Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 7.3.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Prvi Par na današnjem listiću Rotherham-Brighton 2

Rotherham posljednja momčad Engleskog Championshipa ugostuje drugoplasiranu momčad Brighton.
Rotherham se već oprostio od championshipa, imaju 17 bodova a mjesto za opstanak im bježi za 18 bodova . Momci kod kuće još nekako igraju, ali im ne dajem nikakve šanse protiv brightona koja je drugoplasirana momčad sa 71 bodom. Brighton je zadnje dvije utakmice poražen. Zato danas mislim da Rotherham ne može doći do bodova nikako.Zadnja njihova utakmica je završila 3-0 za brighton. Ja sam zato odigrao čistu dvojku na brighton. Ali svejedno očekujem na utakmici dosta golova i prolazak hendikepa.
Drugi par na današnjem listiću Napoli- real madrid gg

Kao što svi znate posljednju utakmicu je real dobio sa 3-1
Napoli je u subotu imao tešku utakmicu protiv as rome u kojoj su dobili 2-1. mertens je bio dvostruki strijelac nakon što se vratio skroz od ozljede.Napoli je dobra momčad koja igra brzi nogomet i vole napadati. Danas još igraju na svom terenu i mislim da nema dvojbe da napoli danas neće postiči barem jedan pogodak. Za ekipu Napoli nema nedostataka. Sa druge strane veliki real madrid koj je za vikend deklasirao Eibar sa 4-1 a time da nisu nastupali Bale, Rondaldo, Varane; Morata. Za današnji susret nedostaje samo varane. Moje mišljenje utakmica opet sa puno golova ali ja sam odigrao oba daju gol premda je smiješan koeficijent 1.45 ali nema veze dovoljan.

Treći par na današnjem listiću Arsenal-bayern bayern daje gol

Arsenal ugostuje velikog Bayerna koji ih je posljednju utakmicu deklasirao sa 5-1
Za arsenal danas nedostaju S.Cazorla, Elneny, Ozil. Arsenal će se trudit barem pobijediti Bayerna kod kuće ali za prolazak dalje nemaju šanse. Za bayern nedostaju boateng i Lham. Vjerujem da će u ovoj utakmici obje momčadi zabiti barem po jedan gol. Ali ja sam odigrao da bayern daje gol.

SRETNOOO 

17198532_10212437770678800_413170677_n.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use