Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Danas je ponuda vrlo dobra i stvarno se može kvalitetno probrati. Ipak treba biti oprezan jer su se igrali reprezentativni ogledi i mnogi igrači su umorni, a očekuje nas i liga prvaka  sljedeći tjedan....

Moj glavni listić:

Chelsea 1,70

Pick Szeged(+2,5) - Zagreb 1  1,80

Dakle da domačini neće izgubiti sa više od 2 razlike. Ovo mi je veliki VB jer obje ekipe ulaze dosta oslabljene u ovu utakmicu, nmeđutim zna se šta znači domaći teren u rukometu. Mnoge klad. hendikep niti nemaju u ponudi a one koje ga i imaju daju 1,5 i koef. 1,80 dok Hattrick daje 2,5 što neće dugo izdržati (smanjiti će granicu IMO).

Mađari su se dobro držali i oslabljeniji nego danas vodili protiv Lowena da bi pred kraj utakmice pali i izgubili. Zagreb se pomalo ograđuje da ukoliko izgube nije smak svijeta jer ako sve doma dobiju idu dalje, a imaju i gostovanje kod Wisle koje bi morali pobjediti tako da osobno vjerujem da Zagreb ovdje neće niti pobjediti, a ovaj henikep je još bolje uzeti za veće uloge...

3,15 (hattrick)

Još mi se sviđa hendikep protiv Cibone koja igra jako loše i vjerujem da bi danas Cibosi bmogli pognute glave napustiti dvoranu.

Objavljeno

Pick Szeged(+2,5) - Zagreb 1   1,80

Dakle da domačini neće izgubiti sa više od 2 razlike. Ovo mi je veliki VB jer obje ekipe ulaze dosta oslabljene u ovu utakmicu, nmeđutim zna se šta znači domaći teren u rukometu. Mnoge klad. hendikep niti nemaju u ponudi a one koje ga i imaju daju 1,5 i koef. 1,80 dok Hattrick daje 2,5 što neće dugo izdržati (smanjiti će granicu IMO).

Mađari su se dobro držali i oslabljeniji nego danas vodili protiv Lowena da bi pred kraj utakmice pali i izgubili. Zagreb se pomalo ograđuje da ukoliko izgube nije smak svijeta jer ako sve doma dobiju idu dalje, a imaju i gostovanje kod Wisle koje bi morali pobjediti tako da osobno vjerujem da Zagreb ovdje neće niti pobjediti, a ovaj henikep je još bolje uzeti za veće uloge...

Sada gledam i više nije u ponudi...

Nadam se da je još netko stigao uplatiti...

Objavljeno

Ja nisam nazalost ali sam odigrao 1X sta mislis? ???

Pa i ja sam probao 1X u nekom sistemu ali za 2,25 (žderić).  Mislim da će gol do dva odlučivati, a također očekujem under. Mislim da sam odigrao možda i najpametnije jer ovog hendija u ponudi više nema...

samo to i čekam...

Svugdje je drugdje 2,10 na 1X i mislim da je VB jer su šanse podjednake, a Zagrebu neće biti tako lako kao što mnogi očekuju. Još ako suci budu malo naklonjeni domačinima...

btw. i liverpool i arsenal su jako loše odigrali 1.pol. i oba gube. Dobro da opet nisam čičkao "male" zicere... Očekivao sam da bi mogli kiksati i jedni i drugi, dok za Manch.Utd. ne vjerujem da će kiksati, ali nažalost imam ih na nekim listićima (sitnim) uplačenim u pondjeljak pa...

Objavljeno

Pick Szeged(+2,5) - Zagreb 1   1,80

30:36

KATASTROFA

U poluvremenu su gubili 1 razlike, ali kakav pad igre su imali u 2.pol., to nisam nikad vidio...

I naravno baš ekipi na koju sam igrao...

A kao šečer na kraju i Liverpool i Arsenal su preokrenuli, a nisam ih igrao na glavni...

Ma sra***    >:( >:( >:(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use