Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Evo ovako oba listica su  uplacena po 10 puta cisto radi nuliranja rizika za gubitak i da imam na par mjesta cash out ako krene malo dobro malo lose,msm da nema svrhe 10 ih ljepit haha ;D hvala svima na prijedlozima,imam jos jedan danas dobitni iz psk,ali mob mi je ugasen tako da nmg slikat posto je na papiru a i nije nesto posebno ,samo dortmund 1 i sahtar 1 ;) jos jednom hvala svima i nadam se da ste i vi u nekom profitu dobrome ;) a sad laku noc 

jiU4lnO.png

IBReZWp.png

Objavljeno

Sve sa forum sam preuzeo al htio bi naglasit da se za istu utakmicu može kombiniratit pobjeda tima i utrka do 5 kornera što uvelike povećava koficjent.

7BVSkIT.jpg

u 41oj je bilo 5:1 u kornerima za aston willu ,po rezultatima pa mi nije jasno pise da je 8:5 u kornerima za tham a u komentarima tekme kad čitam ispada da je 7:6 za aston villu hh
Objavljeno

I u komentarima i u statistici za tu utakmicu je sve regularno,ti već par puta pišeš kako je čudno da se ne podudaraju korneri u komentarima i statistici,a podudaraju se i Tottenham je prvi došao do 5 kornera,nisam rekao da si poremećen već da pročitaš dobro pa da onda komentiraš,a ti opet po svom..no to je na kraju krajeva tvoj problem,pozdrav.

Objavljeno

Nisan poremećen .

Korner je izveo Jordan Veretout (Aston Villa), ali ništa se nije dogodilo. AW 1:0

ordan Veretout (Aston Villa) je izveo korner, ali mu je golman presjekao loptu. AW 2:0

orner. Jordan Veretout (Aston Villa) će pokušati uputiti dobar centaršut u šesnaesterac. AW 3:0

Golman je izbio loptu nakon što je Christian Eriksen (Tottenham) izveo korner. AW 3:1

Brad Guzan (Aston Villa) izlazi da presjeće loptu iz kornera koju je poslao Christian Eriksen (Tottenham). AW 3:2

Brad Guzan (Aston Villa) je istrčao sa linije i presjekao centaršut iz kornera koji je uputio Christian Eriksen (Tottenham). AW 3:3

Carles Gil (Aston Villa) je izveo korner, ali nije pogodio nikoga od suigrača. Obrana je izbila loptu bez problema. AW 4:3

Christian Eriksen (Tottenham) nije centrirao iz kornera. Dodao je loptu najbližem suigraču. AW 4:4

Christian Eriksen (Tottenham) je iz kornera ubacio ravno u najveću gužvu, ali je jedan od braniča uspio izbiti loptu. AW 4:5

nisi poremecen i to ti nitko nije rekao, samo treba citati sa razumjevanjem

Objavljeno

Cestitam ekipa na masnim dobicima... Mene su Kubot/Matkowski uzeli 3 godine zivota al sta da se radi, znaju to dublovi da urade s vremena na vreme :D

Nisi jedini,uvale brejk,pa on oni njih brejknu,ja bi bolje reagirao na neke udarce...izgleda da je ovo turnir gdje nositeji ispadaju....

Objavljeno

Cestitam ekipa na masnim dobicima... Meni su Kubot/Matkowski uzeli 3 godine zivota al sta da se radi, znaju to dublovi da urade s vremena na vreme :D

ja neznam sta se dogada ali ti parovi muski su mi proslo ljeto bili glavni pickovi i80% su prolazili sad sve naopako ide neznam sta je ovo 

Objavljeno

Nemogu da postavim sliku tiketa neznam zasto vec par dana  me to muci ali i ovako mislim da je sve jasno.

Lagano zagrijavanje za veceras  :)

1< Standard Leicester v Newcastle  –  Pobeda bilo koje poluvreme Leicester @ 1.30 Pobedio

2< Standard Tomas Berdych v Borna Coric  –  Klađenje na utakmicu Tomas Berdych @ 1.25

Pobedio

3< Standard Benfica v Tondela  –  Tim sa najviše kornera Benfica @ 1.25 Pobedio

1< Standard Granada v Espanyol  –  Pobeda bilo koje poluvreme Granada @ 1.61 Pobedio
  2< Standard Tomas Berdych v Borna Coric  –  Klađenje na set Tomas Berdych 2-0 @ 1.67 Pobedio

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use