Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Evo jedne zanimljive priče... ubacim 50kn na četiri para tenisa dobitak 250.. i lipo sve prođe samo Čilič-Verdasco osta.. ja cilo vrime mislia u glavi kako san igra dvicu na Verdasca.. i pratin tako meč live i vidin da će Čila dobit.. i kažen aj iden stavit 150kn (za dobitak 240) da osiguran ovaj prvi listić i minimalni plus ostvarim...

I sad ja gledam na kraju Čilić dobija.. i logiran se na fortunu i vidin da ima više para nego što bi tribalo bit.. kad što ja igra Čilu da će bit 3 seta odigrana..

koji WIN  ;D ;D ;D ;D

dob1y.jpg

dob2.jpg

Objavljeno

Nije prošao Luxemburg, nije prošao ni sistem, pa odigrah nočni koji popratih večinom live...Yenkisi odigrali strpljivo i kvalitetno uz nevjerojatnog Sabathi-u...koji je odbacao sjajno cijelu utakmicu...svih 9 ininga, a bilo je naknap samo u 8 iningu kada je dozvolio 1 run...imao baze pune uz 1 out...no svojim iskustvom i odličnim bacanjem je uspio to izvuči...SAD je ruku na srce odigrao katastrofalno i izvukao pobjedu na samom kraju tekme...Kolumbija lijepo i sugurno dobila na krilima Falca...Argentina na krilima Lea Messoja koji je odigrao sjajno 2. poluvrijeme...jedino kanađane nisam gledao...oni su lijepo poveli na početku i pred kraj učvrstili pobjedu...

70998237.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Objavljeno

Nakon pričanja o sreči (topic nedobitni lističi)...sreča me izgleda čula pa me iznenadila...konačno da i ja prelaz pogodim... ;D ;D ;D

Uboli smo isti prijelaz  ;D Gremio mi sjebao combo ali je prijelaz Fluminesea popravio situaciju... Brazilci, šta reći  ;D

Objavljeno

Nakon pričanja o sreči (topic nedobitni lističi)...sreča me izgleda čula pa me iznenadila...konačno da i ja prelaz pogodim... ;D ;D ;D

Uboli smo isti prijelaz  ;D Gremio mi sjebao combo ali je prijelaz Fluminesea popravio situaciju... Brazilci, šta reći  ;D

Ja razmišljao o odigrat Sao Paulo ili Fluminese i na kraju dobar par odabrao...:D

maksy majstore...izgleda treba češće zazivati sreču...:D  ;D ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use