istoriju naseg Foruma, zajedno sa razvodom Simone Halep. Bravo doktore, dao bih ti deset "like"-ova, ali ne postoji ta opcija na ovom smesnom Forumu. A sada cu i ja nesto da prognoziram, da i ja udjem u istoriju Foruma, zajedno sa tobom. Sada ces da vidis da ce kolega da prestane neko vreme sa ovim predlozima bez crvenih kartona na utakmicama ovih aboridzana. To smo sve vec videli na Forumu. Tako je i onaj prevarant, kolega unkdy yebao i nije vadio sa onim njegovim predlozima iz E-sportsa, gde je nama prodavao maglu da je pratio E-sports i vodio racuna o povredjenim igracima u E-sportsu. Pa kada je dva puta pao, presao na fudbal i postavio jedinicu na Dortmund protiv Meinza u "onoj" utakmici, majko moja. Sada ce kolega nakon dva pada na crvenim kartonima, da se plasi i crvenih kartona na utakmicama crkvenih timova u prvenstvu Vatikana, pa ce da se okrene snalazenju na drugi nacin. Eto, to je moja sledeca prognoza, da mu sledeci predlog nece biti "bez crvenog kartona na utakmici". Dakle, doktore, ova prognoza da ce pasti crveni karton svakako ulazi u istoriju naseg Foruma, da li na prvom sa Simonom ili drugom mestu, uopste nije ni vazno, a ujedno ti cestitam i sto slavis pad kolege, kao i ja. A jedino dodajem, da prognoziram da ce od danas kolega da se plasi da postavi i jedan, bilo kakav sut Arsenala na utakmici, a kamoli crvenog kartona. U svakom slucaju, prognozu da ce pasti crveni karton kod aboridzana, smo vec upisali u istoriju Foruma. -
Burgos vs Barcellona, kosarka, spanska Acb liga, dvojka, kvota 1,20 Feyenoord vs Sparta, golovi na utakmici Nesto iz ponude sa utakmice Milan vs Lecce, Serie A samo da nije jedinica (ili kao rezerva, bilo sta sa utakmice Bayern vs Royal Union, sreda) Ukupna kvota izmedju 1,80-2,00 Danas cu da se kladim protiv kladionica, a ne za sebe, pa ako neko hoce da ide sa mnom, svakako cu napisati analizu, a ako nece, ne mora. Jako sam ljut ovih dana na kladionice, sto me sada mrzi da pisem, pa sam danas odlucio da idem protiv njih. Koristicu se trikovima, kao sto i oni koriste. Veoma pazljivo sam izabrao ovu triplu za kladjenje, ulozio sam vreme i veliki trud, pa hajde bas da vidimo gde ce nas odvesti ovaj inat i negativna energija. Ima vec sigurno deset godina kako se kladionice sluze svakakvim trikovima, samo sa namerom da ne moraju da isplacuju cak ni onih 2% od onoga koliko primaju na osnovu uplata. Ima barem deset godina kako kladionice "razvlace" u svojoj ponudi kladjenje na Serie A, pa su toliko uticale na kalendar takmicenja, da se prakticno vise nijedna utakmica italijanske Serie A ne igra u tradicionalnom terminu od 15 casova. U neka, stara dobra vremena se znalo kako izgleda nedelja prosecnog kockara. Nedeljom se sve zavrsavalo do 15.00 casova, a onda zna se, sve staje zbog italijanske Serie A. Ko je imao decu, morao je da zavrsi igranje sa decom do 15.00 casova, ko je imao zenu, yebao je do 15.00 casova, ko nije imao zenu, morao bi da zavrsi sa masturbacijom do 15.00 casova, a tako je bilo i sa svim ostalim obavezama, rekreacijom, sportom, popravkama u kuci ili garazi ... sve je moralo da stane do 15,00 casova. A pogledajte danas. Pisa i Atalanta su igrali u petak od 20.45 Udinese i Inter u subotu od 15,00, Napoli i Sassuolo od 18.00, Cagliari i Juve od 20.45 dok danas Parma i Genoa pocinju u 12.30 pa imamo samo jednu utakmicu od 15.00 casova (Bologna vs Fiorentina), od 18.00 casova igraju Torino i Roma, a od 20.45 Milan i Lecce, a i sutra, u ponedeljak imamo takodje dve utakmice, takodje u dva razlicita termina. Znaci, kladionice u saradnji sa korumpiranim italijanskim Savezom su uticale da u ovom kolu uopste nema dve utakmice italijanskog prvenstva koje se igraju u istom terminu, a kamoli da se dve utakmice igraju u