Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Velika Britanija - Politika

Goksim

Recommended Posts

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • E ovo ti je dobro kolega.  Pitanje koliko je sretna Georgina, majko moja. Eto, zasto si ti moj omiljeni kolega sa Foruma. Tako sam ja jednom pitao jednu moju prijateljicu o Georgini. Ne znam kako smo uopste poceli taj razgovor, uglavnom, ta moja prijateljica koja inace odlicno izgleda, ali ima poremecaj u glavi, da je ubedjena da izgleda deset puta bolje nego sto zaista izgleda je upotrebila potpuno istu recenicu: ”… pitanje je koliko je sretna, i da li je uopste sretna…” I jos je dodala da Georgina izgleda prosecno, samo “ume da se sredi…”. Kad se tada nisam polio benzinom i samozapalio, onda nikada vise necu. Pitanje da li je sretna ….majko moja. Pa ako nije sretna ili nije zadovoljna zivotom, ili je usamljena, ili je nezadovoljna, ili zivi kao pas, ili nigde ne izlazi iz kuce, uvek moze da se razvede i napusti sve i zaposli se negde kao kuvarica u nekoj radnickoj menzi, ili u nekom brodogradilistu. Stvarno ovde Georgina izgleda kao da je neko naterao da dodje u Dubrovnik, najlepsi grad na svetu. Tacno se vidi po govoru tela da je tuzna i nesretna.    
    • Pitanje koliko je sretna. Kad imaš sve,ne znaš što bi dalje,ne veseli te spavaćica koja košta kao 4prosječne godišnje plaće jednog Nepalca. Možda živi u zlatnom kavezu. Aleksandar Veliki je plakao nakon što osvojio cijeli svijet koji poznavao. Izgubio je daljnji smisao. Ronaldo ima cilj-postći 1000 golova.  Georgina ima samo obvezu ugađanja Ronaldu i strepi da ju ne zamijeni mlađom, s čvršćim dupetom.  
    • I to sto kazes. Mozda se sveta Georgina kladila i na Juventus, Crvenu Zvezdu i Napoli, pa se iznervirala sto je pala, pa ovako lose izgleda. Stanje duha svake zene se odmah vidi na licu, a ovde sveta Georgina u Louis Vuittonu stvarno izgleda lose, kao da su joj sve ladje potonule.  
    • Možda nije mogla spavati zbog Napolia? 😄
    • Izgleda da ni sveta Georgina Rodriguez nocas nije spavala, vec je proveravala da li je Brighton sutnuo sest ili sedam puta. A pogledajte samo u cemu sveta Georgina spava, majko moja. Pidzama Louis Vuitton, od 4.700€ unikatan model dizajniran specijalno za Georginino telo … cccccc E to je zivot, majko moja, da spavate sa ovakvom zenom.  Kada sveta Georgina gleda u Louis Vuittonu od 4.700€ da li je bilo sest ili sedam udaraca Brightona i ovako raskosno izgleda u pet ujutro, mogu misliti kakav je tek osecaj skidati Georgini ovu pidzamu od 4.700€ pre jahanja… ej zivote.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use