Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 16.3.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Kolega, jako mi je zao sto si izgubio svoj novac. Jos vise mi je zao, ako sam ja uticao da igras na Zvezdu. I ja sam divljao sa uplatama, plus sam pao drugi put uzastopno u Poslednjoj Sansi koja mi toliko znaci. Uvek mi bude zao, ako neko padne na mom predlogu, pogotovo kada ulozim deset sati dnevno u odabiru. Nisam ni ljut, niti sam razocaran, ali sam tuzan, ne bih mogao da se setim kada sam bio tuzniji. Tuzan sam samo zato sto i svemir ima granica, samo je ljudska glupost neogranicena. Tuzan sam samo zato sto sto je glupost uvek vecina, a pamet manjina. U mom postu sam napisao ovo Znaci, ja sam se za predlog za kladjenje pripremao deset sati, i nakon tih deset sati sam procenio i sve to napisao na nasem Forumu da od deset scenarija, devet idu u korist Zvezde, a samo jedan u korist Valencie. Cak sam i pomenuo pre utakmice sta se desilo u prvoj utakmici u Spaniji, i zbog cega je Zvezda bila odlicna i izgubila na jedan posed lopte. I onda dodje utakmica, Valencija u sred Beograda ispali 33 trojke, ubaci 106 poena i svaki napad zavrsi pre osme sekunde napada. Znaci ovako. Ja sam sa sobom u sobi izgubio deset sati svog vremena i procenio da mogu da padnem samo u jednom slucaju, a to je ako trener domace ekipe dozvoli da gostujuca ekipa u sred Beograda nametne svoj ritam, jer ne postoji drugi nacin da pobede. I onda procenim da je nemoguce da trener domacih dozvoli sebi da igra na poen vise protiv takve ekipe, znajuci dosta o njemu kao tipu trenera. I onda se desi ovo U celom danasnjem kolu Euroleague, bas Valencia, bas gostujuca ekipa, postigne najvise poena u kolu, 106  Cak su postigli vise poena od Monaca koji je igrao protiv Partizana, a koji je primio vec 300 poena oz tri utakmice. Eto zasto sam tuzan. Sam sa sobom u sobi sam znao kako jedino Valencia moze da dobije, a Zvezda ima na klupi pedeset pomocnika koji pripremaju utakmicu, i koji svi zajedno primaju preko dva miliona eura godisnje, i njih je Valencia iznenadila, a mene nije Stvarno mi je zao sto si izgubio svoj novac, jedino sto mogu da kazem, jeste da protiv ovakvih stvari nema leka. Dao sam sve od sebe, bio sam odlican u proceni sta sve moze da se desi, ali nisam mogao iz sobe da uticem na igru, a da sam sedeo na klupi Zvezde, ne bih izgubio, budi siguran u to. Sa Valencijom bih igrao sah, a ne kosarku, evo ovako: To je ta prica kada ne mozes ni na sta sa utices, vec samo da budes tuzan, kao kada Lecce iz jednog udarca na gol povede protiv Juventusa, pa crnac promasi penal, a samo tri dana kasnije, Lecce kod kuce ne postigne nijedan gol protiv Rome, a crnac koji je promasio gol sa penala u sred Torina, samo tri dana kasnije postigne gol iz igre, i to u gostima. Upravo sam procitao sve moje poslednje postove iz ovih nekoliko dana i uopste nisam video gde je bila moja greska. A evo sta je rekao igrac Crvene Zvezde, Montiejunas, belac Samo sto je on to rekao nakon utakmice, a ja sam napisao pre utakmice    
    • Nakon pobjede JJ-a u Baselu, Eurovision Song Contest 2026 seli se u Beč, koji će u svibnju 2026. još jednom postati središte europske glazbene scene. Austrijska prijestolnica ugostit će natjecanje koje okuplja milijune gledatelja diljem svijeta, a očekuje se spektakl na najvišoj produkcijskoj i glazbenoj razini. Natjecanje će se održati u Wiener Stadthalle, najvećoj zatvorenoj dvorani u Austriji, smještenoj u samom srcu grada. Arena prima do 16.000 gledatelja i već ima bogato iskustvo organizacije velikih međunarodnih događaja, uključujući i Eurosong 2015. Datumi i raspored natjecanja Eurovizijski tjedan donosi tri večeri ispunjene glazbom i uzbuđenjem, a svi prijenosi počinju u 21:00 CEST: Prvo polufinale: utorak, 12. svibnja 2026. Drugo polufinale: četvrtak, 14. svibnja 2026. Veliko finale: subota, 16. svibnja 2026.   Sudionici i promjene Na Eurosongu 2026. sudjelovat će 35 zemalja, među kojima su i: Austrija, Hrvatska, Srbija, Švedska, Italija, Francuska, Njemačka, Ujedinjeno Kraljevstvo, Ukrajina i Švicarska, ali i Australija, Izrael te San Marino. Povratnici na Eurosong 2026.: Bugarska Moldavija Rumunjska Zemlje koje neće sudjelovati 2026.: Island Irska Nizozemska Slovenija Španjolska
    • DIREKTNI LINK ZA BUNDESLIGU! (Koeficijenti 6.1. u 21:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • DIREKTNI LINK NA PONUDU (Koeficijenti 6.1. u 21:31 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • DIREKTNI LINK NA PONUDU (Koeficijenti 6.1. u 21:33 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use