tradicionalnom terminu od 15,00 casova. Time kladionice hoce da se vi uopste ne igrate sa svojom decom, da ne yebete sopstvene zene, da uopste ne masturbirate ako nemate zenu, da ne idete na sport, da nista ne popravljate u garazi ili u kuci, vec kladionice hoce samo da se kladite od petka do ponedeljka. E kada je tako, hajde onda da se borimo protiv kladionica njihovim oruzjem. Ja sam sebi izabrao utakmice koje se igraju u tri razlicita termina, sa odlicnim vremenskim razmakom, od 12,00 casova kada je prva utakmica, od 16.45 kada je druga utakmica, i od 20.45 kada je poslednja utakmica. Plus sto sam sebi izabrao rezervnu utakmicu od srede, a to je bilo sta iz utakmice Bayerna i Royal Uniona. Kladionice su "razvukle" italijansko prvenstvo na tri dana, jer hoce da, ako ste pali na jednoj utakmici, odmah "pokusate da se vadite" vec na sledecoj, koja dolazi za samo pola sata. E zato sam i ja izabrao sebi tri utakmice u razlicitim terminama, pa cu i ja da ponovim kladjenje, ako negde padnem, ali necu onako kako su kladionice zamislile, vec kako sam ja zamislio. A zamislio sam tako, da ako padnem u 12,00 sati, onda cu opet odigrati golove na holandjanima i nesto iz ponude sa utakmice Milan vs Lecce plus bilo sta sa utakmice Bayern vs Royal Union (sreda). Videcemo gde ce me odvesti inat sa kladionicama, a vi ako hocete sa mnom, dobro ste dosli, a ako necete, ne morate. Burgos vs Barcellona, spanska kosarka, dvojka Na ovakvim utakmicama sam najvise padao u zivotu, i ako bi trebalo da napravim sliku padova koji su obelezili moj zivot, to bi bile bas ovakve utakmice. Burgos je izuzetno tanka ekipa sa slabim rosterom, koja se grcevito bori za opstanak u spanskoj kosarkaskoj ligi, najtezoj kosarkaskoj ligi u Evropi. Imaju tek tri pobede, i to sve nakon porodjajnih muka. A jos su im te dve pobede od tri, dosle u poslednjih dvadesetak dana, posto prakticno tri meseca nisu nikoga pobedili. Koliko imaju tanak roster, govori podatak da su prvu pobedu imali u prvom kolu kod kuce jos 04.10.2025 pa onda nisu imali pobedu tri meseca, sve do 30.12. gde su gubili cak i od krseva, sto u produzecima, sto u tesnim zavrsnicama ili hororima. Menjali su i trenera, ali je sve to bilo dovoljno samo da se pomaknu sa poslednjeg na predposlednje mesto. Ja mislim da je Granada vec ispala, a da su Burgos i Andorra najugrozeniji, gde bih Burgosu dao vece sanse da ce se spasiti ispadanja, ali se te sanse mere u promilima. Burgos sam gledao svojim ocima nekoliko puta, i oni stvarno imaju tanak roster, ali imaju nekoliko stvari kojima bi mogli da se spasu ispadanja. Kao prvo, malo znaju, ali uvek daju sve od sebe, bore se, imaju odlican domaci teren i publiku uz sebe. Igraju u izuzetno velikoj dvorani, gde je sve popunjeno, pa sve nedostatake u kvalitetu nadoknadjuju domacim terenom. Na jednoj strani imamo tri pobede i dvanaest poraza, predposlednje mesto na tabeli i male sanse da se izvuku, a imamo i jedanaest uzastopnih poraza koje su imali u jednom delu sezone. Ali, sa druge strane imamo i cinjenicu da ih niko nije potopio u sezoni, u smislu da su gubili po 30, 40 razlike. Od Reala na strani su izgubili 10 razlike, od Unicaje 8 razlike, od Baskonije 11 razlike, od Valencije 18 (sve na strani) dok su kod kuce sve igrali "na noz". Prilikom izbora za kladjenja rezon je bio da istovremeno igramo protiv krsa od tima, a na ekipu koja "se dize" i koja je za nekoliko nivoa bolja, plus zbog trenutka u sezoni gde Barcelloni svaki kiks u spanskom prvenstvu moze sjebati sezonu. Ovaj Burgos je poput Zadra iz najboljih dana, kada im gostujes, mogu da te sjebu samo pod jednim uslovom, ako ekipa na koju se kladite igra sa bolom u qurcu. Barcellona je tri puta kvalitetnija, plus su se potpuno digli, plus imaju na