Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Indian Wells 2017.

canca

Recommended Posts

Nisam odavno pustavio dugoročnu okladu, prije su dobro išle pa se tome nadam i ovaj put.

Murray osvaja Indian Wells 3.25 bet365/bwin 

Murray i dalje drži prvo mjesto na ATP listi. Prošle godine ga je malo reći zaslužio sjajnom igrom u drugom dijelu sezone: zlatna medalja na Olimpijskim igrama, osvajanje Wimbledona, Queen'sa, Pekinga, Šangaja, Beča, Pariza i završnog turnira u Londonu. Što se tiče ove sezone, u Dohi gubi finale od Đokovića, na Australian Openu ispada u osmini finala od starijeg Zvereva, a prošli tjedan osvaja Dubai. 
E krenimo sa ždrijebom:
1. kolo - slobodan
2. kolo - Pospisil/Lu
3. kolo - najvjerojatnije Feliciano Lopez 
osmina finala - Bautista 
četvrtfinale - Goffin/Tsonga
polufinale - Wawrinka/Berdych/Monfils/Thiem
finale - Đoković/Nadal/Federer/Del Potro /Dimitrov/Nishikori

U drugom kolu je svejedno tko god da mu dođe jer ima odlične međusobne protiv njih dvojice a i obojica su u lošim formama. Protiv Lopeza ima velikih 11:0, uz to Feliciano ima problema sa ozljedama i u lošoj je formi. Protiv Bautiste ima 3:0 u međusobnim i 7:0 u setovima, Španjolac oscilira, gledao sam ga neki dan protiv Verdasca i mislim da će teško iznenaditi Murraya. U četvrtfinalu bi trebao ići na Goffina ili Tsongu, protiv Goffina ima 5:1 a prije se može reći 5:0 jer jedini meč koji je Goffin dobio bila je egzibicija na početku ove sezone ; protiv Tsonge ima 14:4 i dobio je zadnjih pet međusobnih, Jo igra jako fino u zadnje vrijeme i on bi mu mogao biti najteži protivnik do polufinala a možda čak i finala. U polufinalu će igrati protiv nekoga od spomenute četvorice iznad, teško mi je prognozirati protiv koga jer: Wawrinka igra loše, izgubio od Džumhura neki dan, Andy protiv njega ima 11:7 i dobio je oba meča prošle sezone ; Berdych izgubio prošli tjedan od Haasea, a Andy ima protiv njega 11:6 i dobio ga je u Dohi lagano na početku sezone ; vs Monfils 4:2 i skoro svi mečevi su bili teški ali ti mečevi su igrani davno, Monfi ako se igra može namučiti svakoga ali je to teško procijeniti sve dok turnir ne krene ; vs Thiem 2:0, Dominic oscilira ove sezone, osvojio je Rio a na ostalim turnirima je gubio nenadano tipa od: Querreya, Herberta, Basilashvillia, Evansa i slično. Treba napomenuti i da će se njih četvorica dobro mučiti do polufinala, Waw ide na Kohlia ili Dolgopolova ; Monfils na Isnera ; Berdo na Karlovića itd i tek nakon tih mečeva oni međusobno igraju za to polufinale.
E što se finala tiče u to neću ulaziti jer je donji dio ždrijeba jako težak i tko god dođe vjerojatno će biti i umorniji a i tada je moguće braniti.

Đoković kao drugi favorit će imati jako težak posao, jer ždrijebom ide na Del Potra s kojim uvijek ima problema i koji ga može bez problema dobiti ; zatim ide na Kyrgiosa koji ga je dobio neki dan i koji ako je normalan lako to može ponoviti ; u četvrtfinalu ide na Federera ili Nadala koji će se prije međusobno susresti ; u polufinalu bi mogao naletiti na Dimitrova koji igra odlično ove sezone... Jako težak ždrijeb.

Od Federera i Nadala bi se također moglo nešto očekivati ali ni njima se ždrijeb nije previše naklonio i trebali bi se susresti već u osmini finala a i prije toga bi mogli imati malo zahtjevnije mečeve tipa protiv Verdasca odnosno Johnsona.

Sve u svemu, teško je prognozirati pobjednika ovdje jer je turnir u rangu Grand Slama i svi igraju. Ja prednost dajem Murrayu radi forme i lakšeg ždrijeba. U donjem dijelu će biti velike borbe i krv će se proliti do finala i tu vidim prednost Murraya ako i dođe do završnice.

Čeka nas sjajan turnir, tko zna možda Murray ispadne i odmah na početku, ali ja ga moram probati (na osnovu svega) da još više začinimo turnir.

Edit: izgubi odmah od Pospisila, majko mila

prije 36 minute, nenoTHEneno said:

Pozdrav

jednostavno moram da ovo ispoštujem.

bez neke detaljne analize jednostavno mislim da je vrijeme da Novak krene igrati

ako bude sa njim sve uredu

mislim da osvaja turnir.

INDIAN WELLS KONACNI POBJEDNIK

NOVAK ĐOKOVIC bet at home" rel="external">bet at home 3.80 kvota.

Ako planiraš već to igrati, imaš u bet365 i bwinu po 4.00

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use