svakoj poziciji po dva igraca kvalitetnija od igraca Burgosa, plus sto Barcellona na klupi ima trenera koji uliva poverenje da danas ne bi smeli da padnemo. Protiv nas je termin utakmice od 12.00 casova sto je idealan termin da padnete kada crne polupismene zvezde gostuju domacinskim ekipama. Ovo je utakmica kao kada bi Mbappè isao u 12.00 casova da igra protiv La Corune, a cela Galicija se mesec dana priprema da mu priredi "docek" Veliki bet365 je ovu utakmicu kvotirao sa 4,75 na jedinicu i 1,18 na dvojku. Realna kvota kada bi se igralo u zivot bi bila 7,75 na jedinicu i 1,08 na dvojku kada bi se igralo na papiru, a ne na parketu, i to bi bila moja analiza za kladjenje. Ove razlike u kvotama u odnosu na to kakvo je realno stanje, a sta bi moglo da se desi, su ujedno i objasnjenje zasto kladionica ima vise nego skola. Dovoljno je da Barcellona odigra angazovano i bez bolca u qurcu i lagano bismo prosli. Ali ... kada bi samo to bilo dovoljno, ja bih bio dozivotni pobednik svete Poslednje Sanse, a ne kao sada, peti na tabeli ... cccccc U svakom slucaju, ako prezivimo do 14.00 casova, tiket sa tri predloga ce verovatno proci, a ako padnemo, moracemo da ponavljamo dva sledeca predloga i vezemo sa kladjenjem sa utakmice Bayern vs Royal Union. Feyenoord vs Sparta, holandsko prvenstvo, golovi Over 2,5 gola je kvotirano sa 1,36 a over 1,5 gol na utakmici sa 1,10 pa je jasno da i kladionice ocekuju ovde golove. Kladionice ih ocekuju jer to ocekuje kladionicarski software, dok ja ocekujem golove zbog one neznalice na klupi Feyenoorda. Dobra stvar postavljanja Cannavara na klupi Dinama, ili Solskjaera na klupi ManUtd je u tome sto vam takvi potezi samo pojacavaju mrznju i zelju da se ugase Dinamo ili ManUtd, ali je problem kada klubovi poput Genove ili Feyenoorda sebi biraju De Rossija ili Van Persia, onda je pravi problem, gde vam dodje da se polijete benzinom i samozapalite. Van Persie niti je trener, niti ce ikada biti trener, a ima znanje koliko i Pirlo i Cannavaro. Njega su pre sest godina pozvali u Feyenoordu kao veliko ime da bude u klubu iz strateskih, a ne fudbalskih razloga. Pa su mu dali selekcije Under 15 i Under 16 godina, da ako vec dolazi na posao, nesto i radi. Posle toga su mu dali Under 18 selekciju, a bio je i u stabu Arne Slota kada je pisao istoriju sa Feyenoordom. Cetiri godina nakon zayebavanja sa mladjim kategorijama Feyenoorda, a na osnovu nicega, osim velikog igrackog imena, seo je na klupu Heerenveena, iz cega ce ostati jedino zapamceno kako ga je Alkmaar potopio sa 9:1. Feyenoord je klub na kakvim bi principima ja pravio sve balkanske klubove, da mi neko ponudi da budem vlasnik tih govana, recimo sve klubove, osim Hajduka, naravno. Hajduk treba ostaviti splicanima, neka ga oni vode dok postoji sveta. Feyenoord je klasican primer kluba koji predstavlja jedan grad poput Rotterdam, gde valjda ne postoji nijedan stanovnik tog grada koji navija za bilo koji klub osim Feyenoorda. Prosle godine su prodali svoje najbolje igrace za 100 miliona, a za nove su potrosili 68 miliona. Osim sto imaju "cistih"32 miliona na racunu, i dalje imaju odlican tim, drugi su na tabeli cak i sa Van Persiem, cak i on sa svojim neznanjem nije u stanju da srusi jedan sistem. Feyenoord nema nikakve sanse sa savrsenim Psv-om, a Ajax je toliko los, da cak ni Van Persie ne moze da svojim neznanjem utice na tabelu, pa kako god okrenete, Feyenoord je drugi, ne moze ni vise od toga, ali ni manje. Feyenoord je odlicno poceo sezonu dok su igrali protiv krseva, i dok je trajao medeni mesec sa Van Persiem, a kada se sve to srusilo kao kula od karata, usledio je pravi potop. Sada me stvarno mrzi da pisem, na primer, u kakvom mecu je Feyenoord izgubio od Steaue, kakve golove primaju i koliko ih primaju, ali cu samo reci ovih nekoliko primera. U spektakularnoj utakmici sa Alkmaarom su vodili sa 3:2 pa su primili gol u 90 plus 8-om. Protiv Neca su vodili sa 2:1 do 69-og minuta, pa izgubili sa 2:4 golom u 90 plus drugom sa polovine terena. Protiv Celtica su takodje poveli sa 1:0 pa izgubili sa 1:3 ovo su sve utakmice kod kuce. A u gostima su kod Steaue vodili sa 3:1 do 54-og minuta, pa izgubili sa 4:3 opet golom u nadoknadi 90 plus sestom minutu. Kada gledate Feyenoord, ako ste dete, sigurno cete uzivati. Puno udaraca na gol, puno sansi, puno preokreta, losa odbrana i neizvesnost ... sve to je zagarantovano. Ali, ako gledate sa stanovista struke, onda se sve objasnjava samo jednom recju; sramota. Sparta je gradski rival, samo cu jos to reci. Koliko golova na utakmici, izaberite sami, u zavisnosti od pohlepe. Over 1,5 gol na utakmici je 1,10 a over 2,5 gola je 1,36. Ja sam vec izabrao sebi omiljenu igru over 2,5 gola na utakmici, i onda sve ponovljeno sa "tacno dva gola na utakmici" po 4,90 kao odbranu. Milan vs Lecce, sve iz ponude za kladjenje osim jedinice Neka svako za sebe izabere sta ce odigrati na ovoj utakmici, ali ja moram da napisem samo jednu recenicu, inace cu umreti. Lecce je na poslednje cetiri utakmice jednu utakmicu odigrao nereseno (sa Juventusom) i tri je izgubio (protiv Rome i Parme kod kuce, te Intera u gostima) Na svakoj od te cetiri utakmice su imali jedan sut u okvir gola protivnika. Pazite ovo heeeeeej, hajde sto Juventusu, Romi ili Interu sutnu jednom u okvir gola, ali igraju sa Parmom kod kuce na zivot i smrt, i jednom sutnu u okvir gola ... cccccc. I cak i sa tim jednim sutem u okvir gola, su uspeli da uzmu Juventusu bod, ejjjj zivote. Izaberite sebi sta hocete, ja sam odigrao da ce Milan postici gol na utakmici po 1,10, da ce Milan (mozda) pobediti u kornerima po 1,18, da ce Milan imati vise od cetiri kornera i da ce (mozda) prvi doci do pet kornera na utakmici po 1,33 (sve odvojeno) I za kraj, ne zaboravite, ako se padne na Barcelloni, koja igra u 12,00 casova odmah, sto brze ponoviti sve sa bilo cime iz ponude sa utakmice Bayerna i Royal Uniona (sreda). A ako se padne na Barcelloni, samo da znate, nema krivice ni u vama, ni u onome ko je predlozio pobedu Barcellone. Bas kao sto niko nije bio kriv ko se kladio na Cedevitu protiv Vienne. Ovo su mecevi gde od ekipa na koje se kladite ocekujete samo da odigraju barem prosecno, nista vise od toga. A ako nisu u stanju da odigraju ni prosecno, onda neka se padne. Ako je previse da ocekujemo od Kevina Puntera koji u Barcelloni zaradjuje cetiri miliona godisnje bruto, sto ga cini jednim od najskupljih igraca u Evropi, da protiv onog krsa od tima, Burgosa ne igra sa bolom u qurcu barem jos samo danas, dok ne prodjemo, onda je stvarno bolje da slusamo klasicnu muziku, i poludimo od te muzike. -
Od mesrine · Objavljeno
43.minuta i mladi australac u redovima domacina Rhys Youlley radi prekrsaj kojim zaraduje direktan crveni karton. Bez sekunde analize i potpuno besplatno sinoc sam vam predlozio ovaj tip. Netko se valjda naplatio @LeonardoDrugi ovo je u rangu tvoje prognoze raspada braka Simone Halep, ako ne i bolje. -
Od Ajnud · Objavljeno
Evo jos sam pod dojmom Gorice danas. A svi parovi koje sam izdvojila i igrala su prošli u realnom klađenju…a ja u PŠ j…goricu🤮
-
-
Teme
Bet365 - 100% Bonus Dobrodošlice
Bet at home - 300€ BONUS
Recommended Posts
Registriraj se na forum
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
× Pasted as rich text. Paste as plain text instead
Only 75 emoji are allowed.
× Your link has been automatically embedded. Display as a link instead
× Your previous content has been restored. Clear editor
× You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.